Digidexo.com

Slanking tips for unge kvinner

Slanking tips for unge kvinner


Fastsettelse av en sunn spising diett som en ung kvinne kan være vanskelig i en tid smidd med hektisk tidsplaner og kjepphest dietter. Dieting metoder må være enkle nok til å bruke i hvert måltid, noe som gjør din diett en livsstil endring, ikke bare en midlertidig løsning. Suksess hengsler ofte på å skape en daglig rutine som kan skreddersys til din livsstil og behov.

Forberedelse

Avrusning er en god måte å starte ny sunn måte å spise. Legemet blir avhengig av bearbeidede matvarer som er pakket med konserveringsmidler og additiver. En detox eller raskt vil eliminere giftstoffer som er lagret i systemet.

Disse giftstoffene kan forårsake alt fra allergi til langvarige helseproblemer og humørsvingninger, ifølge Sara Rose, forfatter av "The renselsesprosess og Restaurering:. Detox" En rask vil avvenne kroppen ut av alkohol, koffein og nikotin. Med blanke ark, vil et sunt kosthold være enda mer verdifull.

Det er mange intensiteter av detox, som strekker seg fra vann faster å bare utestenge enkelte matvarer. Hvis faste for første gang, en redusert diett som eliminerer junk food, kjøtt og kumelk kan være det beste alternativet. "Master rens" er en populær, men likevel intens, rask hvor du vil bare drikke en blanding av sitronsaft, lønnesirup, cayennepepper og vann. En rask kan vare fra tre til 14 dager.

Essentials

Velger å erstatte junk matvarer med sunnere alternativer i ung alder vil redusere sjansene for helseproblemer senere i livet. En ung kvinnes kosthold bør fokusere på å gi sunne alternativer til en renset systemet. Planlegg ut minst tre måltider om dagen, pluss snacks. Spis rikelig med frukt og grønnsaker, spesielt greener. Bytt meieri med mandel, ris eller soyamelk. Det er en rekke urte te å erstatte koffein drikke.

Kjøtt skaper stress på systemet ved å bryte ned, og rødt kjøtt er fulle av mettet fett. The American Cancer Society anbefaler mot å spise store mengder av bearbeidet kjøtt og rødt kjøtt. Erstatte kjøtt med tofu, nøtter, yoghurt, egg og fet fisk som proteinkilder.

Å spise økologisk mat vil unngå å legge plantevernmidler til kroppen. Avokado, brun ris, hvitløk, sitroner og olivenolje er alle pakket med gode næringsstoffer. Også drikker åtte eller flere glass vann om dagen for å fukte og skylle kroppen.

Kosttilskudd er en viktig kilde til næringsstoffer i tillegg. En daglig multivitamin vil gi en variasjon, men alltid oppsøke lege før du tar noen nye kosttilskudd.

Cravings

Det vil være dager da sukker og en stor saftig burger er for fristende til å motstå. Ikke mist motet hvis du slip fra regimet. Snack mellom måltider på frukt eller nøtter for å redusere snacking på junk food.

Cut-up grønnsaker, som brokkoli, er en god matbit å ha tilgjengelig i kjøleskapet. Hvis en sult craving er vedvarende, drikke rikelig med vann for å lure magen til å føle full.