Digidexo.com

Bivirkninger av Albuterol Sulfate Nebulizer

Albuterolsulfat er en bronkodilatator ofte administrert gjennom en forstøver. Når noen opplever problemer eller problemer med å puste, ville han inhalerer denne reseptbelagte medisiner for å åpne luftveiene ved å slappe av musklene og få lindring. Som med nesten en hvilken som helst medikament, det er mulighet for visse bivirkninger fra bruk.

Svimmelhet

En vanlig bivirkning av albuterolsulfat ville innebære en viss grad av svimmelhet eller ørhet ved innånding. Dette går som regel etter en kort periode, og kan minske som kroppen akklimatisere til medisinering.

Hodepine

En annen vanlig bivirkning av albuterol sulfat ville være en mild til moderat hodepine. Mye som svimmelhet eller ørhet, vil denne spesielle bivirkningen vanligvis presentere seg selv ved innånding.

Kvalme

Noen mennesker foreskrevet albuterolsulfat vil lide av mild til moderat kvalme etter at de har brukt forstøver. Igjen, dette vil generelt bestå kvalme etter en relativt kort tidsperiode.

Throat Irritasjon

Siden albuterolsulfat blir administrert gjennom en forstøver, vil noen mennesker finner en lett irritasjon i halsen, manifestert som en tørr, ubehag eller hoste.

Trembling

Noen ganger kan en person også oppleve den bivirkning av skjelving eller risting på grunn av albuterolsulfat. Dette er på grunn av beskaffenheten av medisinen, og vil vanligvis være kort og til og med avta etter hvert som legemet blir mer kjent med medikamentet.

Edginess eller Urolighet

I enkelte tilfeller kan en person som bruker albuterolsulfat for bronkial saker merke en viss grad av edginess, uro eller nervøsitet etter inhalasjon.