Digidexo.com

Hvordan spise sunt på Longhorn Steakhouse

Hvordan spise sunt på Longhorn Steakhouse


Longhorn Steakhouse er en svært populær kjede av biff restauranter. De fleste som går til Longhorn Steakhouse forvente å spise en veldig tungt måltid. Men hvis du ser på din vekt eller bare ønsker å spise sunt, har du noen menyvalg på restaurant.

Hvordan spise sunt på Longhorn Steakhouse

•  Besøk Longhorn Steakhouse for lunsj i stedet for middag. På denne måten kan du ha en lunsj størrelse del av en hovedrett, noe som er betydelig mindre.

Hoppe de tunge forretter. De fleste av appetittvekkere på Longhorn Steakhouse er stekt og cheesy alternativer. Hvis du ønsker en forrett, spørre om suppe av dagen.

Bla salat valg. Longhorn Steakhouse har faktisk mange salat alternativer som er sikker på å tilfredsstille din appetitt. Grillet salater er spesielt sunt, inkludert grillet laks eller grillet kylling salat.

Kle salat med restaurantens fettfri ranch eller bare bruke olje og eddik. Tunge salatdressinger kan legge mye fett til måltidet. Opt for de lettere dressinger i stedet.

Bestill Sierra kylling fra Longhorn Steakhouse menyen. Denne deilige kylling alternativet er en grillet bryst toppet med salsa.

Be om grønnsaker i stedet for en potet. De fleste av potetAlternativene på Longhorn Steakhouse er fylt med smør. Be om sesongens friske grønnsaker for din side parabolen.

Hint

  • Du kan bla gjennom menyvalgene forut for sin tid på Longhorn Steakhouse hjemmeside.
  • Hvis du velger en biff fra Longhorn Steakhouse, får en som er grillet og ikke dekket i en glasur. Pålegg legge mye fett og kolesterol til et kutt på biff.