Digidexo.com

ned i vekt uten diett

Måter å miste vekt uten diett og mosjon

Er du lei av raske vekttap ordninger, inkludert slankepiller og vanskelige formler? Å stole på strenge dietter og piller kan være skadelig for helsen din. For eksempel raske metoder for å miste vekt forstyrre den naturlige metabolismen av kroppen din. Dette skjer fordi naturen har sin egen tidsramme for å brenne kalorier og øke stoffskiftet. Og det bør være alene. Det er naturlige måter å gå ned i vekt uten dietter og trening. De er enkle og effektive. Ved å gjøre dem en livsstil, vil du ikke bli skuffet.

Å drikke nok vann

Drikke åtte glass vann om dagen hjelper øke stoffskiftet slik at kroppen lett kan eliminere giftstoffer og avfall. I tillegg til gjenværende hydrert, vil du også merke en betydelig reduksjon i appetitten. Dette medfører naturlig vekttap. Starter med to briller i morgen, og slutter med to briller i kveld er en gjennomførbar løsning. Du kan drikke de andre fire glass i løpet av dagen, kanskje drikker de resterende briller i løpet av dine daglige aktiviteter. Drikker tilstrekkelige mengder av vann vil bli mer naturlig med daglig praksis.

Tar daglige turer

Ta turer i løpet av dagen er en annen måte å miste vekt. Det spiller ingen rolle om du gjør normal eller hastighet gange: bare gå. Inaktivitet øker vekten din. En morgentur er forfriskende og får stoffskiftet på rett spor og hjelper blodsirkulasjonen og fordøyelsessystemet holde seg frisk. Walking minst tre ganger om dagen er en meget verdig tilnærming til å miste vekt. Morgen, middag og kveld ville være ideelt, hvis du har tid. Ellers en lang tur i løpet av dagen vil vise seg svært lønnsomt.

Tygging maten nøye

En annen flott måte å miste vekt på naturlig måte skjer når du tar deg tid til å tygge maten. Forsiktig med å spise hjelper vår fordøyelsessystemet fungere normalt. Svelger store biter av mat overworks fordøyelsessystemet. Dette resulterer i vektøkning. De naturlige enzymer i kroppen vår ikke kan lett bryte ned fett, proteiner, karbohydrater og andre råvarer. Derfor, for naturlig vekttap, tar tid til å tygge våre matvarer grundig er en klok skritt i riktig retning.

Å gjøre riktig mat valg

Å gjøre sunn mat valg betyr ikke gå på en diett. Økologisk frukt, nøtter og fiber er naturlige matvarer som er bra for kroppens stoffskifte, og hjelpe deg å miste vekt. Økologisk mat fordøye enkelt og fungerer som naturens avføringsmidler. De hjelper også vårt immunsystem holde seg sterk og sunn. Men bearbeidet mat er forbedret med kjemikalier og andre farlige tilsetningsstoffer i mat, og har forårsaket tiårets helseproblemer, inkludert fedme. Økologisk mat er produsert naturlig uten kjemikalier. Derfor bør spise naturlig mat blitt en livsstil hvis du vil administrere din vekt effektivt.

Å få selvtillit tillit

Selvtillit er en mental løsning for å miste vekt på naturlig måte. Mennesker med høy selvtillit vanligvis føler seg godt om seg selv. De er sannsynlig å ha vilje til å forplikte seg til å miste vekt. Folk som er pessimistisk i sin tenkning er sannsynlig å være ofre for depresjon. Mange ganger når folk blir deprimerte, de har en tendens til å overspise for å gjøre opp for deres mangel på lykke. Dette betyr vektøkning. Ikke bli offer for lav selvfølelse. Følelsen godt om deg selv vil hjelpe deg å lykkes hvis du ønsker å gå ned i vekt på naturlig måte.

Hvordan gå ned i vekt uten å trene eller gi opp maten du elsker!

Det er mulig, men ikke lett, å gå ned i vekt uten å trene, og uten å gi opp din favoritt mat. Hvis du er vant til å spise din favoritt mat i overkant, men du kan ikke gå ned i vekt uten noen form for offer. Når alt er sagt og gjort, vekttap koker ned til en kald matematisk formel - du må forbrenne mer kalorier hver dag enn du forbruker. Selvfølgelig, hvis du spiser lavere kalori mat og trene mer, kan du spise mer og likevel gå ned i vekt. Men hvis du ikke ønsker å trene, og du ønsker å spise dine pommes frites og sjokolade barer, kan du gå ned i vekt - men du ikke kan konsumere nesten like mye av de tingene som du er vant til.

Hvordan gå ned i vekt uten å trene eller gi opp maten du elsker!

•  Velg en dag at du vil begynne denne dietten. Velg dato er svært viktig da dette vil være den dagen i uken som du vil gjøre dine ukentlige veie-ins. Som en del av programmet, er det bare tillatt å veie deg en gang i uken. Dette gir en mer nøyaktig registrering av vekttap. Veier deg hver dag er ikke en god indikator på hvor mye vekt du har tapt. Kontroller også at du veier deg om morgenen, uten klær, og før et måltid.

Hvis du ikke allerede har kjøpt din favoritt mat, gå videre og gjøre det. Det er ikke noe mat restriksjoner på denne dietten, men mengden av det du spiser kan være svært begrenset hvis du insisterer på å spise svært høye kalori mat. Hvis du er stillesittende, ønsker du å bo i mellom 1200 til 1300 kalorier om dagen for å gå ned i vekt. Hvis du gjør moderat trening - for eksempel hvis du går 30 minutter om dagen på et middels tempo - bump at opp til 1400 til 1500 i dag. Hvis du arbeider ut eller er involvert i en kraftig mosjon rutine - vektløfting i 30 minutter eller gjøre aerobic som gjør at du svetter i 30 til 45 minutter om dagen - bump at opp til 1500 til 1600 i dag. Dette er ikke mye: En enkelt Big Mac fra McDonalds vil koste deg 540 kalorier. Når du kjøper mat, sørg for at du kan lese kalorier på etiketten; du trenger et målebeger eller en diett skala for å sørge for at du forbruker nøyaktige proporsjoner. Ikke glem å telle drikke - inkludert alkohol - på med kalorier! En standard 12-oz. øl eller en 1-unse glass vin inneholder mer enn 100 kalorier per stykk, og sukkerholdig brus kan pakke enda mer.

Hold en journal over hva du spiste og kalorier, samt ukentlige veie-ins. Når du har en god forståelse av dette systemet, vil du ikke å telle kalorier lenger fordi du vet hva du kan sette sammen hele dagen.

Hint

 • Hvis du skal ut å spise, gå på restaurantens hjemmeside, klikk på ernæring og planlegge måltid på forhånd. Du vil bli overrasket over hva du kan spise, eller ikke.
 • Ikke prøv å spise mindre enn 1200 kalorier om dagen - dette kan være farlig. Du vil miste ca 2 til 3 pounds en uke ved hjelp av denne metoden, som er på den høye siden av den vanligvis anbefales sunt vekttap rate. Noe mer enn det, og du risikerer å skade helsen din.

Raskeste måte å rense og gå ned i vekt uten rusmidler

En rens kan være en fin måte å gå ned i vekt, men du trenger ikke å stole på høye kostnader kolon rensing produkter for å gjøre ting riktig. Du kan rense og gå ned i vekt uten rusmidler ved å finne en plan som fungerer med din livsstil og gjør en fast forpliktelse til planen. Bruk en rens som en måte å sparke av en sunn livsstil og vekttap du vil se vil være varig.

Fasting

Fasting er en hevdvunnen måte å rense kroppen for giftstoffer. Hvis du ikke spiser noe mat, er du ikke legge giftstoffer mens de eliminerer dagens toksiner gjennom avføring. Du vil også gå ned i vekt, men det vil være mest vann vekt.

En populær rask er Master Cleanse, eller lemonade diett. I denne planen, du drikker en spesiell lemonade blandingen sammen med lakserende te å hjelpe deg å eliminere avfall. En juice rask eller en frukt fort kan være litt enklere fordi det tillater deg å ha mer kalorier. For å følge dette du bare drikke juice eller spise frukt. Du kan ikke ha andre matvarer.

Etter en rask, er det viktig å lette selv tilbake til å spise. Den dagen du går ut av den raske, hold deg til rå frukt og grønnsaker og gradvis re-introdusere andre sunne matvarer. Dette forbereder fordøyelsessystemet for å fordøye mat igjen.

Eliminere junk mat

Du trenger kanskje ikke å gjøre noe så drastisk som en rask for å rense fordøyelsessystemet. Junk food er et problem for mange, og det inneholder en rekke kjemikalier som kroppen din ikke virkelig trenger. Ved ganske enkelt å eliminere junk og spise bare hele matvarer som er sunne, kan kroppen din detox på egen hånd. Vurdere å eliminere raffinerte karbohydrater --- sukker og hvitt mel --- så vel fordi disse gir lite næring.

Dette bør ha en stor innvirkning på vekten din. Når du slutter å spise junk food, reduserer du mengden av tomme kalorier som du spiser. I de fleste tilfeller resulterer dette i en lavere totale kaloriinntak, noe som fører til vekttap.

Svette it Out

Svette er en annen måte å frigjøre giftstoffer i kroppen din. Hvis du har tilgang til en badstue, kan du hjelpe kroppen din detox ved å sitte i badstuen hver dag. Sørg for å følge alle instruksjoner for badstuen --- i de fleste tilfeller, bør du være i badstuen mindre enn 20 minutter.

Du vil også miste litt vekt fra svette i en badstue, men dette er bare vann vekt og du er sannsynlig å få vekten når du drikke mer vann. Du bør være sikker på å gjøre dette i forbindelse med en sunn spising plan.

Hvordan å gå ned i vekt uten å spise sunt

Hvordan å gå ned i vekt uten å spise sunt


Mange er interessert i å opprettholde en sunn vekt. Imidlertid kan dietter være kjedelig og restriktiv. Snarere enn å sulte deg selv og eliminere velsmakende matvarer fra kostholdet ditt, bør du vurdere måter å gå ned i vekt uten slanking eller spise sunt. Nøkkelen er å vite når man skal spise og hvor mye du skal spise.

Bruksanvisning

En Spis mindre porsjoner mat. Snarere enn å spise en hel gallon av iskrem eller en hel pose med potetgull, spise mindre porsjoner av dine favoritt mat. Dette reduserer inntaket av kalorier, fett og karbohydrater, noe som bidrar til vekttap. Moderasjon er nøkkelen.

Sakte ned og nyte maten. I gjennomsnitt tar det ca 10 minutter for hjernen å registrere at du er full. Spise fast ofte resulterer i overspising, noe som fører til vektøkning. Spis sakte for å unngå overspising.

Nyt et måltid hver 3 timer. Spis 4-6 små måltider om dagen for å øke stoffskiftet og brenne fett og kalorier. Denne måten du er i stand til å nyte din favoritt mat og godbiter og likevel gå ned i vekt.

Begynn en øvelse rutine. Hvis du ønsker å gå ned i vekt uten å spise sunt, så må du trene regelmessig. Trening forbrenner kalorier og hjelper deg å opprettholde en sunn vekt. Leger anbefaler minst 90 minutter aktivitet eller utøve en uke. Men hvis du overindulge i usunn mat, trene i minst 30 minutter hver dag.

Bygg muskler tone. Høy effekt trening, toning trener og vektløfting bygge muskler. I sin tur, muskler øke stoffskiftet og brenne fett - og du er i stand til å gå ned i vekt uten å spise sunt.

Tips og advarsler

 • Drikking åtte til 10 glass vann om dagen spyler sukker fra kroppen din, noe som bidrar til vekttap. Vann hjelper også til å føle deg full, som fører deg til å spise mindre.

Den beste måten å gå ned i vekt uten trening

Nesten alle ønsker å miste noen få pounds, men ikke alle har tid eller ønske om å engasjere seg i en streng løpet av øvelsen. Selv miste vekt gjennom en kombinasjon av kosthold og trening er best, å miste vekt uten trening er mulig - det er bare vanskeligere. For å gjøre dette, må du være villig til å overholde strengt til en sunn plan for å spise, og du må være forberedt på å stå løpet ut i lang tid. Hvis dette er noe du er klar til å gjøre, les videre og lære den beste måten å gå ned i vekt uten å trene.

Trinn 1 - Kutt All Calorie-holdige drikker

Det første trinnet for å miste vekt uten trening er å eliminere alle "tomme" kalorier. Og det beste stedet å begynne er ved å kutte ut alle drikker som inneholder kalorier, slik som brus, juice og sportsdrikker. Tar dette trinnet alene kan kutte hundrevis av kalorier fra kosten din, slik at du kan miste et par pounds uten å gjøre noe ekstra.

Trinn 2 - Skjær Alle Nonfruit / Nonveggie Karbohydrater

Det andre trinnet for å miste vekt uten å trene er å kutte ut alle karbohydrater fra kosten din som ikke kommer fra frukt og grønnsaker. Å gjøre dette vil fjerne nesten all bearbeidet mat fra kosten din, sender deg tilbake til et sunnere og mer naturlig måte å spise. Dette er det mest substansielle (og uten tvil det vanskeligste) skritt du kan ta mot å miste vekt i fravær av trening, så gjør en innsats og selvdisiplin til å leve et carb-begrenset levetid.

Trinn 3 - Spis proteiner til hvert måltid

Det tredje trinnet du bør ta i din innsats for å gå ned i vekt uten trening er å konsumere mager, naturlig protein til hvert måltid. Lean protein inneholder følgende grunnleggende kategorier: kjøtt, egg, kylling og fisk. Som protein krever kroppen til å bruke mer kalorier i fordøyelsen enn noen annen makronæringsstoff, basere kostholdet ditt rundt protein er en god måte å brenne et par hundre ekstra kalorier om dagen, tilrettelegging ytterligere vekttap uten trening.

Trinn 4 - Spis små, hyppige måltider

Det siste trinnet for å miste vekt uten å trene er å spise små, hyppige måltider med jevne mellomrom i løpet av dagen. Du bør sikte på å spise en gang hver 2 til 3 timer gjennom hele dagen. Ved hyppig beite på sunn mat, vil kroppen holde stoffskiftet å brenne i en jevn hastighet, slik at du kan slippe kroppsfett uten å ty til en tur på treningsstudio.

Hvordan gå ned i vekt uten å være avhengig Exercise

Hvordan gå ned i vekt uten å være avhengig Exercise


Tenk trening alene er nok til å felle den pounds? Tro om igjen. Trening er en viktig fasett av en sunn livsstil og det hjelper deg å forbrenne kalorier - men det kan også stimulere sult, som kan bidra til vektøkning.

"Generelt, for vekttap, er ganske ubrukelig øvelse," øvelse forsker Eric Ravussin forteller "Time" magazine i en August 2009 Artikkel.

Folk trenger å bruke 60-90 minutter trene hver dag hvis de håper å bruke fysisk aktivitet for å gå ned i vekt, ifølge American College of Sports og Medicine. Men det er hva som skjer etter trening som kan negere resultatene av all din svett arbeidskraft.

Noen viktige tips kan hjelpe deg å miste vekt og sikre at du ikke angre alle dine gode arbeidet i gym.

Bruksanvisning

•  Hoppe over høy-kalori belønninger.

Komme gjennom en tøff treningsøkt er en stor prestasjon - og mange mennesker er bulking opp med høyt kalori mat etter sine treningsøkter som belønning. Forbruker mer kalorier i din post-workout måltid enn du forbrenner i treningen vil negere resultatene dine. Spise store måltider etter at du svette det ut er ikke så stor heller, sier "Time".

Dr. Karen Earle, medisinsk direktør for diabetes tjenester ved California Pacific Medical Center, er overrasket over hvor mange kalorier enkelte matvarer har, spesielt de laget som sunn. "Gatorade, for eksempel, har massevis av kalorier, og noen ganger folk drikker det mens de trener, og da er det bare en vask."

Dr. Robert Lustig, en pediatrisk endokrinolog ved UCSF Children Hospital, sier øvelsen er nyttig, men ikke fordi det brenner kalorier. "Diet handler om vekt. Trening handler om helse", sier Lustig.

Velg smartere bensin matvarer.

Når du er sulten etter en treningsøkt, vil snu til smartere matvarer hjelpe deg å fylle bensin uten å pakke på ekstra pounds. Mange belønne seg selv med muffins etter en treningsøkt, unntatt de kan være pakket med kalorier, som kan Gatorade, som fastsetter at sukkerholdig-smak fix.

Etter en treningsøkt, musklene krever materiale for å samle krefter. Velg et lett måltid innen to timer etter å ha arbeidet ut, og sørg for å ha noe balansert med protein, komplekse karbohydrater og sunt fett, også. Matvarer med kalium som bananer, poteter eller rosiner kan hjelpe erstatte kalium som er tapt ved svetting under en treningsøkt.

Du må ikke slutte å trene.

Trening har fortsatt en rekke positive effekter, spesielt for hjertet helse, kognitiv funksjon og generelle mentale helse. Ifølge en studie publisert i "Neurology," eldre mennesker som trener minst en gang i uken er 30 prosent mer sannsynlig å opprettholde kognitiv funksjon enn de som ikke trener så mye. Og en studie fra University of Alberta sier at personer med kroniske ryggsmerter som trener fire ganger i uken opplever en 36 prosent nedgang i uførhet enn de som trener bare to eller tre dager i uken. Så resultatene er der - du må bare bruke øvelsen med smarte matvaner.

Trening kan hjelpe deg å miste vekt. Du må forbrenne rundt 3500 kalorier for å miste en kilo. Hvis du brenner 300 kalorier på en treningsøkt, vil det ta 12 totalt treningsøkter for å miste en kilo, men du vil også være å spise i mellomtiden. Spis lavere kalori måltider, og du vil se bedre resultater raskere. For å gå ned i vekt, mål for ca 200 minutter per uke av moderat intensitet trening og være i samsvar med spising, ifølge Timothy Church, professor ved Pennington Biomedical Research Center i Baton Rouge, Louisiana.

Hold deg i bevegelse.

Det er vanskelig å si om regelrett svetting og kraftig trening trumfer flere avslappende aktiviteter som golf og hagearbeid. Storbritannias Peninsula Medical School studie viste at barn beveger seg intenst hele dagen var mer sliten etter skolen, mens barn som er engasjert i moderat aktivitet hele dagen var mer sannsynlig å være aktiv etter skoletid. En tilsvarende studie ved University of Exeter funnet at barn som beveger seg i korte perioder, for eksempel kjører for å fange en ball, var like sunt som barn som deltok i idrett som krevde vedvarende trening. Tufts University forskning utarbeidet en oppsummering av publiserte studier som ble gjennomført mellom 1969 og 2005 og fant at en time med trening per dag gir en gjennomsnittlig vekttap på kun 6 kg. i løpet av flere måneder. Og fordi de fleste bare trene 30 minutter om dagen, det er bare 3 kg. i den samme tidsperioden. Det er ingen grunn til å hoppe over gym, men det viser at gym er ikke det eneste alternativet.

"Trening er god medisin for generell helse og en stor add-on til slanking, så gjerne drepe deg selv i gym hvis det gjør du føler deg bra. Men det er ikke avgjørende, og av seg selv gjør ikke mye," sier Dr. Susan Roberts, professor i ernæring og psykiatri ved Tufts University. "Alle bevis tyder på at trening er mindre viktig enn hva som går i munnen, og når."

Spis et sunt kosthold.

Selv det du tror er sunt kan være lastet med kalorier og fett, så les etikettene på matvarene. En "American Journal of Clinical Nutrition" artikkel sier at integrere trener i behandling av fedme produsert "inkonsekvent" resultater. "Den økte energiforbruket oppnås ved trening kan bli kompensert av en reduksjon i ikke-trening fysisk aktivitet," artikkelen statene.

Så, hva som fungerer? Det er en god idé å undersøke sunt, mindful spise og snakke om din diett med en profesjonell for å se hva som fungerer best for deg.

Hint

 • Snakk med legen din om en sunn mat og mosjon plan.
 • Komme i bevegelse. Du trenger ikke å gjøre high impact-trening for å få positive resultater.

Hvordan å miste vekt uten Diet piller

Hvordan å miste vekt uten Diet piller


Å være overvektig øker sjansene dine for hjertesykdom, høyt blodtrykk, diabetes og mange andre sykdommer. Å miste vekt effektivt kan redusere disse sjansene; men du bør unngå fristelser stort utvalg av slankepiller tilgjengelig. Ikke bare kan slankepiller legge til risikoen for hjertesykdom og høyt blodtrykk, de er dyre, føre til avhengighet og kan ødelegge din naturlige stoffskiftebalanse for godt. Å miste vekt er ikke enkelt, men du kan gjøre det uten piller.

Hvordan å miste vekt uten Diet piller

•  Reduser ditt daglige kaloriinntak med 500 kalorier for å miste mellom 1 og 2 kg. hver uke. Mens telle kalorier kan være tregere enn kraftige slankepiller, er det en trygg, naturlig og sikker måte å Shedding pounds. Som en generell regel, hvis du er inaktiv du bør ta i ca 2000 kalorier om dagen. Hvis du er mer aktiv, kan du spise opp til 2500 kalorier og likevel gå ned i vekt.

Brenn flere kalorier enn du spiser ved å legge til 30 minutter med rask trening til din daglige rutine. Ditt valg av øvelsen vil avhenge av din kroppstype, vekt og personlige preferanser. For folk som frakter 100 ekstra pounds eller mer, en enkel spasertur gjennom parken eller rengjøring av huset er trolig nok til å brenne ekstra kalorier. Hvis du bare prøver å miste den siste fem pounds, kan du bli bedre med vekttrening, aerobic eller jogging.

Spis et bredt utvalg av matvarer som inneholder alle vitaminer og mineraler kroppen trenger for å opprettholde balanse og metabolisme. Ferske frukter og grønnsaker er din beste kilde til kalorier, mens transfett, bør mettet fett samt raffinert mel og sukker unngås.

Forvent langsomme resultater hvis du ønsker varige resultater. Mens noen slankepiller tilby en rask og dramatisk vekttap, er det ikke sunt for kroppen å miste mer enn 10 pounds per måned. Jo raskere vekten kommer av, jo mindre sannsynlig at du vil være i stand til å holde den av. Utholdenhet, livsstilsendring og et sunt kosthold er de beste måtene å miste vekt naturlig og trygt uten farlige slankepiller.

10 måter å gå ned i vekt uten slanking

Å miste vekt er en prosess som krever tid og tålmodighet. I dag er folk på jakt etter den raskeste og enkleste måten å kaste uønskede pounds. Men disse forhastede metoder er vanligvis ikke den sunneste. Binde seg til en streng diett kan føre til alvorlig fristelse og selv fråtseri. Som et resultat av den sikreste og mest effektive måten å gå ned i vekt er ved å gjøre endringer i livsstil.

Øk Vannforbruk

Tørste kan til tider forveksles med sult og føre til snacking eller overspising under måltider. Sikre at du er hydrert er et positivt skritt mot å slippe pounds. Anbefalt daglig inntak av vann er åtte 8-unse glass vann. I tillegg til å nå dette målet, kan du prøve å drikke et glass vann før du spiser middag og nippe på vann gjennom hele måltidet, snarere enn å vaske ned maten når du er mett.

Porsjonskontroll

Det første skrittet til å kontrollere porsjonene dine er å utdanne deg selv om hvor mye du bør faktisk være å spise. The Food Guide Pyramid er et verdifullt verktøy å bruke for å finne ut sannporsjonsstørrelser.

Mens de nevnte er et viktig skritt, kan du også starte akkurat nå ved å spise av av mindre tallerkener. Du vil sannsynligvis konsumere mer mat enn nødvendig når du har en stor, tom plate å fylle. Bevisst kutte ned på hvor mye du tar og legg den på en mindre tallerken slik at du ikke føler trang til å fylle tomrommet.

Spis sakte

Hvis du er fokusert på å måke mat i munnen i stedet for å ta seg tid til å tygge sakte og nyte maten, ikke kroppen din ikke har nok tid til å signalisere at du har fått nok. Fokuser på å sette ned gaffelen mellom biter, tygge maten grundig og svelge før du plukke den opp igjen.

Gjenkjenne når nok er nok

Når du er ferdig med et måltid du ikke skal føle seg helt fylt. Du skal lære å kjenne igjen når du har fått nok og er ikke lenger sulten, heller enn å spise til du ikke kan håndtere lenger. Resultatet er en følelse av komfort og tilfredsstillelse; du har ladet og gitt kroppen din det den trenger.

Unngå bearbeidet mat

Bearbeidet mat, selv de som utgir seg for å være sunn, er lastet med sukker, salt og kjemikalier som kan hindre vekttap, og er generelt usunn. Hold skap og kjøleskap fylt med sunne convenience matvarer som nøtter, bær og oster. Også, tilberede alle måltider med ferskt kjøtt, grønnsaker og frukt.

Bearbeidet mat kan gjøre deg døsig og trøtt og utarme noe energi du normalt vil bruke for daglig mosjon. Spise ferske matvarer vil oppdatere og live opp deg, noe som resulterer i mer aktivitet og skritt mot dine vekttap mål.

Spis måltider på kjøkkenet

Selvfølgelig er det ikke alltid mulig for deg å spise på kjøkkenet. Men du bør aldri finne deg selv å spise et måltid i bilen, foran TV eller ved pulten din mens du arbeider. Disse stedene er tidvis uunngåelig når du trenger en matbit (en sunn en, selvfølgelig), men du bør alltid ta deg tid til å spise et måltid ved et bord med familie, venner eller selv alene. Å spise i en forstyrrende omgivelser kan føre til overspising.

Øk Movement

Mens en vanlig øvelse rutine er en åpenbar vei til vekttap, å bare øke bevegelse under dine daglige oppgaver er også viktig. Kjøp deg en skritteller og tar sikte på å øke skritt du tar hver dag. Sørg også for at du ikke tar en heis eller rulletrapp når trappen er et alternativ. Hvis du har barn, får utenfor og kaste en ball rundt med dem eller spille et spill av tag. Øke bevegelse og aktivitetsnivå bidrar til å holde deg borte fra en stillesittende livsstil.

Verve en venn

Du er mer sannsynlig å lykkes i din innsats med et støtteapparat. Forsøke å bringe noen nær deg om bord med de positive endringene. Hvis det er noen som du kan ringe når du føler deg svak eller for å presse deg til å gå en tur, er det mer sannsynlig å holde deg på sporet.

Sleep

Hvis du ikke får nok søvn, det er mulighet for å komme til kort på alle de foregående trinnene. Hvis du føler deg overtrøtt eller utslitt, er det mer sannsynlig å gjøre dårlig mat valg og å slutte opp ekstra aktiviteter. De fleste mennesker trenger mellom syv og ni timer søvn per natt. Få nok søvn for å føle deg uthvilt og klar til å gjøre gode ernæringsmessige og helsemessige avgjørelser i løpet av dagen.

Ha en positiv holdning

Hvis du gruer disse endringene i livsstil, vil du mest sannsynlig ikke være i stand til å vedlikeholde dem. Ikke se disse som et ork, men som et positivt skritt mot å bli sunnere. Ordet "diett" har en negativ undertone så ikke henvise til din innsats på den måten. Opprettholde all diskusjon om endringene i en upbeat måte og ikke klag.

Den beste måten å gå ned i vekt uten piller

Uavhengig av alle bjeller, fløyter, piller og planer tilgjengelig, mister vekt koker ned til noen ganske enkle prinsipper. I stedet for å kaste bort utallige dollar på metoder som kanskje ikke virker, kanskje det er på tide å begynne å vurdere den virkelige, bevist måte å miste vekt uten alle gimmicks.

Tenker Vekttap

Før du begynner noe, må du ta en hard titt på din tidligere og nåværende matvaner. Det er sannhet i det gamle ordtaket "du er hva du spiser." Du kan ikke regelmessig konsumerer junk uten slutt ser og følelsen som useriøs. Når du blir lei av å se på det overskytende vekten du bære rundt, da vil du innse at bare du har full kontroll over hvor lenge at overvekt blir hos deg.

Å spise for å miste

Når du bestemmer deg for å kutte ned på junk og gi kroppen din de riktige typer drivstoff, er det på tide å vurdere mengde alternativer tilgjengelig. Du trenger ikke å ofre smak og komfort for å nå dine vekttap mål. Du har heller ikke lage omfattende revisjoner i dine vaner over natten. Plukk en dårlig mat vane, og erstatte den med en god mat vane. Slutte å spise stekt kylling og fett-laden cheeseburgers og begynne å spise stekt, skinn kyllingbryst og grillet kalkun burgere. Bytt fra sukker og kjemiske fylte brus til iste og vann. Enkle, små endringer over tid, er mer effektive enn å prøve å endre hver dårlig vane i 24 timer.

Flytte vekten av

Bevegelse går hånd i hånd med å spise, når det gjelder å miste vekt. For å brenne bort overflødig fett, må du flytte. Den enkleste aktivitet, turgåing, kan kombineres med mat valg, for å hjelpe deg å lage en sunn livsstil som vil tillate deg å miste overflødig bagasje og opprettholde en sunn, sunn fysikk i prosessen. En annen viktig faktor i å brenne fett er å bygge opp muskelmasse. En kilo fett er selvfølgelig lik kilo muskler; men tar en halvkilo fett opp vesentlig mer volum enn en kilo muskler. Enten du delta i et treningsstudio, eller trene hjemme ved hjelp av trening DVDer, er det viktigste å flytte.

Unngå fallgrubene

Hver vekttap plan har tilbakeslag, selv en sunn plan. Det viktigste å huske er at du kan velge å utdanne deg selv. Du kan velge hva du spiser, og hvordan du beveger deg gjennom hele livet. Du vet resultatene av hvordan du har levd som gjorde deg usunn. Du kan nå velge hva som skal endres for å få de resultatene du ønsker.

Hvordan å gå ned i vekt uten å kjøpe et vekttap plan

Å miste vekt trenger ikke å koste noe. Faktisk kan du være mer vellykket å bruke det du har nå i stedet for å kjøpe prepackaged mat, en gym medlemskap eller gimmicky teknikker eller utstyr. Nøkkelen til suksess er å finne en diett du kan leve med i mer enn noen få uker eller måneder.

Bruksanvisning

•  Ta opp hva du spiser. Holde en matdagbok er en av de mest informative ting du kan gjøre fordi det tvinger deg til å bli klar over hva du spiser.

Lær hva du skal spise. Å spise sunt er en av de beste tingene du kan gjøre for helsen din og din vekttap plan. Frukt og grønnsaker er fulle av næringsstoffer og de fleste er lav i kalorier. Kaloriinntaket bør bestå av 10 til 35 prosent protein, 45 til 65 prosent karbohydrater og 20 til 35 prosent fett. Mettet fett og transfett er mot sin hensikt, og bør ikke være mer enn 7 prosent av kaloriinntaket. Spise umettet og enumettet fett - som vanligvis finnes i planteoljer - men holde dem mellom 25 og 30 prosent av dere totalt kaloriinntak.

Kjenn dine tall. Vekttap oppstår når antall kalorier du forbruker er mindre enn antall kalorier du forbrenner. Å miste £ 1 (3500 kalorier) i en uke, må du brenne 500 flere kalorier enn du spiser daglig. Å miste 2 kg., Må du forbrenne 1000 kalorier mer enn du spiser hver dag. Holde opp med disse tallene i begynnelsen av reisen vil hjelpe deg å lære hva slags mat du kan spise.

Tell kalorier og lære porsjonsstørrelser. Du må vite omtrent hvor mange kalorier du forbruker for å gå ned i vekt. Du trenger også å lære riktig del og serverer størrelser. Lese etiketter.

Start en hjerte-, eller aerobic, øvelse diett. Du trenger ikke å kjøpe en gym medlemskap for å gjøre dette. Hvis du ikke er vant til å trene, er gang et godt sted å begynne. Når du bygger opp styrke, prøv jogging. Aerobic øvelser er også en utmerket måte å forbrenne kalorier og du kan gjøre dette i ditt hjem. Alternativene inkluderer trinn aerobic, dans, kickboksing og salsa dans. Noen vekt høyst 150 pounds vil forbrenne ca 175 kalorier på en time sykling på 5 km / h, 546 kalorier gjør aerobic dans og 650 kalorier jogging.

Begynn styrketrening. Styrketrening er et godt trekk fordi den fremmer sterke muskler og bein. Ikke kjøp en treningsbenk med en gang. Harvard Health foreslår å bruke bokser med mat mens du er i ferd med - de er enkle å håndtere, og deres vekter er tydelig merket.

Tips og advarsler

 • Gjør kortsiktige mål. Uavhengig av hvor mye vekt du ønsker å miste, vil kortsiktige mål hjelpe deg på veien. Belønn deg selv ukentlig for pounds tapt eller trening fullført.
 • Harvard Health anbefaler minst 180 minutter per uke av moderat aktivitet (rask gange eller sykling) eller 75 minutter med høy aktivitet (jogging) ukentlig.

Raskeste måten å gå ned i vekt uten piller

Vekttap er aldri lett. Det krever utholdenhet, tålmodighet og utholdenhet. Som blir sagt, mange mennesker prøver å oppsøke de "quick fix" rettsmidler for å miste vekt. Noen tyr til piller for å oppnå dette målet, men det er ikke nødvendigvis den sunneste veien å trå. Det som følger er flere måter å miste vekt raskt. Imidlertid bør det bemerkes at raskt vekttap er ikke alltid varig vekttap og et sunt kosthold og mosjon regime må vedlikeholdes etter raske vekttap plan.

Drikk vann

Drikke mye vann er en av de første skritt du kan ta for å gå ned i vekt. Åtte til 10 glass om dagen vil gjøre utslaget. Holde hydrert hjelper kroppen forbrenne maten raskere og holder nyrene dine i god stand. Men å drikke vann rett før et måltid vil også lure kroppen til å tro at du er fyldigere raskere når det er måltid. Drikk mellom måltidene og før måltider, ikke under, for å sikre riktig fordøyelse.

Trening

De fleste er avsky for å høre det, men trening er nødvendig for å miste vekt raskt. Nøkkelen er å begynne langsomt. Ikke bite av mer enn du kan tygge med en gang. I stedet bygge opp til strengere treningsøkter sakte. Start ut ved å gå hver kveld. Du kan plukke opp tempoet ved å ta en aerobic klasse, snu på tur inn en joggetur eller vektløfting. Over tid vil de pounds begynner å smelte av.

Raw Food Diet

Den rå mat diett er en måte å gå ned i vekt raskt. Siden du stort sett være å spise rå frukt og grønnsaker, kan du ikke unngå å gå ned i vekt. Det er viktig å fortsatt opprettholde balanse, men ved å konsumere nok proteiner og sunt fett i form av rå fisk som sashimi, frø, nøtter og avokado. Ellers kan du lider av en ernæringsmessig ubalanse eller sykdom.

Kål suppe Diet

Den kål suppe diett er ganske mye akkurat hva det høres ut som. Du spiser kål suppe sammen med andre grønnsaker og frukt for varigheten av sju dager. Dette er en rask diett og ikke ment å være en langsiktig ernæring plan. Men det gjør det hjelpe pounds smelte av ved å fylle deg opp med utelukkende sunne produkter som kål, løk, tomater og paprika. Nøkkelen til denne dietten er å spise så mye av de tillatte matvarer som du ønsker slik at du ikke blir sulten. Kål suppe, frukt, grønnsaker, vann og usøtet juice er alt tillatt.

Low-carb diett

Low-carb diett er en annen måte å kaste pounds raskt; kan det imidlertid ikke være den mest sunt alternativ. Ditt kosthold vil i hovedsak bestå av kjøtt, fjærfe, meieriprodukter, egg og grønne bladgrønnsaker. Du har ikke lov til å spise korn, bønner, brød, pasta, litt frukt eller poteter på denne dietten. Eksempler er Atkins dietten og Zone dietten. Mens effektiv på kort sikt, kan low-carb dietter resultere i ernæringsmessige ubalanser og selv hjertesykdom.

Måter å gå ned i vekt uten å bruke penger eller bruke piller

Ca 60 millioner voksne i USA er overvektige, ifølge National Institutes of Health. Å være overvektig belastning kroppen og er knyttet til helseproblemer som kreft, diabetes og hjertesykdommer. Å miste vekt er ikke om å bruke en masse penger på treningsutstyr eller tar piller. Effektiv vekttap som kan oppnås ved hjelp av mat som det var ment, som drivstoff for legemet og ved å få vanlig fysisk aktivitet.

Kosttilskudd hensyn

Unngå bearbeidet mat. Bearbeidede matvarer har ofte konserveringsmidler, tilsatt sukker og salt, og mange av fordelene med den opprinnelige hele mat har blitt fjernet. Matvarer som bearbeidede bakevarer og raffinert sukker bør elimineres eller reduseres drastisk for optimal vekttap. Kom tilbake til det grunnleggende med gode karbohydrater inkludert korn, nøtter, bønner og hele frukter og grønnsaker. Proteiner er en annen viktig del av vekttap og hjelpe drivstoff kroppen for trening. Sats på lav-fett protein kilder som magert kjøtt eller belgfrukter.

Porsjonskontroll

Øv porsjonskontroll og bli kjent med kroppens signaler. Mange mennesker prøver å gå ned i vekt finner at selv om de spiser riktig mat og trener, vil vekten ikke kommer av. Optimalt bør du føle deg tilfreds, men ikke altfor full når du er ferdig med å spise. Øv spise sakte slik at kroppen får tid til å behandle at full følelse. Feil bedømme porsjonsstørrelser vil også sabotere vekttap. En halv kopp pasta eller korn og 03:57 gram kjøtt er tilstrekkelig serverer størrelser for de fleste voksne. Grønnsaker og frukt tillate mer lenience med porsjonsstørrelser, med en visning i en-til to-cup-serien.

Get Moving

Få flytte for 45 til 60 minutter hver dag. Turgåing, løping og jogging er alle gode øvelser som ikke koster noe, og kan gjøres hvor som helst. Hvis været er ikke behagelig, opt for trening DVDer. DVD-er kan bli sjekket ut på biblioteket for gratis, og du kan få nye hver par uker for å endre opp rutine for enda bedre resultater. Å bli motivert og legge til litt moro, spør en venn til å bli med deg eller bli med i en sport gruppe på et samfunnshus eller skole.

Bli sterkere

Bygge muskelmasse for ekstra fettforbrenning. Økt muskel øker metabolismen. Hvis du har hånd vekter, det er flott. Men det er ingen grunn til å gå ut og kjøpe treningsutstyr. Du kan bruke din egen kroppsvekt som motstand og fortsatt bli slank. Pushups, pull-ups, leg heiser, crunches, utfall og knebøy fungerer de store muskelgruppene. Sikt på 3:57 styrke-trening hver uke med en hviledag i mellom for å gi musklene en sjanse gjenopprette.

Betraktninger

Hindre dehydrering når du trener ved å drikke rikelig med vann hele dagen. Vann hjelper også en person føler fyldigere, noe som kan bidra til å kontrollere overspising. Ikke overse dine søvnvaner. A 2004 studie ved University of Chicago indikerte at folk som var sove ute hadde økt appetitt og craved mer usunn mat enn folk som var uthvilt.

Hvordan gå ned i vekt uten å telle kalorier hver dag

Folk som er sette stor innsats i å miste vekt er vant til begrepet kalori teller. De fleste av dem telle hver kalori de tar og prøver å miste vekt ved å kontrollere kaloriinntaket. Selv om det er en god idé for å miste vekt, er det ikke den eneste måten. Det er mange sunnere måter å miste vekt. For eksempel kan du erstatte dine dårlige valg av mat med sunnere seg. Hvis du følger dette så på et tidspunkt vil du definitivt innse at det ikke lenger er nødvendig å understreke vår kropp med en streng kalori basert diett.

Hvordan gå ned i vekt uten å telle kalorier hver dag

Assessment. Vurdere din nåværende kosthold. Gå gjennom ingrediensene i maten du spiser daglig. Utarbeide en liste over matvarer du tar og deres ingredienser også. Du vil bli sjokkert over å se at det meste av kaloriene kommer fra usunn junk mat som du forbruker daglig.

Skift disse usunn høy kalori mat med lav kalori grønnsaker. Du kan gå for ikke-stivelsesholdige grønnsaker som de er lav i kaloriinnhold og høyt på antioksidanter

Gå for hele korn. Matvarer som brun ris, hvete brød er ikke bare veldig sunt, men også rik på fiber innhold. Forbruker de vil fylle magen ganske fort.

Gå for fett som er nødvendig for deg. Redusere inntaket av mettet fett og slutte å ta transfett. Meieriprodukter og kjøtt er rike på mettet fett, mens de fleste av de prepackaged matvarer er rike på transfett. Ta vare mens du spiser kjøtt. Spis kylling uten skinn og bruke matvarer som olivenolje, nøtter og frø som de er enumettet fats.Always huske på at selv sunnere fett er også rik på kaloriinnholdet. Så ta hensyn til hvor mye du forbruker.

Unngå steking av mat så tidlig som mulig. Gå til baking eller sautéing i olje eller grilling. Dette vil redusere kaloriinnholdet.

Kutt inntaket av meieriprodukter som de er svært rik på fett. Gå for ikke fett melk i små skritt. Så langt som ost og yoghurt anses gå for lavt fettinnhold.

•  Unngå drinker. Drinker er en rik kilde til unødvendige kalorier. Vann er den beste drikken du kan ha. Hvis du ikke kan ha vann i lang tid kan du gå for noen fruktdrikker er tilgjengelig i markedet. Sørg for at disse er lav i kalori-innhold. Det er folk som ikke ønsker å konsumere kunstige drinker. De kan legge sitron i isvann og drikke det. Ikke slutte å drikke melk. Gå for ikke fett melk som den er rik på kalsium, og det hjelper deg i å miste din vekt også.

Slutte å spise godteri. Når du slutter å spise godteri du lagrer en masse kalorier. Foretrekker frukt til søtsaker. Hvis du synes det er svært vanskelig å forlate dem kan du gå for sukkerholdige søtsaker på noen spesielle anledninger. Leaving søtsaker er ikke et stort problem, og du kan lett komme over med det.Dette er svært viktig. De fleste av oss spiser til vi finner det vanskelig å bevege seg. Unngå det. Slutt å spise når du er fornøyd. Hvis du fremdeles føler at det er litt plass igjen i magen gå for en servering av ikke-stivelsesholdige grønnsaker.

Gi trening for kroppen din. Det bør være nok bevegelse for kroppen slik at musklene får noe styrke og stoffskiftet bedres. Hvis du ikke kan gå for en kontinuerlig 30 minutters gange deretter dele det inn noen 10 minutters turer. Prøv å gå for trapper i stedet for heis der det er mulig.

Egnede dietter for å gå ned i vekt for tenåringer

Fedme er et problem som fortsetter å vokse blant tenåringer, og mange tenåringer kan velge å diett for å miste den ekstra vekten. Selv om det er viktig for tenåringer å opprettholde en sunn vekt, kan enkelte dietter ikke være sikker på grunn av deres mangel på nærings-balansen. Det er noen måter tenåringer kan diett trygt.

Calorie Reduksjon

Ved å redusere kalorier, kan du gå ned i vekt uten alvorlige kosttilskudd restriksjoner. Jenter i alderen 13 til 19 bør spise 1600 til 2400 kalorier per dag hvis de er stillesittende til moderat aktiv. Stillesittende er definert som svært lite dag-til-dag aktivitet, som å gå rundt på skolen eller hjemme. Moderat aktivitet inkluderer din daglige rutine og du kan gå minst 1 1/2 til 3 miles daglig på 3 til 4 miles per time. Aktiv er å gå mer enn tre miles per dag på 3 til 4 mph i tillegg til daglig aktivitet. For å holde kalorier lav, men likevel føle deg mett, spise rikelig med frukt og grønnsaker. Disse er høy i fiber og vil redusere sultfølelse. Fordi protein er behandlet saktere enn sukker og andre karbohydrater, spise protein kilder som magert kjøtt, nøtter og nonfat meieriprodukter vil hjelpe deg til å føle fyldigere lenger og kan bidra til vekttap. Eliminer stifter av ungdoms kosthold som brus, chips og andre høy-kalori, lav-ernæring mat gradvis å miste vekt og ikke føler fratatt. Exercise 3-5 dager per uke i 30 til 60 minutter for å øke vekttap. Styrketrening som inkluderer vekter eller isometrics, samt aerobic trening, bør være en del av rutinen. Prøv å trene med venner, spille idrett på skolen din eller bli med en klasse for å gjøre trening morsomt.

Low Fat dietter

Mange tenåringer får en stor del av deres kosthold fra hurtigmat, eller bearbeidet mat kilder. Matvarer som kaker, iskrem, pasta, hamburgere og stekt mat kan bidra til økt vekt. Fett inneholder 9 kalorier per gram, og protein eller karbohydrater har bare 4 kalorier for det samme beløpet. Spise høy-fett matvarer kan bidra til fett butikker, fordi noen kalorier som ikke brukes til energi lagres i kroppen som fett. For å gå ned i vekt, velge magre matvarer som yoghurt, salater, frokostblandinger og frukt. For eksempel, når du spiser på en fest, en restaurant eller på skolen, velger salat i stedet for en høy-kalori pasta parabol og velge grønnsaker / frukt skuffen med dip i stedet for chips og dip. Les mat etiketter for å sikre at produktene inneholder mindre enn 30 prosent fett, og holde seg innenfor kalori grenser for din alder og aktivitetsnivå også. Utføre øvelser som forbrenner fett som kickboksing, stepping, dans, løping, jogging og sykling. Hvis du gjør aktiviteter du liker, er det mer sannsynlig å feste med dem.

Porsjonskontroll

Ved hjelp porsjonskontroll kan hjelpe tenåringer til å slippe pund sunt. På denne type diett, kan du spise mat du elsker, men i begrensede mengder. En nøkkel til porsjonskontroll er å spise små måltider ofte. Å spise i løpet av dagen vil bidra til å holde stoffskiftet høyt og øke kaloriforbrenningen. Spis frokost etter å ha våknet, og deretter noen få timer i løpet av dagen for å holde kroppen brenner kalorier og fett. En lav-fett granola bar med en liten yoghurt er et eksempel på en del-styrt frokost. Selv en høy-protein drikk blandet med fettfri melk vil bidra til å starte stoffskiftet for dagen. Kontroller antall porsjoner på mat etiketter for å sikre at du spiser bare én del av hver mat. En annen måte å kontrollere porsjonene er å sette mat i små skåler eller på sidemiddagstallerkenen. Dette gjør det ser ut som du spiser mer, og du kan "lure" magen din til å tro den er full. Spiser bare en servering av en prepackaged mat, som havregryn eller skiver ost, per måltid. Separate matvarer som druer eller tørt korn i individuelle porsjoner slik at du kan ta for en matbit på skolen eller på farten, eller lage et raskt måltid. Hold styr på kalorier og fett for å sikre at du er innenfor anbefalt nivå. Exercise 30 til 60 minutter noen få ganger ukentlig for å øke vekttap.

Hvordan å miste vekt uten å endre din diett

Hvis du ønsker å gå ned i vekt uten å endre kostholdet ditt, må du endre mengden kalorier du forbrenner daglig!

Hvordan å miste vekt uten å endre din diett

•  Reduser mengden kalorier som du spiser per dag. Du trenger ikke å gi opp din favoritt mat. Du må bare spise mindre av det i løpet av dagen.

Øk aktivitetsnivå. Hvis du legger til et par enkle øvelser eller ta en lang tur til bilen din, vil du legge til en sunn dose mosjon og ikke engang skjønner du gjør det.

Sørg for at du holder deg til de endringene du gjør. Når du er borte fra hjemmet, spise som du ville gjort hvis du var hjemme. Det betyr at mindre deler og å redusere mengden av usunn mat.

Hint

 • Være spenstig. Tiden vil gjøre vekttap endringer.
 • ALDRI komme ned på deg selv. Vekttap kan være treg, men det!

Hvordan å miste vekt uten å trene

Etter å ha en bilulykke og finne meg selv begrenset fra trening, jeg lurte på om det var en måte for meg å gå ned i vekt uten å trene. Jeg fant en måte, og så langt har jeg mistet 10 lbs (gradvis over en måned) og jeg føler at jeg har en bedre ide om hva som gjør meg opp i vekt.

Hvordan å miste vekt uten å trene

Vise Scale som et verktøy, ikke som din Enemy:
Vi kommer til skrekk omfanget og hva det har å si om vårt kosthold tilnærming er mislykket, eller om vi har vært klar over hva vi har vært å sette i vår munn i flere dager. Men ved å bruke denne tilnærmingen, vil vekten bli vårt verktøy i jakten på den "banen" for å gå ned i vekt, og vil begynne å tilby positiv forsterkning.

Gjør deg kjent med hva du spiser i en uke:
Studer din del størrelse, hvordan du pleier å forberede mat, og hvor mange måltider du pleier å spise. Dette vil være viktig i de siste trinn. Hvis du trenger å skrive ned alt du spiser og i hvor mange runder i en uke. Ikke veie deg i løpet av denne uken. Bare studere hva og hvordan du spiser.

Begynnelsen på andre uken, veie deg når:

Du våkner opp etter hvert måltid rett før du går til sengs
Hold styr på hva du veier i disse tider og spore hva du spiser. Gjør dette i forbindelse med trinn 4.

Fra og med den andre uken, begynner å begrense din diett i ett eller flere av følgende måter uten å endre mengden av mat. (Hvordan du begrense din diett er opp til deg og vil avhenge av din motivasjon nivå Hvis du tror det kan være vanskelig, starter med en av de under metoder, men det beste resultatet vil komme med ved hjelp av metodene nedenfor samtidig..):

Ikke stek i olje eller fett.
Hvis du pleier å spise stekt mat, spiser samme mat, men kokt, bakt eller stekt uten bruk av olje, smør, fett, smult, etc.
Eksempel: I stedet for stekte egg, spise kokt. Eller du kan gå for en peanut butter sandwich på hvete brød hvis du vil ha noe mer å fylle. Kutt ned på ekstra sukker eller eliminere sukker.
Hvis du drikker kaffe, te eller spise kornblanding og tilsett sukker til det, reduseres med 1/2 mengden sukker du bruker, eller hvis du er virkelig motivert, eliminere at drikke helt, og bytte til et alternativ.
Eksempel: Erstatt kaffe eller te, med vann eller de fruktsmak farvann, eller fortynne litt appelsinjuice med vann. Og definitivt kutte ned på forbruket av brus til det halve, eller erstatte brus helt, med en av de substitutter ovenfor.

Unngå Fast Food og prøve å redusere Snacking (med mål om å eliminere hvis du kan):
Hvis du må spise en matbit, pop fersk popcorn, kjøpe riskaker, eller chunky peanøttsmør, eller spise frukt eller en håndfull nøtter (usaltet pistasjenøtter, peanøtter, valnøtter, cashewnøtter, etc) som er mer mettende.
Merk: Det er viktig å unngå salt snacks som salt vil gjøre deg mer lyst på.

Forbedre metoden ovenfor ved å omfavne Lean Kjøtt eller fisk som er tilberedt uten Oljer og som er i skiver eller terninger.
Skive eller terninger kjøtt. Serve selv en del visuelt ligner på kjøtt som en blokk (før det ble oppskåret / terninger). Du skal spise mindre kjøtt, men visuelt vil det se omtrent det samme.

redusere porsjonsstørrelser Gradvis:
Hvis du kan redusere størrelsen på porsjonene dine i forbindelse med ovennevnte, vil du til slutt føler mindre behov for å spise større måltider.

Ta det opp et hakk:

Arbeid i friske grønnsaker som en del av måltidene blir mer og mer, og spesielt som snacks. Utforsk helsekost delen av dagligvarebutikk. Morningstar gjør stor frokost alternativer. Husk å prøve å spise mindre porsjoner. Selv om det er en 1/4 eller en 1/3 mindre. Du kan arbeide i små steg hvis du må.

viktigst, Merk hvor mye du gevinst etter hvert måltid og hva du miste mens du sover:
-Du Kan få 1/2 lb for et lite måltid og oppad til en lb og en halv time eller mer, for en større måltid.
-Bli Kjent med kroppens rytme med hensyn til fordøyelsen.
-By Justere inntaket, vil du se resultater.

Hint

 • Kroppen din kan ikke vise et vekttap for et par dager hvis du spiser mye sukker og stekt mat (lastet med oljer). Når du dempe inntaket av sukker og oljer, vil kroppen din begynne å jobbe med det du har lagret opp.
 • Hvis du er usikker på hvor mye du vil få ved å se på noe, ta det på skalaen med deg. Hvis du er eyeing en £ 2 stykke ytrefilet til middag, tror ikke du vil bare få 1/2 lb Prøv å holde seg borte fra noe som ser tett og tung. Tetthet i, tetthet oppnådd.
 • Sjekk med legen din før du endrer kostholdet ditt, spesielt hvis du har en medisinsk tilstand.
 • Ikke ment for folk som absolutt gruer vekter eller som ønsker en rask løsning.

Hvordan å miste vekt uten slanking

Hvordan å miste vekt uten slanking


Slanking har en negativ konnotasjon. Selv når du starter en diett med de største intensjoner er det vanskelig å holde oppe det viljestyrke og motivasjon er nødvendig for å lykkes. Å miste vekt uten slanking er en sunn og positiv måte å lykkes på å nå dine vekttap mål.

Hvordan å miste vekt uten slanking

•  Reduser kaloriinntaket ditt. Kroppen din forbrenner kalorier hver dag, hele dagen, bare ved å være i live. Hvis du spiser færre kalorier enn kroppen forbrenner, vil du gå ned i vekt uten å føle at du er på slankekur. Du må være sikker på at du spiser nok kalorier slik at du ikke går inn i "sult" modus.

Spis ofte og innta små porsjoner. Du må spise regelmessig for å holde kroppen brenner kalorier. Stoffskiftet vil avta hvis kroppen din ikke er gitt mat. Å spise frokost innen en time for å få opp om morgenen vil bidra til å få kroppens stoffskifte går.

Walk. Turgåing er den beste øvelsen du kan gi kroppen din. Det får deg i bevegelse og ikke er for intens. Hvis du ikke er i veldig god form, må du starte sakte. Sørg for at du bruker litt tid hver dag til å komme ut og vandre. Det trenger ikke å være på veldig lenge, men det må skje. Legge trening til din daglige rutine vil hjelpe deg å miste vekt uten å sette deg på en diett.

Bland opp treningen. Legg variasjon til øvelse diett. På den måten du ikke vil gå lei og ønsker å slutte. Ta klasser på det lokale rekreasjonssenter eller et treningsstudio er en fin måte å se hva slags klasser er der ute.

Ta en tur. Få på en sykkel og omvisning gatene i nabolaget eller lokale parken. Riding en sykkel er flott mosjon og er en god måte å se ting. Få en venn til å bli med deg og dele i eventyret.

Re-evaluere belønningssystem. Hvis noe bra skjer, og du alltid belønne deg selv med mat, endre dine belønninger i ikke-matvarer. Unner deg selv en pedikyr eller en kveld på kino for en godt utført jobb er en bedre belønning enn noen informasjonskapsler eller iskrem.

Start en ny hobby. Folk har en tendens til å spise når de er lei. Hvis du ikke la deg gå lei, kan ditt ønske om å spise avta. Hvis du starter en hobby, for eksempel strikking, hendene vil være bundet opp slik at du ikke kan klippe snack. Andre hobbyer, som å spille tennis, vil holde kroppen aktiv og ditt sinn stimulert.

Hvordan å miste vekt uten å jobbe ut

Hvordan å miste vekt uten å jobbe ut


Mange mennesker ønsker å gå ned i vekt, men i stedet for misplacing pounds de mister sitt momentum når du trener blir for mye av en problemfri, for tidkrevende eller rett og slett for vanskelig. Mens det er ikke en god langsiktig plan for å gå ned i vekt uten å trene og opprettholde et sunt hjerte-og fitness diett, det er tider i livet ditt når du kan rett og slett være for sliten, for stresset eller for opptatt til å trene. Til tider som det, trenger du ikke å ofre din figur, men du må fokusere veldig intenst på de tingene du spiser, så vel som når du spiser dem.

Hvordan å miste vekt uten å jobbe ut

Hvordan å miste vekt uten å jobbe ut

•  Ta en daglig multivitamin. Arbeid med legen din for å være sikker på at du får alle de vitaminer og mineraler som du trenger. Fordi du må kutte kaloriinntaket dramatisk for å kunne fortsette å gå ned i vekt uten en vanlig trening, må du sørge for at du fortsatt får alle de viktige næringsstoffene.

Skift frokost med en næringsrik protein eller måltid erstatning riste. Dette vil bidra til å sikre at du får nok energigivende kalorier for å starte dagen uten å legge i overdreven karbohydrater som er i de fleste frokostblandinger, toast og andre klassiske morgen måltider.

Spis karbohydrater før en PM.Carbohydrates gi deg energi, men de er også en av de enkleste ting for kroppen din til å bli fett. Unngå karbohydrater etter lunsj gir kroppen din tid til å brenne opp karbohydrater som du spiste tidlig på dagen.

Unngå sukker helt. Hvis du må blidgjøre noe, bruker en sukralose basert søtningsmiddel i stedet for the real thing. Når du ikke trener, lagrer kroppen din automatisk glukose og gjør den til fett i stedet for å bruke den for energi.

Skjær dine deler i to. Hvis du kommer til å gi avkall på trening, da blir du nødt til å gi avkall nesten halvparten av kaloriene som du er vant til å spise. Prøv å eliminere kalorier fra brød, sukker og søte drikker som te og cola mens du holder høy-protein matvarer som kylling, magert rødt kjøtt og frisk frukt og grønnsaker.

Hint

 • Selv om du ikke har tid til å trene, kan du likevel gi stoffskiftet et løft ved å ta en rask spasertur eller spise krydret mat.
 • Arbeid med legen din og en kostholdsekspert for å være sikker på at du ikke blir underernært når du kutter kaloriinntaket.

Hvordan å miste vekt uten å telle kalorier

Hvordan å miste vekt uten å telle kalorier


Det er en misforståelse som har eksistert i flere tiår, og det går noe sånt som dette: For å gå ned i vekt, må du telle kalorier eller følge en diett. Så folk revolusjonere hele deres spise plan, gå for de lavest kalori elementer eller følge noen diett, og stoppe når de ikke kan stå det lenger. Snart deres favoritt mat - og ekstra pounds - komme tilbake med en hevn. Det trenger ikke å være slik. Ved å følge disse fem trinn, kan du gå ned i vekt uten å telle kalorier - eller kjører selv gal.

Hvordan å miste vekt uten å telle kalorier

Fem trinn for å miste vekt på den enkle måten

Gjør din favoritt mat en prioritet: Vent: Betyr ikke dette gå mot alt dietter si? Ja, og det er derfor det fungerer. Men dette er ikke å si at du bør spise bare junk food. I stedet vil du identifisere dine absolutte favoritter og inkludere dem i kostholdet ditt. For eksempel, hvis du elsker iskrem, har en liten scoop hver dag. Men hvis du ikke liker cookies, ikke spise dem; de er ikke verdt kalorier. Du vil bli overrasket over hvor få kalori-rik mat du faktisk liker. Når du finner en måte å fornuftig inkludere slike matvarer i kostholdet ditt, vil behovet for å overspise naturlig spre, og du kan gå ned i vekt med letthet.

La magen ta ledelsen. Dette trinnet er mye enklere enn å telle kalorier. I stedet, spise når du er sulten og stoppe når du begynner å føle deg mett. La oss starte med sult først: Sørg for at du faktisk er sulten når du spiser, og ikke vente til du er skrubbsulten. Alltid spørre deg selv om du er mista sult for kjedsomhet eller stress. Når du begynner å spise, ta deg tid til å nyte måltidet, og se opp for det øyeblikket når du begynner å føle deg mett - det er på tide å stoppe! Hvis du venter til du er fylt, har du sannsynligvis allerede spist for mye.

•  Spis frokost. Hvis du ikke pleier å spise noe i morgen så starter nå. Studier viser at folk som spiser frokost veier mindre enn folk som ikke gjør det. Årsaken er at folk som hopper over frokosten får skrubbsultne senere i dag og kompensere ved overspising. Hvis du ikke er sulten til frokost, deretter begynne i det små med litt frukt eller kornblanding. Ofte folk ikke er sulten til frokost fordi de spiser for mye på dinner og sent på kvelden. Fikse det ved å holde natta måltid petite.

Gjør sunne bytteavtaler. Til hvert måltid, tenke på hvor du kan enten legge sunn mat eller swap mindre næringsrik elementer for mer næringsrike alternativer. For eksempel legge litt frukt til din morgen frokostblanding og grønnsaker til pasta middag. På sandwich, bytte hvitt brød for hele korn brødet. Denne måten, du er ikke å gjøre store endringer i kostholdet ditt, du er bare lære å lage maten du elsker bedre.

Aktiver livet ditt. Mens spise mindre er nøkkelen til å miste vekt, mosjon er viktig å holde den av. Hvis du har mislyktes i å prøve å få en time på treningsstudio, kan du prøve å gjøre livet ditt mer aktiv ved å se etter muligheter for å flytte hele dagen lang. Har du en 10-minutters pause på jobb i morgen? Gå for en rask spasertur. Bor i nærheten til å fungere? Prøv å gå eller du sykler der. Det er alltid lommer av tid i dag du kan fylle med fysisk aktivitet; du trenger bare å være på utkikk etter dem.

Hvordan å miste vekt uten å føle sulten

Hvordan å miste vekt uten å føle sulten


Du kan gå ned i vekt uten å sulte hvis du spiser riktig type mat i riktige typer mengder. Mange matvarer som smaker godt er fylling, men ikke greier systemet ditt med kalorier.

Hvordan å miste vekt uten å føle sulten

•  Spis mer fiber. Fiber gir bulk og gjør at du føler deg fyldigere raskere. Hel hvete brød og korn gir fiber, men for vekttap bør spises i moderate mengder. Det er best å få fiber fra grønnsaker og frukt. Gulrøtter, mais og høy sukker frukt som epler, appelsiner, vannmelon og druer bør holdes på et minimum. I stedet går for salat, agurk, ananas, fersken og honningmelon.

Spis fiberrikt supper. Forskere har funnet ut at hvis du spiser en bolle med suppe i begynnelsen av et måltid, vil du spise mindre og være sannsynlig å gå ned i vekt. Nå, hvis målet ditt er å gå ned i vekt, må du forsikre deg om at suppe er lav i fett og kalorier. Så ingen brokkoli og ost eller fransk løk! Gå med vegetabilske supper som meatless grønnsak, tomat (lav-fett), squash eller gulrot supper.

Spis flere små måltider. Hvis du spiser frokost og deretter spise igjen hver tredje time for fem eller seks måltider, kan du spise mindre måltider og spise igjen før du blir sulten. Dette vil også øke hastigheten på stoffskiftet og hjelpe deg å miste vekt. Spis en anstendig frokost. Deretter tre timer senere, spise en "snack" av halvparten av hva du ville ha hatt til lunsj. Deretter spiser den andre halvparten tre timer senere til lunsj. Gjør det samme til middag.

Sørg for at hvert måltid har en balanse mellom proteiner og karbohydrater.

Hint

 • Pass på at du spiser mat lavt på fett som kalkun, kylling og lite fett biff.
 • Unngå diett brus. De er fulle av natrium og gjøre deg beholde vann vekt.
 • Drikk rikelig med vann.
 • Sjekk alltid med legen din før du starter et vekttap program.