Digidexo.com

Slik finner du ut Detox Varighet

Når du gjennomgår en avgiftning program, eller detox, er det viktig å ha en klar forståelse av når du skal avslutte programmet og gjenoppta et sunt kosthold. Dette gjelder spesielt hvis du bruker en av de mange faste metoder for detox. Fortsetter å spole forbi det punktet av effektiv avgiftning kan ha negative effekter på helse og mental velvære. Ved å betale nær oppmerksomhet til noen enkle tegn, vil du vite nøyaktig når du skal avslutte raskt eller generell avgiftning program.

Slik finner du ut Detox Varighet

•  Undersøk tungen. Mens du er i detox prosessen, vil tungen utvikle en hvit fuzz-lignende belegg. Dette belegget vil sakte minske, til den forsvinner helt. Når tungen belegg er helt borte, er din detox fullført.

Ta hensyn til kroppslukt. Mange mennesker opplever en økning i kroppslukt mens detoxing. Som din detox utvikler seg, kan du merke subtile endringer i lukt, noe som skjer som at giftnivået i kroppen din endring. Mot slutten av en detox program, kan du oppleve en drastisk reduksjon i den typiske kroppslukt. Noen mennesker finner de ikke lenger trenger å bruke deodorant etter at de detox. Andre mennesker opplever en endring i lukt av urin og eller avføring mens detoxing. Akkurat som kroppslukt, kan urin og bolle bevegelse lukt intensivere under en detox program. Som du fjerne giftstoffer fra systemet, disse lukt reduseres også. Når du legger merke til disse lukt endringer, er det på tide å vurdere slutten av detox program.

Se lunger. Som du fjerner giftstoffer fra kroppen, kan du merke en økning i nasal, eller brystet lunger som sirkulerer giftstoffer øke nivået av slim som produseres. En annen form for lunger, vann oppbevaring, kan også øke på høyden av din detox program. Disse symptomene vil minske dramatisk som programmet fortsetter. Når lunger forsvinner eller reduseres vesentlig, kan du bli lest for å gå tilbake til en sunn spising program.

Evaluer din generelle velvære. De opplevde med detox er i harmoni med kroppen sin og har en sterk følelse når du skal stoppe programmet. De opplever en følelse av fullstendig velvære og helhet. Hvis din faste programmet varer mer enn to uker, bør du revurdere dine detox tegn og din motivasjon for å faste. For ikke-fastende detox-programmer, er prosessen mer skånsom og tar litt lengre tid. Derfor er det ikke uvanlig for en ikke-fastende detox program for å vare opptil en måned.

Hint

  • Drikk rikelig med vann under detox. En halv kroppen din vekt i gram anbefales.
  • Ikke forveksle en fastende detox med faste å miste vekt. Fasting for å gå ned i vekt kan være farlig.