Digidexo.com

Transition Lens Problemer

Transition Lens Problemer


Transition er bare ett av de mange merkenavn for skiftende eller photochromatic linser. Skiftende glass er behandlet reseptbelagte linser som er klare innendørs og mørkere i sollys.

Funksjoner

Skiftende glass er en praktisk måte å beskytte øynene mot 100 prosent av skadelige UV-stråler og kommer i polykarbonat eller høy indeks linser. Noen merker selv kommer i glass og alle typer er en ekstra kostnad for dine grunnleggende vanlige briller. Skiftende glass er skapt ved å ha tusenvis av molekyler innebygd i dem. Molekylene er bare synlig i sollys.

Kjøring Issues

Et problem med fargeskiftende glass er som ikke mørkne bak frontruter som blokkerer UV-stråler. For å motvirke dette, spesielle sol-skiftende glass er tilgjengelig som brukes mest til utendørs og kjører. Disse linsene er mørke innendørs og blir mørkere når du er i solen.

Begrensede farger

De fleste fotokromiske glass produsentene produserer bare brune eller grå linser. Ett selskap produserer grønne linser. Hvis du ønsker en annen farge, fargeskiftende glass er ikke et godt valg.

Overskyede dager

Skiftende glass kan være et problem på overskyete dager som de kan ta litt tid å lysne så mørkere igjen. Hvis du er en utendørsidrett person ville du gjøre det bra å ha dette i tankene.

Budsjett

Prisen for kvalitet skiftende glass kan legge opp til $ 100 dollar til dine vanlige briller koste så tenk to ganger hvis du er på et stramt budsjett.