Digidexo.com

Naturlig rettsmidler for Polycystisk Nyresykdom

Naturlig rettsmidler for Polycystisk Nyresykdom


Polycystisk nyresykdom (PKD) er forårsaket av cyster og polypper som danner på eller rundt nyrene. Det er en arvelig sykdom som kan føre til nyresvikt hvis venstre ubehandlet. Mens det er mange medisinske alternativer når det gjelder å behandle sykdommen, kan disse alternativene suppleres med naturlig rettsmidler for å fremskynde helbredelsesprosessen og lindre symptomer.

Funksjon

Naturlig rettsmidler tendens til å bidra til å rydde ut nyrene eller lindre PKD symptomer. De er konstruert for å forsinke utviklingen av sykdommen, siden det er ingen kur.

Typer

Du kan behandle PKD med urte rettsmidler og atferd modifikasjoner. Begge alternativene kan ha en dramatisk innvirkning på dine symptomer.

Herbal rettsmidler

Urter som buchu og berberis bedre immunforsvar når drukket som te. De kan også bidra til å forhindre betennelse i nyrene.

Behavior Modification

Drikkevann og overgangen til en lav-protein, lav-natrium diett også kan bremse effektene av høyt blodtrykk, et vanlig symptom på PKD. Røykeslutt, økt mosjon og redusere stress er også avgjørende for behandling.

Advarsel

PKD bør ikke behandles utelukkende med naturlig rettsmidler. Du må ha regelmessig legebesøk og bruk foreskrevet medisiner. Ikke bruk naturmidler uten å konsultere legen din for å se hvordan de vil påvirke din medisinske behandlinger.

Time Frame

PKD er en kronisk sykdom, og ifølge Mayo Clinic, de fleste med PKD oppleve noen form for nyresvikt av den tiden de er 60. Men hvis du behandle sykdommen med alle nødvendige midler, kan du bremse denne tidsrammen ned.