Digidexo.com

Hvordan Remedy migrene Vertigo

Hvordan Remedy migrene Vertigo


Migrene svimmelhet er en foruroligende tilstand som vanligvis omfatter svimmelhet og hodepine som slår når du minst venter det. Det forekommer oftere hos kvinner enn i menn. Symptomene kan være kvalme og brekninger, som følge av bevegelsessyke. Ifølge American Hearing Research Foundation, "Svimmelhet og hodepine er individuelt svært vanlige menneskelige forhold og sammensetningen av dem er også et vanlig symptom kompleks." Han fortsetter med å si at de kan være uavhengige av eller er relatert til hverandre, og de kan tyde på en migrene. Den eksakte årsaken til migrene vertigo er ukjent, men visse metoder kan lette den.

Hvordan Remedy migrene Vertigo

En stige sakte i morgen til en sittende stilling på kanten av sengen. Finn et sted på nærmeste vegg å fikse øynene på å stabil noen svimmelhet du føler. Holde sengen sitter oppreist til svimmelhet avtar.

begrense eksponering for sterkt lys og høye lyder. Unngå direkte sollys ved utbruddet av denne tilstand i minst tre påfølgende dager.

Sitt stille vekk fra støy. Sitter med føttene opp, komfortabelt avslappende, vil bidra avta hodepine.

Drikk rikelig med vann, fordi hydrering er en nøkkelkomponent til utvinning. Unngå alkoholforbruk, noe som vil forverre tilstanden og / eller forlenge utvinning perioden.

Spis et balansert kosthold. Velg matvarer som søte poteter eller hele korn som brun ris, quinoa, bygg og havre. Begrense koffein og sjokolade inntak i løpet av de tre dagene etter et akutt anfall av migrene vertigo.

Pust inn langsomt og fullt utvide lungene for å lette hodepine og trykket, eller band, kan du føle hele pannen. Pust gjennom nesen, så puster gjennom munnen fem ganger, gjenta tre ganger eller mer, hvis det er nødvendig.

Flytt nakken sakte fra side til side, skulder ved skulder. Forsiktig rulle hodet frem og rundt mens du sitter oppreist i en stol. Gjør denne bevegelsen tre ganger med 20 til 30 sekunder hvile i mellom.

Hint

  • Følg regelen om REST: slappe av, spise sunt, sove og stillheten, og tid til å leges.
  • Hvis du opplever svimmelhet etter tre dager med hvile og avslapning, ta kontakt med legen din.