Digidexo.com

Kalsium Basert Nyre Stone urte rettsmidler

Nyrestein er krystaller som dannes i nyrene eller blæren, og er sammensatt av kalsium salter, struvitt, eller urinsyre. Formen av steinen er ofte en ledetråd til dens sammensetning. Kalsium steiner er den vanligste typen av nyrestein, som er morbær i form. Stones vanligvis passere fra kroppen uten legens inngripen.

Årsaker

Noen mulige årsaker til nyrestein inkluderer Cushings syndrom (overaktiv binyrene), cysteinuria (forhøyede nivåer av aminosyren cystein i urinen), og sarkoidose (en autoimmun sykdom).

Symptomer

Dessverre, nyrestein har ingen symptomer før de kommer løs, noe som kan føre til uutholdelig smerte, frysninger, kvalme, feber, oppkast, svetting, hyppig vannlating, og puss og blod i urinen.

Herbal rettsmidler

Det er flere urter som kan hjelpe med ulike aspekter av nyrestein.

Aloe kan tas internt i form av ren aloe juice. Ta ¼ kopp daglig for ikke mer enn to uker av gangen. Aloe inneholder aloemannan, som bremser hastigheten av krystalldannelse.

Chanca Piedra er en urt som er tatt internt i skjær fra, som løser opp kalsium steiner.

Khella er en urtemedisin som hjelper urinveiene gro etter en stein passerer. Det kan tas i en rekke former i mengden av 20 mg daglig.

Bjørk blad stimulerer vannlating og stopper spasmer. Det kan også inntas i form av te i en mengde på 1 kopp tre ganger om dagen.

Marshmallow root hjelper rense nyrene og utvise nyrestein. Det kan også tas som te i en mengde av 1 liter daglig.

Varuna blokkerer et enzym som er nødvendig for dannelsen av kalsium-oksalat stener. Den kommer i form av en løs te, og kan fremstilles ved bløtlegging 1 ss i en kopp vann. Drikk tre ganger om dagen.

Kostanbefalinger

Inkluder tilstrekkelige mengder fiber i kosten. Lave fiber dietter er forbundet med nyre stein formasjonen. Høyproteindietter bør unngås, fordi de i stor grad øke surheten av urin, stimulere utviklingen av noen typer steiner.

For å hindre nye kalsium steiner fra forming, unngå kjøtt, meieriprodukter, svart te, kakao, tyttebær, nøtter, persille, pepper, bladbete, pepper, grapefruktjuice, bete greener, og spesielt rabarbra. Også unngå å drikke store mengder alkohol eller spise for mye fett.

Drikk vann før, under og etter trening, spesielt når det er varmt ute. Acid nivåer i blodet øker raskt etter trening, som stimulerer veksten av kalsium steiner. Drikkevann bidrar til å oppveie de PH nivåer; åtte glass vann om dagen er anbefalt.

Inkluder den japanske drikken lisymachia eller kinsenso te i kostholdet ditt, som du kan finne i japanske dagligvarebutikker. Denne urten øker urinering, som hjelper nyrene skylle ut små steiner. Svelges 1 til 2 kopper av denne teen daglig.

Betraktninger

Hvis du har en familiehistorie med denne type urologisk lidelse, ta kalsiumtilskudd med måltider. Når kalsium matvarer er inge med oksalater, de binder sammen og forlate kroppen gjennom avføringen, noe som reduserer risikoen for dannelse av nyrestein. Hvis du har en personlig historie med nyrestein, og ikke bare en familiehistorie, bør kalsiumtilskudd unngås.

Barn som har nyrestein nytte ved å øke sitt inntak av kalium. Kalium-rik mat inkluderer: sitrusfrukter eller juice, grønne bladgrønnsaker, og bananer.

Kvinner med nyrestein og bentap fra osteoporose kan bruke kalsiumtilskudd, men må være forsiktig nøyaktig hvilke kosttilskudd de tar og hva slags mat de spiser. I dette tilfellet, en daglig dose av kalsiumcitrat, kombinert med en lav-oksalat diett (ingen persille, spinat, Sveitsisk Chard, bete grønnsaker, eller rabarbra stammen), vil hjelpe til med osteoporose uten å danne nye nyrestein.

Ikke stole utelukkende på urte behandling for akutte anfall. Rådfør deg med din lege.