Digidexo.com

Forsiktighetsregler ananas

Hvilke funksjoner av bromelain enzym i ananas?

Hvilke funksjoner av bromelain enzym i ananas?


Ananas frukt gir en lett tilgjengelig mat kilde til bromelain enzym. Enzymet er også tilgjengelig som et supplement. Kosttilskudd er produsert for å støtte felles helse ofte bruke bromelain i sine formler. The American Cancer Society rapporterer at det er bevis for å støtte bruk av bromelain enzym for behandling av fordøyelsesbesvær og betennelse, men mer forskning er nødvendig for å støtte bevis.

Bromelain Enzyme

Ananas frukt kjød og stammen holder bromelain enzymet. Bromelain enzym inneholder svovel. Det har også proteolytiske egenskaper eller elementer som bryter ned protein.

Digestive Aid

Å spise ananas eller tar bromelain enzym kosttilskudd etter måltider kan hjelpe fordøyelsen. Bromelain enzym stimulerer musklene i tarmen og bryter ned protein. The American Cancer Society artikkel om bromelain, som beskriver de kilder og egenskapene til enzymet, støtter sin bruk til dette formålet; de sier også at mer komparativ forskning om dens effektivitet som må gjøres.

Anti-inflammatorisk

"Bromelain: biokjemi, farmakologi og medisinsk bruk", en artikkel av HR Mauer, som støtter bruk av bromelain som behandling for betennelse og for behandling av brannskader ble publisert i august 2001 volum av Cellular and Molecular Life Sciences.

Andre bruksområder

"Om urter, Botanicals og andre produkter" i Sloan - Kettering Cancer Center-nettstedet navnene følgende vilkår som antas å svare rettmessig behandling inkludert bruk av bromelain: blåmerker, brannsår, kreftforebygging, kreftbehandling, sirkulasjonsforstyrrelser , og ødem. Ifølge Medline Plus, en publikasjon av det amerikanske National Library of Medicine og National Institutes of Health, er det vitenskapelige bevis for bruk av bromelain som behandling for disse forholdene "uklar".

Forsiktighetsregler

Medline Plus beskriver noen mulige allergiske reaksjoner og legemiddelinteraksjoner på deres informasjonsside om bromelain. Som ved bruk av noen supplement eller medisin, ta kontakt med din lege før bestemme et kurs i behandling.

Hvordan å miste vekt spise ananas

Hvordan å miste vekt spise ananas


Folk har mange ulike oppfatninger om hva som kan hjelpe dem ned i vekt om det er magiske cookies, peanøttsmør, en all popcorn kosthold og så videre. Nå ananas er det nyeste vekttap mat kjepphest. Men forskere har studert effekten av ananas på kroppen og føler at det kan være noen sammenheng med å spise ananas og vekttap.

Hvordan å miste vekt spise ananas

Finn ut de gode nyhetene først. Ananas inneholder et enzym kalt bromelain som viser seg å være en naturlig anti-inflammatorisk ingrediens som kan også styrke musklene og huden elastisitet. Det har vært kjent for å bidra til å hindre utbruddet av cellulitter.

Start med å kjøpe et par ananas i butikken. Sakte innlemme dem i kostholdet ditt i stedet for å spise dem, og bare dem hele dagen. Sett et par stykker på tallerkenen din med ditt måltid eller ta en frukt cocktail.

Bland opp ananas milkshake med litt melk og knust is. Hvis du ikke ønsker å legge til fløte eller melk, deretter legge litt lys juice med det og bland det i en blender, deretter drikke.

Flytt på å spise bare ananas på noen måte du ønsker. Prøv det i tre dager til en uke og se om du finner noen resultater fra å spise det hele dagen lang. Ikke gjør deg syk; Hvis du føler deg uvel på grunn av dette kjepphest diett, så stopper den umiddelbart.

Vei deg på slutten av dietten sikt og se om du har noen resultater. Hvis du har mistet ett pund, så stor, hvis du har mistet fem så stor. Men pass på at du ikke holde deg på denne dietten permanent fordi det vil bare føre til å få enda mer vekt tilbake når du endelig stoppe. Gjør det i intervaller.

Ananas og vekttap

Ananas og vekttap


Deilig, saftig ananas med sin karakteristiske smaken har en kraftig, naturlig vekttap hemmelig. Den inneholder enzymet bromelain, som er en god hjelp til fordøyelse av proteiner og fett, og en naturlig anti-inflammatorisk middel. Ananas er kalorifattig, uten fett, og høy i vanninnhold. Alle disse faktorene kombinert gjør ananas et godt valg for din diett plan.

Ananas er Low Calorie

En servering av ananas, eller ca 1/2 kopp, inneholder bare 41 kalorier og ikke fett. Til tross for sin naturlige sukkerinnhold, den inneholder bare 11 gram karbohydrater. Den inneholder også fiber, noe som reduserer virkningen av karbohydrater, og bringer den justerte karbohydrat verdien til 10 gram. Dette er en kalori og carb røverkjøp, spesielt når du tenker på sin gunstige pektin, vitamin C, og høyt mineralinnhold.

Ananas som et rensemiddel

Fordi enzymet bromelain i ananas bryter ned proteiner, er det nyttig i fordøyelsen. Den brukes i behandling av fedme på grunn av sin evne til å bryte ned fett i tillegg. Bromelain gjør det en god rengjøringsmiddel for fordøyelsessystemet, er too.The sammensetningen av bromelain enzymet ødelagt av varme og kroppen kan ikke bruke den. Så, nei ananas opp ned kake. Bare fersk, rå ananas er best.

Ananas som et vanndrivende

Ananas er høyt vann mat, bestående av 87 prosent vann. Ikke bare det, inneholder enzymet bromelain kalium, slik at det faktisk nøytraliserer natrium, arginin og noen syrer. Dette bidrar til å evakuere vann, spyle fettet ut med det. Det drenerer selv fettvev, og dermed være en behandling for cellulitter. Det er en velsmakende måte å legge til vanninntaket.

Allsidighet av Pineapple

Ananas er en velsignelse for din spising plan fordi det er så allsidig. Det gjør en deilig smoothie og kombinerer godt med andre frukter, eller er fantastisk i seg selv. Bruk den i shish kebab, og legger til det etter at du har grillet kjøtt og grønnsaker. Unn deg en dessert ved å blande den med sjokolade protein pulver, eller sukkerfri kakao, bare legge nok vann til å lage en glatt konsistens. Kjøle og deretter har det som snacks eller sammen med et måltid.

Pineapple Vekttap Forslag

Innlemme ananas i noen vekttap plan. Eller du kan også bruke ananas til å hoppe starte rensing og vekttap. For tre dager, gå på en frukt fort. Bo med epler, pærer, bær og ananas. Til middag, spise en hel rå ananas, eller så mye som du ønsker. På slutten av de tre dagene, vil systemet bli renset, og vil du ha mistet vann vekt. På dette punktet, gå på en lav-kalori balansert spise plan.

Hvordan Lose jeg vekt med Umoden ananas?Ananas gir en sunn og deilig snack, komplett med fiber, vitamin C og enzymet bromelain. Bromelain hjelper fordøye proteiner og begrenser abdominal oppblåsthet og andre fordøyelsesproblemer. Fordøyelsesenzymer, slik som de i ananas, kan hjelpe deg å miste vekt og forbedre helsen din. Husk at ananas er ikke en magisk kurere alt og ingenting kan noensinne garantere vekttap unntatt for å redusere kaloriinntaket og øke mengden av trening.

Hvordan Lose jeg vekt med Umoden ananas?

Legg Pineapple Everyday

•  Kutt ananas i små seksjoner eller terninger. Oppbevar ubrukt ananas i en lukket beholder i kjøleskapet for å bevare vitamin innhold. Pineapple går ofte dårlig innen 48 timer så sørg for å spise ananas omgående.

Konsumere 1/2 kopp til en kopp ananas kuber etter frokost, lunsj og middag. Dette vil aide fordøyelsen og bør bidra til å holde deg fra overspising ved måltider eller nå til dessert.

Spis ananas som helst du ønsker en søt godbit. Siden ananas er lav i kalorier, vil dette redusere din over alle kaloriinntaket og øke inntaket av vitaminer. De fleste vil ikke overspise ananas på grunn av sin "høyt syreinnhold.

Hoppe starte med en frukt Fast

Start morgenen med et stort utvalg av ananas og annen frukt. Sørg for å drikke rikelig med vann.

Spis ananas og de ​​andre favoritt frukt for en matbit, lunsj og middag. Du kan også drikke vann, fruktjuice og usøtet te eller kaffe.

Fortsett frukt fast i flere dager. En rask kan hjelpe hoppe starte vekttap og tømme ut ditt fordøyelsessystem. Det høye syreinnholdet i frukt bør klare opp eventuelle problemer som oppblåsthet eller forstoppelse. Sørg for å inkludere noen frukter med et lavere syreinnhold, for eksempel bananer, for å holde systemet i balanse.

Overgang til å spise andre matvarer over flere dager. Legg hele korn og supper en dag. Legg kokte grønnsaker og belgfrukter neste dag. Legg animalske proteiner, nøtter og noen tyngre matvarer siste.

Hermetisk ananas Nutrition

Selv om ananas er allment tilgjengelig frisk, er hermetisk ananas ganske vanlig. Variasjoner i hvordan ananas er kuttet for hermetikk ikke påvirker ernæringsmessig verdi, men det flytende medium hvori frukten blir hermetisk sikkert gjør.

Karbohydrater

De fleste av hermetisk ananas er vann. Den største andre enkelt element er karbohydrater, som er hovedsakelig sukker og fiber. Hvorvidt hermetisk ananas er søtet, usøtet eller hermetisert i lys sirup fører til at sukkerinnholdet i en c. hermetisk ananas til å variere fra 18g til 55g.

Kalorier

Søtet hermetisk ananas er ikke en lav-kalori mat; sukkerinnhold fører det til å ha så mye som 200 kalorier per kopp. Samme mengde usøtet ananas har så få som 80 kalorier per kopp.

Fett og Protein

Hermetisk ananas er nesten et fett-fri mat og er ikke en kilde til protein. En kopp har ca 0,2 g fett og ca 1g protein.

Vitaminer

Ananas er en god kilde til vitamin C, med en c. gir omtrent en tredjedel av anbefalt daglig inntak. Andre vitaminer som er tilstede i mye lavere mengder inkluderer vitamin B12, vitamin B6, vitamin A, vitamin E og vitamin K.

Mineraler

Hermetisk ananas inneholder også flere mineraler, den mest ernæringsmessig betydningsfulle som er kalsium og jern. Den inneholder også fosfor, natrium, kalium, magnesium, kobber, mangan og selen.

Hva er de relevante innholdet i en ananas?

Hva er de relevante innholdet i en ananas?


Ananas er innfødt til Brasil og Paraguay, men er nå dyrket i ulike deler av verden, spesielt i Hawaii. Deilig frukt, som tar 18 måneder å vokse, er lav i kalorier og full av nyttige mineraler, proteiner, enzymer og vitaminer, noe som gjør det til en sunn snack som bidrar til å fremme ulike kroppsfunksjoner.

Mineraler

Ananas frukten er rik på en rekke mineraler som utfører forskjellige funksjoner i kroppen. Mineraler som finnes i ananas inkluderer mangan, som er viktig for sunn ben, kobber, som hjelpemidler metabolske prosesser i kroppen og magnesium, som er nødvendig for mer enn 300 biokjemiske reaksjoner. Ananas inneholder også kalium, betakaroten, folsyre og kostfiber.

Kosttilskudd Innhold

Ananas gjør for sunn snacks på grunn av sitt næringsinnhold, men de er også lav i kalorier, noe som gjør dem gode snacks for de ser sine kalori inntak. Ananas inneholder omtrent bare 50 kalorier per 100 g, og inneholder ingen mettet fett eller kolesterol.

Bromelain

En av de mest aktuelle, og ønskelige innholdet i en ananas er bromelain, et protein-oppslutnings enzym som kan bidra til å balansere kroppens fluider blir for alkalisk eller for sur. Enzymet hjelper også med fordøyelsen ved stimulerende hormonelle sekreter i bukspyttkjertelen. Videre har bromelain anti-inflammatoriske egenskaper som gagner de med hudsykdommer eller revmatisme.

Vitaminer

Ananas er gode kilder til antioksidanter vitamin C, som er kjent for å styrke immunforsvaret, lavere blodtrykk og sørge for at blodet i kroppen er skikkelig utvidet. Ulike B-vitaminer er også til stede i ananas, spesielt B1, B2, B3 og B6, som alle er viktige for mental velvære.

Hva er den ernæringsmessige verdien av ananas?

Hva er den ernæringsmessige verdien av ananas?


Ananas symboliserer gjestfrihet og varme og har vært brukt i arkitektur og innredning siden dagene av Christopher Columbus. Det kan være tiltalende for øyet, men det gir også helsemessige fordeler til kroppen din når du spiser den. En en-kopp servering av ananas biter inneholder ca 80 kalorier, 22 gram karbohydrater og 2 gram fiber, med svært lite fett eller protein. Nyt ananas i en tropisk salat, som tilbehør eller alene som en sunn snack alternativ.

Vitamin C innhold

En av ananas største bidrag til din helse er vitamin C, som hjelper kroppen din opprettholde sterke tenner, bein og hud. Vitamin C reduserer også risikoen for ulike krefttyper, hjertesykdom og slag, ifølge Linus Pauling Institute. En en-kopp servering av fersk ananas biter inneholder 78,9 milligram av vitamin C, som er mer enn 100 prosent av anbefalt daglig inntak av 75 milligram for kvinner og over 87 prosent av RDI av 90 milligram for menn.

Manganinnhold

Riktig nivåer av mineralet mangan i kroppen din hjelp opprettholde vev og bein, regulere blodsukkeret og hjelper forbrenne fett og karbohydrater. Lave nivåer av mangan vil øke risikoen for ufruktbarhet, osteoporose, leddgikt, diabetes og epilepsi, ifølge University of Maryland Medical Center. En en-kopp servering av ananas biter leverer 1,5 milligram av mangan, som er mer enn 80 prosent av anbefalt daglig inntak på 1,8 milligram for kvinner og over 65 prosent av de 2,3 milligram er anbefalt for menn.

Melatonin innhold

Hvis du er ute etter en snack som kan hjelpe deg å sove, prøv ananas. Ananas inneholder melatonin, som er et hormon som bidrar til å regulere søvn-våkne syklus. Kroppen din produserer melatonin i pinealkjertelen, men University of Maryland Medical Center rapporterer at melatoninproduksjonen avtar med alderen. Ananas forbruk kan mer enn doble mengden av melatonin i blodet, ifølge en studie i august 2013 utgaven av "Journal of Pineal Research." I studien, viste pasienter en betydelig økning i sine melatoninnivået innen to timer etter inntak av omtrent 2 kopper ananas juice.

Trygt for diabetikere

Hvis du har diabetes, kan det hende du trenger å begrense frukt forbruk på grunn av sin høyt sukkerinnhold. Selv om ananas har en god del sukker - 19 gram i en 1-kopp servering - det er trygt for diabetikere å spise, ifølge en studie i mai 2014 utgaven av "omics: A Journal of Integrative Biology." I denne studien, er ananas oppført som har bevist anti-diabetic egenskaper. Hvis du er på medisiner for diabetes, snakke med legen din eller kostholdsekspert før jevnlig legge ananas til kosthold.

Forholdsregler og advarsler

Selv om ananas leverer flere helsemessige fordeler, kan det være lurt å unngå å spise det hvis du er på visse antibiotika som amoxicillin eller tetracyklin. Ananas kan føre til en økning i opptaket av dine antibiotika, noe som kan øke risikoen for deres bivirkninger, forklarer Drugs.com. Før du spiser ananas, være sikker på at den er moden fordi umoden ananas kan fungere som en brekkmiddel og forårsake kraftig oppkast.

Hvor lang tid tar hermetisk ananas Juice siste etter Åpnet?

Hvor lang tid tar hermetisk ananas Juice siste etter Åpnet?


Saften utdraget fra ananas er tilgjengelig i søtet og usøtet varianter. Det er allment tilgjengelig i bokser, kartonger og flasker. Den har vanligvis 17 kalorier per unse, og er ikke bare en populær drikk på egen hånd, men det er også brukt som en viktig ingrediens i mange oppskrifter, for eksempel ananas opp-ned kake, og cocktailer, inkludert en pina colada.

Lagring

Når du åpner en boks med ananas juice, er det best å se etter en "en gang åpnet" råd etiketten på emballasjen. Etiketten vil normalt si at saften bør holdes nedkjølt og brukes innen en uke etter åpning. Merkelappen bør også råde at saften skal fjernes fra boksen og plassert i en tett forseglet plast eller glassbeholder. Dette er fordi når luften slippes inn en åpen boks, kan de metaller som kan er laget av overføre til saften, og dermed påvirke smak og farge. Dette er spesielt tilrådelig på grunn ananassaft er sterkt surt, og derfor kan eventuelle endringer i kan skje raskere.

Betraktninger

Det er alltid best å sjekke merkingen på emballasjen av varer før konsum. Ved siden av "en gang åpnet" råd er det vanligvis en "bruk av", "best før", "selge ved," eller "skjermen til" dato. Hermetikk meste bruke "best før" dato. Når en kan er uåpnet "best før" dato bør vurderes mer i form av kvaliteten på mat enn sikkerheten. Hvis den brukes etter denne datoen, et hermetisk produkt, for eksempel ananas juice, kan miste smak, farge eller tekstur. Det er best å ikke lagre noe juice som har blitt åpnet på eller etter "best før" dato.

Morsomme fakta

Ananassaft kan brukes som en kjøtt tenderizer fordi den inneholder enzymet Bromelain, som bidrar til å bryte ned proteinene. Dette samme enzym hjelpemidler også fordøyelse og virker som en anti-inflammatorisk. Ananas juice har også blitt sagt å indusere arbeidskraft.

Hvordan virker en ananas Fast arbeid?

Hvordan virker en ananas Fast arbeid?

Utføre en ananas Fast

En rask ananas er gjort for minimum tre dager, og i maksimalt 10 dager. Kun friske, modne ananas er brukt, og et minimum av tre ananas bør forbrukes for lengden av den raskt. I tillegg til ananas, vann, ingefær, malurt te, fiken, rå gresskarfrø, og rå mandler kan også spises. Fordi tygge store mengder ananas er ofte irriterende for munn og tannkjøtt, og skaper en juice fra fersk ananas kan være bedre for noen mennesker. For å opprette ananas juice, bare legge en moden, skrelt ananas til litt vann i en elektrisk juicer og drikk juice innen én time.

Helsemessige fordeler av en ananas Fast

Ananas faster antas å hjelpe en rekke fysiske forhold, inkludert gastrointestinale lidelser og gallestein. Ananas faster er også antatt å rense og tone porene i huden og lungene, bedre elastisitet og åndedrett. Ananas faster arbeide for å ødelegge bendelorm og andre parasitter inne i tarmen, og ananas juice har vist seg å redusere høyt blodtrykk når det brukes kort sikt og i moderate mengder. En ananas rask fungerer også ved å skylle kroppen for giftstoffer og lar mage-systemet tid til å hvile.

Bromelain

Bromelain, som er funnet i ananas, er en blanding av protein-fordøye enzymer. Disse enzymene har vist seg å hjelpe fordøyelsen, forbedre gastrointestinal funksjon og redusere betennelse. Bromelain er godkjent av tyske Commission E som en anti-inflammatorisk for bruk i behandling av sinus hevelse på grunn av kirurgi eller skader. Bromelain kan også hjelpe med smerter, slitasjegikt, gikt, blåmerker og autoimmune sykdommer, og blir utforsket som en komplementær behandling for kreftpasienter. Bromelain finnes i alle deler av en ananas plante, og er derfor konsumert i store doser i løpet av en ananas fort. Hvis mindre bromelain er ønsket i løpet av en ananas fort, bør du unngå å spise stammen av ananas som det inneholder den største konsentrasjonen av bromelain.

Ananas for Revmatoid Artritt Pain

Ananas for Revmatoid Artritt Pain


Revmatoid artritt forårsaker betennelse i slimhinnen i leddene. Betennelsen fører til hevelse, stivhet og smerte. Ananas kan være gunstig for å hjelpe med de fleste typer leddgikt smerte fordi det kan redusere betennelse.

Bromelain

Bromelain, et enzym som finnes i ananas, er en anti-inflammatorisk agent som reduserer hevelse å redusere smerte.

Funksjon

Den bromelain i ananas blokkerer produksjonen av prostaglandiner, noe som kroppen produserer reaksjon på betennelse. Prostaglandiner også forårsake smerte.

Expert Insight

Ifølge University of Maryland Medical Center, en kombinasjon av bromelain, rutoside og trypsin kan være like effektivt som NSAIDs (ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler) som ibuprofen. Trypsin er en fordøyelseskanal enzym, og rutoside er en bioflavonoid hentet fra bokhvete eller eukalyptusblader.

Misforståelse

Ifølge Dole.com, fersk ananas, spesielt stilkene, er den eneste kilden til bromelain bortsett fra kosttilskudd. Bromelain går tapt når fersk ananas konverteres til pasteurisert juice.

Supplement Dosering

Den tyske E-kommisjonen - tysk tilsvarer den amerikanske FDA - anbefaler 500 til 2000 mg bromelain daglig, fordelt på to doser.

Advarsel

Ifølge Memorial Sloan-Kettering Cancer Center, kan bromelain føre blod til tynn; det bør unngås av personer som tar antikoagulerende medisiner.

Hvordan å gjøre en ananas Fast for lungene

Hvordan å gjøre en ananas Fast for lungene


Over tid lungene mister sin elastisitet, på grunn av saken sakte akkumuleres i dine lunge porene. Pineapple antas av enkelte eksperter for å hjelpe rense og tone disse porene, samt bidra expell innvollsorm gjennom enzymet bromelin. Vi anbefaler å lese "Hvordan forstå en ananas Fast" og konsultere legen din før du begynner dette raskt.

Bruksanvisning

•  Spis ferske ananas, så mye som du ønsker, for tre hele dager. Dette kan gjøres hurtig i opp til 10 dager, men et minimum på tre er neccesary å oppnå noen resultater.

Drikk malurt te eller ingefær te også. Du kan også inkludere fiken, rå mandler, og hele gresskarfrø i kostholdet ditt. Disse matvarer er også antatt å være fordelaktig lunge matvarer, men skal kun brukes moderat, og i tillegg til, ikke som en erstatning for, ananas.

Drikk et avføringsmiddel te eller spise frosne lakser olje kapsler om morgenen og kvelden på den tredje dag, og hver dag du raskt utover det, å bidra til å eliminere avfall. Prøv en kapsel i starten, og hvis det ikke er nok, kan du prøve to.

Bryte din raskt ved å spise appelsiner eller lett dampede gulrøtter for å forberede kroppen din for tyngre mat.

Vent minst seks timer etter å ha spist appelsiner eller gulrøtter før han flyttet til noen rå eller dampede grønnsaker. Du kan gå tilbake til din normale diett neste dag, men prøv å unngå tunge, vanskelige å fordøye mat i begynnelsen.

Tips og advarsler

  • Ananas rask er utmerket for alle som har noen form for innvollsorm, siden enzymet bromelin, promenent i ananas, ødelegger bendelorm og de fleste andre ormer. Det ødelegger enda ormen larver, før de kan klekkes.
  • Inkluder noen lys yoga og pusteøvelser under fort. Tenk på din lungene helbredelse i løpet av denne fort.
  • De snerpende kvaliteter ananas vil løsne og klare slim og giftstoffer som dannes i de porøse vevet i lungene, slik at lungene bedre oxygenate blodet ditt, og forbedre din hele velvære. Andre snerpende frukt fungerer på en lignende måte, men i tradisjonen av denne raske, ananas er ansett for å være spesielt bra for lungene.
  • Gravide og barn bør ikke rask.
  • Rådfør deg med helsepersonell før du går på dette raskt, spesielt hvis du har diabetes, hjertesykdom, ulcerøs kolitt, eller epilepsi; hvis du er under 18 eller undervektig; eller hvis du er på medisiner.

Appelsin og ananas Diet

Appelsiner og ananas er to frukt som inneholder mye vitamin C og andre viktige vitaminer og næringsstoffer. Som sådan, er disse produktene ofte konsumert av Kosten søker å miste unødvendige pounds eller unngå ytterligere vektøkning. Hvis du vurderer en appelsin og ananas diett, først snakke med legen din for å sikre at du får riktig mengde kalorier og ernæring.

The Pineapple Diet

Folk som deltar i ananas dietter søke å gå ned i vekt ved å drikke bare ananas for en bestemt tid, vanligvis en til to uker. Kosten vanligvis spiser en halv til en ananas en dag. Selv om noen Kosten juice ananas i en juicer, hevder mange slankere å spise ananas som er resultater i en fyldigere følelse. Fordi ananas er rik på vitamin C, tiamin, kalium og mangan, talsmenn for dietten hevder kroppen forblir næring gjennom hele dietten. Imidlertid har ananas diett ikke vist seg å øke vekttap.

The Orange Diet

Personer som følger en oransje diett som mål å gå ned i vekt ved å drikke bare appelsiner for en til to uker, samt åtte glass vann daglig. Appelsiner er høy i vitamin C og fiber, og er kjent for å bidra til å bryte opp fettvev som kan utvikle seg i kroppen. Mange slankere juice appelsinene før man spiser. Fordi appelsiner er tilgjengelig hele året, er lett å følge og relativt billig denne dietten.

Diett Kontroversen

Tilhengere av de oransje og ananas dietter hevder disse planene arbeide for å øke stoffskiftet og hjelpe kaste unødvendig vekt. Videre, fordi begge frukt er lave i karbohydrater og høy i vitamin C, mange mener at kosthold er sunt.

Ernæringsfysiologer, derimot, hevder noen dietter som involverer forbruker kun én matvare er usikre og usunn, og at noen vekt tapt under dietten er raskt gjenvunnet en gang du begynner å spise normal mat. Leger hevder at å spise et sunt, balansert kosthold rikt på grønnsaker og frukt sammen med trening vil føre til den største, mest varig vekttap.

Leveren rensing Forsiktighetsregler

Det er mange rensing programmer tilgjengelig på markedet som hevder å hjelpe kroppen din gjenopprette seg selv til maksimal energinivåer. Mange av disse fokuserer på lettelser stress vi satt på våre lever og nyrer ved å fjerne kosttilskudd elementer som er vanskelig å fordøyer og eliminere. Med noen kosttilskudd endring, bør du kontakte lege for å gå gjennom risiko og forstå de potensielle bivirkninger.

Leveren rensing

Du kan finne mer enn noen få "lever rens" programmer på internett og i lokale helsekostbutikker. Noen av disse er faste dietter der du eliminere solid mat for opp til 10 dager, slik tilfellet er med Master Cleanser eller lemonade diett. Andre er kosttilskudd som du enten kan drikke som te eller ta etter måltider som er ment å hjelpe leveren prosessen maten lettere. En av de mer vanlige urter for leveren er melk tistel. Mange går på en rå mat diett som kun bruker ubehandlet mat som inneholder ingen konserveringsmidler, konditorfarge eller kunstige smaker.

Bekreftet Suksess

Mens det finnes tusenvis av attester på like mange nettsteder touting suksessen leveren rensing og hvordan det gir deg mer energi og konsentrasjon, er det ennå ikke noen forskning som kan underbygge påstandene. Michael Picco, MD, for Mayo Clinic sier at bevis ikke eksisterer for å bevise at en rens faktisk kan fjerne giftstoffer fra kroppen på noen mer effektiv måte enn hva leveren og nyrene vanligvis gjør. Han anbefaler i stedet et sunt kosthold med trening som en "solid grunnlag" for helsen.

Bivirkninger

Bivirkningene når du gjør en lever rens varierer fra person til person og er avhengig av hvilken type rens du gjør. For de som går på mer drastisk, faste renser, de primære bivirkninger er hodepine, sløvhet og humørsvingninger. Hodepinen er mest sannsynlig en tilbaketrekning fra koffein, nikotin eller andre syntetiske stoffer. Apati og moodiness resultat fra frigi de lagrede giftstoffer i blodet. Du kan også bli syke med influensalignende symptomer før toksiner blir spylt ut av systemet. Diaré og forstoppelse er også vanlig fordi du har forstyrret den normale kostholdsplan tarmen din er vant til.

Medisinsk bekymringer

Hvis du er på en fastende rens for leveren din, kan du ha noen alvorlige medisinske tilstander oppstår. En av de primære bekymring er utvikling av anemi - du er ikke forbruker nok jern. Lavt blodsukker er et annet vanlig problem, som er en uregelmessig hjerterytme. Noen folk som ikke er forbruker nok næringsstoffer kan utvikle en alvorlig elektrolyttforstyrrelser også. Dette er alvorlige medisinske tilstander. Hvis du befinner deg ør og svimmel i lengre perioder mens du er på rens, kontakt lege umiddelbart.

Ikke for alle

På grunn av de potensielle medisinske problemer, kan en lever rens, spesielt en som involverer faste, ikke være egnet for alle. De med diabetes, anemi og hjerteproblemer bør bare gjøre en lever rens etter lege tilsyn. Selv om du ikke er i fare, bør du rådføre deg med legen din om din risiko i å gjøre en lever rens.

Vitaminer for Pain

Når du er på jakt etter noe å lindre smerte, må du først identifisere hvilken type smerte du har. Mens vitaminer ikke vil herde smerte, er de som er nødvendig for en sunn kropp for å hjelpe seg selv i lindring av smerte. Vitaminer kan oppnås gjennom et godt balansert kosthold eller via kosttilskudd.

Vitamin C

Vitamin C er en antioksidant, og som er nødvendig for en sunn kropp. Det har vært brukt i hjelpe smertebehandling for dødssyke kreftpasienter. God mat kilder til vitamin C er appelsiner, ananas, brokkoli og spinat.

Vitamin B-12

Vitamin B-12 har vist seg å bidra til å redusere smerte av hodepine. Dette vitamin har også vist seg å redusere kroniske ryggsmerter. Forskning gjennomført ved Parker College of Chiropractic i Dallas, Texas har vist bemerkelsesverdige resultater ved hjelp av vitamin B-12.

Vitamin E

Ifølge en studie sitert på en rapport på CNN, kan vitamin E være nyttig i lindring av smerte på grunn av stølhet, særlig hos menn, og etter hard trening. The vitamin er en antioksidant som beskytter cellene og reduserer betennelse.

Vitamin D

En bieffekt av et vitamin D-mangel er stølhet og skjelettsmerter. Noen gode mat kilder høy i vitamin D er smør, egg, laks, yoghurt og mørke bladgrønnsaker.

Forsiktighetsregler

Alltid konsultere legen din for å diskutere eventuelle smerter du måtte ha og noen naturlig rettsmidler som vitaminer.

Bromelain Treatment

Bromelain er et protein-fordøye enzym som er funnet i ananassaft og i kjernen av ananas planter. Det bioaktive ingrediensen ble først isolert i 1891, og ble innført som en terapeutisk behandling supplement i 1957. Det er primært produsert i Japan, Hawaii, og Taiwan, hvor det meste av forskningen på bromelain ble gjort tidlig. Disse lovende studier bedt europeiske forskere til å begynne sine egne studier.

Forskning

Tyskland har gjort omfattende forskning på bromelain fordeler i forhold til kreftsvulster og andre ondartede sykdommer. Bromelain ble gitt i 10 dager til 16 brystkreftpasienter med en daglig dose på 3000 FIP-enheter. Den er godkjent av den tyske Commission E i behandling av betennelse etter operasjonen, spesielt bihulekirurgi der det er mye hevelse. Bromelain er aktiv både i det sure miljø i magesekken og det alkaliske miljøet i tynntarmen, slik at for en person som ikke fordøye mat riktig bromelain kan være svært fordelaktig. Den er tilgjengelig i tablettform og kapsel form. Bromelain har også vist lovende i behandling av problemer som følge av betennelse som smerte, nummenhet, prikking, verkende og carpal tunnel syndrom. Noen behandlingssentre har brukt det til tredje grads forbrenning, og det ser også ut til å fungere godt på insektstikk. Tidlig forskning viser bromelain kan drepe virus og bakterier.
Noen få studier har viser fordelene ved bromelain som en naturlig anti-inflammatorisk med smertestillende egenskaper for å bidra til å redusere symptomer på slitasjegikt og leddgikt ved doser på 200 til 400 mg per dag.

Forsiktighetsregler

Bromelain kan øke absorpsjonen av forskjellige stoffer, særlig antibiotika slik som amoxicillin og tetracyklin. Hvis du tar blodfortynnende slike som coumadin eller heparin, eller muskel relaxers som benzodiazepiner, så bromelain kan intensivere sin effekt.
Bromelain bør ikke brukes av barn, gravide kvinner, eller noen med blødningsforstyrrelser, lever- eller nyresykdommer, høyt blodtrykk eller en allergi mot ananas.

Anbefalte doser

Den tyske Commission E anbefaler 80-320 mg 2-3 ganger per dag. For spesifikke forhold høyere doser kan være foreskrevet:

* Digestive hjelpemiddel: 500 mg per dag i doser med måltider
* Skader: 500 mg fire ganger om dagen på tom mage
* Leddgikt: 500 - 2000 mg daglig fordelt på to doser

Urtemedisin for Plantar fasciitis

Urtemedisin for Plantar fasciitis


Plantar fasciitis er smertefull tilstand som påvirker hælen av foten på grunn av en rift i plantarfascien ligament som spenner mellom hælen bein og tær. Siden ligament strekninger og kontrakter med hvert trinn, blir rift ytterligere forverret og leddbånd blir betent. Idrettsutøvere, diabetikere og eldre er mer utsatt for denne tilstanden. Heldigvis er det mer enn en urte rette for plantar fasciitis å hjelpe hastighet helbredelse.

Arnica

Arnica (Solblom L.) har en lang historie med bruk som en urtemedisin for blåmerker og muskelskader. Ifølge en studie publisert i den 8 oktober 2009, utgaven av Molecular and Cellular biokjemi, ble de anerkjente anti-inflammatorisk handling av arnica satt på prøve. Forskerne fant at forbindelser i pakke hemme NF-kappaB, et proteinkompleks som finnes i celler som utløser en betennelsesreaksjon på stress. Legg merke til at den terapeutiske bruk av arnica er begrenset til homøopatisk doseringer og utvortes bruk på grunn av risikoen for toksisitet. For å bruke arnica som en urtemedisin for plantar fasciitt, ​​tilsett 1 ts. av skjær til et fotbad eller bruke en aktuell gel eller krem ​​som inneholder Arnica ekstrakt.

Gurkemeie

Gurkemeie (Curcuma longa) er ofte brukt i ayurvedisk medisin for å redusere betennelse og håndtere smerte. Som arnika, inneholder roten av denne urten også forbindelser som hemmer NF-kappaB. Ifølge en klinisk gjennomgang publisert i den 14 juni 2009, spørsmålet om alternativ medisin Review, viser gurkemeie anti-inflammatorisk aktivitet samt antioksidantegenskaper. Som et supplement, er gurkemeie tilgjengelig som ulike curcumin ekstrakt forberedelser. Men siden curcumin forbindelser ikke er godt absorbert i tarmen, er det bare å legge gurkemeie som krydder til mat kan være mer effektive.

Bromelain

Bromelain er et enzym ekstrahert fra stammen av planten ananas. Den antiinflammatoriske aktivitet av denne forbindelse synes å være drevet av to faktorer. Først, det hemmer TGF-beta, en mobil protein som fremmer betennelser og forsinkelser healing. Det forstyrrer også visse molekyler som virker som reseptorer for inflammatoriske produserende midler i kroppen, nemlig hvite blod spesialiserte celler kalt nøytrofiler. Forskere ved Duke University Medical Center, som observerte disse virkningsmekanismer forekommer i både kultur tester og i mennesker, publisert sine funn i juli 2008 utgaven av Clinical Immunology. Bromelain er allment tilgjengelig som et supplement.

Forsiktighetsregler

På grunn av tilstedeværelsen av curcuminoider, bør arnica og gurkemeie ikke brukes under graviditet, mens under behandling for kreft, hvis det er en historie med hjertesykdom eller dersom du bruker blodfortynnende. Bromelain bør også unngås når du tar blodfortynnende. I tillegg bør dette enzymet ikke tas mens man tar antibiotika siden det øker intestinal absorpsjon og blodnivåer av disse stoffene.

Hva er Promethazine-DM Sirup brukes til?

Hva er Promethazine-DM Sirup brukes til?


Prometazin-DM er en kombinasjon av medikamenter prometazin og dekstrometorfan. Denne klare, gul-farget, noe ananas luktende væske er følsom for lys og må utleveres i en lys-resistent beholder med en barnesikker hette. Promethazine-DM sirup er foreskrevet til midlertidig avlaste øvre luftveissymptomer som hoste, forårsaket av allergi eller forkjølelse.

Ingredienser

En teskje av promethazine-DM inneholder de aktive ingrediensene i 15 mg dextromorphan hydrobromide, 6,25 mg promethazine hydroklorid og syv prosent alkohol. De inaktive ingredienser er ascorbinsyre, sitronsyre, D & C-gult # 10, FD & C gul # 6, mentol, metylparaben, oransje ananas smak, propylenglykol, propylparaben, renset vann, sakkarin-natrium, natrium-benzoat, natriumcitrat og sukrose.

Promethazine

Promethazine fungerer som et antihistamin. Det er også effektiv som et anti-brekkmiddel, noe som betyr at det kan redusere følelsen av kvalme. En av merkenavn av prometazin er Phenergan, som er vanlig foreskrevet for å hindre bevegelse sykdom.

Som et antihistamin, som er den ønskede virkning i denne medisinen, binder den seg til reseptorer i kroppen og derved blokkerer histamin, som er et protein som induserer endringer i celler som forårsaker kløe, nysing og øket slimproduksjon. Promethazine påvirker kroppen raskt, innen 20 minutter etter inntak. Effektene kan vare på 6 til 12 timer.

Dextromorphan

Dextromorphan er et hostedempende middel, noe som betyr at den flytende tykt slim. På denne måten fungerer den som en hoste suppressant fordi som slim tynner hosterefleksen er redusert. Dextromorphan er absorbert inn i kroppen raskt, slik at det begynner å opptre i løpet av 30 minutter. Det kan hjelpe grenseverdier hoste i opptil 6 timer.

Forhold

Promethazine-DM sirup bør bare forskrives for å lindre symptomene på øvre luftveisinfeksjoner. Dette inkluderer symptomer på hoste, rennende nese, nysing og kløende rennende øyne forårsaket av forkjølelse, influensa, allergi eller høysnue. Det er ikke effektive i behandling av astma.

Bivirkninger

Promethazine-DM sirup kan indusere flere bivirkninger, døsighet er mest uttalt. Promethazine er ofte foreskrevet som et mildt beroligende. I tillegg kan pasientene føle svimmelhet, munntørrhet og tretthet.

Forsiktighetsregler

Fordi denne medisinen kan forårsake døsighet, ikke drikke alkohol mens du tar promethzine-DM sirup som det kan forsterke denne bivirkningen. Denne medisinen skal ikke gis til barn under 2 år, fordi det kan føre til respirasjonsdepresjon. Det er en tilstand der pusting er så lav at den ikke støtter tilstrekkelig gassutveksling.

Ikke kjør bil eller bruke maskiner mens du tar denne medisinen. Ikke ta promethzine-DM hvis du også tar en monoaminooksidasehemmer (MAO-hemmer), som er vanlig foreskrevet som en antidepressant.

Pasienter med hjerte- eller leverforholdene bør konsultere lege før du tar denne medisinen. Gravide kvinner bør rådføre seg med lege som effekten av promethazine-DM på et foster ikke er kjent.

Typer juice du kan drikke når du gjør juice diett

Typer juice du kan drikke når du gjør juice diett


På juice diett, eller juice raskt, tar kroppen i viktige vitaminer, mineraler og kalorier i flytende form gjennom en rekke grønnsaker og frukt juice. Tilhengere av juice diett tout sin gunstige effekter, inkludert avgiftning, bedre fordøyelse, styrking av immunsystemet, og et høyere energinivå. Noen mener også at juice kosthold hjelper vekttap, selv om kosthold bøker og nettsteder ofte debattere dette punktet.

A Brief Diet

Solid mat gir kroppen viktige næringsstoffer, protein, fett, fiber og kalorier. Frukt og grønnsaker er sammensatt av raskt fordøyd karbohydrater. Av denne grunn, juice Kosten forbli på raskt for en enkelt dag, eller i det meste noen få dager. Mange gjør juice diett en månedlig eller årlig ritual. Saften diett vil redusere kroppens metabolisme, noe som resulterer i langsommere forbrenning av fett. Uten å ta i fast føde, juice slankere normalt miste energi og vil oppleve sult som kroppen tilpasser. I noen tilfeller, juice slankere bruke deres "fast" for en dag eller to i forberedelsene til en vanlig vekt-tap rutine som inkluderer fast føde.

De beste mat å Juice

Juice Kosten er avhengige av vitamin-rik frukt, inkludert ananas, epler, mango, fersken, og bær, samt næringsrike grønnsaker, inkludert gulrøtter, selleri, grønnkål, kål, spinat og rødbeter. Granateple, drue, og tranebærjuice tilby rikelig antioksidanter som hjelper i å bekjempe eller forebygge kreft. Mange kosthold nettsteder og bøker anbefaler også hvete gress juice, laget av ekstrakt av agopyron anlegget. Denne sterkt konsentrerte saften er tatt i meget små porsjoner, og hjelper kroppen skaffe nødvendig kalsium, jern, magnesium og sink.

Beste måtene å Juice

Kosten skrelle grove skinn og fjerne groper og frø før juicing. Eksperter anbefaler å bruke ferske hentet juice fra en prosessor, heller enn prepackaged saft fra supermarkedet, de fleste som inneholder salt, sukker og konserveringsmidler. Moderne saftpresser skille juice fra fiber, slik at næringsstoffer som skal absorberes lettere. Det er spesialitet juicers tilgjengelig for visse matvarer, for eksempel hvete gress.

Den beste tiden for Juice Diet

For variasjon skyld, juice slankere stadig endre ingredienser og oppskrift kombinasjoner. Siden forskjellige frukter og grønnsaker har en annen kjemisk makeup, hjelper dette kroppen til å opprettholde et bredt spekter av nødvendige vitaminer og mineraler. Juice faster kan føre til dehydrering, så Kosten favorisere juice med høyt vanninnhold, for eksempel vannmelon, agurk og selleri. Noen juice faster tillater et bredere spekter av væsker, inkludert te, buljong, og løselige kosttilskudd. Nesten alle juice dietter anbefaler å unngå kaffe, sukker-fylt drikker, og alkohol.

Porsjons

Total daglig inntak av juice varierer 32-64 gram, tatt i regelmessige partier av 8 eller 12 gram, så vel som rent vann. Noen juice dietter anbefaler gjennomgår juice raskt i varmere årstider, når frukt og grønnsaker er modning eller fullt moden og lettere tilgjengelig. Juice dieters også unngå å ta sterkt sure sitrus juice, eller begrense sitt inntak til slike saft senere på dagen. På denne tiden, har magen og fordøyelsessystem vært aktivt fungerer for en tid og kan bedre håndtere syrlig juice uten kramper eller opprør magen.

Tilbake til fast føde

En juice rask ender som dieter gradvis tilbake til et normalt kosthold. Dette begynner med vanlige frukt og grønnsaker. Senere, som kroppen justerer, slankere la fisk og deretter kjøtt. Mange vanlige dietter vektlegge bruk av næringsrik saft, inkludert grapefrukt eller hvete gress juice, som en vanlig daglig supplement når gjennomgår en grundig fast-food diett. Juice-rask talsmenn hevder at en streng juice rask, gjøres regelmessig, vil rense kroppen for giftstoffer og forbedrer fordøyelsen.

Juice Diet Forsiktighetsregler

Juice dietter er ikke en god idé for alle. Leger anbefaler at gravide eller ammende kvinner unngår en juice diett. De advarer også mot det for de utvinne fra kirurgi, de med kronisk sykdom, eller de med anemi, lavt blodtrykk eller diabetes. Midlertidige bivirkninger av en juice diett kan inkludere trøtthet, dehydrering, magekramper, diaré og hodepine.

Detox Kolon Renset for parasitter

Parasitter kommer i mange former og størrelser, fra en enkelt celle amøbe til 30-fots bendelorm som lever i fordøyelseskanalen. De lever av din kropp, og igle energi og næring fra deg. Symptomene varierer fra influensalignende tretthet, feber og hoste i begynnelsen av en infeksjon til langsiktige problemer som en irritabel tarm og hyppig fordøyelses opprørt. Parasitter gjør det vanskelig å absorbere næringsstoffer og kan forårsake vitaminmangel. En plan for å drepe parasitter, avgifte kolon og gi det riktig ernæring vil støtte veksten av sunne organismer.

Herbal Cleansing

Helsekostbutikker lager en rekke urte blander å rense kolon av parasitter. Ved hjelp av to formler sammen bidrar til å drepe infeksjonen og fjerne avfall og døende organismer. En formel for å tømme tarmen fungerer best om natten. Se etter en blanding som inkluderer Cascara Sagrada, Senna eller tri-phala å aggressivt rense tykktarmen; eller bruke linfrø, rabarbra, lakris eller røde bringebær for å oppnå en mer skånsom avføringsmiddel påvirke. En annen formel for å rense kroppen for skadelige mikrober er nyttig å ta daglig under rens. Disse urter omfatter hvitløk, mullein, malurt (eller absint), svart valnøtt, nellik, gurkemeie og cayenne, blant andre.

Intern Miljø

Kolon må opprettholde en balansert miljø av sunne mikrober og kjemikalier for å bryte ned maten i de riktige næringsstoffene. Dette gjør at kroppen din til å fungere optimalt. Den urter marshmallow, fennikel og pau d'arco gjenopprette kolon til riktig alkalitet / surhet balanse. Også supplere din diett med en kapsel av probiotika som inneholder noen av de gode bakteriene som kolonisere fordøyelseskanalen. Enkelte planter kalt frukto-oligosakkarider (FOS) gir mat for bakteriene kroppen din skal opprettholde. Din probiotiske formel kan inneholde FOS, eller du foretrekker å supplere dem.

Diett

Unngå sukker, søte frukter, raffinerte karbohydrater og svinekjøtt. Disse matvarer mate den parasittiske organisme og gir ikke optimal ernæring. Matvarer som ananas, som inneholder bromelain, yoghurt med friske acidophilus, nøtter og frø, hele korn og rå grønnsaker vil hjelpe kroppen din kvitte seg med skadelige mikrober. Essensielle fettsyrer, slik som de man får fra en fiskeolje eller linfrøolje supplement, bidra til å beskytte tarmkanalen.

Forsiktighetsregler

Husk at en ukontrollert parasitten vil fortsette å formere seg. Se etter en urte blanding som vil bidra til å drepe eggene. Søke lege råd før du bruker urter som absint og svart valnøtt. Disse urtene kan ha skadelige bivirkninger hvis ikke tatt riktig og bør aldri brukes av en gravid eller ammende kvinne.

Utsagnene på dette nettstedet har ikke blitt evaluert av Food and Drug Administration, og bør ikke tolkes som en diagnose eller behandling av sykdom.

Jak zwiększyć cholinesterazy w pacjentów Parkinsona

Cholinesterazy hamujące leki stosowane w leczeniu otępienia u pacjentów z chorobą Alzheimera i Parkinsona. Mimo, że te leki mogą poprawić funkcje poznawcze, mogą dodać do zmniejszenia kontroli silnika i drżenie u chorych na Parkinsona.

Cholinesterazy jest wytwarzany przez czerwone ciałka krwi i wątroby. Poprawy funkcji wątroby i wytwarzanie krwinek czerwonych może zwiększyć poziom cholinesterazy i promować lepszą kontrolę mięśni.

Unikanie źródeł inhibitorów cholinesterazy, takie jak pigułki antykoncepcyjne i pestycydów może zwiększyć poziom cholinesterazy.

Instrukcje

Zmniejszenie narażenia na inhibitory cholinesterazy przez nie za pomocą leków hamujących cholinesterazy czy demencja nie jest przedstawienie takich jak pigułki antykoncepcyjne, unikać ekspozycji na pestycydy i unikać innych źródeł, które hamują cholinesterazę takich jak kokaina, kodeiny i rtęci.

Unikaj żywności wysokiej manganu tym Collard zieleni, jarmuż, syrop klonowy, zieleni gorczycy, ananas, maliny, sałata rzymska.

Jedz dobrze. Zmniejszone poziomy cholinesterazy są związane z niedożywieniem i braku tłuszczu. Twój organizm produkuje cholinesterazę codziennie, ale nie kopać w nadbieg, gdy poziom jest niski. To może trwać do miesiąca do poziomu cholinesterazy naturalnie osiągnąć normalny poziom.

Pomoc wątroby z odżywki i suplementy w tym kwas alfa-liponowy, arginina, łopianu, witamin z grupy B, cysteina, mniszka lekarskiego, wyciąg z wątroby, metylosulfonylometan (MSM), oset, tauryny oraz witaminy A, C i E.

Wsparcie wytwarzania krwinek czerwonych ze składników odżywczych i suplementów, w tym miedzi, żelaza, kwasu foliowego, selenu, witaminy B12 i cynku.

Wskazówki

  • Inhibitory cholinesterazy były szeroko badane w medycynie środowiska. Leki stosowane w leczeniu toksyczne ekspozycji hamowania cholinoesterazy pestycydów obejmują atropinę, 2-PAM i diazepam. Możesz poprosić lekarza o te leki.
  • Są też leczenie hormonalne, które wspierają wytwarzanie krwinek czerwonych. Obejmują one erytropoetynę i testosteronem.
  • Wiele niezbędnych witamin i minerałów mają maksymalne limity. Więcej nie zawsze jest lepsze i mogą być toksyczne. Niektóre składniki pokarmowe mogą zakłócać działanie innych leków może być przyjmujących. Przed rozpoczęciem system uzupełnień skontaktować się z lekarzem.