Digidexo.com

Broken Elbow Surgery hos barn

De fleste albue brudd oppstår når barn faller på en utstrakt arm. Hvis barnet opplever smerter etter et fall eller vanskeligheter med å bevege armen, kan problemet være et brudd som krever umiddelbar medisinsk behandling. Behandling av barnets brukket arm så snart som mulig er det viktig å gjenopprette funksjon og forhindre misdannelse som barnet vokser. En pediatrisk ortopedisk kirurg er den beste personen til å diagnostisere skaden og gjenopprette armen til full funksjon

Symptomer på en Broken Elbow

Smerte er politimesteren symptom på en fraktur ved albueleddet, sammen med hevelse, ømhet og begrenset bevegelse.

Diagnostisering av Broken Elbow

Legen vil bruke røntgen for å finne ut hva slags pause har skjedd. Hun vil også sjekke for å se om noen blodkar eller nerver har blitt skadet. Fordi et barns bein er fortsatt økende og skaden kan ha langtidseffekter, kirurgi kan være nødvendig.

Typer av Elbow Frakturer

Over-the-albuen frakturer, hvor frakturen er i overarmsbenet like over albuen, har en tendens til å forekomme hos barn under 8. Den er en av de mest vanlige pauser og kan være alvorlige på grunn av nerveskade og nedskrivning av sirkulasjon.

Condylar brudd oppstår i den ene av de bony knotter på slutten av overarmsbenet. Vanligvis er den ytre knott som frakturer. Denne type fraktur kan påvirke veksten platen, så er det viktig å bli riktig behandlet.

Epicondyle brudd i indre bein tendens til å forekomme hos barn i alderen 9 til 14 år.

Både den øvre arm ben og underarm bein har vekstplater (physis) nær slutten av bein som kan føre til misdannelse eller arrestert vekst hvis den ikke behandles riktig når brukket.

Lederen for underarmen bein (radius bein) kan brytes av eller stor kraft kan føre til en kompresjonsbrudd.

Fracture forvridning kan også oppstå når et brudd inntreffer, og de nedre og øvre ben av armen ikke lenger er justert riktig. Deretter må ikke bare bruddet, men problemet med innretting løses.

Når operasjonen er nødvendig

Pins, kan skruer eller ledningen være nødvendig å holde biter av bein sammen mens de leges. På barn, er denne operasjonen gjøres under narkose på et sykehus eller kirurgi sentrum. Pasienten kan reise hjem samme dag. En støpt kan brukes til barnets albue og må brukes i tre til fem uker. Range-of-motion øvelser kan også være nødvendig umiddelbart etter operasjonen.

Hindre barn Albue Frakturer

Pass på at barn har verneutstyr tilgjengelig for sine aktiviteter, inkludert albue pads for skøyter eller skateboarding. Forsterk vaner iført verneutstyr for sport eller lekeaktiviteter.