Digidexo.com

Fat Burning Thai Foods

Den thailandske diett er fylt med fetende kokosmelk, stekt mat og sukker. Men liksom, Thai folk er generelt vakker og slank. En forklaring er at noen fettforbrennende thailandske matvarer kan faktisk hjelpe deg å miste vekt. Thai folk har også en tendens til å spise færre og mindre måltider i løpet av dagen, noe som øker forbrenningen.

Peppers: The Fat-Fighting Superstar

Den thailandske kosthold inneholder friske, tørket og pulverisert chili peppers som spenner fra moderat til ekstremt krydret. Nøkkelen fett-kampene ingrediens i paprika, capsaicin, øker stoffskiftet og brenner ekstra kalorier i minst tre timer etter å ha spist. Ny forskning tyder på at capsaicin kan også hemme fettcellevekst og redusere appetitten.

Coconut Milk: montør Fat

Som chili peppers, er kokosmelk en typiske Thai smaken. Kokosmelk er ofte brukt som "fett" på thailandsk mat, den analoge av smør i Vest matlaging. Kokosmelk, derimot, er en montør fett enn smør. Unse for unse, har kokosmelk færre kalorier enn annet fett. På grunn av den magiske mellomkjede fettsyrer (MCFAs) funnet i kokosmelk, går mer fett til å lage energi og mindre lagres.

Friske grønnsaker og ris med små mengder kjøtt

En thailandsk måltid består vanligvis av ris servert med retter spekket med friske grønnsaker, urter og bare en liten mengde kjøtt eller sjømat. Friske grønnsaker er fulle av fytokjemikalier og vitaminer som hjelper forbrenne fett og fylle deg opp, slik at du spiser mindre.

Fordeler med Rice

Thai folk spiser ris til hvert måltid, og sjelden brød. Rice erstatter brød og også supplants kjøtt. Jo mer ris du spiser, jo mindre umettet fett laden kjøtt du vil forbruke. På denne måten, kan risen bidra til vekttap.

Hyppige, små måltider

Tenk deg å ha fem små måltider i stedet for tre store. Tenk deg å nyte snacks mellom måltidene, men sunn seg, som frisk frukt og nøtter. Dette er thailandsk stil, og en av sine hemmeligheter til bor mager.