Digidexo.com

Definer Kramper

Kramper eller anfall kan være skremmende å oppleve og se. Noen kramper skje på grunn av generell sykdom, ikke på grunn av unormal elektrisk aktivitet i hjernen mens andre er et resultat av denne unormal aktivitet. Dersom pasienten har kramper, er det viktig å oppsøke lege.

Definisjon

En kramper er en ufrivillig, unormal sammentrekning av pasientens muskler. Dette skjer vanligvis med visse tilstander eller anfallslidelser. Under en krampe, er kroppen hennes ut av kontroll og risting.

Symptomer

Under en krampe, kan pasienten enten stirre uforstående uten å reagere på stimuli eller han kan riste voldsomt, blir stive og mister bevisstheten.

Time Frame

Symptomene kan vare så lite som fem minutter eller så lenge som 15 minutter. Selve krampaktige risting varer vanligvis ikke mer enn fem minutter.

Effekter

Avhengig av alvorlighetsgraden og suddenness av kramper, kan pasienten bli skadet fra hennes fall eller fra å treffe immobile gjenstander i løpet av krampe. Hvis hun har hyppige eller langvarige anfall uten å gjenvinne bevissthet, kan hun lider av utilstrekkelig oksygen. Dette er en nødssituasjon.

Behandlinger

Legen vil foreskrive en anti-anfall medisiner, som det finnes flere, for pasienten med en kjent anfall lidelse. Pasienten vil også bli pålagt å holde seg borte fra alkohol og narkotiske stoffer, få nok søvn, spise riktig og redusere hans nivå av stress.