Digidexo.com

Emosjonell Effekt av migrene

Emosjonell Effekt av migrene


Migrene er vel kjent for å ha enormt smertefulle virkninger på kroppen med ensidig hodepine, kvalme og følsomhet for lys og lyd. Men migreneanfall kan også påvirke pasientens følelser under aura eller angrepet.

Før angrepet

Ifølge migrene aura Foundation, kan symptomene på migrene aura omfatte endringer i følelser som forvirring, irritabilitet eller angst.

Betydning

Ifølge PBS-programmet "Second Opinion," lære å gjenkjenne plutselige humørsvingninger kan tyde på at en migrene kommer. Dette ville være det ideelle tidspunktet å ta medisiner for å avverge migrene smerte.

Betraktninger

"Second opinion" nevner også at mange mennesker som lider av migrene vil være spesielt følsomme for andres følelser, selv om andre mennesker ikke fortelle migrene lidende hvordan de føler seg.

Relasjoner

"Migrene For Dummies" detaljer hvordan folk med migrene lider i arbeid og familieforhold, fordi de kan ha for å slippe planer på grunn av migrene.

Spekulasjoner

Migrene og alvorlig depresjon antas å være forårsaket av problemer med neurotransmitteren serotonin. Mange mennesker med migrene har også store depresjoner.