Digidexo.com

Hvordan å gjøre en Gelatin Juice Fast

Hvordan å gjøre en Gelatin Juice Fast


Gelatin er utmerket drivstoff for endrocrine system, som gir næring til blodet, forynger vev, beriker organer, glatter huden din, vitaliserer håret ditt og selv forbedrer fibrene i neglene. Ved å skylle kroppen din med gelatin og fersk juice, noen eksperter mener at du kan oppnå en generell sunn glød til kroppen din. Vi anbefaler at du ser "Hvordan forstå en Gelatin Juice Fast" og konsultere legen din før du begynner dette raskt.

Bruksanvisning

•  Løs opp 1 ss. av gelatin granuals inn 1/3 C. av varmt vann, tilsett ¼ ts. av tare pulver (eller væske), og bland med 8 til 10 ozs av fersk rå grønnsaksjuice (fersk sqeezed). Double denne oppskriften til å gjøre mer på en gang og oppbevar i kjøleskapet for en eller to dager.

Gulrot juice er en utmerket fasting juice. Det har vist seg å ha kreft egenskaper og massevis av beta-karoten. Sørg for å bruke den delen på toppen av gulrot. Selleri, rødbeter, avokado, squash tomater, persille, grønne bønner og spinat er bare noen av de fantastiske grønnsaker for juicing.

Miks og match for å oppfinne dine egne kombinasjoner. Juice hver grønnsak separat, deretter kombinere i et glass for å eksperimentere med ulike smakskombinasjoner.

Konsumere denne super-cocktail gang om morgenen, en gang midt på dagen og en gang om natten.

Drikk fersk juice uten gelatin i løpet av dagen så mye som du ønsker.

Fortsett denne i opptil ti dager. Juice alle grønnsaker du ønsker.

Bryt din raskt ved å spise hele frukter og grønnsaker for en hel dag og deretter lene deg tilbake i ditt vanlige kosthold neste dag.

Tips og advarsler

  • Gelatin og tare kan bli funnet på de fleste enhver helsekost butikk, eller kan bestilles online på de fleste online helse butikker.
  • Utdanne deg selv på de enorme fordelene med juice fasting. Juice er lav i kalorier, så du kan forvente å miste litt vekt i løpet av din raskt. Juice fasting er også blitt kreditert for å klare opp influensa symtoms, forkjølelse, astma og allergier.
  • Unngå tung trening gjennom hele fort. Noen lys yoga, turgåing eller hagearbeid er flott middel for å stimulere stoffskiftet uten å belaste kroppen din.
  • Vær kreativ og ha det gøy oppfinnende juice cocktails. Legg gelatin til din normale diett selv etter at du er ferdig raskt. Dette vil bidra til å stimulere immunforsvaret.
  • Gravide og barn bør ikke rask.
  • Rådfør deg med helsepersonell før du går på dette raskt, spesielt hvis du har diabetes, hjertesykdom, ulcerøs kolitt, eller epilepsi; hvis du er under 18 eller undervektig; eller hvis du er på medisiner.