Digidexo.com

Hvordan Sammenlign priser for Katastrofale Health Insurance

Hvordan Sammenlign priser for Katastrofale Health Insurance


Mens tradisjonelle helseforsikring begynner å betale krav etter en liten egenandel er oppfylt, krever en katastrofal helseforsikring plan en mye større egenandel før det begynner å lønnskrav. I bytte for dette større egenandel, gir en katastrofal dekning plan generelt kunder med lavere månedlige premier. Likevel kan kostnadene for denne dekningen varierer ganske mye, og shopping rundt nøye er den beste måten å få en god avtale.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med din arbeidsgiver og spørre om selskapet har en høy egenandel helseplan tilgjengelig som en av sine helsetjenester alternativer. Den høy egenandel plan er utformet for å gi dekning for katastrofale helsekostnader.

Sammenlign priser på nettet ved hjelp av en sammenligning shopping nettsted som eHealthInsurance. Tast inn ditt postnummer, kjønn og fødselsdato, og velge om du vil ha individuelle eller familie dekning.

gjennom listen over alternativene nøye og legge opp de mulige ut-av-lomme kostnader for hver plan. Inkluderer de 12 månedlige premier, egenandelen og copayment beløp. Dette vil gi deg et klart bilde av hva din maksimale ut-av-lomme kostnader ville være.

Logg deg på nettsiden til National Association of Health Underwriters. Dette nettstedet gir tilgang til forsikringsagenter, som er lisensiert til å skrive individuelle helsepolitikk, herunder katastrofale helseforsikring planer.

Klikk på "Finn en Agent" knappen på frontsiden og klikk på "Søk en Agent" linken da. Tast inn ditt postnummer og klikk "Finn nahu medlemmer" for å se en liste over agenter i ditt område.

Kontakt flere agenter på listen, og gi dem deres spesifikasjoner for katastrofale helse dekning. Gi agenten dine prioriteringer som en lav månedlig premie eller begrenses ut-av-lomme kostnader.

sammenligne kostnadene for hver plan nøye ved å legge opp de totale mulige ut-av-lomme kostnader for hver plan. Sammenligne kostnadene for de planene du finner på egen hånd og gjennom arbeidsgiver til de som de nahu agenter funnet for deg.