Digidexo.com

inspeksjons dør

Hjem Helse Inspeksjon Sjekkliste

Hjem helse inspeksjoner blir ofte utført i hus der folk er å gi omsorg for eldre eller barn. Helse inspeksjoner er vanligvis en del av sertifiseringsprosessen, noe som vil hjelpe deg å holde kundene frisk nok til å bo i din omsorg. Her er noen av de elementene som et hjem helse inspeksjon vil dekke.

Kjøleskap

Kjøleskapet må være 40 grader C eller lavere for forsvarlig drift. Det bør ikke være åpne kjøttpakkene, spesielt ovenfor andre matvarer som grønnsaker. Alkohol bør ikke være i kjøleskap som brukes til barnehageformål.

Gulv

Gulv bør være ren uten matrester og rusk. Det bør også være ingen akkumulering av fuktighet, fett eller andre væsker som kan felle bakterier eller forårsake en ulykke.

Ovner

Ovner og andre matlaging overflater bør også være ren for mat og rusk. Gassovner bør ha en fullt fungerende gassledningen uten tårer eller lekkasjer. Et fungerende brannslukningsapparat bør være innen rekkevidde.

Benkeplater

Benkeplater og andre matlaging overflater bør umiddelbart rengjøres når maten er forberedt. En fem prosent blekemiddel blandet med vann kan drepe eventuelle gjenværende overflatebakterier.

Dører og Skap

Dører, skap og deres håndtak må være rene for smuss og rusk. Synlig mat og flekker kan havnen bakterier som lett kan overføres til alle som åpner skap og dører.

OSHA Facility Inspeksjoner Sertifisering

Den amerikanske Occupational Safety and Health Administration er ansvarlig for å regulere helse og sikkerhet på arbeidsplassen. For å sikre bedrifter er i samsvar med OSHA standarder, OSHA inspektører utføre fysiske evalueringer av utvalgte arbeidsplasser og utstede sertifiseringer til de som passerer inspeksjon.

Funksjon

Motta en OSHA inspeksjon sertifisering betyr et anlegg er i samsvar med OSHA standarder. Et sertifikat fungerer som OSHA godkjenning som en gitt selskapet tar de nødvendige midler for å holde arbeiderne trygge. Mange typer anlegg krever OSHA inspeksjon sertifikater før de kan operere for virksomheten, herunder bygging og industriområder.

Poster

OSHA opprettholder poster på alle innretninger som er inspisert og godkjent. Inspeksjon sertifisering poster huse verdifull informasjon, som navnet på inspektør, dato for kontrollen, hva de funn og resultater var av inspeksjon og da, hvis det er aktuelt, er neste inspeksjon sertifisering grunn for fornyelse.

Target

Ifølge en oktober 2010-versjonen av OSHA Office of Communications, er OSHA hensikt å gjennomføre stedlig tilsyn for anlegg som har en høy grad av hendelser, skader og sykdommer, basert på registrerte statistiske data. Hvilke typer anlegg på sine mål listen inkluderer sykepleie anlegg, personlig pleie fasiliteter og fabrikker.

Pennsylvania Restaurant Inspeksjon Informasjon

Pennsylvania Restaurant Inspeksjon Informasjon


Bureau of Food Safety og laboratorietjenester, en divisjon av Pennsylvania Department of Agriculture, regulerer restauranter for å sikre at de er i samsvar med mattrygghet lover. The Bureau gjennomfører revisjoner og inspeksjoner av dagligvarehandelen og deler denne informasjonen med publikum.

Detaljhandel Mat og restauranter

Bureau of Food Safety og Laboratory Services privat matvarer og restaurant programmet fungerer for å opprettholde produktsikkerhet på restauranter, bakerier, catering, mobile enheter, butikker, online næringsmiddelforetak og rettferdige konsesjonærer. Alle forhandlere er nødvendig for å oppnå enten en offentlig spise og drikke steder Lisens for mat tilgjengelig for direkte forbruk eller en Food etablering registrering for mat som selges i pakker for fremtidig forbruk.

Mat Etablering Inspeksjon

Byrået gir også en database med real-time inspeksjonsrapporter for å spise og drikke etablissementer. Inspeksjoner rekord helsemessige forhold ved hver enkelt bedrift og liste opp eventuelle brudd. Databasen kan søkes av virksomhetens navn, fylke, postnummer eller etterlevelse type. Søkeresultatene gir datoene for siste inspeksjoner og lenker til de aktuelle rapportene.

Relaterte publikasjoner

Spesialenhetens skjemaer og publikasjoner er rettet mot å utdanne forbrukerne og restauranteiere om mattrygghet. Informative publikasjoner inkluderer Dos & don'ts for Mat Ledere og Hot tips om matlaging. Alle former og publikasjoner kan lastes ned og anmeldt på nettet.

Slik skaffer staten Massachusetts Mat Service Inspeksjon Resultater

Slik skaffer staten Massachusetts Mat Service Inspeksjon Resultater


Food service bedrifter i delstaten Massachusetts er jevnlig inspisert under State Sanitær Code. Delstaten Massachusetts Department of Public Health, Division of Food and Drugs delegater jobben med mat etablering inspeksjoner til lokale helse avdelinger. Helse avdelinger inspisere alle matemballasje, lagring, service og forberedelse etablissementer. Inspeksjonene dekke mat håndtering, ansatt hygiene og hygiene av fasilitetene til etableringen. Det offentlige kan skaffe mat tjeneste inspeksjonsresultatene gjennom flere virkemidler.

Bruksanvisning

•  Logg inn på nettstedet til Massachusetts helse bord eller det lokale helse styret i det bestemte området av staten, eller nettsiden til helse styret som inspiserer restaurant du er interessert i. Lenker til disse helse avdelinger kan bli funnet ute på regjeringen nettsiden til by eller område av interesse.

Se etter inspeksjon delen av helsekortet. Helse styrene i enkelte områder av Massachusetts, som Cambridge og Boston, gi food service inspeksjonsresultater for offentlig visning på sine nettsider. Et søk av resultatene finner du under restaurantens navn, og søket kan være raffinert av nabolaget, hvis restauranten er del av en kjede. Dersom en overtredelse har blitt bemerket, er en beskrivelse av den typen brudd vanligvis lagt ut på helseavdelingen hjemmeside.

Gå til poster avdeling av oppsynet hvis mer detaljert informasjon er nødvendig enn det som blir gitt på nettstedet. For eksempel, byen Cambridge innlegg inspeksjon resultater fra 2004 og utover på avdelingen nettsiden, men du kan se mer detaljerte resultater i sine poster kontor. Byen Cambridge holder også poster fra inspeksjoner før 2004 i arkiv kontor for interesserte medlemmer av offentligheten.

Fyll ut et søknadsskjema for poster, i byen hvor etableringen du er interessert er, hvis den lokale helsestasjon ikke tilbyr dem på nettet. Du kan være i stand til å laste ned søknadsskjema fra instituttet nettsiden. Den skjema forespørsler tillatelse til å lage kopier av bestemte inspeksjonsrapporter, men avdelingen kan ta betalt for kopiering. For eksempel, byen Northampton belaster 20 cent per side, som i februar 2011.

post eller faks søknadsskjemaet til helseavdelingen. Inspeksjoner er et spørsmål om offentlig registrering og publikum får lov til å få tilgang til dem. Under Massachusetts lov, som i februar 2011, har helseavdelingen ti dager for å kopiere og leverer denne informasjonen til alle som ber om det.

Hvordan gjennomføre Underground Gas Station Tank Inspeksjoner

Hvordan gjennomføre Underground Gas Station Tank Inspeksjoner


Inspisere jordiske bensinstasjon tanker for å redusere sjansen for en lekkasje av forurensende, farlige kjemikalier i jord og vann-systemet. Sikre tankene i samsvar med gjeldende statlige retningslinjer, slik som de er beskrevet av Occupational Safety and Health Administration (OSHA) og Environmental Protection Agency (EPA). Innlemme konkrete utslippsforebyggende tiltak. Betrakt type og alder av tanken under en inspeksjon. Ta opp og sende inn det du har gjort mot EPA. Inspisere rør og koblinger nøye også.

Bruksanvisning

•  Kontroller dokumentasjonen du har. Sjekk at dine tanker er registrert hos EPA ved å kontakte etaten og ber om ytterligere dokumentasjon, som du må lese nøye. Dette kan være spesielt viktig hvis du tar over en eksisterende bensinstasjon. List opp kontaktinformasjon for en representant for EPA, personell OSHA, en representant fra kommunen og brannvesenet.

•  Utføre en fysisk inspeksjon av hver tank. Få tilgang til de underjordiske lagertanker (USTs) ved å gå under jorden ved hjelp av adkomsttunnelen som ble installert med tankene. Ta en lommelykt eller bruke sikker elektrisk belysning. Åpent kumlokk ved hjelp av et brekkjern. Vær særlig oppmerksom på single-hud tanker, i motsetning til dobbel hud tanker, fordi de utgjør en større risiko lekkasje (single-hud tanker er også kalt single-vegg reservoarer). Ta bilder av alt du inspisere. Et stativ kan være nyttig hvis du arbeider alene eller i mørke områder. Kryss-referere funnene med dokumentasjonen. Evaluere plasseringen av avløpssystemet. Se på din bygge planer. Single-hud tanker må være plassert ikke mindre enn 20 meter fra et avløpsrør.

Inspiser eksisterende strukturer for sprekker og skader en gang i måneden. Registrere eventuelle merkbare endringer og tegn på slitasje på pakninger, ventiler og røropplegg. Kontroller at gassen blir dispensert til riktig hastighet og volum ved å måle mengde og trykk ved hjelp av på stedet måleutstyr. Bruke et lodd på en ledning for å måle nivået av væske i hver tank. Registrere hver måling. Inspisere korrosjon, utslipp og lekkasje / overfylling forebyggende mekanismer grundig. Slike mekanismer inkluderer automatisk måling; lagerstyring og jord damp overvåking som en eksplosimeter og en dampdetektor.

Test anleggets alarmsystem. Undersøke ledningene som fører til bensinstasjon kontor. Sikre at trykkforandringer eller lekkasjer kan oppdages raskt, og at informasjon sendes automatisk til dine på stedet personell. Identifisere eventuelle områder av feil i de kretser, ledninger og lyspærer (som skal tennes når et problem har blitt oppdaget) og reparere dem umiddelbart, eller kontakte en kvalifisert lokal elektriker med ekspertise innen tank sikkerhetssystemer.

Be en kvalifisert kontrollør fra EPA for å sjekke området en gang i året, som anbefalt av Statens arbeidsstipend Gruppe lekkasjesøk Evalueringer. Gi full tilgang til området og underjordiske tanker. EPA-representant vil ansette et privat selskap av miljøingeniør entreprenører til å utføre konkrete målinger, for eksempel gasslekkasjetesting i omkringliggende jord og avstand mellom tanker og kloakk systemkomponenter. Hvis du selger petroleum, vil de også teste for petroleums lekkasjer.

Gi tillatelse til entreprenøren for å få tilgang til de tanker og ta prøver. Gjør inspektøren og hans entreprenør klar over dine målinger og eventuelle endringer du nylig har gjort. Kontakt brannvesenet og kommunale myndigheter hvis utgraving er under planlegging. De trenger å være oppmerksom på og kan sende en representant til å følge forhandlingene. Husk å inspisere eventuelle nylig montert komponenter regelmessig for å sikre at de fungerer effektivt.

Tips og advarsler

  • Holder et generelt rent, ryddig område for maksimal effektivitet og minimum oppstyr. Profesjonelle inspektører lete etter mer enn bare trygge tanker og kan gå uanmeldt for en on-the-spot sjekk. Alltid være forberedt og vise din profesjonalitet.

Hvem er gjenstand for en OSHA inspeksjon?

Hvem er gjenstand for en OSHA inspeksjon?


Når man ser på hvem som er gjenstand for en inspeksjon av Occupational & Safety Health Administration (OSHA), er det lettere å liste som ikke er underlagt OSHA inspeksjoner. OSHA omfang er vidtrekkende, men direktivet CPL 02-00-051 gir spesifikke unntak.

Omfang

OSHA kan gjennomføre programmerte helse- og sikkerhetsinspeksjoner til enhver form for virksomhet i USA med mer enn 10 ansatte og de med mindre enn 10 ansatte som ikke er oppført i vedlegg A i OSHA direktiv CPL 02-00-051. Dette direktivet gir beskrivelser og diagrammer detaljering bedrifter fritatt fra OSHA inspeksjoner.

Unntak

Noen begrensninger er plassert på OSHA rett til inspeksjon av arbeidsplassen. Disse inkluderer små gårder og små bedrifter i bransjer under lands årsgjennomsnittet for Days Away, Overføring, og Restriksjons priser. Nåværende eksempler på næringer i disse kategoriene omfatter fottøy kjøpmann grossister, smykker butikker, og nye og brukte bilforhandlere. Se Ressurser for en link til den komplette listen.

Gårder

Gårder som har mindre enn 10 heltidsansatte og har ikke vert en midlertidig arbeid camp løpet av det siste året er fritatt fra enhver form for OSHA inspeksjon. Hvis en midlertidig arbeid leiren har eksistert i løpet av de siste 12 månedene, er gården gjenstand for inspeksjon.

Små bedrifter

Non-oppdrett bedrifter med færre enn 10 ansatte er underlagt OSHA inspeksjoner med mindre de inngår i Tillegg A i OSHA direktiv CPL 02-00-051. Excepted bedrifter er bare fritatt programmerte sikkerhetsinspeksjoner, imidlertid.

Klager

Bedrifter med færre enn 10 ansatte som oppfyller retningslinjer fritak kan fortsatt bli inspisert av OSHA hvis en nåværende ansatt filer en sikkerhets klage. Knyttet til brudd oppdaget under inspeksjonen er begrenset.

OSHA standarder for inspeksjon av manuelle kjettingtaljer

Occupational Safety and Health Administration (OSHA), i samarbeid med kran, Hoist og Monorail Alliance, har utviklet standarder for inspeksjon av manuelle kjettingtaljer. For å overholde disse standardene, må arbeidsgivere gjennomføre en pre-shift inspeksjon og dokumentasjon program og trene ansatte på disse programmene. Før hvert skift, må taljen kontrolleres og eventuelle feil eller skadde deler rapportert så taljen kan repareres før bruk. Bruk ikke taljen hvis noe er skadet eller ikke passerer inspeksjon. OSHA krever også periodisk inspeksjon av andre heise komponenter. Frekvensen av disse inspeksjonene varierer med frekvens og alvorlighetsgrad av bruk.

Tags og etiketter

Før du begynner hvert skift, sjekk for å se taljen ikke merket som er skadet eller ute av drift. Hvis ja, må du ikke bruke til kjedet er reparert. Sjekk også at alle advarslene og sikkerhetsmerker er intakt og leselig.

Bremser

Sjekk at bremsen fungerer ordentlig og ikke sklir når håndkjettingen slippes. Dette er også gjort før hvert skift. Med jevne mellomrom, sjekk bremsekomponentene for slitasje og skader.

Krok og kroklåsen

Før hvert skift, sjekk at låsen lukker ordentlig. Kontroller at kroken ikke er vridd og hals åpning er ikke deformert. Sjekk også halsen åpning for huljern, hakk, sprekker og andre skader. Sjekk setet eller på kroken, der kroken bærer belastningen for stor slitasje. Produsentens håndboken vil ha diagrammer for hvor mye slitasje, kronglete og hals åpning er akseptabelt for kroken.

Kjeder

Sjekk enkelte ledd i heise og håndkjeder for hakk, Gouges, vendinger og andre skader før hvert skift. Kontroller at kjettingene er i guiden og de riktige tannhjul. Med jevne mellomrom, sjekk for overdreven kjeden stretching og sagkjedets drivhjul for slitasje. Produsentens manualer også vanligvis gi informasjon om hvor mye slitasje er akseptabelt for kjedene.

Øvre grense Device og Andre Deler

Før hvert skift, sjekk at den øvre grensen enheten fungerer og stopper kjedet før den når taljen. Med jevne mellomrom, sjekk alle andre heise deler for løse eller manglende bolter, nagler eller andre deler.

Work Area

Sjekk alltid arbeidsområdet rundt taljen før du begynner arbeidet. Kontroller at arbeidsområdet er rent og klart, er gulvet tørt og området er godt opplyst.

Full-Body Harness Årlig inspeksjon Sjekkliste

Full-Body Harness Årlig inspeksjon Sjekkliste


Full-body harness er ett element av personlig fallsikringssystem kreves av den amerikanske Occupational Safety and Health Administration for arbeidere som utfører en jobb i en opphøyet posisjon. Personlig fall-arrest systemer er vanligvis nødvendig overalt arbeideren kan falle mer enn 6 meter. Systemet består av et forankringspunkt for å feste en snor eller livline, en full-body sele med stropper eller webbing å fordele vekten krefter enn lår, bekken, midje, bryst og skuldre og en D-ring i ryggen til å suspendere arbeidstaker i oppreist stilling, og en snor eller livline å koble D-ring til ankerpunkt. OSHA anbefaler visuell inspeksjon av hele kroppen sele komponenter før hver bruk og en årlig inspeksjon av en kvalifisert person.

Stoff

Bend hvert belte av selen i en U-form og ser for slitt eller revet fibre, pullet masker eller noe frynsete kanter på selen. Også undersøke for eventuelle kutt eller skader forårsaket av eksponering for kjemikalier. Inspisere nylon webbing for brennmerker eller andre skrubbsår som kan svekke materialet.

Maskinvare

Undersøke integriteten til festepunktet på D-ringen. D-ringen skal være på en 90-graders vinkel og skal være fri til å svinge uten binding. Kontroller D-ring for stor slitasje, sprekker eller annen forringelse.

Spenner

Undersøke spennene på selen for bøying eller vridning av spennen, eller frynsete eller avkuttede fibre der spennene fester. Noen nagler spenne festepunkter bør være flatt mot stoffet og stram. Sjekk tungen og stropper av hver spenne for slitasje på grunn av overdreven bruk. Inspisere noen grommets å sørge for at de er intakt og ikke skadet av bruk eller en tidligere fall.

Etiketter

Sørg for at alle nødvendige etiketter og instruksjoner for bruk er på plass på selen og er leselig.

GMP guildelines på inspeksjon av leverandører

GMP guildelines på inspeksjon av leverandører


Federal Food, Drug and Cosmetic Act beskytter forbrukeren fra kosmetikk som har blitt endret eller misbranded. Good Manufacturing Practice (GMP) Retningslinjer innenfor denne loven omfatter inspeksjon av leverandører for å sikre trygg kosmetikk. Loven sier at en kosmetisk endres hvis det inneholder et skadelig stoff, skitt, noncertified farge additiv eller er produsert under uhygieniske forhold. Loven sier at en kosmetisk er misbranded hvis det har merking som er falsk, uanselig eller misvisende.

Bygning og utstyr

Retningslinjene for inspeksjon av virksomheter er at bygningen skal være riktig design for lagring av materialer og sanitære forhold. Renslighet er svært viktig. Ventilasjonen må være tilstrekkelig. Belysning skal være behagelig for personell. Avløpsnettet inkludert vask og toalett området må være sanitær å sikre ansattes personlige renslighet. Utstyret skal være konstruert for å hindre oppbygging av utenlandsk materiale som vil endre kosmetisk. Utstyret må kunne renses regelmessig og lagret på riktig måte for å opprettholde renslighet.

Råvarer og produksjon

Retningslinjene for inspeksjon råvarer er at de må behandles korrekt for å hindre forurensning med kjemikalier eller mikroorganismer. De bør ikke utsettes for sterk kulde, sollys, varme eller fuktighet. Containere skal være riktig merket, lagret og fri for skitt. Riktig produksjon av kosmetikk bør ha godt etablerte skriftlige instruksjoner og bruk kun godkjente materialer. Prøver vil bli tatt for å sikre at produktet er fri for farlige materialer. En annen person bør dobbeltsjekke for å sikre at produktet er skikkelig forberedt og merket.

Personell

Retningslinjene slår fast at de kosmetiske leverandørpersonell skal være skikkelig trent og tilsyn for å sikre at de tilstrekkelig forberede og håndtere forsyninger / ferdige produktet. De bør ha på lab strøk, hansker og hår begrensninger for å beskytte mot endring av det ferdige produktet. Personell skal ha tilstrekkelig personlig renslighet å opprettholde rent materiell. De bør ikke drikke, spise eller røyke i produksjonsområdet for å opprettholde renslighet.

Merking og Journalføring

Retningslinjene for merking, for å sikre at den kosmetiske ikke har blitt misbranded, er at alt utstyr og materialer er riktig merket og ha en batch identifikator. Ferdige produkter skal ha permanente strekkoder som identifiserer navnet på produktet og netto innholdet. Registreringer av råvarer, ferdige produkter og dokumenter av avviste materialet bør opprettholdes.

Laboratorie Kontroller og Klager

Retningslinjene for laboratorie kontrollene er at alle råvarer og ferdige produkter skal inspiseres for å identifisere de overholder GMP. Vannforsyningen skal testes regelmessig for sikkerhet. En rekord må holdes av klager mot produktet, som inkluderer alvorlighetsgrad og behandling av klagen.

Brann System Inspeksjon Training

Brann System Inspeksjon Training


En brann system inspeksjon kurs undersøker en rekke verktøy som de profesjonelle bruker for å inspisere bygninger og utstyr, med fokus på brannfare deteksjonsteknikker og brannforebyggende prosedyrer.

Grad Krav

Man må ha minst en high school diplom eller generell ekvivalens diplom (GED) for å bli ansatt for en brann inspektør stilling, ifølge det amerikanske Bureau of Labor Statistics (BLS). Arbeidsgivere foretrekker personer med relevant arbeidserfaring.

Opplæring Fag

Ifølge BLS, får en ny brann system inspektør praktisk opplæring etter utleie. De fleste ansatte trenger ett eller to års erfaring og trening med erfarne fagfolk, sier O * Netto OnLine. Brann system inspektører lære å undersøke bedrifter å lokalisere farlige forhold og brann koden brudd, presentere og forklare brannforskriftene krav til bygging fagfolk, og utvikle brann exit planer, avhengig av bygningsmessige forhold.

Verktøy

Ifølge O * Netto OnLine, trener en brann inspektør for å bedre skarpsindighet med verktøy og utstyr, for eksempel brannvern og deteksjonssystemer og farlige materielle detektorer. Trainee får også behendighet med fasiliteter management software.

Mat Service Inspeksjon Sjekkliste

Mat Service Inspeksjon Sjekkliste


Mat sikkerhetsforskrifter hindre at forbrukerne opplever matbårne sykdommer, og mat inspektører spille en stor rolle i å sikre mattrygghet. The Florida of Business Personell forordning nettsted detaljer hvordan mat inspektører gjøre besøk, undersøke om hvorvidt retningslinjer mat-tjenesten blir oppfylt og utvikle skriftlige rapporter. En mat-tjeneste inspeksjon sjekkliste kan omfatte overvåking kildene til mat, servicepersonell, forurensning-forebyggende teknikker og mat-lagring temperaturnivåer.

Mat Kilder

All mat må komme fra steder lisensiert av statlige og føderale myndigheter, som United States Department of Agriculture (USDA). Ifølge Florida of Business Professional forordning, inspektører se på mat etiketter og datoer på pakker av kjøtt, fjærkre og grønnsaker. Inspektører som finner utgåtte datoer forteller etablissementets personell til å forkaste elementer.

Mat Personell

Ledere av mat-service etablissementer må lære ansatte om å vaske hendene og opprettholde et rent utseende. Ansatte må vaske hendene med en håndrens og varmt vann, bruker riktig tachnique. Inspektører kan overvåke hvor ofte mat-etablering ansatte vasker hendene og bruke et håndrensemiddel. Inspektører se på hvordan de ansatte kler og komme med forslag, for eksempel fjerning av smykker og ringer, som kan havnen bakterier eller falle i mat, før du håndterer åpne matvarer.

Mat Forurensning

Når maten smuss forekommer, kan det føre til sykdom eller, i noen tilfeller død. Blant de mange årsaker til mat forurensning er bakterier, forurenset vann og smuss. To vanlige typer matbårne bakterier inkluderer Listeria og Salmonella. Inspektørene sjekker for sabotasjesikre beholdere og tegn på misfarging og / eller lukter i et lagringsområde. Inspektører kan slå på kjøkken kraner og dokument som fargeløs vannstrømmer.

Ifølge Plainview (Texas) Health Department nettside, mat inspektører observere hvordan kjøkkenutstyr håndteres. Skitne kasseroller, eller de brukes til både kjøtt og andre retter, bære bakterier og kan kryss-forurense mat. Arbeidsområder og mat kontaktflater skal rengjøres og desinfiseres skikkelig hver gang en endring fra en matvare til en annen skjer, så vel som etter lange perioder uten aktivitet. Personell må bruke en kjemisk rensemiddel, for eksempel klor, som er i overensstemmelse med nasjonale Sanitation Foundation retningslinjer.

Mat Temperatur

Temperaturnivåer bidra til å kontrollere bakterievekst i mat. Ifølge The Plainview Health Department, bør kald mat holdes på 41 grader Fahrenheit eller under og varm mat på 140 grader Fahrenheit eller over. Mat etablissementer må bruke riktig tilberedningsmetoder ved håndtering av mat. For eksempel, inspektører bruke kjøtt termometre når testing kokt kjøtt og mat-etablering kokker bør, så vel.

Slik klargjør Management for en OSHA Inspeksjon

Slik klargjør Management for en OSHA Inspeksjon


Føderale og statlige Occupational Safety and Health Administration (OSHA) byråer gjennomføre et gjennomsnitt på 1000 arbeidet stedlige tilsyn per uke. Inspeksjoner kan oppstå av ulike grunner. Rapporter om overhengende fare, dødsfall, katastrofer eller ansattes klager får høyeste prioritet. OSHA driver også programmerte inspeksjoner i bransjer som har en høy sannsynlighet for betydelige farer. Planlegging og forberedelse gjør arbeidsstedet å være i kontroll av besøket, skape et positivt inntrykk og redusere potensielle brudd.

Bruksanvisning

•  Møt med kjernen ledergruppe. Ingen sikkerhet og helse programmet er vellykket uten engasjement og involvering av de ansvarlige. Ideelt sett bør alle ledelsen delta. OSHA har rett til å inspisere noen del av arbeidsstedet. På et minimum, bør helse og sikkerhet spesialist, miljø compliance officer, sikkerhet komiteens leder og alle trenings personell delta. For små bedrifter, bør ledelse som står for disse ansvarsområder delta.

omtale hva du kan forvente under en vanlig OSHA inspeksjon. Alle OSHA inspeksjoner følger et generelt mønster: compliance officer ankomst og introduksjon, åpner konferansen, anlegget gå gjennom, medarbeidersamtaler, postering og journalføring gjennomgang og lukking konferansen. OSHA gir inspeksjon informasjon på sin hjemmeside for selskaper til vurdering. Kjennskap til hver del av inspeksjonen vil sikre ledelsen er forberedt på å svare på forespørsler effektivt.

Review kjente farene på arbeidsplassen og tidligere ulykker. Påvente av sikkerhetsspørsmål sikrer ledelsen er forberedt på å svare på spørsmål og demonstrerer en proaktiv tilnærming til inspektørene. Gjennomgang OSHA Form 300 data fra de siste tre årene og identifisere problemområder eller hendelser gjentakende. Bruk OSHA standarder, sikkerhets samsvar planer og sikkerhet manuelle rutiner for å forstå hvorfor hendelsene skjedde, hvis regelverket ble brutt og hva prosessendringer er nødvendig før inspeksjon. Bør vurdere ledelsens personell deres ansattes treningsjournaler for å sikre all trening er i samsvar.

Gi hver leder et ansvarsområde. Utpeke oppgaver for hvert medlem av ledergruppen knyttet til sitt område av kunnskap. Pre-inspeksjon oppgaver omfatter poster gjennomgang, prosedyre og samsvar plan oppdateringer, opplæringsmateriell utvikling og lokalitetsvurderinger for å identifisere arbeidsplassen farer og farlige arbeidspraksis. Ledere kan utvikle sin egen sjekkliste for å spore fremgang eller bruke eksempel sjekkliste i "Small Business Handbook" tilgjengelig på OSHA hjemmeside. Utpeke en ledergruppe medlem som eskorte for OSHA inspektør, og som fotograf og skriver for inspeksjonsprosessen.

Etablere en foretrukket inspeksjon rute. OSHA inspektører har rett til å reise rundt hvilket som helst område av arbeidsplassen. Etablering av en foretrukket inspeksjonsrute gjør ledergruppen for å ha en viss kontroll over hva inspektøren observerer og hvordan informasjon formidles. Det gir også ledere til raskt tour de områdene og gjøre i siste liten forbedringer når inspektøren er på stedet.

Sett en dato for oppfølging diskusjon. Bestemme en rimelig tid for ledere å fullføre tildelte pre-inspeksjonsoppgaver eller vurdere ansvarsområder og planlegge en framdriftsrapport. Dette gir ledere en mulighet til å dele observasjoner og utvikle en plan for å opprettholde beredskapen.

Alarm Inspeksjon Protocol

Alarm Inspeksjon Protocol


Alarm inspeksjon protokollen bestemmes av private bedrifter, organisasjoner eller offentlige etater, men er vanligvis basert på National Fire Protection Association (NFPA) standarder. Protokollen og inspeksjonsintervallene kan også bli pålagt av lokale eller statlige lover.

Vedlikehold / Testing

Testing dekker et bredt spekter av aktiviteter, som for eksempel testing av vannstrømmen brytere, kontrollventiler, tilsyns brytere og brannvesen forbindelser etter City Fire Equipment. Thompson Elektronikk tester trekke stasjoner, strobelys og horn og røyk eller varmedetektorer i alle soner. Noen andre vedlikeholdsprosedyrer inkluderer testing og kalibrering av alarmsensorer, testing av varslere, sette følsomhet og koordinere tester med det lokale brannvesenet.

Teknikere

En 27 juni 2002, artikkel i "Elektrisk Bygg og Vedlikehold" magasinet bemerker at alarmsystemene like gammel som 10 til 15 år krever tett oppmerksomhet, utover de rutinemessig vedlikehold. Den anbefaler også ansette serviceteknikere sertifisert av Statens institutt for sertifisering av Engineering Technologies (NICET). NICET sertifisering betyr at de har en grundig kjennskap til protokoller for inspeksjon, testing og vedlikehold.

Dokumentasjon

Etter en befaring, bør en skriftlig rapport gis av teknikeren som inkluderer detaljer om NFPA etterlevelse og områder som krever oppmerksomhet.

USDA Inspeksjon Merking Retningslinjer

Dagligvare shoppere besøker slakteren disken eller velge en pakke med lunsjen kjøtt kan legge merke til visse merker på kjøtt eller pakke. Disse merkene forsikrer kjøperen produktet ble inspisert og anses trygt for forbruk.

Krav

I USA, alt storfe, fjørfe, svin, sau, geit, muldyr, og equine kjøttprodukter må inspiseres for å ivareta sikkerheten. Mattilsynet og Inspection Service (FSIS) arm av United States Department of Agriculture (USDA) fullfører inspeksjoner. I noen stater, er kjøtt inspeksjoner utført av statlige etater overvåket av USDA.

Prosess

Inspektørene sjekker kjøtt dyr før slakting for noen tegn til sykdom. Etter slakting, er kjøttet produksjonsprosessen undersøkt nøye for tegn på uhygieniske praksis eller potensiell forurensning.

Nærmere

Inspektører dømme renslighet av prosessanlegg før undersøke alle dyr på vei til slakting. Alle syke dyr blir umiddelbart satt i karantene og anses uegnet for å angi matforsyning. Etter inspeksjon, inspektører kontrollere organer for tegn på sykdom.

Betydning

Marks laget med mat-fargestoffer er stemplet på kjøttet etter slakting. Rått kjøtt, rå fjørfe og bearbeidet kjøtt som pølser eller kjøttpålegg bære unike inspeksjonsmerker. Inspeksjons merkene angi bestemt anlegg der hvert produkt har sin opprinnelse.

Grading

Grade merker på kjøttprodukter som prime eller valg må ikke forveksles med inspeksjonsmerker. I motsetning obligatoriske inspeksjoner, forblir gradering frivillig og informerer forbrukerne om kvaliteten på kjøttet de kjøper. Karakterer ta hensyn til alder av dyret og hvor mye marmorering blant annet.

Pre-Driving Inspeksjon Sjekkliste

Fordi du kjører så ofte, er det lett å ta kjøresikkerheten for gitt. Gjennomføre en pre-driving inspeksjon før du får i bilen din er en god idé. Før du avviser en daglig pre-kjøring bil inspeksjon, tenk på dette: på motorveier, er din lukkehastighet med andre bilister over 100 mph og de noen ganger passere innenfor 15 meter eller bilen din. På det minste sjekke dekkene for å sørge for at de ikke underinflated. Og gjøre en lav hastighet bremsesjekk på hver tur. Andre sikkerhetstest kan gjennomføres en gang per sesong med en melodi å sørge for at store systemer er i orden.

Dekk

Dekktrykk kan være den mest oversett kjøring fare. Lavt dekktrykk kan føre til en rekke problemer. Du er mer sannsynlig å få en flat. Bilen vil ikke styre skikkelig. Og hvis du har å gjøre en unnamanøver, er du langt mer sannsynlig å miste kontrollen over bilen. Lavt dekktrykk kan føre til alvorlige bilulykker. Det første trinnet er bare å se på dekkene. Hvis de ser lav, de er. Vet det anbefalte dekktrykket. Hvis du ikke har det, må du ikke kjøre på dekkene.

Bremser

Det er lett å anta at hvis bremsene fungerte sist gang du brukte bilen din, vil de fungere denne gangen. De fleste bremsene er hydraulisk, og det er sannsynlig at bremsene blir "myk" før helt sviktende. Men hvis din bremsevæske lekker ut av det hydrauliske systemet, vil de ikke fungere. Gjennomføre en lav hastighet bremsetest (under 10 km / h) før du får opp til hastighet.

Vindusviskere

Vindusviskere er et annet element du kan ta for gitt som en sikkerhetsfunksjon - spesielt i solrike omgivelser. Men, vindusviskere er ikke en bekvemmelighet; de er absolutt et kritisk sikkerhetsfunksjon. Hvis du kjører på motorvei-hastigheter, og det begynner å regne, eller du blir tilsølt med gjørmete vann fra en annen bilist, vil du kanskje ikke være i stand til å se. Hvis du slår dine vindusviskerne på bare å smøre gjørme eller vann over frontruten, på grunn av utslitte vindusviskerne, kan det også gjøre det verre. Sjekk dine kniver og din svisker væskenivået før du reiser.

Lights

Som vindusviskerne, lysene er avgjørende for din visjon. I motsetning til vindusviskerne, lysene er også kritisk for andre bilister å se deg. Mens Frontlyktene er lett å få øye på når de brenner ut, blinklys, bremselys og kjørelys er ikke. Uten dem, kan andre bilister treffe deg, spesielt hvis din tur signaler eller bremselysene er ute.

Hvordan forberede for en FDA Inspeksjon

Hvis din arbeidsplass kommer under granskning av Food and Drug Administration, er det fordelaktig å forberede deg selv og andre ansatte for å motta inspeksjoner. Hvis alle er forberedt, vil du ha en bedre sjanse til bestått inspeksjon og holde jobben din. FDA inspeksjoner er svært grundig, og revisorer vil forvente at alle ansatte skal oppføre seg på en bestemt måte for å sikre kvaliteten på produktene selskapet produserer og selger til det offentlige.

Bruksanvisning

•  Sørg for at alle ansatte blir informert om inspeksjon eller revisjon for å ha det kjøre glatt.

Gi jobber til eventuelle ansatte under din ledelse. Har én ansatt klar til å motta inspektøren når hun kommer, har en annen person til å sjekke inspektør legitimasjon og ha en ansatt gi inspektøren en omvisning i anlegget ditt.

Krev de ansatte du klarer å helt huske de riktige retningslinjer og prosedyrer selskapet har på plass som er knyttet til kvalitetskontroll.

Brief noen kvalitetssikring ansatte i bedriften om hva inspektøren vil spørre dem spesifikt.

Samle elementer som er viktige for inspeksjon og ha dem klar til å vise inspektøren. Disse elementene kan omfatte bygge diagrammer, vareprøver og dokumentasjon av eventuelle kliniske studier. En FDA inspektør vil sjekke alt, uavhengig av hva fokus for inspeksjonen.

Worker Rights Under OSHA Inspeksjoner

Occupational Safety and Health Act av 1970 ga ansatte mange nye rettigheter og plikter i interesse av å jobbe sammen med arbeidsgivere for å fremme et tryggere arbeidsmiljø. Å hjelpe arbeidstakere og arbeidsgivere forstår hva de rettigheter og plikter, Occupational Safety and Health Administration (OSHA) trykt publikasjon 3021, ansattes rettigheter på arbeidsplassen. En av de viktigste arbeidstakerrettigheter innebærer hva de har lov til, og oppfordres til å gjøre i løpet av en OSHA inspeksjon sikkerhet og helse.

Rett til representasjon

Under en OSHA inspeksjon, har de ansatte rett til å ha en representant følge inspektøren. Hvis de ansatte er fagorganiserte, er det typisk for en tillitsvalgt til å tjene dette formålet. Hvis flere fagforeninger er involvert, en representant fra hver og en vanligvis følger med OSHA inspektør.

Rett til Hjelp Inspector

Hvorvidt en ansatt representant er til stede eller ikke, har de ansatte rett til å snakke med OSHA inspektør i privat. Han kan gi inspektøren informasjon om observerte farer og skader eller sykdommer som resulterte fra farer. Som en del av varsleren beskyttelse, arbeidstakere har ansvar for å rapportere om forholdene under inspeksjonen er forskjellige fra normen.

Rettigheter til informasjon etter inspeksjonen

Når kontrollen er fullført, gir OSHA inspektør en ut-briefing til både arbeidsgiver og de tillitsvalgte. I løpet av denne ut-briefing, er alle funnene diskutert. Hvis eventuelle funn kreve korreksjon, vil inspektøren informere begge parter av tidsrammen for den nødvendige minking.

Høyre å utfordre minking Periode

Når OSHA inspektør har bestemt minking periode, de ansatte har rett til å utfordre den. Vanligvis er det en utfordring for en kortere minking periode. Denne utfordringen må være skriftlig og må være innlevert med OSHA innen 15 virkedager etter inspeksjonen. En gjennomgang kommisjon utenfor OSHA bestemmer om ikke å endre tidsperioden.

Rett til informasjon hvis ingen inspeksjon er gjennomført eller Citation Utstedt

Når en ansatt sender en klage til OSHA, og det er bestemt er det ikke behov for en befaring, har arbeidstaker rett til å anke denne avgjørelsen. Som en del av denne ankeprosess, vil OSHA områdedirektør gi spesifikk informasjon om hvorfor klagen ikke garanterer en befaring. Tilsvarende, hvis en inspeksjon ikke resulterer i et sitat eller en minking kravet, kan de ansatte anke denne avgjørelsen.

Brann Door Inspeksjon Sjekkliste

Brann Door Inspeksjon Sjekkliste


Branndører gir en exit i nødstilfeller, men også beskytte rømningsveier, holde dem klar av brann eller røyk. Regelmessige inspeksjoner sikre at theyâ € ™ re i forskriftsmessig stand hvis og når de? € ™ re nødvendig. Gjennomføre brann dør inspeksjoner månedlig og holde oversikt over inspeksjoner og reparasjoner for brannsikkerhet inspektører. Regelverket varierer fra stat til stat, men det er noen konstanter som vil hjelpe deg med å forberede. Flittige inspeksjoner beskytte deg så godt som alle som arbeider i området, og en brann dør inspeksjon sjekklisten hjelper deg med å planlegge.

Klar Tilgang

Branndører må være tilgjengelig for å være effektive, som gjør hallene eller trapper som fører til dem. Dører som er blokkert av store, tunge gjenstander kan føre til umiddelbar svikt under en offisiell brannsikkerhet inspeksjon. Selv tilstedeværelsen av små, bevegelige gjenstander er et brudd. Branndører må holdes åpent og tilgjengelig til enhver tid, og dette gjelder eksteriør så vel som interiør. Branndører bør være i stand til å være lett å åpne fra innsiden, og bør ikke kreve en nøkkel eller mekanisme.

Skilt og Illumination

En EXIT skilt skal plasseres over brannsikkerhet døren og bør belyses. Branndører bør også merkes med skilt som angir at brannen dør bør holdes lukket. I tillegg, korridorer og utganger må være belyst slik at alle som trenger å gå ut kan se godt nok til å gjøre det. Etiketter som indikerer vurdering og bruk av branndører skal ikke fjernes og må være leselig.

Holdt Stengt

Branndører må holdes lukket fordi de tjener til å inneholde røyk og holde branner i å spre seg til rømningsveier. Dører som ikke holdes lukket trenger å være utstyrt med selvlukkende mekanismer som automatisk stengt døren hvis brannalarmen går. Inspisere området rundt brannsikkerhet døren for å sikre at ikke noe stenger det eller hindrer enkel åpning og lukking.

Hardware & Dør Lagersalg

Inspisere branndører hengsler, til låsene og sel sikre at theyâ € ™ re intakt. Ødelagte sel kan tillate røyk å lekke gjennom rundt døren. Når åpnet eller lukket, bør døren ikke gni mot rammen eller mot andre dører, tepper eller gulv. I tilfellet med doble dører, må dørene lukkes i den rekkefølgen som tillater dem å klinke sikkert.

Inspeksjon av sykehjem

Inspeksjon av sykehjem


Sykehjemmet tilsyn bidrar til å sikre at alle pasienter får riktig behandling. Centers for Medicaid og Medicare Tjenesten oppsyn enkelte statlige virksomheter som gir sykehjems inspeksjoner, hvis anlegget bruker Medicaid og Medicare midler.

Frekvens

CMS sikrer at statene gjennomføre standard undersøkelser minst hver 15 måneder, og gjennomsnittlig statewide intervallet mellom undersøkelsene må være 12 måneder eller mindre, ifølge Daniel Levinson av Office of Inspector General. Sykehjems inspeksjoner forekomme tilfeldig og uanmeldt.

Inspeksjon Detaljer

Inspektører anmeldelse av anlegget miljø, personell poster, bosatt omsorgsplaner, bosatt rettigheter, aktivitetsprogram, kosttilskudd tjenester og tjenester av eksterne enheter som for eksempel tannleger og andre spesialister. Inspektøren gjennomfører også intervjuer med pasienter, pårørende og ansatte. Undersøkelsen prosessen inkluderer vanligvis observasjon av måltider, pasientbehandling og medisinering administrasjon.

Rettelser Plan

Etter inspeksjonen er ferdig, melder takstmann funnene til sykehjemmet administrator. Sykehjemmet må sende inn en plan for korrigeringer til statlig instans som overvåker undersøkelsesprosessen. En oppfølging inspeksjon oppstår hvis manglene garanterer ytterligere gjennomgang.

FDA guide til inspeksjon

Leger eller forskere testing av en matvare, produkt eller en medisinsk anordning for anvendelse i mennesker utfører kliniske studier. De er kjent som "kliniske forskere." The Food and Drug Administration (FDA) BIORESEARCH Monitoring Program inspiserer rutinemessig kliniske forskernes arbeid for å sikre gyldigheten av forskningsstudien og for å beskytte folk som senere kan bruke disse produktene.

Rutinemessige inspeksjoner

FDA utekontorer gjennomføre rutinemessige inspeksjoner av kliniske forskere til å validere studier er viktige for godkjenning av terapeutiske legemidler, produkter eller enheter. Høy prioritet er plassert på kliniske studier kritiske til søknader om godkjenning av nye legemidler. Det er to deler til etterforskningen. Etterforskeren først vurderer kvalifikasjonene til studie personell, den fysiske plasseringen av studien, hvordan studiedata er registrert og lagret og ansvarlighet for stoffet eller produktet. Da etterforskeren reviderer data ved å sammenligne den opprinnelige informasjonen sendt til FDA med de underliggende data, inkludert alle tilgjengelige poster fra før, under og etter studiet. FDA etterforsker gjennomfører en exit intervju med den kliniske etterforsker for å diskutere funnene, oppklare eventuelle uklarheter og gi en skriftlig erklæring om observasjoner under befaringen. FDA etterforsker inngir skriftlig rapport til hovedkvarteret. Den kliniske etterforsker deretter mottar en av tre typer brev fra FDA: et takkebrev (ingen vesentlige avvik eller brudd ble funnet); et informasjonsbrev som identifiserer avvik fra regelverk og gode eksperimentelle praksis; eller en Innkalling til signifikante funn av avvik og mangler. Dette brevet kan resultere i en "for årsak" inspeksjon.

For Årsak Inspeksjoner

"For årsak" inspeksjon er en forlengelse av en rutinemessig inspeksjon. FDA etterforsker går mer i dybden for å revidere studiedata og registreringer. For årsaken inspeksjoner kan gjøres på grunn inkludert engasjement i et stort antall eksperimentelle studier; kliniske forskere gjør arbeid utenfor deres spesialitet; inkonsistente eller mistenkelige funn eller resultater sammenlignet med tilsvarende studier; eller problemer med å skaffe dokumenter fra etterforskeren.

Hvis funnene er alvorlige avvik og brudd på FDA forskrifter eller svindel, da FDA vil initiere tiltak for å begrense eller diskvalifisere den kliniske etterforsker fra fremtidige studier og plassere ham på en svarteliste.

Klinisk Etterforskerne Blacklist

FDA vedlikeholder en liste over kliniske forskere som er begrenset eller diskvalifisert fra å drive kliniske studier fordi de har brutt FDA forskrifter eller vært involvert i svindel. Det er alltid godt å jevnlig sjekke denne listen før du deltar i noen klinisk forskningsstudie. Du kan finne denne listen på FDA nettsted (se Ressurser).