Digidexo.com

Hvordan Diet å rense Colon

Kolon renser kan eliminere avfall og giftstoffer fra tykktarmen. Kolon renser naturlig seg selv i løpet av dagen, men noen avfall kan forbli på tykktarmens vegger. Som et resultat, er det en rekke forskjellige kolon renset alternativer, fra colonoscopies til rensing dietter. Siden koloskopier innebære å sette inn et rør inn i endetarmen og oppfrisking av tykktarmen med vann, en rensende diett tilbyr en mindre invasiv behandlingsmetode. Ved å spise mat som bidrar til å rense tykktarmen, vil du ha en sunnere kolon og bedre fordøyelsen fungerer.

Hvordan Diet å rense Colon

•  Spis frisk, økologisk mat. Selv om dyrere, er økologisk mat ikke er behandlet med kjemiske plantevernmidler. De er lett for tykktarmen å fordøye. Unngå bearbeidet mat så mye som mulig i løpet av kolon rens kosthold.

Konsumere frisk frukt til frokost. På grunn av sin høye fiber og vanninnhold, er lett for kroppen å fordøye frukt. Det er også rik på vitaminer og næringsstoffer som er avgjørende for god helse. Appelsiner, grapefrukt, bær, bananer og meloner gjøre utmerket frokost matvarer.

separate karbohydrater og protein. Siden de krever ulike fordøyelsesenzymer juice, gjøre det lettere på kolon ved å spise dem separat. Spis protein som kylling eller fisk for ett måltid, og karbohydrater som hele korn eller frukt for en annen måltid. Kroppen din vil fordøye maten mer effektivt som et resultat.

Velg mat som er høy i fiber. Fiber hjelpemidler i fordøyelsesprosessen, bidrar til å fylle deg opp og kan forebygge tykktarmskreft. Frukt, grønnsaker og helkorn er alle fiber-rik.

Drikk rikelig med vann. Sikt i minst 64 gram daglig for bedre fordøyelse. Vann hjelper til å skylle giftstoffer og avfall fra tykktarmen. Det er viktig å holde riktig hydrert under kolon rens kosthold.

Unngå koffein og alkohol. Begge hemme riktig fordøyelse og bør helt unngås som du renser din kolon. Du bør også unngå overflødig natrium og sukker. Utskeielser av begge kan negativt påvirke fordøyelsesprosessen.

Tygg maten grundig. Spis sakte for å sikre mat er skikkelig brutt ned før du svelger. Hvis du ikke tilstrekkelig tygge maten, er det vanskeligere for kroppen å fordøye. Under kolon rens diett, er målet ditt å gjøre fordøyelsen så enkelt som mulig.

Hint

  • Daglig mosjon hjelpemidler fordøyelsen.
  • Ikke spis mens du gjør andre aktiviteter. Du er mer sannsynlig å svelge biter av mat i stedet for skikkelig tygge hver bit.