Digidexo.com

Hvordan bruke Piyao i Feng Shui

Hvordan bruke Piyao i Feng Shui


Den Piyao er en voldsom mytisk skapning stand til å ødelegge demoner og onde ånder. I det gamle Kina, Piyao bevoktet gravene til keisere. Den Piyao har mange funksjoner slik som å fremme lykke og helse, beskyttelse mot onde ånder og overvinne folk med onde hensikter. Her er noen måter å bruke Piyao i Feng Shui for hell og lykke.

Bruksanvisning

Kjøp Piyao figurer å plassere i ditt hjem eller bedrift i henhold til dine behov. Bruk den i virksomhet for å tiltrekke seg kunder og kontantstrøm. Bedriftsledere kan plassere den i nordvest retning på sitt skrivebord for å sikre myndighet.

Plasser en figur på skrivebordet på jobben eller i stua for total lykke og å motvirke negativ energi. Bruk denne figurine hvis du også oppleve et snev av uflaks.

Sett lodd under Piyao for hell og lykke i spill av sjanser.

Vise figur i et nytt hjem, eller hvis renovere hjemme for beskyttelse og familiens helse.

Avkrefte eventuelle negative effekter av den årlige Tai Sui / storhertug Jupiter eller påvirkning av "gul stjerne" og "black star" ved å plassere Piyao i det berørte sektor (retning). I Flying Star Feng Shui, er disse drepe energier. Merk at du må beregne disse retninger eller sektorer som bruker Feng Shui instruksjoner.

Bruk et par av disse figurer med hodet vendt mot inngangsdøren til hjemmet ditt hvis den plasseringen er på en T eller Y krysset til fjerne den dårlige energien (sha) av plasseringen.

Bruk en Piyao ring for konstant beskyttelse mot negativ energi eller uflaks.