Digidexo.com

Kongen Chlorella Ingredienser

Kongen Chlorella Ingredienser


Chlorella er en alge som er dyrket i ferskvann dammer. Som et supplement, er det tilgjengelig i tabletter, flytende ekstrakter og som et pulver. Det har blitt rost av ernæringseksperter for sin høye nivåer av beta karoten, nukleinsyrer og protein. Kong Chlorella er et spesialutviklet versjon av standarden Chlorella supplement som er forsterket for lettere fordøyelse og raskere absorpsjon. Ifølge Avanserte Bionutritionals, en av de ledende distributører av kong Chlorella, supplement aktive ingredienser hjelpe avgifte kroppen din og forsinke aldringsprosessen. Slike påstander har ikke blitt evaluert av FDA.

Klorofyll

En av de viktigste ingrediensene i kong Chlorella er klorofyll. Klorofyll er en komponent som finnes i alle grønne planter i ulike nivåer, og er det som gir grønne planter og grønnsaker deres farge. Ifølge en artikkel på klorofyll publisert på Verdens sunneste Foods hjemmeside, har forskere oppdaget en sammenheng mellom inntak av matvarer rike på klorofyll og behandling og forebygging av kreft. Ifølge artikkelen, har forskning vist at så mye som 55 prosent av alle skader gjort til en menneskelig DNA kan reduseres ved å supplere dietten med matvarer og kosttilskudd rik på klorofyll som spinat og King Chlorella.

Protein

Kong Chlorella inneholder forhøyede nivåer av naturlig protein, noe som har vist seg å øke energi. Ifølge en artikkel på protein publisert på Web MD, forbruket av protein-rik mat og kosttilskudd kan hjelpe i reparasjon og styrking av kroppens bein, hud, muskler, brusk og blod. Ytterligere fordeler av en diett rik på protein inkluderer sunnere hår og negler, som er avhengig av protein for å vokse skikkelig. I henhold til artikkelen, kan et manglende eller utilstrekkelige mengder av protein i dietten bidrar til sykdommer, inkludert hjertesykdom og osteoporose. Fordi mange kjøtt er naturlig høy i protein, mange vegetarianere avhengig av tilskudd for å sikre at de får de protein nivåer som de trenger. I slike situasjoner, kan king Chlorella være fordelaktig på grunn av sitt høye proteininnhold.

Aminosyre

Aminosyrer er en nøkkelkomponent i King Chlorella og anses av ernæringseksperter som en viktig del av dietten. Dietter og kosttilskudd som er rik på aminosyrer bidra til å bygge sterke celler som bidrar til å forebygge og bekjempe infeksjoner ved å styrke immunforsvaret. Ifølge en artikkel publisert i kosttilskudd sannheter, aminosyrer er også viktige for å sikre riktig metabolsk funksjon og funksjon av nevrotransmittere i hjernen. Ifølge nettstedet, er så mye som 20 prosent av alle aminosyrer som er nødvendige for at kroppen skal fungere skikkelig innhentet av kosthold og kosttilskudd.