Digidexo.com

Hvordan å rette en Pink Spot på Lip Fra en Fever Blister

Hvordan å rette en Pink Spot på Lip Fra en Fever Blister


Munnherpes, også kjent som forkjølelsessår, er lesjoner fylt med væske forårsaket av herpes simplex virus type 1-infeksjon. Symptomer på munnherpes inkluderer hevet rosa eller røde flekker rundt munnen området. Vanligvis vil blemme vises på leppe og smerte vil utvikle to dager senere. Rosa flekker kan vare opp til 14 dager før helt tørke opp og returnere lepper tilbake til naturlig farge. Noen mennesker er flau om å vandre rundt med en kald sår på sine leppe i to uker. Av denne grunn, naturlig kaldt sår rettsmidler er en måte å gi lindring og kan forbedre utseendet på munnherpes.

Bruksanvisning

•  Ta fire acidophilus tabletter 3-4 ganger daglig med et glass melk. Acidophilus er levende mikroorganismer som er kjent som en probiotika og inneholder bacillus å hjelpe til med fordøyelsen. Helse 911 foreslår å ta medisiner når merke forkjølelsessår symptomer for å hindre en dannelse av en rosa flekk eller blemme. Denne behandlingen vil lindre betennelser og fremskynde healing. Du bør rådføre deg med legen din om dosering for å være på den sikre siden.

Ifølge Cindee Gardner, er aloe vera kjent for å ha maur-inflammatorisk, antibakteriell, soppdrepende og antiseptiske egenskaper som kan forbedre symptomer assosiert med å ha en feber blemme. Ta en aloe vera blad og slit bladet for å trekke masse. Sett massen på de rosa spots i nærheten av leppen. Hold massen på den rosa stedet for en time, skyll området med vann. Påfør behandlingen daglig tre-fire ganger hver fjerde time. Ved hjelp av aloe vera vil starte helbredelsesprosessen umiddelbart, og kan hindre eventuelle rosa flekker fra forming.

Mayo Clinic foreslår å bruke is til å lindre smerter og betennelse i rosa spot. Påfør isen til den rosa spot for en time hvert 10. minutt. Denne metoden kan hindre feber blemme fra å flytte fra nerve til huden. Ved hjelp av denne metoden i begynnelsen stadier av dannelsen av rosa flekker kan hindre sted forming.

Påfør vaselin på en bomullspinne til den rosa flekk minst to ganger om dagen. Denne behandlingen kan hindre tørrhet og sprekker.

Ta en Mint blad og presse utdrag fra bladet. Påfør mint ekstrakt direkte til rosa flekk hver dag frem til forkjølelsessår viser tegn til bedring. Ifølge Helse 911, kan denne behandlingen helbrede feber blemme i løpet av fem dager.

Lag en te av salvie blader for å lindre symptomer fra forkjølelsessår. Legg 2-3 blader til en gryte med kokende vann. Legg en teskje ingefær pulver til blandingen.

Hint

  • Bruk aloe vera gel som et alternativ til anlegget. Du kan holde en flaske med gel på hånden når du reiser for å stoppe munnherpes fra forming.