Digidexo.com

Basofilt Diet

Basofilt Diet


Basofili er en sjelden form for akutt myelogen leukemi. Ingen diett kan kurere denne sykdommen, men noen matvarer kan bidra til å holde kroppen i en sunnere tilstand. Kjemoterapi kan gjøre kroppen din mangelfull på antioksidanter, så matvarer som inneholder dem kan være nyttig.

Nonprocessed Foods

Velg naturlig mat i stedet for bearbeidet mat. Bearbeidede matvarer inneholder ofte tilsetningsstoffer og konserveringsmidler, så forbered frisk frukt, grønnsaker og salater, og lage mat av ferske råvarer. Basofili lider trenger så mange naturlige vitaminer og antioksidanter som mulig for å bidra til å bekjempe sekundære infeksjoner. Behandlingen av matvarer kan ødelegge sine antioksidantegenskaper.

Lypocene

Prøv å nyte rikelig med tomater, ferske eller kokte, da de inneholder en antioksidant som heter lykopen, som angriper frie radikaler og har vist seg å ha kreft-produserende egenskaper. Frie radikaler skader visse typer celler i kroppen, og antioksidanter og lypocene kan motvirke denne skaden.

Frukt, nøtter og frø

Spis frukt med høyt C-vitamininnhold. Frukt inneholder antioksidanter er noen ganger referert til som super-mat; blåbær og bringebær er spesielt bra. Velg matvarer med lave nivåer av mettet fett, og endre til matlaging med olivenolje i stedet for smør. Fett fra nøtter og frø har en mye bedre ernæringsmessig verdi, og nøtter er gode antioksidanter, også. Et sunt kosthold er viktigere hvis du kjemper kreft fordi du trenger kroppen din å være i best mulig form til å takle behandlinger.