Digidexo.com

Natural Cures for en Staph Infeksjon

Natural Cures for en Staph Infeksjon


Staphylococcus bakterier kan forårsake ubehagelige infeksjoner på huden eller i kroppen, og kan være vanskelig å behandle, spesielt hvis pasienten har hatt flere behandlinger og er resistente mot antibiotika.

Menneskekroppen vanligvis bærer staph bakterier på huden sin, og et lite kutt gjør at den kan gå inn i kroppen og bryter ut i en infeksjon. Variasjoner av Staphylococcus bakterier kan føre til hudinfeksjoner, endokarditt (infeksjon i hjertet), matforgiftning, lungebetennelse, blodforgiftning, hjernehinnebetennelse og toksisk sjokksyndrom.

Som staph bakterier er blitt mer vanskelig å behandle, har alternative medikamenter blitt viktigere.

Forholdsregler

Den beste forsvarslinje er et godt angrep. Vask hendene ofte med såpe og varmt vann, og bære en liten beholder med no-skyll antiseptisk rengjøringsmiddel til bruk før og etter offentlige steder som dagligvarebutikker, sykehus, bibliotek og skole. Når du vasker hendene på et offentlig sted, kan du bruke et papirhåndkle å skru av kranen og slå døren knott.

Hold sår dekket, og passe på å holde sårene rene.

Hold sunt, og styrke ditt immunsystem ved å bruke probiotika, spise riktig og få nok søvn og mosjon.

Hvis du er i tvil, ikke spise majonesbaserte produkter. Staph bakterier kan vente i den.

Hvis du er utsatt for staph infeksjoner og trenger tannarbeid, snakk med legen din om du bruker et antibiotikum før dental arbeid for å hindre en staph infeksjon i hjertet, noe som er svært vanskelig å behandle med alternative og naturlige botemidler.

Limit tampong bruke hvis du vet tampong vil være i skjeden i lang tid og kan muligens føre til toksisk sjokksyndrom.

Når bør du oppsøke lege

Hvis du mistenker en staph infeksjon, bør du bli testet. Det betyr ikke at du må ta en resept. Du kan bruke naturlige behandlinger som kan fungere bedre enn en resept.

Staph infeksjoner er alvorlige. De har utviklet seg å være motstandsdyktige mot de fleste antibiotika, og infeksjonen kan bli meget farlig, meget raskt. Ikke ta sjanser. MRSA (meticillinresistente Staphylococcus aureus) er svært farlig, og er blitt svært vanlig, spesielt i sykehus og sykehjem.

Aktuelt alternative behandlinger

En av de beste tingene å ha i medisinskapet er tea tree olje. I medisinske studier, har vist seg tea tree olje lykkes i å tørke ut staph bakterier raskt. Bare bruk en bomullsdott eller pinne for å bruke tea tree olje til en hudinfeksjon, og dekk til med et rent bind. Gjenta to eller tre ganger per dag til infeksjonen er borte.

En annen naturlig behandling er å lage en pasta av natron og eple cider eddik, og gjelder for infeksjon med en bomullsdott eller bomullspinne. Dekk med en ren bandasje. Gjenta flere ganger om dagen.

Bland 1 ss. honning med 1 ts. tea tree olje, og dekke infeksjon med klissete masse. Dekk med en ren bandasje, gjenta flere ganger per dag.

Bland 1/4 kopp eple cider eddik, 3 ss. honning og en kopp varmt vann. Suge en ren klut i løsningen, og vri ut. Bruk som en varm pakke tre ganger per dag, ved hjelp av ny løsning og en ren klut hver gang. Pass og hvitvaske disse kluter med blekemiddel etter bruk for å holde infeksjonen sprer seg.

Skjær ut et stykke bacon eller salt svinekjøtt omtrent størrelsen på hudutbrudd. Plasser svinekjøtt direkte på infeksjon, og fest med en tung tape. La stå i 12 timer, og det bør bringe smitte til et hode. Deretter bruker bandasjer lett fuktet i tea tree olje, endret tre ganger per dag før infeksjonen er helt borte.

Kjøp kolloidalt sølv i en spray, og bruke flere ganger per dag til det infiserte området.

Interne Alternative Cures

Bland 2 tbsp.of honning og 2 ss. eple cider eddik i 2 kopper veldig varmt vann. Rør og drikke. Gjør dette morgen og kveld.

Ta acidophilus to ganger daglig.

Tilskudd av oliven blad ekstrakt, oregano olje, grapefruktkjerneekstrakt, gurkemeie og jod har vist seg å bidra til å helbrede staph infeksjoner.

Vær rask om det

Uansett hvordan du velger å behandle en staph infeksjon, jo tidligere du starter behandling, jo bedre sjanse har du for å få overtaket. Hvis du har hatt en byll før, vet du hvordan det føles ved første tegn - begynne å behandle det riktig da. Arbeide flittig på å holde kroppen frisk slik at den kan bekjempe infeksjonen. Unngå stress, få nok hvile, og gjøre ditt beste for å holde det for deg selv. Ikke la andre bruke hudprodukter du bruker, for eksempel såpe, barberhøvler og håndklær. Kast bandasjer i en pose, rulle posen opp tett, og sette den i søpla - deretter vaske hendene.