Digidexo.com

Slik Shop for en bitering

Slik Shop for en bitering


Babyer begynne tenner veldig tidlig i livet, på rundt fire til seks måneder. En bitering gjør en utmerket måte å hjelpe dem med å håndtere den. Det er ingen fare for at barnet svelger for mye materiale (som med medisiner eller teething matvarer), og det oppfyller barnets naturlige trang til å sette ting inn i munnen hennes. Når du handler for en bitering, bør du holde visse spesifikke kvaliteter i tankene.

Bruksanvisning

•  Kontroller bitering for å kontrollere at den er fri for skadelige elementer. De fleste biteringer i disse dager regnes som trygge, men eldre ringene ble ofte laget med bly eller lignende kjemikalier. Fremfor alt må en bitering for å være trygg og ikke giftig for barnet å bruke den.

Bestem om du vil at bitering å være morsom eller rett og slett praktisk. Du kan handle for biteringer som doble som leker, som inneholder alle slags bjeller og fløyter for å okkupere baby eller lete etter biteringer som tjener en svært direkte formål og holde seg til det punktet. Hvilken du velger er en ren smakssak.

Velg materialet den bitering er sammensatt av. En bitering laget av metall (inkludert sterling sølv, hvis du har råd til det) er lettere å slappe av i kjøleskapet, mens en laget av gummi har en tendens til å være mykere og enklere på tannkjøttet. Plastringer er billig og generelt trygge. Babyen kan ha en spesiell preferanse, som du trenger for å bestemme gjennom en viss mengde prøving og feiling.

Finn ut om du vil at ringen for å holde vann eller ikke. Vann hjelper ringen opphold kaldt når du setter den i kjøleskapet og gir den en behagelig konsistens når babyen tygger på den, men det kan bety problemer hvis det utvikler lekkasjer.

undersøke overflaten av ringen. Noen av dem (som de som tilbys på One Step Ahead) inneholder støt og utstikkere for å hjelpe barnet tygge, mens andre er glatt og særpreg (se Ressurser nedenfor). I likhet med andre aspekter av en bitering, hvilken du handler for er en ren mater av smak og tilbøyeligheter i nettopp din baby.

Hint

  • Rengjør bitering når babyen er ferdig med det. Det går inn i munnen hans, tross alt, og du vil at det skal være ren.
  • Må ikke koke en bitering som inneholder vann. Selv om koking er en god måte å sterilisere ringen, hvis den har vann på innsiden, kan det sprekke.
  • Kontroller at bitering er av tilstrekkelig størrelse til å unngå å bli en kvelningsfare.