Digidexo.com

Funksjoner av Adrenal & skjoldbruskkjertelen

Binyrene og skjoldbruskkjertelen er lokalisert i halsen og over nyrene, henholdsvis. Disse kjertlene produserer hormoner, som er kjemikalier som bidrar til å gi ordre i hele kroppen. Binyrene og skjoldbruskkjertelen faktisk fungerer sammen, hormoner de produserer fôring av hverandre og kombinere for å regulere virksomheten til kroppen din.

Binyrene

Binyrene ligger like over nyrene. De ser ut som små pyramider. Binyrene er ansvarlig for sekresjon en rekke hormoner i blodet. Adrenalin, for eksempel, øker din bevissthet i tider med fare og lar deg utføre bedre fysisk. De binyrene er også ansvarlig for å gjøre corticosterone og hydrokortison, som er to hormoner som påvirker immunsystemet og hjelper kroppen skal bruke fett, næringsstoffer og andre materialer.

Skjoldbruskkjertelen

Skjoldbruskkjertelen, som er plassert i halsen, produserer sitt eget sett av hormoner. Hormonene produseres av skjoldbruskkjertelen er trijodtyronin, eller T3 og tyroksin, eller T4. T3 og T4 hjelpe kroppen å gjøre energi og regulere temperaturen på rundt 98,6 grader F. T3 og T4 er også viktig for normal organfunksjon, og begge blir brukt av alle kroppens organer.

Tilkobling

En dokumentert sammenheng mellom binyrene og skjoldbruskkjertelen og hormonene de slipper inn i kroppen. Ifølge thyroid-info.com, når du har en problemer med skjoldbruskkjertelen din utgang, kalt lav skjoldbrusk, det kan bli forverret av lav produksjon av hormoner fra binyrene. Det motsatte kan også være sant, at skjoldbrusk problemer kan føre til problemer i binyrene, eller forverre eksisterende problemer.