Digidexo.com

Detox Fra Sugar Naturligvis

Forbruket av sukker er på en all-time high, med media catering til en befolkning avhengige av det. Ifølge The American Journal of Clinical Nutrition, "Høyt forbruk av sukker og høyt sukker matvarer kan være forbundet med en økt risiko for kreft i bukspyttkjertelen." Det har også vært forbundet med barndommen fedme, høyt kolesterol og gallestein. For å unngå de negative effektene av høyt sukkerinntak, og for å avgifte kroppen din, en naturlig diett som er lav på glykemisk indeks er anbefalt.

Før du starter

Forbered dine venner, familie og kolleger endringen i kostholdet. Ditt sinn og kropp funksjon som et resultat, delvis, av det du forbruker. Så noen stor endring i vaner kommer til å påvirke hvordan du reagerer på stress. Avgifte kroppen din fra bearbeidet og raffinert sukker kan la deg følelsen trøtt, engstelig, irritabel, og i noen tilfeller deprimert, i hvert fall for den første uken eller så. Forklar kjære at det er midlertidig og be om støtte.

Rens skap før du renser deg selv. Dette vil ikke være enkelt hvis andre medlemmer av husstanden ikke holder seg til dine ernæringsmessige valg. Hvis du må holde sukker i huset, holde det borte fra din viktigste pantry. Fjern alt som er behandlet eller raffinert, inkludert brød. Bytt ut forsyning med matvarer litt lavere på glykemisk indeks, slik som hele korn og grønnsaker.

Bli kjent med glykemisk indeks. Det vil ikke gjøre deg noe godt å detox fra sukker, bare for å gå tilbake til dine usunne matvaner når du er gjennom. Glykemisk indeks bør være din guide til å velge hvilke matvarer du skal spise og når du skal spise dem.

Ifølge American Diabetes Association, er glykemisk indeks "en rangering av karbohydrater på en skala fra 0 til 100 i henhold til i hvilken grad de øker blodsukkernivået etter å ha spist. Foods med en høy GI er de som er raskt fordøyd og absorbert og resultere i merket svingninger i blodsukkernivået. Lav GI matvarer, i kraft av sin treg fordøyelse og absorpsjon, produsere gradvis økning i blodsukker og insulin nivåer, og har vist seg fordeler for helsen. "

Natural Detox

En naturlig detox plan ikke består av noen "magiske" rettsmidler for å kvitte kroppen for sukker. Du er omskolering kroppen din til å svare på sukker på en sunn måte, ved å avstå fra raffinert sukker, og deretter gradvis å legge tilbake naturlig sukker.

Begynne med å ta en helg for å fylle opp igjen din pantry og sakte redusere mengden av raffinert sukker du spiser. For eksempel kan du velge å bruke en kunstig søtningsmiddel i din morgenkaffe i stedet for et sterkt søtet, flavored Creamer. Et tips er å lage en laminert glykemisk jukselapp av maten du spiser oftest.

På mandag, eliminere all raffinert sukker og begynne en matdagbok. Du trenger ikke å holde dette for alltid, men det er et flott verktøy for de første ukene. Skriv ned alt du putter inn i kroppen din (kosttilskudd og vitaminer inkludert) før du er helt komfortabel med en diett fri for raffinert sukker. Dette kan ta noen uker eller så lenge som et par måneder. Det kommer an på hvor mye forskning du er villig til å gjøre for å utdanne deg selv på hva du spiser.

Ved slutten av den første uken, bør du merke en markant forskjell i hvordan du føler deg. Candida albicans (gjær systemisk), som er til stede i alle menneskekroppen, strømmer ut av sukker, og har tilbøyelighet til å spre seg hvis gitt den riktige miljø. Du kan ha hatt et problem med systemisk gjær at du ikke var klar over. Du kan se huden din blir myk og mindre utsatt for tørking og flassing, sammen med hodebunnen.

Valerian rot, en flytende ekstrakt, brukes til angst og fremmer fred og ro. Tar 15 til 30 dråper, blandet med litt vann eller varm te, vil lette symptomer på tilbaketrekning. Du kan også bruke rose hofter, en naturlig form for vitamin C, i form av te eller kapsler.