Digidexo.com

overmadrasser med magneter

Hvordan å behandle sår med magneter

Magnet terapi har blitt brukt i mange år i mange kulturer å behandle skader, samt kroniske helseproblemer og sykdommer. Små magnet-holdige pads og magnetiske smykker dukket opp i forbruker markedet på midten av 1990-tallet, med leverandører falbyr deres evne til å kurere omtrent alt. Disse påstandene hadde anekdotiske støttespillere og medisinsk-faglige kritikere, men flere vitenskapelige studier har vist at magneter har en gunstig terapeutisk rolle under visse forhold. Medisinske tidsskrifter rapporterer at magneter i kombinasjon med is er gunstig for sårbehandling, bidrar til å redusere hevelse og øke blodtilførselen til det berørte området.

Bruksanvisning

•  Kle såret slik legen din har anbefalt; magnetisk og is terapi vil fungere gjennom noen gasbind, søm eller medisiner legen har plassert på såret.

Plasser en liten, rent håndkle over såret hvis det ikke er kledd. Legge ispose over håndkle eller dressing. Trykk så godt som smerte tillater og hold ispose på plass for 15 til 20 minutter komfortabelt.

Return ispose til fryseren. Plasser magnet pad over såret området trykker så godt som smerte tillater komfortabelt og hold på plass i 15 til 20 minutter.

Ta magnet og erstatte med ispose. Fortsett vekselvis is og magnetterapi i fire timer.

Strips uthvilt ispose på såret området ved hjelp av gasbind og enten en elastisk medisinsk bandasje eller medisinsk tape, avhengig av sår plassering. La ispose på før kulden har forsvunnet.

Fjern ispose og fest den magnetiske puten over såret området. La magneten på over natten. Bruk is på påfølgende dager etter behov, som alternerer med magnet, slik magnet på såret over natten hver natt inntil signifikant healing begynner, vanligvis i en uke eller mindre.

Hint

 • Bytt dressinger etter behov i løpet periode med magnet og is terapi. Skift bandasje raskt om den blir våt av kondens fra isen pack.
 • Umiddelbart ta kontakt med lege dersom såret viser tegn til økende rødhet, hevelse, eller puss.
 • Magnet og is terapi erstatter ikke annen medisinsk behandling. Hold dressinger ren, ta noen foreskrevet antibiotika eller andre medisiner og følge eventuelle andre medisinske instrukser fra legen din.

Fordeler med Magnetic Smykker

Fordeler med Magnetic Smykker


Folk har brukt magnetiske smykker i år for helbredelse. Noen mener at magneten korrigerer kroppens naturlige funksjon og helbreder mange sykdommer og tilstander. Magnetisk terapi er sentrert på anvendelse av magnetiske felter i det organ som regulerer hvor legemet fungerer. I utgangspunktet magnetene regulere disse prosesser og holde bæreren sunn.

Krav

Magnetiske smykker forhandlere gjør noen store helbredende påstander. Magnetene i smykker hevdes å helbrede slike plager som ryggsmerter, håndleddet smerte, kne smerte, smerter, albuesmerter, arm smerter, skuldersmerter, nakkesmerter, foten smerte, carpal tunnel syndrom, leddgikt, hodepine, blodsirkulasjon, hip smerte, hæl smerter, depresjon, idrettsskader, bronkitt, søvnløshet, senebetennelse, klemt nerve, isjias, revmatisme, liggesår, lav energi, autoimmune sykdommer, osteoporose og vaskulær sykdom. I tillegg magnetene angivelig helbrede astma, fibromyalgi, infeksjoner, ødelagte disker, tennisalbue, kroniske ryggsmerter og skuldersmerter. Dette er ikke en komplett liste over plager at magnetene hevder å helbrede. Noen tror på den helbredende krefter av magnetene, men mange er fortsatt skeptiske og søke etter bevis på at magnetisk terapi er en gyldig praksis.

Slik Hjelper

Magnet terapi hevdes å jobbe med magnet lage en liten elektrisk strøm. Strømmen blir skapt av sammenføyning av de uensartede poler i magneten, som ville være positive og negative poler. Dette kalles "polaritet Agent Effect." Polariteten Effect øker blodgjennomstrømningen og generell vev healing ved å stimulere celleaktivitet i vevet. Dette skaper også oppvarming i vevet. Økt blodgjennomstrømning betyr økt oksygen båret av blodstrømmen, noe som hjelper kroppen til å helbrede seg selv. En rapport på Techion-Isreal Institute of Technology omtalt i 1999 april-utgaven av «Archives of General Psychiatry" funnet at magnetisk terapi brukes til hjernen hjelper alvorlig depresjon. En 1 mars 1999 artikkel av Daniel Trecroci på Diabetes Health nettsted fant også at sy magneter i klær lettet diabetiker smerte. Legemet er stimulert på forskjellige måter av polene som brukes. For eksempel, nord (positiv) en del av magneten har en beroligende og avslappende effekt, mens syd (negative) pol av en magnet har en stimulerende og aktivering resultat. Jo flere magnet juveler som er satt inn i smykker, desto mer helsebringende effekter opplevd.

Sunn Earth Magnetic Fields

Magneter arbeide gjennom jern i menneskeblod, og de avgir en konstant elektromotorisk kraft som er kompatibel med kroppens eget magnetfelt. Relevansen av denne informasjonen er viktig fordi det er ikke magnetene som leges, men den kompatible magnetisk energi som stimulerer kroppen til å helbrede seg selv og lar cellene til å fungere på optimal kapasitet. Disse magnetiske felt finnes også i jorden og magneten er stimulering av kroppens magnetisk energi forbinder kroppen til jorden og alle dens naturlige og rene helbredende egenskaper. Til tross for at magnetisk healing er gunstig, bør helbredende magneter holdes borte fra gravide kvinner og batteridrevne maskiner som pacemakere, datamaskiner, pumper insulin eller automatiske defibrillatorer.

Usunne Magnetic Fields

Kroppen utsettes daglig for å menneskeskapte områder som elektromagnetiske felt, elektromagnetisk forurensning eller smog. Smog er kumulative, og skaper ubehag, nakkestivhet, brystsmerter, hukommelsestap, hodepine, hjertefrekvensen og blodkjemi uregelmessigheter, fordøyelsesenzymer og sirkulasjonsproblemer. Elektromagnetisk smog også blokkerer hjernens elektromagnetiske signaler til celler og endrer kroppens autoimmune systemer. Elektriske apparater, radar, røntgen og kraftledninger også avgir usunne magnetiske felt som kjemper med naturlige magnetiske felt som finnes i kroppene våre og på jorden. Det er der den magnetiske smykker kommer inn i bildet og hjelper kroppen å avverge farlige magnetiske felt som desorientere og arbeide for å ødelegge de naturlige prosesser i kroppen.

Konklusjon

Magnetiske smykker hevder å helbrede en rekke kroppslige sykdommer og tilstander. De kan ha mange kjente og ukjente helsemessige fordeler. Riktignok er noen magnetiske smykker billigere enn et besøk til legekontoret og fordelene ved å bruke smykker er langvarig, så lenge det blir brukt. Magnetiske smykker er også moderne, noe som gjør den diskret og like elegant som en ekte smykke. Den eneste forskjellen mellom vanlig smykker og magnetiske smykker er de helbredende egenskaper.

Pain Relief Med Magnet Therapy

Noen troende i alternativ medisin hevder at smertelindring kan oppnås gjennom bruk av magnet terapi. Også kalt bioenergi terapi eller magnetisk terapi, magnet terapi innebærer å bruke magneter til kroppen for å endre organer energi. Magnet terapi har blitt foreslått som en smertelindring alternativ for alt fra standard smertelindring til migrene, leddgikt eller kreft smertelindring. Men påstander om effektiviteten av magnetterapi er i stor grad uprøvd, og FDA godkjenner ikke bruken som smertebehandling eller medisinsk behandling.

Historie

Folk har trodd på smertelindring med magnet terapi siden det 16. århundre da en lege ved navn Paracelsus brukt magneter til å behandle pasienter. Paracelsus mente at eiendommen av magneter for å tiltrekke jern kan bidra til å lindre smerte og kurere sykdom. I middelalderen ble magnet terapi primært brukes til å behandle gikt, gift eksponering og leddgikt. På 1970-tallet, gjenoppstod magnet terapi som en populær teori, utropt av en forsker ved navn Albert Roy Davis. Siden 1970-årene har talsmenn antatt at magneten terapi er nyttig i behandlingen av en rekke lidelser, så vel som å lindre smerte.

Bruk

Magnet terapi er påstått å lette helbredelsesprosessen. Det er uttalt at det kan øke blodgjennomstrømningen og blod oksygen nivå. Det er anbefalt av talsmennene til å behandle mange typer smerte og sykdom, inkludert leddgikt, hodepine, migrene, beinbrudd, sirkulasjonsproblemer, stress, degenerative sykdommer og kreft. De smertelindring og sykdom herding egenskaper antas å stamme fra magnetene evne til å samhandle med de elektromagnetiske impulser som produseres av kroppen. En frisk kropp produserer en viss type av elektromagnetisk impuls, som blir fordreid med smerter eller sykdom. Strategisk plasserte magneter antas å korrigere at forvrengning, gjenopprette en sunn balanse i kroppen.

Process

Magnet terapi involverer å feste en eller flere magneter til kroppen. Magnetene kan festes med plaster. De kan også brukes i smykker eller belter. De kan kveiles rundt kroppen, plassert i sengetøy eller bæres som skoen setter inn. Magneter kan anvendes i noen minutter, eller i noen få uker, avhengig av typen og omfanget av smertelindring ønskelig.

Bevis

The American Cancer Society sier at flertallet av bevis rundt magnet smertebehandling er anekdotisk og uprøvd. FDA heller ikke bifaller magnet terapi som en godkjent metode for smertelindring, og FTC har fulgt falske reklame klager mot de som har påstått at magnet smertebehandling har en dokumentert effekt. En medisinsk studie, utført av Baylor College of Medicine, antydet at magnetterapi var effektiv på å lindre dvelende smerte fra polio i gjenvunnet pasienter, men denne studien har ikke blitt allment akseptert innen det medisinske fellesskapet.

Risiko

Magnet smerteterapi har få kjente risikoer eller bivirkninger. Visse medisinsk utstyr, inkludert pacemakere, infusjonspumper og defibrillatorer, kan bli negativt påvirket av magnetiske smerteterapi. Videre utsette eller unngå konvensjonelle behandlinger i favør av magnetisk smertelindring anbefales ikke og kan vise seg skadelig for helsen.

Hvordan avlaste leddgikt Foot Pain Med magneter

Folk har brukt magneter i århundrer for å lindre smerter fra leddgikt. Terapien er antatt å lindre smerte ved å øke sirkulasjonen. Selv om forskningsresultatene er blandet med hensyn til effektiviteten av magnetiske enheter - armbånd, madrasstrekk, ringer, pute pads - i smertelindring, er anekdotiske bevis rikelig. The US Food & Drug Administration har ikke godkjent magneter som en helbredende enhet, men behandlingen er generelt ansett ufarlig. Hvis du vurderer å bruke magneter for lindring av foten smerte på grunn av leddgikt, rating, opptak, og gjenn foten smerte kan være nyttig.

Bruksanvisning

Lindrende Foot Pain med magneter

•  Bestem hvor smerten kommer fra.
Overvåk smerte og avgjøre om det kommer fra ankel, vrist, ball, hæl, eller tær. Å vite hvor smertene stammer vil bidra til å bestemme hvilken behandling å søke. Magnetiske enheter for lindrende foten smerte inkluderer innleggssåler, sokker, ringer og fotlenker.

Kjøp riktig magnetisk enheten.
Styrken av magneter er målt i gauss, og millitesla (m Tesla). En millitesla er den samme som 10 gauss. De fleste magnetiske enheter har begge målingene er oppført, for eksempel 2000 gauss (200 m Tesla).
Forskning viser at magnetiske enheter i henhold til 1700 gauss (170 m Tesla) er ikke effektive. Se etter en magnetisk enhet av 1700-2000 gauss (170-200 m Tesla).

Påfør enheten.

Les bruksanvisningen nøye og slitasje magnetanordningen i henhold til produsentens spesifikasjoner. Vær spesielt oppmerksom på eventuelle anbefalinger og advarsler.

Figur din fot smerte endringer.

Rangere din smerte før og etter bruk av magnetenheten. Leger bruker ofte en 10-punkts skala, hvor 10 er uutholdelig smerte og 1 er ingen smerte, for å vurdere selvrapportert smerte. Hold et diagram for å se hvor effektiv den magnetiske enheten er i lindre din smerte.

Fortsett med vanlig smertebehandling regime.

Magneter er ikke ment å erstatte den nåværende smerte ledelse, strategi, men å tilby en ekstra avenue til smertelindring. La legen din vet når du legger til et nytt element til leddgikt smerte terapi.

Tips og advarsler

 • En magnetisk enhet under $ 100 vil fungere så bra som en dyrere modell.
 • Rådfør deg med alternativ eller holistisk lege for anbefalte merker og bruksområder.
 • Hvis du har en insulinpumpe, pacemaker eller defibrillator, må du ikke bruke magnetiske enheter for smertelindring, siden disse enhetene kan forstyrre driften av medisinsk utstyr.
 • Ikke bruk en magnetisk enhet hvis du har en åpen eller er grodd.

Hensikten med magneter i slanking belter

Hensikten med magneter i slanking belter


Magnetiske slanking belter gjøre løftet til vekttap og kommer i en rekke "som sett på TV" produkter. Disse slanking belter hevder å bruke kraften til magneter for å hjelpe deg å kaste pounds.

The Claim

Nettsteder som selger magnetiske slanking belter sier at de dra nytte av magnetiske resonansvibrasjoner. Magnetene drive vibrasjoner og er ment å tone magen og brenne kalorier med letthet. Noen hevder også at bio-magnetisme har makt til å forynge stoffskiftet og hjelpe vekttap.

The Science

Ifølge en studie utført av Institutt for Community Health ved University of Oregon, magneter som et vekttap verktøy er ikke alle som de sprakk opp til å bli. Selv små endringer i metabolisme ble funnet å forekomme, var de forandringer ikke nok til å være vesentlig eller til å foreslå at magneter kan hjelpe til vekttap. Studien konkluderte med at bio-magnetisme er ikke et effektivt vekttap plan.

The Bottom Line

Det finnes ingen vitenskapelige bevis for at magnetene i en magnetisk slanking belte vil fremme vekttap i det hele tatt. Det angitte formål av magnetene er å produsere vibrasjoner som resulterer i vekttap, men deres egentlige formål kan være å tilveiebringe en placeboeffekt.

Hvordan å miste vekt med magneter

Hvordan å miste vekt med magneter


Tilhengere av magnet terapi for vekttap hevder at det fungerer ved å øke åndedrett på cellenivå, og dermed påskynde prosessen med nærings sammenbrudd i brukbar energi. Dette fører til at kroppen til å forbrenne flere kalorier for energi raskere, noe som resulterer i en negativ energibalanse og vekttap. Det er også antatt at magnetene, som er plassert på bestemte akupunkturpunkter i øret, kan skape følelser av fylde i magen, som fører til redusert appetitt og cravings.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med en sertifisert akupunktør eller refleksologi eksperten om magnetterapi. Han eller hun vil være i stand til å forklare teknikken til deg og vise deg nøyaktig hvor magnetene må plasseres i øret for maksimale resultater.

Bruk magnetene i opptil en time hver dag. Hver dag vil du variere de punktene hvor du plasserer magnetene, og siden det ene øret kan være mer sensitive, anbefaler Ear Refleksologi nettsted som begge ørene brukes. Nettstedet har også ikke anbefaler stiger fire poeng daglig, så ideelt sett ville bruke to punkter per øre per dag.

Fortsett behandling i seks uker, og deretter ta en to-ukers pause. Gjenta syklusen av behandlingen til du når ditt vekttap mål.

forplikte seg til å spise sunt og fysisk trening. Ikke stol på magnetene å magisk føre til at kroppen til å gå ned i vekt. Magnet terapi, eller noen alternativ metode til vekttap, fungerer mye bedre hvis youâ € ™ re spise riktig og trene regelmessig. Ifølge American College of Sports Medicine, anbefalingene for friske voksne under 65 år er å utføre 30 minutter med moderat intensitet kardiovaskulær trening fem dager i uken, og styrketrening for alle de store muskelgruppene to ganger i uken.

Hvordan Heal med magneter

Magneter har lenge vært brukt for sine helbredende potensial. Med røtter i noen av verdens eldste sivilisasjoner, har magnetisk healing tjent en ettertraktet plass i panteon av alternative healing modaliteter. Utnytte de magnetiske energi felt av kroppen, de helbredende egenskapene til magneter er like effektive i dag som de var i tidligere århundrer. Med riktig verktøy og relevant kunnskap om disse unike instrumenter, kan du dra nytte av magneter for å helbrede en rekke medisinske tilstander.

Bruksanvisning

•  Bestem nord og sør poler av din magnet. Plassere magneten foran en vanlig kompass. Nordsiden av magneten vil føre kompasset til å peke i nordlig retning.

Identifisere området av kroppen din har behov for magnetisk terapi. Fokusere på ett område av gangen.

Plasser magnet, nordsiden ned, direkte på huden over den elendige området. For eksempel, hvis du lider av leddgikt i kneet, plasserer magneten direkte på toppen av at kneet. I noen tilfeller kan det være lurt å tape magneten på huden ved hjelp av en bandasje eller annen medisinsk-type lim.

Overvåk smerte i den rammede delen av kroppen din. Det er ingen målestokk for å avgjøre hvor lenge en magnet kan forbli på huden, så det er opp til deg å forbli i kontakt med meldingene kroppen din sender. Det kan være bare noen få minutter, eller du kan bestemme seg for å holde den på for en dag. Ifølge boken "Energy Medicine," forfatteren Donna Eden forteller at utøvere aldri holde nordpolen av magneten tapet på huden i mer enn 12 timer.

Bruk magnet etter behov. Du kan se smerten avta umiddelbart, eller det kan ta flere applikasjoner. Hver kroppen magnetfelt er forskjellig, og healing varierer fra person til person.

Tips og advarsler

 • Det er hundrevis av magnetiske helbredende produkter på markedet som kan hjelpe deg videre utforske denne formen for terapi. Noen av disse elementene er madrasser, sko sålene, rygg støtter, smykker, hårbørster, sitteputer og kjæledyr forsyninger.
 • Gravide kvinner, de med blødende skader og personer med pacemaker bør ikke bruke magneter for healing formål. Også bipolare magneter - for eksempel den typen du finner på kjøleskap - ikke er effektive og bør aldri brukes.

Vekttap med magneter

Bruken av magneter for vekttap har blitt mer populært de siste årene. Magneter ha effekter på celleaktivitet på kroppen som noen mennesker tror gi vekttap muligheter.

Bio Magnetism

Magneter er sagt å ha evnen til å forårsake vekttap ved å endre cellulær fysiologi i kroppen. Denne prosessen kalles bio-magnetisme og øker cellulær respirasjon, noe som betyr at karbohydrater og fett (makronæringsstoffer) er brutt ned til brukbare energiformer. Ved å øke frekvensen av cellulær respirasjon, mengden kalorier som brukes av kroppen din øker også. I teorien, blir energibalansen i kroppen negativt, og du gå ned i vekt ved å brenne lagret fett. Men en 1994 studie ved University of Oregon viste at økningen i cellulær respirasjon var ubetydelig.

Øre Magneter

Det å bruke hørsels magneter for å produsere vekttap er en vanlig form for terapi. To magneter per øre er slitt i 30 til 60 minutter per dag. Selv om det er 3-4 punkter i hvert øre som brukes for å stimulere vekttap, bør bare fire poeng brukes per øre daglig. Som det ene øret er vanligvis mer følsom enn den andre, er begge ører som brukes i løpet av et langvarig terapi. Ett løpet av behandlingen varer i seks uker, etterfulgt av to uker med hvile, så en annen seks-ukers kurs for behandling om nødvendig.

Resultater

Noen mennesker tror magneter har en rekke effekter på kroppen når det brukes til vekttap. De sier appetitten undertrykkes, magen kan gi følelsen av fylde, er fordøyelsen regulert og nervøs spenning reduseres. Det blir også hevdet at magneter kan være effektive i behandling av kosttilskudd medisinske problemer som diabetes, men ingen studier tilbake dette opp.

Hva er fordelene med Magnetic Healing?

Hva er fordelene med Magnetic Healing?


Feltet av magnetisk healing går tilbake til Franz Mesmer arbeid på slutten av 1900-tallet. Tilhengere av magnetisk healing peker på det faktum at noen dyr bruker jordens magnetfelt til å navigere og at mennesker har "magnetitt" i hjernevevet som indikasjoner på at magnetisme kan påvirke kroppens naturlige prosesser. FDA har ikke godkjent magnetisk terapi og har selv tatt grep mot enkelte markedsførere.

Speeding Fracture Healing

Magnetisk terapi har vist lovende som behandling for å redusere tiden det tar et brukket bein til å gro. Imidlertid har bare magnetisk puls terapi, som bruker elektromagneter som kan slås av og på raskt, vist seg effektive. Ingen studier har definitivt vist at statisk, eller nonelectric, magneter har en innvirkning på hastigheten som bein helbrede.

Forbedret Blood Flow

Magnetisk terapi talsmenn hevder også at bruk av magneter på kroppen kan forbedre blodstrømmen til ekstremiteter. En klinisk studie sitert av American Cancer Society fant ingen forskjell mellom blodstrømmen i armene på folk gitt reelle magneter og de med forfalskninger. FDA bestilte en magnetisk terapi selskap, kalt Magnetharapy i 1997, for å stoppe hevde at produktet sitt kan øke blod og oksygen.

Kreft

Magnetisk terapi markedsførere ofte hevde at magneter kan bidra til å avlaste kreftrelaterte smerter ved omstilling de negative magnetiske polene i cellene. Andre krav inkluderer at magneter kan redusere syre i kroppen som bidrar til å bekjempe kreft og at magneter kan til og med reversere tumorvekst. The American Cancer Society støtter ikke noen funn som tyder på at magneter kan brukes til å behandle kreft. Ifølge nettsiden deres, placebo fungerte bedre enn magneter i en studie som undersøkte magneter 'evne til å redusere smerter forbundet med brystkreft.

Hvordan Heal Sprekker med magneter

Magnet terapi er bruken av statiske magneter for å fremme sirkulasjon og helbredelse i kroppen. Benbrudd kan leges raskere med bruk av magneter, men det er ingen vitenskapelige bevis for å vise magneter til nytte for brukeren. Til tross for dette, mange tror magneter hjelpe i helbredelsen.

Bruksanvisning

Kjøp statiske magneter på ditt lokale apotek eller gjennom en hederlig online selskapet. Statiske magneter er målt i styrke, fra 450 til 10.000 Gauss.

Plasser magneter på stedet av bruddet. Hvis du er iført en støpt, plasserer magneten på huden nærmest brukket området.

Tape magneten på huden med teip. Påse at magneten er festet tett til huden. Du må kanskje tape magneten flere ganger for å sikre at det ikke vil falle av.

La magneten på plass i flere dager. Hvis du ikke føler bedring i smerte, flytter magnet flere inches og re-tape. Magneter avgir pulserende elektromagnetiske felt som kan forbedre healing ganger når bein er brukket.

Tips og advarsler

 • Ikke bruk magnetisk terapi hvis du er gravid, har blødningsforstyrrelser, har en historie med epilepsi eller har en pacemaker. Må ikke brukes hvis du har noen metall implantater (magnetene kan løsne dem).
 • Slutte å bruke hvis du føler deg kvalm eller svimmel etter påføring magnetene. Snakk med legen din om eventuelle bekymringer du har om bruk av magnetisk terapi.

Healing med Magnetic Perler

Magnetitt eller hematitt er den magnetiske mineral form av jernoksyd. Mineralet forekommer naturlig i rhombohedra krystaller. Kinesere begynte å bruke magnetisk terapi tilbake i 2000 BC. Magnetisk terapi brukes for å øke energi, opprettholde mental helse, og kasse en følelse av total velvære. Hematitt er hypoallergenisk og trygt for folk med metall allergi.

Fordeler

Sykdom og betennelser årsaken endres til cellene våre elektromagnetiske vibrasjoner. Teorien bak magnetisk terapi er den gjenoppretter elektromagnetiske balanse mellom cellene. Dette gir stabilitet i nervesystemet vårt, og balanserer ånd. Magnetitt er en jordings stein med positiv og negativ polaritet. Den har anti inflammatoriske egenskaper, og kan dra nytte sirkulasjonssystemet. Magnetiske kuler er antatt å påvirke reduksjon av stress ved å trekke spenningen fra kroppen. Oksygentilførsel til cellene er økt som støtter den helbredende prosessen med fysiske plagene. Indianere brukte magnetiserte perler å behandle tannproblemer, acne, og canker sår. Krystall healere gjenkjenne magnetitt egenskaper for å fremme tilstander av mental ro og klarhet

Smykker

Magnetisk terapi produkter er mye markedsført for kjøp. Prisene kan variere etter produkter fra noen få til flere hundre dollar. Perlene ble omgjort til smykker bæres på forskjellige deler av kroppen. Den smykker er moderne samtidig som terapeutisk. Halskjeder, armbånd, ringer og fotlenker bidra til å forbedre blodsirkulasjonen å redusere betennelse i kroppen. Halskjeder kan hjelpe til å behandle migrene hodepine, betent fot, skulder, nakke og ryggsmerter. Armbånd og fotlenker kan brukes til å avlaste senebetennelse, carpal tunnel syndrom, leddgikt, og nummenhet i fingrene. Belter og wraps er brukt for å støtte ledd som håndledd og albuer lindre smerte. Madrass pads som inneholder magnetiske kuler blir nå markedsført til mennesker som lider av rygg og nakkesmerter.

Hensynet

Rådfør deg med lege før bruk magnetiske smykker hvis du er gravid, eller har operert inn en pacemaker.

Hvordan bruke magneter med Air Kopping

Hvordan bruke magneter med Air Kopping


Kopping terapi er den eldgamle kinesiske alternativ medisin tilnærming til dyp massasje. Tenk på det som tradisjonell massasje i revers, i stedet for å trykke ned i vevet, kopping danner et sug på huden og trekker vevet opp vekk fra kroppen. De fleste dagens kopping sett kommer komplett med magneter som er utformet for å gjelde mild akupressur til kroppen. Kopping brukes til å fremme blodstrøm, slipper giftstoffer fra underliggende vev og hjelpe i avslappende stramme muskler.

Bruksanvisning

En grundig ren og tørr området av huden som skal behandles, så vel som innsiden av sugekoppen. Trygt feste pumpen til kontakten, deretter feste til koppen med magnet satt inni. For tørr kopping, plasserer koppen direkte på det berørte området. Trekk pumpehåndtaket for å trekke luft fra koppen.

For tørr kopping, plasserer koppen direkte på hudoverflaten. For massasje kopping, plasserer koppen på huden smøres med olje eller hudkrem. Trekk pumpehåndtaket for å trekke luft fra koppen. Den akupressur magnet vil nå være i kontakt med huden, bruk målrettet milde press.

Ta kontakt og pumpe til å forlate cup festet til huden ved hjelp av vakuum trykk. For tørr kopping, la koppen i tre til fem minutter. For massasje teknikk, flytte koppen rundt mens den er festet til huden omtrent hvert femte minutt for en varighet på inntil 30 minutter. For å flytte en kopp, holder koppen nær bunnen nærmest huden, og med den andre hånden, holde huden stram når du beveger koppen, holde volumforseglingen intakt.

Hvis du vil fjerne, fjerne trykket fra koppen ved å trekke opp på ventilen plassert på toppen av koppen for å løsne vakuum. Fjern forsiktig i koppen fra overflaten av huden.

Tips og advarsler

 • For den beste kopping erfaring, bør rommet være varm som i terapeutisk massasje innstillinger.
 • Misfarging av huden er normal etter kopping og forsvinner etter noen dager.
 • Kopping er ikke anbefalt for personer som er gravide eller er utstyrt med en pacemaker.
 • Kopping bør ikke brukes på mørbanket, irritert eller sår hud.

Hvordan kjøpe Magnetic Madrass Pads

Hvordan kjøpe Magnetic Madrass Pads


Ny forskning avslører fordelene som folk flest kan utlede fra bio magneter (beregnet for kroppen). Folk som bruker denne egenomsorg tilnærming kan få fritak fra muskelsmerter, nakke- og skuldersmerter, samt fra fotproblemer, blant andre. Sove på magnetiske madrassen pads er en måte å dra nytte av magneter. Men det er visse ting du bør se etter når du kjøper magnetiske madrassen pads.

Bruksanvisning

Kontroller at alle magneter i putene er i bio-nord (også kalt Nord eller negativ nord) posisjon for maksimal magnetisk terapi fordeler. En måte å identifisere denne posisjonen er å se etter en N eller en pil på magnet. I tillegg har noen produsenter fargekode bio-nordpol på en magnet blå, grønn eller hvit.

Velg magnetiske madrassen pads med Visco Skum, høy kompresjon skum utviklet av NASA. Visco skum er den høyest rangerte skum for magnetiske madrassen pads.

Kontroller at elektrodene har et tykt lag med polstring for å sikre komfortabel søvn. Men padding tykkelse avhenger av dine personlige behov. Noen mennesker krever mer pute enn andre gjør, og feil tykkelse kan ergre visse kroppssmerter. Velg riktig magnetiske overmadrass med å ligge på ulike pads og varsel som man føler seg mer komfortabel.

Kjøp magnetisk madrass pads laget av 100 prosent bomull for å eliminere giftstoffer fra syntetiske materialer. Puten bør ha en sklisikker bakside og brede stropper for å holde den på plass. Pass på at det vil passe dine eksisterende madrasser.

Tips og advarsler

 • Sjekk Manufacturera € ™ s forslag om hvor lenge å bruke magnetiske madrassen pads.

Hvordan Magnetic Madrass Pads Work

Magnetisk terapi

Magnetiske felt blir generert av jordmagnetismen, så vel som av kraftlinjer, solenergi stormer og elektriske apparater. Magnetisk terapi har vist seg å ha fysiske og psykiske fordeler. Det har blitt brukt i smykker for mange helseproblemer. En annen bruk av magnetisk terapi er i magnetiske madrassen pads. De har blitt sagt å forbedre kroppens sirkulasjon og blodstrøm ved å normal forstyrret metabolsk funksjon gjennom de negative magnetiske felt. Dette kan være gunstig for mange forskjellige forhold med liten risiko (allergi mot magneten metal er mulig, men sjelden).

Healing kropp og sinn

Det finnes en rekke forskjellige typer av madrassen pads med magneter. En høy tetthet skum pad vil gi rom for flere magneter inne som ville være mer passende for noen som opplever utbredt smerte (som for Fibromyalgi) eller søvnløshet. Memory skum pads er bedre for siden sviller eller de som ønsker å bruke den magnetiske kraften til ett område av kroppen. Dette kan fungere best for noen med leddgikt eller en skade som ville være mer begrenset på en side av kroppen. Magnetiske madrassen pads er tilgjengelig i en rekke allergivennlige materialer. Magneter ligger innenfor pads i strimler. Så mange som 200 eller så lite som 50 kan brukes i puten.

Gjøre opp sengen

En magnetisk madrass pad kan være fra to inches til fire inches tykke. For å høste de fulle fordelene av puten, bør den plasseres under laken og tepper. Nordpolen energi er den anbefalte magnet for en madrass pad. Det er også antydet at de ikke brukes for lange tidsperioder for å gi legemet en pause fra de magnetiske felter. "Vedlikehold" pads selges (med mindre magneter eller svake). Eventuelt kan den magnetiske overmadrass og til bli erstattet med en vanlig en for å gi legemet en pause fra de magnetiske felter. Hvor ofte dette er nødvendig, avhenger av den enkelte.

Innhenting av en magnetisk madrass pad

Se etter magnetiske madrassen pads på avdelingen og spesialitet lin butikker. De er også tilgjengelig på ulike nettbutikker. De fleste bed størrelser selges, som er magnetiske puter. De kommer i mange forskjellige priser. Avhengig av materialet og tykkelsen på puten, og type og antall magneter, kan putene koste så lite som $ 200 og så mye som $ 2000 hver. Som enhver alternativ behandling, diskuterer sine fordeler og risikoer med en lege er foreslått.

Magnet Therapy for Tennis Elbow

Magnetisk terapi har eksistert siden den tiden av de gamle grekerne og romerne, og er et populært alternativ for behandling av tennisalbue. Tennis albue er en tilstand der små rifter oppstår i senene som forbinder underarm muskler på utsiden av albuen (lateral epicondyle), forårsaker betennelse og smerte. Overforbruk er en viktig årsak til tennisalbue. Denne tilstanden påvirker ikke bare tennisspillere. Det kan også påvirke golfere, gartnere og til og med banken fortellerne.

Magnetiske Armbånd

Iført smykker designet med magneter er en måte å behandle tennisalbue. Det antas at magneter kan hjelpe kroppen frigjøre endorfiner, et naturlig smertestillende i kroppen, og også bidra til å øke frekvensen av sirkulasjon, blodstrøm og oksygen til betent område. Iført en magnetisk armbånd på daglig basis kan bidra til å fremskynde helbredelsesprosessen. Effektene av magnetisk terapi tilsvarer direkte til hvor lenge du bruker den. Jo lenger du bærer de magnetiske armbånd, jo flere fordeler du vil legge merke til. Den gjennomsnittlige kostnaden for en god magnetisk armbånd er $ 30 til $ 70.

Magnetiske Elbow Band og bukseseler

Et annet alternativ for behandling av tennisalbue er å bære albue band og bukseseler som er laget med magneter. Konseptet er den samme som med den magnetiske smykker, bidrar til å øke blodstrøm og oksygen og sirkulasjon til det betente området. Den magnetiske albue bandet bare brytes rundt underarmen, rett under albuen, mens den fulle magnetisk spenne er en wrap eller ermet som glipper over albuen gi støtte til hele albuen, over og under. Iført enten produktet på en daglig basis vil gi bedre resultater. Den gjennomsnittlige kostnaden for en god magnetisk albue bandet er $ 28 til $ 54. Den gjennomsnittlige kostnaden for en god magnetisk albue brace er $ 34 til $ 69.

Forsiktig

Hvis du er gravid, har en pacemaker eller har en implantert insulinpumpe eller annen elektromedisinsk enhet, bør du rådføre deg med din lege før du bruker noen form for magnetisk terapi. Du bør ikke bruke en oppvarming puten eller elektrisk teppe mens bruk magnetprodukter.

Acupunture Magneter kinesiske urter

Acupunture Magneter kinesiske urter


Alternativ medisin er en ikke-invasiv tilnærming til healing, balansering og styrke kroppen. Akupunktur magneter og kinesiske urter er en smertefri alternativ medisin praksis. Orientalsk medisin utøvere, akupunktører og naturmedisinere kan gi deg råd om den beste tilnærmingen for dine individuelle behov.

Akupunktur Magneter

Akupunktur magneter brukes i stedet for akupunkturnåler for healing og balansering. Disse typer magneter er ikke-invasiv og smertefri når det brukes riktig. Røde akupunktur magneter er laget av kobber eller gull. Svarte magneter er laget av sølv eller sink.

Akupunktur Magnet bruksområder

Folk bruker akupunktur magneter for generell stress, muskel- og skjelettproblemer og fibromyalgi. Generelt er de røde akupunktur magneter brukt for "tonification", som energiserer og stimulerer området, mens de sorte magneter blir brukt for "dispersjon", som dispergerer, frigjør, og beveger seg stillestående energi. Den magnetiske energien arbeider med akupunkturpunkter og meridianer som kjører gjennom kroppen. De påvirker også blodet på grunn av dens jerninnhold.

Påføring av Akupunktur Magneter

Det er to typer av behandling. Den ene er en temporær behandling hvor magneten er plassert på huden i tretti til førti minutter og fjernet. Den andre er en permanent behandling hvor magneten er i stadig kontakt med huden, for eksempel i en magnet armbånd. Pasienter med magnet terapi rapporten en varm, kriblende følelse, og økt blodtilførsel til området som behandles.

Hensyn Mens Bruke Akupunktur Magneter

Personer som har pacemaker, kreft eller er gravide bør ikke bruke akupunktur magneter. Ikke bruk magnetene i mer enn 20 minutter på hodet eller ansiktet. Du bør heller ikke blande metaller.

Kinesisk urt bruksområder

Kinesiske urter dyrkes i naturen eller dyrket. Plantene blir rengjort, fuktet, i skiver, tørkes og bearbeides videre etter behov. Oriental medisin utøvere, akupunktører og naturmedisinere ofte spesielt bland urter for tilpassede behandlinger, noen ganger endrer blandingen gjennom hele behandlingen som er nødvendig. Kinesiske urter kan bli funnet som decoctions, kapsler, tabletter, ekstrakt pulver eller pulverisert urter. Vanligvis ett til to ts av tørkede ekstrakter tatt to eller tre ganger daglig og 3-8 kapsler blir tatt to eller tre ganger daglig, selv om disse mengder kan variere. Behandlinger for akutte lidelser vare en dag til en måned, mens kroniske lidelser kan ta tre måneder å behandle dersom sterke doser av urter er foreskrevet eller seks måneder til et år for lavere doser av urter.

Typer kinesiske urter

Det finnes tusenvis av kinesiske urter, men det er noen som blir brukt ofte. Den mest brukte urten er Astragalus, som brukes til å bidra til å øke immunforsvaret fungerer, fordøyelsen fungerer og hjelp med hudlidelser. Andre ofte brukte urter er ingefær, ginseng, lakris, kanel, atractylodes, peon, rabarbra, salvie, ma-huang, Coptis, tang-Kuei, bupleurum, hoelen og rehmannia.

Hensyn ved bruk av kinesiske urter

The Institute of Traditional Medicine (ITM) sier at hvis du tar kinesiske urter i de foreskrevne doser, bør det ikke være noen motsetning med andre vestlige medisiner blir tatt. ITM rapporterer at enkelte mennesker opplever forstoppelse, diaré, kvalme, oppblåsthet, svimmelhet, hodepine, uro, søvnighet, endringer i appetitt eller temperatur følsomhet. Du kan være allergisk mot spesifikke urter men dette kan tas opp og et alternativ kan bli tilbudt. La din utøveren vet om noen problemer forbundet med å ta urter som varer mer enn tre dager.

Magnet Therapy Fakta

Ansett som et alternativ medisinsk behandling, er magnetisk terapi ment å kurere eller lindre symptomer på pasientens fysiske ustabiliteter eller sykdommer ved å utsette deler av kroppen til magneter. Forskere er skeptiske til påstandene om at magnetene er i stand til slike kurer, hovedsakelig på grunn av mangel på bevis for at mennesker har blitt hjulpet.

Funksjon

De som praktiserer magnet terapi hevder at ulike fysiske plager, for eksempel lavt energinivå og til og med kutt som er treg til å helbrede, kan forbedres eller kureres ved å plassere magneter på deler av kroppen.

Effekter

Vitenskapelige studier viser ingen bevis på at magnetterapi er effektiv; faktisk, gjør FDA ikke tillate produkter annonsert for bruk i magnet terapi for å bli solgt som medisinske produkter, som for eksempel armbånd, sko og tepper.

Misforståelse

Til tross for mangelen på vitenskapelige bevis som støtter magnet terapi, er millioner av dollar er brukt hvert år av personer som tror at magnet terapi fungerer.

Betraktninger

Reklame for produkter som brukes i magnet terapi utgjør hoveddelen av informasjonen på nettsteder der fordelene med magnet terapi er spioneringen.

Advarsel

Magnetisk terapi bør ikke foretas som en erstatning for etablerte medisinske rettsmidler. Venter på å se en lege for en alvorlig helseproblem, mens under magnetisk terapi kan bevise risikabelt.

Hvorfor Magnet Therapy Works

Magnet terapi involverer bruk av magneter til å behandle og bekjempe forskjellige sykdommer. Det kalles også magnetisk terapi eller bioenergi terapi. Talsmenn har antydet at magnet terapi arbeider for å bekjempe en rekke ulike sykdommer. Disse påstandene har ikke blitt evaluert og US Food and Drug Administration (FDA) støtter ikke troen på at magnetterapi fungerer. Imidlertid, hvis det virker, fungerer det som et resultat av energi felt som produseres av kroppen.

Historie

Folk så langt tilbake som det sekstende århundre mente at magnet terapi virket. Når den oppsto, en lege ved navn Paracelsus mente at magnetterapi arbeidet fordi det tiltrakk jern til magneten, og dermed bidratt til å eliminere sykdom. I middelalderen ble det antatt å arbeide på giften eksponering, gikt og leddgikt. Behandlingen ble populære igjen på 1970-tallet da et forskningsprosjekt ved navn Albert Roy Davis hevdet magnet terapi kan fungere som en kur for kreft, leddgikt, infertilitet og gikt ved å endre menneskets biologi og påvirker celler, nerver og cellestruktur.

Process

Magnet terapi virker ved å feste magneter til kroppen. En enkelt magnet kan festes eller et multiplum magnet kan festes. Magnetene er konstant magneter, slik at den magnetiske energi ikke endres. Pasienter kan bli bedt om å holde en magnet på bare noen minutter, eller de kan ha på magnet for uker av gangen. Magnetene er utslitt som smykker eller deler av belter. De er pakket rundt legemet eller påføres til kilder av smerte og festet ved hjelp av bandasjer. De kan også brukes i sko eller festet til sengetøy.

Hvorfor fungerer det

De som tror magnet terapi fungerer nå tror det fungerer på grunn av magneten evne til å korrigere kroppslige energi. En sunn kropp jevnlig produserer elektromagnetiske impulser. Når en person er i smerte eller har en sykdom, de elektromagnetiske impulser oppleve en forstyrrelse. Tilhengere av magnet terapi tror magneter kan brukes til å korrigere forvrengt elektromagnetisk energi. Således kan magnetene korrigere avvik i kroppen - i nerveceller eller celler. Magnetisk terapi er også rapportert å øke blodgjennomstrømningen og oksygen, som også kan bidra til å "kurere" eller behandle smerte eller sykdom, ifølge talsmenn.

Fordeler

Magnet terapi har blitt rapportert å fungere som en kur for hodepine, migrene, stress, benbrudd, kreft, sirkulasjonsproblemer, leddgikt og andre degenerative sykdommer.

Potensial

The American Cancer Society antyder at flertallet av suksesshistorier forbundet med magnet terapi er mangelfulle og anekdotiske. Mens det er en åpenbar medisinsk studie som antyder magnet terapi fungerer, utviklet av Baylor College of Medicine, har denne studien blitt kritisert innen det medisinske fellesskapet. FDA godkjenner ikke påstander om at magnetterapi fungerer, og Federal Trade Commission har tatt grep påstand falsk reklame mot selskaper som har hevdet at magnetisk terapi har påviste helsefordeler.

Virkningene av en magnetisk overmadrass

Virkningene av en magnetisk overmadrass


Fordelene med magnet terapi kan oppnås ved å legge en magnetisk madrass pad til din perle. Magnet madrass pads vanligvis har rader med magneter sydd inn i madrassen. De rekker av magneter er innlagt mellom lag av polyester, skum, bomull og / eller damask for å hindre at magnetene fra å bli følt mens puten er i bruk. Magnetiske pads bør ikke brukes av gravide eller personer med implantert enheter som pacemakere eller defibrillatorer. Konsultere legen din dersom du har noen spørsmål.

Pain Relief

Hvis du lider av hyppige muskelsmerter, kan magnetiske pads bidra til å redusere bein, ledd og muskelsmerter. Eldre folk, folk som er overvektige og folk som lider av kroniske ledd eller vev problemer som leddgikt, carpal tunnel, isjias eller fybromyalgia, kan alle bruke magnetiske pads for generell smertelindring. Idrettsutøvere kan også bruke magnetiske pads for å få smertestillende etter en anstrengende dag med fysisk anstrengelse.

Blodsirkulasjonen

Magneter kan bidra til å få partikler i blodet beveger samt åpne opp blodårene litt. Magnetiske pads kan brukes til å bidra til å øke blod og oksygen sirkulasjon og for å redusere betennelse. Generelt forbedrer sunn blodsirkulasjon organer muligheten til å helbrede og rense seg med giftstoffer. Høyt kolesterol, diabetes, nevrologiske sykdommer og høyt blodtrykk alle er forbedret med bedre blodsirkulasjon.

Balansere pH

Hvis resultatene fra munnen pinne eller urinprøver viser at kroppen din har en ubalansert pH-nivå (er surt), kan magnetiske pads brukes til å hjelpe basisk kroppen. Å ha en syrlig kroppen pH kan påvirke ens stoffskifte, hindre kroppen fra staving av sykdom, kompromittere evne til vitale organer til å fungere ordentlig, og kan føre til at kroppen til å prøve å lekke mineraler fra skjelettet for å nøytralisere syren. I forbindelse med en magnetpute, bør kosten endringer også gjøres. Disse inkluderer å spise mindre sure matvarer som meieriprodukter, kjøtt, kaffe, brus og produkter med bearbeidet hvete og sukker og spise mer basisk mat som for eksempel grønne grønnsaker, soyaprodukter, urtete og mat laget med ubehandlet søtningsmidler som honning eller rå sukker.

Medisinsk Bruk av magneter

En magnet er ganske enkelt et objekt som produserer sitt eget magnetfelt tiltrekker og metaller som jern, nikkel og kobolt. Moderne medisinsk bruk av magneter spenner fra den drivende kraften bak Magnetic Resonance Imaging (MRI) utstyr til små pads og ringer ment å bæres på kroppen.

Produkter

Selskaper rettet mot alternative healing produserer magnetiske enheter som skoen setter inn, armbånd og madrass pads.

Historie

Bruken av magneter i healing går tilbake minst til det 3. århundre e.Kr., da greske leger behandlet artritt med magnetiske ringer. Ved middelalderen, hadde bruken utvidet til å omfatte gikt, forgiftning, skallethet og mer.

Side Effects

Den eneste kjente bivirkning av magnetisk terapi oppstår hvis du har en pacemaker eller defibrillator implantert i kroppen din. Magneter slitt i umiddelbar nærhet kan forstyrre driften av slike enheter.

Betydning

I dag, i visse hold, fortsetter bruken av magneter i behandling av plager som leddgikt og fibromyalgi med uforminsket styrke, spesielt for foten og ryggsmerter.

Fakta

Flertallet av bevis som støtter effektiviteten av medisinsk magnet bruk er anekdotisk. Ingen store studier har støttet kravet. Det nærmeste var en National Institute of Health studie av ryggsmerter som konkluderte med magneter kan tilby en liten mengde smertelindring.