Digidexo.com

Hvordan beskytte en baby fra Cats

Hvordan beskytte en baby fra Cats


Innføring av en nyfødt baby inn i et hjem hvor det er en katt gjør presentere noen bekymringer for barnet som skal rettes. Mange forventningsfulle par bare gi kattene sine borte når babyen er født. Dette er en enkel løsning på problemet hvis du ikke er koblet til katten din. Men hvis katten din er en del av familien din, og du ønsker å bevare forholdet, er det noen ting du kan gjøre for å ivareta sikkerheten for det nyfødte uten å bli kvitt din elskede kjæledyr.

Hvordan beskytte en baby fra Cats

•  Unngå å endre kattens søppel boksen mens du er gravid. Katter er bærere av en parasitt som forårsaker Toksoplasmose, en infeksjon. Dette kan overføres via kattesand til fosteret under graviditet. Hvis du må endre kullet, alltid gummihansker.

Sørg for at katten din er oppdatert på alle sine skudd og at du har tatt skritt for å bli kvitt kjæledyret av eventuelle lopper.

Introduser katten din til din nye spedbarn når du ta henne med hjem. Hold katten din nær barnet og la katten å snuse og bli vant til lukten av babyen. La katten å sitte ved siden av deg når du holder eller mate babyen. Dette vil gjøre katten din mindre sannsynlighet for å være nysgjerrig.

Innkjøps garn fra en baby-forsyne butikkene for å passe over babyens barneseng. Tales of babyer blir kvalt av en kos katt er myter, men du fortsatt ønsker å forhindre at katten hår fra å komme i barnesengen.

Flytt kattens søppel boksen til en høyere plassering eller en plassering barnet ikke kan komme til. Kjøp en dekket søppel boksen for å holde babyen fra valpekassa når barnet ditt begynner å krype.

Flytt alle katterelaterte elementer vekk fra ethvert område der du forberede babyens mat. Dette inkluderer kattemat, vann, søppel boksen og leker. Ikke gi katten din en grunn til å henge ut eller utforske området der du forberede babyens mat.