Digidexo.com

Hvordan å miste vekt med en matte-diett

Hvordan å miste vekt med en matte-diett


Alle vet at slanking slutt består av å sørge for at du spiser færre kalorier enn aktivitetsnivået ditt krav, og dermed produsere en nedgang i vekt. Ikke bry deg med alle de kjepphest dietter når du kan gjøre en som er billigere, like effektive (om ikke mer) og vil trolig endre livsstil permanent på det beste.

Hvordan å miste vekt med en matte-diett

•  Beregn nødvendig mengde kalorier for å opprettholde vekten din. ShapeFit online kalkulator tar hensyn til alder og aktivitetsnivå. Vær ærlig om hvor mye du jobber fysisk.

Finn ut hvor mye vekt du ønsker å miste. Du bør ikke sikte lavere enn den optimale vekten uten veiledning av en lege, men slippe mindre enn det som kan styres.

Finn antall kalorier som tilsvarer ved å multiplisere 3500 med antall pounds du ønsker å miste. Det er antall kalorier du trenger for å ikke unngå å konsumere i løpet av kostholdet ditt.

Spre kalorier vil du ikke spise over tid, avhengig av hvor raskt du ønsker å gå ned i vekt. Husk å være trygg om det og ikke prøve å slippe for fort, noe som kan ha negative fysiske effekter.

Øk din daglige aktivitet. Dette trenger ikke å være drastisk og vil sannsynligvis ha best effekt hvis du føler at du kan opprettholde det nivået av aktivitet lenger enn det tiltenkte kosthold.

Beregn proporsjoner og verdier av måltider og forberede seg til å holde seg til det. Kjøpe mindre porsjoner eller hva annet du måtte trenge å gjøre, som for eksempel kutt nudler i halvparten.

Stopp slanking når du har nådd målet ditt vekt og vurdere behovet for å diett videre.

Hint

  • "Activity" betyr ikke bare formell trening. En jobb som har deg på føttene oftere eller å ta på barnepass plikter kan lett hjelpe deg å miste vekt.
  • Ikke gå under 1200 kalorier under uten råd fra en lege eller ernæringsfysiolog. Hvis du begynner å føle deg svak eller svimmel, bør du vurdere å få legehjelp.