Digidexo.com

tretinoin krem 0 1 bivirkninger

Hva er Tretinoin krem ​​0.025?

Tretinoin 0.025 er en av flere sterke sider av en aktuell gel eller krem ​​som behandler acne vulgaris. Tretinoin kommer i en gel eller krem ​​form og er brukt til ansikt i kveld. Merkenavn for Tretinoin er Retin-A, Atralin, Renova, Avita og Altinac. Tretinoin er tilgjengelig på resept bare.

Hva den gjør

Tretinoin er en form for vitamin A som behandler akne og hud som har blitt skadet av eksponering for solen. Det irriterer huden og i det vesentlige fører til at cellene til å vokse og dør hurtigere, noe som reduserer lagene av hudceller. Dette hindrer kviser fra forming og erstatter hudcellene i eksisterende kviser hos pasienter med akne, og reduserer også rynker og brune flekker i huden som har vært sol skadet.

Hvordan bruke

Rengjør huden å bli behandlet med såpe og vann i 30 minutter før påføring tretinoin. Gni forsiktig tretinoin i det berørte området og vask hendene umiddelbart. Gjenta dette en gang hver kveld.

Interaksjoner

Ikke kombiner tretinoin med andre akne kremer og medisiner siden det kan føre til overdreven hudirritasjon. Du bør også unngå å bruke sterke såper og hud rensemidler som astringents og produkter som voks og andre ansikts hår fjernere. Tretinoin forårsaker allerede hudirritasjon og en reduksjon av hudens cellelagene, så flere hudpleieprodukter kan føre til negative effekter på huden, spesielt hvis det blir utsatt for ekstrem sollys.

Bivirkninger

Etter påføring, kan du oppleve noen betennelse. Det vil også være noen stikkende og brennende der det har blitt brukt. Hyppig tørrhet, skalering og rødhet vil også forekomme, noe som er grunnen til at det skal påføres om kvelden.

Noen tretinoin brukere vil opplevd økt følsomhet for sollys og er mer utsatt for solbrenthet. Dreven sollys bør unngås hvis mulig.

Disse bivirkningene bør være mild og utholdelig. Hvis disse bivirkningene blir alvorlige og uutholdelig, stopp tretinoin bruk og varsle legen din umiddelbart.

Ha tålmodighet

Ubehag av å bruke tretinoin er midlertidige, vanligvis avtar innen to til fire uker. Ubehag og irritasjon vil ikke minske hvis du bruker mer av gel eller krem ​​enn foreskrevet; Faktisk kan det irritere huden mer.

Det tar vanligvis seks til 12 ukers bruk for å se alle fordelene med tretinoin, så før du utelukke denne medisinen som en løsning, må du huske å være tålmodig før du slutter produktet. Du bør også fortsette å bruke produktet for hele seks til 12 uker, selv om du ser tegn til bedring, og føler at det ikke lenger er nødvendig.

Hva er Tretinoin krem ​​USP?

Tretinoin Cream, USP (Emollient) 0,05% er en reseptbelagt medisin ved Spear Dermatologi Produkter for oppmykning fine rynker, flekket hyper-pigmentering og ujevn hud på ansiktet. Pasienter bruke aktuell krem ​​med sollys unngåelse taktikk som solkrem og verneklær.

Bruk

Pasienten gjelder Tretinoin Cream, USP (Emollient) 20 til 30 minutter etter vask ansiktet hennes om natten og unngår andre hudpleieprodukter for minst en time etterpå. Endringer vises vanligvis etter tre til fire måneder.

Slik virker det

Tretinoin Cream, USP (Emollient) er en form for vitamin A og utløser reseptorer i kroppen, som kan endres genuttrykk, protein dannelse og cellevekst.

Klinisk Eksperimentering

Forskere utført tester på mus for å måle Tretinoin Cream, USP Emollient effektivitet. Resultatene viste økt melanin produksjon i UV-eksponerte mus. To forsøk på mennesker vist forbedring i de første 24 ukene.

Mulige bivirkninger

Pasienten kan oppleve varme eller stikking umiddelbart etter Tretinoin Cream, USP (Emollient) søknad. Tidlig i behandling av mild til moderat peeling, tørr hud, svie, kan svie, kløe og rødhet oppstå.

Emballasje

Tretinoin Cream, USP (Emollient) 0,05% selger i 40-gram og 60-gram rør.

Bivirkninger av Tretinoin Cream 0,1%

Bivirkninger av Tretinoin Cream 0,1%


Tretinoin krem ​​i 0,1 prosent styrke er en reseptbelagte medisiner som brukes for behandling av akne. Instruksjoner anbefaler å bruke kremen ved sengetid daglig eller en gang hver to eller tre dager. Tretinoin krem ​​øker hastigheten som nye hudceller er produsert og fremmer avskalling av berørte hudområder, slik at døde hudceller å slough av hudoverflaten og stoppe clogging porene. Produktet er effektivt, men det kan føre til flere huden bivirkninger.

Forverring Acne

Tretinoin krem ​​i 0,1 prosent styrke forverres ofte acne for den første uken eller to. Denne bivirkningen er midlertidig, og akne vanligvis begynner bedre etter denne tidsrammen.

Foto

Tretinoin krem ​​fører til ekstra følsomhet for ultrafiolett lys, også sol, solarium og lys fra sunlamps. Pasienter bør unngå eksponering for ultrafiolett lys så mye som mulig mens du bruker denne kremen, og bruke verneutstyr og sunblock når du er utenfor.

Hudirritasjon

En annen bivirkning av tretinoin krem ​​er hudirritasjon. Det kan føre til rødhet, tørrhet, skjellete hud, stikkende fornemmelser og følelser av varme. Windy eller kaldt vær kan forverre disse bivirkningene.

Alvorlige effekter

Flere alvorlige hud bivirkninger indikerer at pasienten ikke kan være i stand til å bruke tretinoin krem. Disse inkluderer overdreven rødhet, hevelse og blemmer eller skorpedannelse sår. Disse bivirkningene er mest vanlig hos mennesker med ekstra sensitiv hud eller som har eksem. Legen kan råde avsluttet bruk for en viss tidsramme, bruk av produktet sjeldnere eller ved hjelp av en lavere styrke krem.

Bruk av Tretinoin Cream

Tretinoin krem ​​er et medikament som brukes i behandling av akne, rynker og misfarging av huden hos brukere. Medisinen virker ved å absorbere seg inn i huden og gir viktige næringsstoffer som hjelpemiddel i helbredelse av det berørte området. Som med de fleste hud medisiner, er visse bivirkninger forbundet med å bruke stoffet.

Vanlige bivirkninger

Et antall bivirkninger er forbundet med ved hjelp av tretinoin krem. Noen av disse bivirkningene er tørr hud, svie, peeling, rødhet, kløe og irritasjon av det berørte området. Disse bivirkningene er vanligvis ikke alvorlig og vanligvis klare opp i løpet av få dager etter søknaden. De ovennevnte bivirkninger er meget sjeldne og ikke påvirker et stort antall brukere.

Alvorlige bivirkninger

Dessverre er en rekke alvorlige bivirkninger forbundet med å bruke medisiner. Noen av disse bivirkningene er uvanlig mørkere i huden på applikasjonsstedet, overdreven rødhet og hevelse, blemmer og skorper i huden. Hvis noen av disse bivirkningene blir uutholdelig, ta kontakt med lege umiddelbart. Disse bivirkninger er også meget sjeldne og bare påvirke en liten mengde av brukere.

Viktig sikkerhetsinformasjon

Det er viktig å unngå direkte sollys eller kunstig tanning boder mens du tar denne medisinen fordi det kan føre til alvorlig solbrenthet eller sol forgiftning hos brukerne. Bruk minst SPF 15 til enhver tid i løpet av behandlingen din hvis du kommer til å være utendørs. Medisinen skal brukes en gang per dag til det berørte området i kveld. Du kan søke kosmetikk over kremen når det har tørket, men pass på at området er rent før påføring av medisinering.

Usage

Bruk alltid denne medisinen i direkte forbindelse med legens ordre og aldri i doser som er større enn det som har blitt skrevet på etiketten. Tretinoin krem ​​administreres lokalt og bør brukes jevnt til det berørte området før den har blitt grundig gnidd inn i huden. Vask ansiktet 20-30 minutter før du påfører kremen for å sikre optimal renslighet. Hvis kremen fører til at huden blir for tørr, påfør en vaselin eller ansiktskrem etter at medisinen er tatt i bruk.

Advarsel

Hvis du opplever noen av de nevnte bivirkninger, kontakt din lokale lege for en justert behandlingsmetode.

Ved mistanke om overdose, kontakt ditt lokale giftkontrollsenter og leder direkte til nærmeste legevakten.

Tretinoin krem ​​er en aktuell medisin og bør aldri bli inntatt i kroppen gjennom noen av det er åpninger. Hold denne medisinen utilgjengelig for barn.

Bivirkninger av Phytoestrogen Cream

Bivirkninger av Phytoestrogen Cream


Menopause er et liv overgang for kvinner som noen ganger kan være svært ubehagelig. Hetetokter, tørrhet og følelsen som du rir en følelsesmessig berg og dalbane er bare noen av symptomene. Hormonbehandling (HRT) er en løsning som noen kvinner slå til for å få lindring fra sine symptomer. Imidlertid har naturlige behandlinger blitt populært også. Phytoestrogen er østrogen avledet fra planter. Det er ikke så sterk som den østrogen som produseres av kroppen. Som HRT, kan phytoestrogen kremer også ha bivirkninger.

Phytoestrogen Acne

Bryte ut i akne kan være en mulig bivirkning. Phytoestrogen kan forårsake kviser til å danne, som ikke er et alvorlig helseproblem, selv om det kan være til sjenanse.

Andre medisiner og Phytoestrogen Cream

Bruke phytoestrogen kremer kan forstyrre andre medisiner du kan ta. Hvis du er på HRT eller prevensjon, kan phytoestrogen kremer gjengi medisiner ineffektiv.

Sikkerhet

Bruke phytoestrogen krem ​​på lang sikt er ikke undersøkt. Forskere trenger å gjøre mer forskning for å fastslå hvilken effekt phytoestrogen krem ​​har på overgangsplager, og om det er trygt for langsiktig bruk.

Er Tretinoin 0,5 Effektiv?

Tretinoin er en resept ansiktskrem som selges i en formel som inneholder 0,05 prosent av den aktive bestanddel tretinoin. Dette stoffet er foreskrevet av leger for å effektivt behandle en rekke hudproblemer i ansiktet.

Fine rynker

Ifølge det amerikanske National Library of Medicine, kan leger foreskrive Tretinoin krem ​​for å redusere fine rynker.

Spettet Hyperpigmentation

Pasienter med en ujevn pigmentering kjent som spettet pigmentering kan bruke Tretinoin å effektivt redusere marmorert hud utseende.

Rough Facial Skin

Tretinoin kan brukes til å glatte ut ansiktshud som har et grovt utseende.

Ukjent Effektivitet

Tretinoin har en ukjent effektivitet i behandling av hud svulster og aktiniske keratoser.

Side Effects

Brukere av Tretinoin kan oppleve en stikkende eller varm følelse i ansiktet etter påføring av medisinering. Pasienter kan utvikle kløe, peeling eller rødhet i ansiktet mens du bruker denne medisinen.

Sollys

Tretinoin krem ​​kan gjøre en patientâ € ™ s huden mer følsom for sollys. Brukere av dette stoffet bør holde seg ute av solen så mye som mulig, og de bør ikke bruke sunlamps.

Hva er fordelene med Tretinoin Cream?

Hva er fordelene med Tretinoin Cream?


Som Retin-A, er Tretinoin et vitamin A derivat, og brukes til å behandle akne samt misfarging av huden fra gamle akne arr. Hvert gram Tretinoin gel inneholder tretinoin på en av to styrker, 0,025% (0,25 mg) eller 0,01% (0,1 mg). Hvert gram Tretinoin krem ​​inneholder tretinoin på en av tre styrker, 0,1% (1 mg), 0,05% (0,5 mg) eller 0,025% (0,25 mg).

Slik fungerer det

Tretinoin reduserer tendensen av hudceller til å holde sammen (som er en primær årsak til akne) og samtidig øke celle-omsetningen (som betyr raskere healing).

Søknader

I tillegg til behandling av akne, har FDA (Food and Drug Administration) godkjent Tretinoin for behandling av rynker og andre tegn på hudens aldring skyldes tretinoin evne til å øke kollagenproduksjonen og glatt hud.

Absorpsjon

En av fordelene med tretinoin krem ​​er at svært lite blir absorbert i blodstrømmen, slik at sjansen for interaksjon med andre medisiner er lav.

Andre fordeler

Tretinoin antas å hjelpe i forebygging av NMSC (nonmelanoma hudkreft) som står for 1/3 av alle malignitet i USA.

Advarsel

Må ikke brukes hvis du er gravid eller kan bli gravid på grunn av høy risiko for misdannelser. Solkrem må brukes, selv på steder som ikke får mye sol, som Tretinoin får huden til å være overfølsomme for UV-stråling. Ved å bruke produkter som inneholder alkohol, astringents, krydder, svovel, resorcinol, kan salisylsyre eller kalk har alvorlige interaksjoner med Tretinoin.

Aktuelt bedøvende krem ​​for Pain

Lokalbedøvende kremer er ofte effektive i å lindre smerte. Det finnes mange typer anestesi kremer på markedet i dag, og de fleste har ingen negative bivirkninger.

Identifikasjon

Lokalbedøvende kremer påføres direkte på huden for å lindre smerte. De er mest brukt for rygg stammer, muskelsmerter og stølhet. Disse kremene gir bedøvende egenskaper med få bivirkninger.

Typer

Noen av de aktuelle kremer på markedet bruker varme for å lindre smerter og plager. Icy Hot og Bengay er to av de mest populære merkene som bruker varme. Aspercream er en aktuell krem ​​som ikke er avhengig av varme, men det er effektivt i å lindre smerte. Denne kremen er luktfri og absorberes lett inn i huden.

Effekter

Over-the-counter lokalbedøvende kremer er generelt trygt for bruk og har få bivirkninger. Imidlertid kan reseptbelagte aktuell kremer ha livstruende bivirkninger. Lidokain og Tetrakain er to vanlige bedøvelsesmidler brukt i reseptbelagte kremer. Disse kraftige anestesimidler kan forårsake anfall, uregelmessig hjerterytme, redusert pust og i noen tilfeller død.

Betraktninger

Når du bruker en aktuell bedøvende krem, her er noen viktige punkter du bør vurdere. Først, jo større området er, desto mer av de aktive ingrediensene kroppen vil absorbere. Bruk kun en aktuell krem ​​i de områdene som det er mest behov. Hvis du har en medisinsk prosedyre som krever en aktuell smertestillende, be legen om å forskrive en som er godkjent av FDA.

Advarsel

Konsultere legen din før du bruker noen aktuell bedøvende krem. Dette er viktig for alle som har noen pre-eksisterende medisinske tilstander eller gjennomgår noen kosmetiske eller medisinske prosedyrer utført på huden.

Hvordan bruke Tretinoin Cream

Folk bruker tretinoin krem ​​for å bekjempe akne og tegn til aldrende hud. Kremen kommer i flere rørdimensjoner fra 20 gram til 45 gram, og i styrker fra 0,025 prosent til 0,1 prosent. Du kan kjøpe den som en generisk eller under merkenavnene Renova og Retin-A. Tretinoin krem ​​er kun tilgjengelig på resept. Sørg for å bruke tretinoin krem ​​riktig for å få mest mulig nytte av medisinen.

Bruksanvisning

•  Vask ansiktet med en mild, ikke-slipende rengjøringsmiddel som Cetaphil.

Vent 20 til 30 minutter.

Klem opp til 1/2 tomme av tretinoin krem ut på fingertuppen, holde kremen vekk fra sensitive håndflatene.

Dab tretinoin krem på din panne, hake og kinn.

Gni tretinoin kremen forsiktig inn i ansiktet ditt før du ikke lenger kan se kremen.

Tips og advarsler

 • Påfør tretinoin krem ​​om kvelden før sengetid slik at medisinen kan jobbe mens du sover. Hvis du bruker den i løpet av dagen, kan du oppleve irritasjon fra tretinoin krem ​​interaksjon med kosmetikk og sollys.
 • Merkenavn av tretinoin har forskjellige nisjer. Leger foreskrive Renova for fine linjer og Retin-A for akne.
 • Hvis du har sensitiv hud, bruk tretinoin krem ​​annenhver natt. Ellers kan huden bli rød, irritert og flassende.
 • Ikke påfør tretinoin krem ​​på fuktig hud, fordi det kan føre til irritasjon.
 • Ikke bruk mer tretinoin enn legen råder fordi du vil kaste bort medisiner og muligens irritere huden din.
 • Unngå å få tretinoin krem ​​inn i åpne sår og hjørnene av munnen, øynene og nesen som det kan irritere disse sensitive områdene.

Fordyce Spot Laser Treatment

Fordyce Spot Laser Treatment


Fordyce spots er små og smertefri, litt hevet flekker eller papler. De er vanligvis blek i fargen og kan vises på penis, kvinnelige kjønnsleppene, i munnen eller på leppene. Ifølge DermNet NZ, de er helt ufarlig, men kan være et kosmetisk problem. Selv om det er ingen standard behandling for disse stedene, kan en CO2-laser fjerne dem.

Årsak

Mens det synes å være en genetisk kobling, er årsaken til Fordyce spots ukjent. Ifølge DermNet NZ, Fordyce spots er en overvekst av talgkjertlene. De papler er mest sannsynlig til stede ved fødselen, men ikke blitt utbredt før barnet når puberteten. Fra barndom til voksen alder, øker tilstanden vanligvis.

CO2 Laser Treatment

Ifølge en studie publisert i august 2003-utgaven av tidsskriftet "Dermatologisk kirurgi," CO2 super pulset laser er en trygg og effektiv behandling for pasienter med Fordyce spots, med gode kosmetiske resultater. DermNet NZ bemerker at fordi laser behandlinger er i utgangspunktet brenner, kan bivirkninger som midlertidig smerte, rødhet, blemmedannelse og / eller skorpedannelse oppstå. Infeksjon, inkludert reaktivering av herpes simplex virus, er også en mulig bivirkning.

Andre behandlinger

Ifølge Natural hjem rettsmidler, tretinoin kremer, TCA kjemisk peeling og flytende nitrogen frysing kan også behandle Fordyce spots; de imidlertid ofte klare uten behandling.

Pseudofolliculitis barbae Cures

Pseudofolliculitis barbae Cures


Follikulitt barbae, ofte kalt "barbering humper," er en inflammatorisk sykdom i skjegget området påvirker først og fremst menn med mørk hud og krøllete hår. Roten av håret er buet slik at den voksende hår, skjerpet etter barbering, krølle seg rundt og pierce huden, forårsaker små røde nupper som ofte infisert med Staphylococcus aureus. Gjentatt betennelse kan føre til permanente harde, klumpete arr.

Barbering

Ifølge American Osteopathic College of Dermatology, er den mest effektive behandlingen for å stoppe barbering i tre til fire uker eller i det minste til betennelsen avtar, som lengre hår ikke stikke hull på huden. Påfør varm komprimerer, barbering løsninger eller barbergelé til ansiktet før barbering for å myke opp skjegget og barbere annenhver dag ved hjelp av et enkelt blad, justerbar eller elektrisk barbermaskin og unngå nære barberer som forlater skjegget mindre enn 1 mm i lengde. Spesielle "bump fighter" barberhøvler er også tilgjengelig. Børsting skjegget før barbering eller ved hjelp av spesielle kroker til å trekke ut inngrodde hår kan redusere betennelse. Pass på å barbere nedover i retning skjegget vokser og unngå å gjøre gjentatte slag over det samme området eller strekke huden, da dette kan forverre tilstanden.

Alternativ Beard Fjerning

Du kan prøve hårfjerning, som kjemisk myke opp og fjerne skjegget, men sørg for at alle humper har helbredet første som kjemikalier vil ytterligere irritere betent hud. Prøv på et lite område for å sørge for at huden din tåler det riktige, og unngå å bruke oftere at hver 48. time. Følg retninger nøye, slik at kjemikaliene i ansiktet i ikke mer enn 3-5 minutter, avhengig av hvilken type produkt. Løsningen og hår fjernes manuelt ved å stryke mot hårets vekstretning med en spatel eller annen rett kant. Ikke fjern med en barberhøvel. Skyll ansiktet grundig etter behandlingen.

Andre hårfjerningsmetoder omfatter elektrolyse, hvori en liten metallspissen blir satt inn i hårsekken å tilveiebringe en elektrisk strøm til å skade follikkelen og hindre hårvekst. Denne prosedyren er smertefullt og kan produsere noen arr, selv om det er vanligvis minimal, og gjenvekst kan forekomme. Hvis huden din er infisert med Staph, kan elektrolyse spre smitte.

Laser fjerning er et annet alternativ. Ifølge The American Society for Aesthetic Plastic Surgery, er laserstråler absorberes av pigment i håret og reise ned i hårsekken, skade disse follikler som er aktivt voksende. Du kan trenge gjentatte behandlinger fordi individuelle hårsekker er i forskjellige stadier av vekst. Men hvis du har mørk hud, fargeforskjellen mellom huden og håret kan ikke være betydelig, så laser fjerning kan være mindre effektive.

Medisiner

Hårsekkene kan bli tett med rusk, forverring follikulitt barbae, så aktuelle medisiner, for eksempel glykol gel, bidra til å holde follikler åpne. Milde tilfeller kan behandles med hydrokortison krem ​​eller tretinoin krem ​​(Retin-A) for å redusere betennelse. Ifølge Dr. WP Słomiany i "The 5-Minute Clinical Consult," hvis infeksjon er til stede, vil du trenge aktuelle antibiotika, for eksempel klindamycin eller erytromycin løsninger eller perorale antibiotika for å kontrollere smitte og hindre spredning.

Hormone erstatning legemidler

Hormone erstatning legemidler


Å ta eller ikke ta, det er spørsmålet. Beslutningen om å ta hormon erstatning legemidler tærer med mange kvinner hvert år. Med konstant flyt av informasjon om deres sikkerhet og deres bivirkninger, kvinner er å finne seg selv veiing av fordeler og ulemper med å bruke denne typen hormonbehandling. Som tilfellet er med alle reseptbelagte medisiner, den beste måten å gjøre en decison er å utdanne deg selv om medisinen først.

Ingredienser

Hormon erstatning legemidler er medisiner som en eller flere kvinnelige hormoner. De består vanligvis av østrogen og progestin.

Formål

Hormone erstatning legemidler er tatt av kvinner som opplever en svingning i deres hormoner skyldes overgangsalder eller fjerning av deres livmor. De hjelper lindre symptomer forårsaket av disse svingningene som inkluderer hetetokter, humørsvingninger, nedsatt libido, og vaginal tørrhet.

Produkt Form

Hormon erstatning piller kan komme i form av en pille, et depotplaster, eller vaginal krem.

Bivirkninger

Vanlige bivirkninger av hormonerstatnings narkotika inkluderer væskeretensjon, kvalme, ømme bryster og hodepine.

Risiko

Når du tar disse stoffene, kan det være en økt risiko for brystkreft, blodpropp, hjerteinfarkt og hjerneslag.

Forebygging / løsning

Den beste forebygging du har mot risikoen er å snakke med legen din om noen av de aktuelle helsemessige forhold du har eller har hatt i det siste. Han vil da være i stand til å utvikle den sikreste behandlingsplan mulig for deg.

Hvordan bli kvitt fett og strekkmerker på bena

Hvordan bli kvitt fett og strekkmerker på bena


Å miste vekt i bena krever at du spiser godt og trene for å kaste overflødig vekt. Dessverre, få eller miste vekt raskt kan føre til strekkmerker skal vises på huden din. Ifølge Mayo Clinic, strekkmerker er "rosa, rødlig eller lilla innrykket striper." Mens de er harmløse og har en tendens til å falme på egen hånd over tid, strekkmerker kan være estetisk sjenerende. Heldigvis finnes det flere strekke merke behandlinger. Finne det som fungerer best for deg.

Hvordan bli kvitt fett og strekkmerker på bena

Miste fett på Legs

En trening minst tre ganger hver uke. Å miste vekt krever en hel kropp tilnærming, så å gå ned i vekt på bena, må du gå ned i vekt generelt. Mål å trene i minst 30 minutter på et moderat nivå. Hvis du har en gym medlemskap, traff tredemølle, ellipsetrener eller aerobic klasser. Hvis du ikke bruker et treningsstudio, prøv turgåing, jogging, svømming eller hagearbeid å jobbe opp en svette.

•  Spis riktig. Klipp ut fast food, junk food, sukker, fett og overflødig karbohydrater. Spise en diett høy i fiber, magre proteiner, vitaminer og mineraler. Dine måltider bør være høy i grønnsaker, hele korn og protein, som fisk, fjærkre, egg og belgfrukter. Bytte brus, kaffe og juice for vann. Drivstoff kroppen din uten å legge overflødige kalorier.

Tone bena til å forbedre sitt utseende og styrke. Stå med føttene skulder bredde hverandre og hendene på hoftene. Krangel ned, presser baken ut og holde ryggen rett. Tilbake til en stående posisjon deretter gjenta opptil 30 ganger, tre dager hver uke.

Unn Stretch Marks

Smooth Tretinoin krem på det berørte området, som anvist. Tretinoin krem ​​er tilgjengelig over-the-counter og forbedrer hudens utseende ved å gjenoppbygge kollagen.

Snakk med legen din om laser terapi alternativer. For dyp, vedvarende arrdannelse, kan laser være svaret. Lasere gjenoppstår huden og stimulere til ny elastin og kollagen vekst.

Undersøke microdermabrasion alternativer. Disse behandlingene er tilgjengelig på spas. Små krystaller blir brukt til å polere hudens overflate og stimulere gjenvekst. Møt med en estetiker å avgjøre om microdermabrasion er riktig for deg.

Hint

 • Som bena blir sterkere, legge vekt på deg squat øvelser for å intensivere bevegelsen. Det er bare å holde en 3 til 5 vekt-lb i hver hånd, og gjør bevegelsen, slik det er beskrevet.
 • Unngå å bruke Tretinoin krem ​​hvis du er gravid.

Slik fjerner Cellulite & fett fra huden

Slik fjerner Cellulite & fett fra huden


Folk er mer kroppsbevisste enn noensinne. Samfunnet legger stor vekt på hvordan en person ser ut, spesielt på hvor mye cellulitter er synlig. Det er flere tiltak som kan bidra til å fjerne skjemmende cellulitter og fett fra huden. Hvis korrekt fulgt, kan hvem som helst redusere om ikke helt fjerne cellulitter og fett fra hans eller hennes kropp. De følgende instruksjoner kan anvendes generelt, eller for å målrette mot bestemte områder av kroppen.

Slik fjerner Cellulite & fett fra huden

•  Begynn å utvikle en vane å gjøre en 30-minutters cardio trening 2-3 ganger i uken. Dette løser opp fett som huser cellulitter. I tillegg kan øvelsen arrestere den videre utviklingen av cellulitter og forbrenne kalorier, noe som vil forbedre den generelle helsen. Start sakte, og deretter bygge opp toleranse i løpet av disse treningsøktene for å oppnå maksimal effekt. Rotere målområder og øvelser slik at kroppen ikke blir vant til rutinen. Hvis dette skjer, vil øvelse diett miste sin effektivitet.

•  Gjør det til en vane å utføre styrketrening i tillegg til cardio trening. Dette vil bidra til å jevne ut cellulitt patcher og utvikle muskler i målområdet (e). Gjør styrketrening to til tre ganger i uken. All styrketrening bør sikte på å bygge opp toleranse; som toleranse bygger, kan vekten økes.

Matinntak må overvåkes nøye. Karbohydrater må begrenses, samt bearbeidet mat. Stivelse blir til sukkeret som de blir fordøyd, noe som betyr at disse skal være begrenset i tillegg. En god tommelfingerregel når det gjelder matinntak er å slutte å spise alt hvitt: hvitt brød, hvitt sukker, hvit pasta, etc. Diet er en av de viktigste trinnene for å redusere cellulitter og fett, og ikke minst forbedre den generelle helsen.

•  Vurder å bruke alternative metoder for å redusere cellulitt og fett. Å få en massasje kan stimulere blodsirkulasjonen i hele kroppen, som deretter stimulerer reduksjon av cellulitter og fett. Du kan få en massasje på to ganger i måneden for å fremme blodstrøm stimulering. Det er også mange kremer og medisiner som hevder å bistå i cellulite reduksjon. Forskning noen medisiner eller krem ​​for potensielle bivirkninger før du bruker dem.

Hva er forskjellen mellom Cellulite & Stretch Marks?

Hva er forskjellen mellom Cellulite & Stretch Marks?


Ikke sikker på om strekkmerker og cellulitter er en big deal? Mens mange kvinner er plaget av tilstedeværelsen av dem, cellulitt og og strekkmerker er vanlig og vanligvis ufarlig.

Cellulite

Cellulite vises som dimply hud, og er vanligvis på lår, mage, rumpe og overarmer. Cellulitt oppstår når bindevev endrer form, forårsaker fett til å bule gjennom bindevevet.

Stretch Marks

Strekkmerker kan være lys rosa, hvite eller lilla innrykket linjer funnet på huden, vanligvis på lår, mage eller bryst. Strekkmerker er kroppens reaksjon på strekking av huden.

Risikofaktorer

Genetikk, vektøkning, stressnivå, kosthold og mosjon nivå hele påvirke utviklingen av cellulitter. Eldre kvinner er utsatt for cellulitter; Huden mister elastisitet med alderen. Graviditet, ung alder, bruk av kortisonkremer og vektøkning er risikofaktorer for strekkmerker.

Behandling

Verken cellulitt eller strekkmerker presentere en alvorlig helserisiko. Det er ingen måte å kurere enten tilstand. Sunt kosthold, mosjon og stressmestring er de beste måtene å redusere utseendet, ikke eksistensen, av cellulitter. Ingen kremer eller kroppsinnpakning har vist seg å jobbe med cellulitter. Fettsuging kan gjøre cellulitter mer synlig. Strekkmerker kan reduseres ved hjelp av Tretinoin krem ​​og microdermabrasion.

Forebygging

Et sunt kosthold og regelmessig mosjon bidra til å forhindre strekkmerker og cellulitter.

Hva er behandlingen for strekkmerker?

Hva er behandlingen for strekkmerker?


Strekkmerker er skjemmende og føre oss sorg ved sin blotte eksistens. Nesten alle opplever disse på et tidspunkt i hans eller hennes liv. Årsakene til strekkmerker er varierte og noen skje gjennom ingen feil av vår egen. Behandlinger kan minske synligheten av disse merkene og redusere dem over tid.

Definisjon

Strekkmerker er striae. Disse band, merker eller linjer på huden kan variere fra vår hudfarge ved å være mørkere eller lysere. Disse merkene kan bli rykket litt. Strekkmerker er skjemmende og har en tendens til å vise når huden er brun.

Årsaker

Økende vekt for fort er den vanligste årsaken til striae. Visse sykdommer eller tilstander føre til at det også. En av de vanligste årsakene til striae er graviditet. En vekstspurten i puberteten kan også lage strekkmerker. Vektløftere har ofte strekkmerker på grunn av raske muskelvekst, spesielt på sine overarmer.

Strekkmerker oftest vises på magen, brystene, overarmer, lår og rumpe.

Betraktninger

Ifølge nlm.nih.gov nettsted, kan strekkmerker dannes på grunn av overforbruk av kortison hud kremer. Unormal dannelse av kollagen i vår hud kan forekomme ved bruk av kjemikalier eller medisiner for visse forhold, for eksempel Cushings sykdom, Ehlers-Danlos syndrom eller diabetes. (Se referanser.)

Behandlinger

Behandlinger for striae vil hjelpe, men det vil ikke kurere dem. Tiden vil føre til at tilstanden til å visne naturlig.

Tretinoin kremer som Retin-A og Renova er nyttig. Disse kremene virker kun på helt nye strekkmerker og må gis i mindre enn seks uker etter deres utseende og mens mark er fortsatt rød eller rosa. Kremen hjelper i gjenoppbyggingen av kollagen i huden din, derfor ser det mer ut som din normal hud.

Mayo Clinic sier i sin artikkel "Stretch Marks", som Pulsed dye laser terapi kan stimulere veksten av elastin og kollagen i huden vår. Denne metoden fungerer best på nye strekkmerker, men kan være nyttig på gamle merkene også. (Se referanser.)

Fractional photothermolysis er en annen laserterapi, som bidrar til å utvikle ny elastin og kollagen i huden. Denne behandlingen er rettet mot visse soner og kan føre til raskere tilheling

Microdermabrasion blåser krystaller på huden området, i kraft polering overflaten.
En vakuumrør fjerner døde hudceller og krystaller. Dette kan være nyttig for eldre strekkmerker som det fjerner det øverste hudlaget og genererer ny vekst.

Excimer laser regenererer ny pigmentering. Den gjør dette ved å stimulere produksjonen av melanin, og dermed gjør strekkmerker ligner i fargen til den andre huden.

Ingen aktuelle data beviser at kremer, lotion og salver bidra til å redusere strekkmerker, men de definitivt ikke vil skade, og vil holde huden fuktig, noe som alltid er et pluss.

Forebygging

Den beste måten å unngå strekkmerker er å unngå rask vektøkning. Vektøkning kan strekke huden og det kan ta år for merkene å falme eller minske i utseende. Holde kroppen skikkelig hydrert ved å drikke rikelig med vann er en av de beste måtene å holde huden vår på sitt beste.

Lidokain Prilokain Cream Vs. Lidokain Cream

Lidokain Prilokain Cream Vs. Lidokain Cream


Selv om begge lidokain / prilokain og lidokain krem ​​krem ​​inneholder den samme hovedbestanddel, tilsetning av prilokain gjør det mulig for en krem ​​som skal benyttes i en mer avansert medisinsk behandling. Hvis et lokalanestetikum er nødvendig, er det viktig å forstå forskjellene mellom de to kremer.

Ingredienser

Lidokain / prilokain krem ​​inneholder to viktigste ingrediensene, som begge er anestesiologi: lidokain og prilokain. Lidokain krem ​​bare inneholder den viktigste ingrediensen lidokain.

Funksjon

Både lidokain / prilokain krem ​​og lidokain krem ​​funksjon som lokalanestetika. Når den påføres på huden, hindrer de nerver fra å sende signaler av smerte til hjernen.

Bruksområder

Lidokain / prilokain krem ​​blir brukt til å bedøve huden før medisinske prosedyrer, for eksempel skin grafts eller innsetting av linjene IV. Lidokain fløte brukes til å behandle smerte eller kløe i huden og slimhinnene; det er en vanlig behandling for eksem, insektbitt, mindre brannskader og hemorroider.

Søknad

Lidokain / prilokain Kremen skal påføres direkte på huden, men bør ikke gnis inn. Legg inn en lufttett bandasje over området, som skal bli renset grundig like før medisinsk prosedyre. Lidokain krem ​​er også påføres direkte på huden, selv om det skal gnis lett inn i huden, men området skal ikke tildekkes eller bandasjert mindre spesifikt bedt om av en lege.

Side Effects

Begge typer bedøvende krem ​​kan gi bivirkninger, slik som rødhet, hevelse, svie eller uvanlige opplevelser på stedet av søknaden. Hvis det oppstår en alvorlig allergisk reaksjon (utslett, pustevansker, hevelser), er det viktig å søke legehjelp umiddelbart.

Hva skal jeg gjøre med Brown acne arr i ansiktet?

Mens tidlig intervensjon er den beste måten å forhindre skjemmende fra acne, spesifikk og pågående behandling blir nødvendig en gang et arr dannes. Ifølge en studie publisert i klinikker i Dermatology Journal, 95 prosent av acne tilfeller resultere i langsiktig arrdannelse, uavhengig av alvorlighetsgrad eller primærforebyggende tiltak (se referanse 1). Brune akne "arr" er ikke teknisk vurdert som et arr, med mindre de er hevet eller innrykket. Misfargingen er faktisk post-inflammatorisk hyperpigmentering (PID); det er rett og slett en residual effekt av betennelse (se Referanse 2).

Naturlige behandlinger

Skjerming arrene fra solen er avgjørende. Selv om vitamin D er nyttig i huden reparasjon, er for mye ultrafiolett lys kjent for å mørkne pigmenteringen og forlenge utvinning (se Referanse 5). Bruke en oljefri, høy solfaktor solkrem, eller bare skygge det berørte området mot direkte sollys (se referanse 1). Sammen med sol unngåelse, velge en naturlig daglig diett som passer hudens behov. Hold området rent og eksfoliere daglig med et rengjøringsmiddel eller naturlig middel som ikke vil irritere huden din type. Aloe vera og honning inneholder potente arr-reduserende og helbredende egenskaper. Påfør sitronsaft til det berørte området og la tørke i 10 minutter, og skyll og tørk. Sitronsaft er en naturlig blekemiddel og exfoliant. Følg med en maske av ren honning og la stå i 10 minutter. Skyll grundig og påfør et lett lag med aloe vera. Glatt på ikke mer enn en skvett av ren kokosolje for å gradvis lysere og fukte huden. Andre hjemmelagde rettsmidler inkluderer soaking en bomullsdott i forvellet grønn te eller tea tree olje og gni lett over til arr (se Reference 4).

Reseptbelagte og over-the-counter behandlinger

Når naturlige og rimelige metoder bevise ineffektiv, kan en hudlege forskrive en retinoid eller tretinoin krem ​​for å regenerere huden og nek bort døde hudceller. Raske og invasive løsninger som blekemiddel, kjemisk peeling, Microdermabrasion og laser behandlinger er populært middel for behandling av PID, ice pick arr og keloider. Selv om disse metodene er effektive og raske, er de også kostbare og potensielt farlig. Over-the-counter arr kremer og akne medisiner også fremme dermal regenerasjon og oksygenering. Se etter Mederma eller produkter som inneholder salisylsyre og følge pakken instruksjoner (se Reference 3). Mange reseptbelagte og over-the-counter løsninger inneholder kjemikalier som kan irritere noen hudtyper, og i noen tilfeller forverre akne. Brune flekker visne naturlig med tiden, så hjelpe hudens organisk helbredelsesprosessen er den mest naturlige og kostnadseffektivt alternativ. Hvis du fortsatt kjemper akne, kan enkelte kremer og hjem behandlinger forverre strømforhold, noe som resulterer i flere arr. Ta kontakt med en hudlege eller helhetlig utøveren å bestemme riktig løpet av handlingen (se Referanse 2).

Hvordan kontrollere ansikts mørke flekker

Hvordan kontrollere ansikts mørke flekker


Ansikts mørke flekker kalles også pigmentflekker, leverflekker og sol lentigines. De pleide å være tenkt å være forårsaket av leverproblemer, derav navnet, men nå er ofte forbundet med photodamage fra overflødig sollys. Ifølge Mayo Clinic, disse plassene er ufarlige, men kan nød folk som de er knyttet til aldring. Det er vellykkede måter å behandle disse aktuelle lesjoner.

Bruksanvisning

•  Hold ut av direkte sol under den lyseste delen av dagen når solen står rett over hodet. Dette er når de ultrafiolette stråler er den sterkeste og mest skadelige. Forskere har endret sine anbefalinger for å nå inkludere litt tid utenfor hver dag uten solkrem for at huden vår skal kunne produsere vitamin D viktig for helsen.

Bruk en hatt og solkrem hvis du vet du kommer til å bli utsatt for mange timer med sollys. Selv om det ikke vil endre hud misfarging du allerede har, vil det hindre deg fra å få mer i de samme områdene.

Påfør aktuell tretinoin krem (retinsyre). Ifølge New England Journal of Medicine, forskere etter en dobbeltblind studie konkluderte med at "aktuell 0,1 prosent tretinoin forbedrer både klinisk og mikroskopiske manifestasjoner av leverflekker ... (og) disse lesjonene ikke tilbake i minst seks måneder etter behandlingen opphører. " Se legen din for en resept.

Bruk laser behandlinger. Det er faktisk flere former nå: Medlight C-6 laser, Lumenis en IPL, Fraxel Laser og Lumenis Ultrapulse Encore. Hver av disse bruker ulike former av lys å skrelle hudens øverste lag. De er effektive, men kostbare behandlinger, alt fra $ 500 til $ 2000 per besøk, og kan også skade de lavere lag av huden.

Prøv naturlige kremer som inneholder ekstrakt fra mutteren grasrot som er kjent for å lette huden uten skurring av syrer. Vitenskapelige studier er fortsatt mangler på denne behandlingen, men det er fortsatt brukes i land som India og Filippinene hvor plantemedisin er allment akseptert.

Hvordan lage den mørke flekker i ansiktet Disappear

Mørke flekker og urenheter i ansiktet er vanligvis et resultat av økt melatoninnivået forårsaket av for mye soling. Mens mange mennesker utvikler disse typer flekker med alder, kan de ofte vises i yngre mennesker også, og skaper stygge blemmer som genererer en følelse av selvbevissthet. Det finnes en rekke behandlinger du kan benytte for å bidra til å redusere synligheten av mørke flekker på ansiktet ditt, noen ganger også gjøre dem forsvinne helt.

Bruksanvisning

•  Drikk rikelig med vann på en jevnlig basis for å skylle giftstoffer fra kroppen som kan føre til hud urenheter og mørke flekker.

Dab ren sitronsaft på en bomullsdott og gni saften over skavanken. La den tørke i tjue minutter før du skyller rent. Sitronsaft inneholder naturlige blekemidler som trygt kan lysne huden.

Skjær en potet i to og gni innsiden av potet over din mørke flekker. Det sure natur potet gir naturlig hud bleking som kan redusere forekomsten av mørke flekker.

Snakk med legen din om å få en resept for tretinoin krem. DAB en liten mengde tretinoin krem ​​på fingeren din og bruke den til mørke flekker i ansiktet. Unngå kontakt med øyne og munn.

Påfør solkrem før du går utendørs og bære et bredt rimmed lue for å unngå mørkere eksisterende flekker eller etablering av nye flekker.

Tips og advarsler

 • Noen mørke flekker kan være en indikasjon på hudkreft og bør analyseres av legen din bare for å være på den sikre siden.
 • Aldri kuttet mørke flekker fra huden din, da dette kan føre til smertefulle arr langt verre enn de mørke flekker.