Digidexo.com

Hvordan behandle Back & Neck Pain Uten en kiropraktor

Smerter i nakke og rygg rammer mange mennesker i USA. Ifølge Spine-Health.com, omtrent 70 til 85 prosent opplever smerter i disse områdene på enkelte punkt. Selv om det ikke er livstruende, kan ubehag i rygg og nakke regionen gjør daglige oppgaver virke uutholdelig. Du kan lindre smerter i disse områdene, men.

Bruksanvisning

•  Opprettholde god holdning til alle tider. Mens du ser på TV, sitter ved datamaskinen, gå rundt eller selv kjører, kan god holdning gjør hele forskjellen. Stå eller sitte oppreist med begge føttene på gulvet.

Slå ut madrassen. Din madrass og pute bør støtte nakke, skuldre og rygg helt å unngå smerter i disse områdene. Memory skum madrasser kan samsvare med kroppens naturlige kurver for full støtte.

Be om en massasje eller gi en til deg selv. Enten du få en profesjonell til å gjøre det, eller be en venn, selv en kort massasje kan bidra til å redusere spenninger og stress bygget opp i nakke og rygg. Massasje er en av de enkleste måtene å behandle ubehag.

Reduser ditt nivå av stress. Det kan virke urelaterte, men stress kan føre til ubehagelige spenningen bygget opp i ryggen og nakken din region. Målrette poenget med stress i livet ditt (familie, arbeid, vennskap) og minimere den.

Bruk en varmepute for å slappe av noen muskelkramper eller knuter i rygg og nakke.

6. Ta en over-the-counter medisin som er rettet mot smerte. Enhver aspirin eller smertestillende vil fungere. Ta som anvist.