Digidexo.com

Informasjon om kaprylsyre & fordelene

Kaprylsyre er klassifisert som et medium kjedet fettsyre som også er kjent som oktansyre. The Federal Drug Administration betegner det som GRAS, eller generelt anerkjent som trygt for menneskelig bruk.

Kilder

Kaprylsyre forekommer naturlig i kokosolje, palmeolje, kumelk og morsmelk. Den er produsert i pille-eller kapselform som et kosttilskudd.

Dosering

En standard dose for kaprylsyre har ikke blitt etablert for voksne. Dette tillegget bør tas sammen med mat eller før du spiser et måltid.

Fordeler

Kaprylsyre er antatt å bidra til å behandle gjær, sopp-og bakterielle infeksjoner. Den kan også brukes som et kosttilskudd for mennesker som har problemer med å absorbere sunt fett.

Bivirkninger

Ifølge Healthline, de vanligste bivirkninger forbundet med å ta kaprylsyre er kvalme, diaré, magekramper og forstoppelse. Folk som tar triglyserider sammen med kaprylsyre kan oppleve flere bivirkninger knyttet til fordøyelsessystemet inkludert halsbrann.

Advarsel

Folk som er utsatt for nyrestein bør ikke ta kaprylsyre. Kaprylsyre har ikke blitt bevist trygt å administrere til barn eller gravide kvinner.