Digidexo.com

10 Super Foods for vekttap

Å miste vekt ved å kutte ned på kalorier du forbruker betyr ikke bare å spise mindre mat. Det betyr å spise bedre mat (ie., Matvarer som inneholder mye fiber og lite fett). Her er 10 super mat for vekttap.

Havregryn

Havregryn, spesielt den typen laget med hele korn eller det er stål-kutt eller rullet, fyller deg opp og fordøyer sakte, få deg til å spise mindre mat nedover veien. En bolle med havregryn om morgenen har mellom 130 og 180 kalorier, og vil mest sannsynlig holde deg full fram til lunsj. Det har også et stort antall fibre - opp til 5 gram per porsjon. Fiber trekker fett gjennom fordøyelseskanalen og hindrer noe av fettet du spiser fra å bli absorbert.

Laks

Laks kjøtt inneholder mye omega-3 fettsyrer. Disse fettsyrene forbedre insulinfølsomheten og dermed bidra til å bygge muskler og redusere magefett.

Blåbær

Blåbær har mer antioksidanter enn noen annen vanlig konsumert frukt, ifølge USDA Landbruk Research Service i Little Rock, Ark. De er også høy i fiber, i snitt 3,6 gram per kopp.

Yoghurt

Med massevis av karbohydrater, protein og fett, kan yoghurt holde blodsukkeret jevnt og hindre sult. Ifølge Selv magasin, en studie fra University of Tennessee i Knoxville fant folk på en lav-kalori diett som inkludert yoghurt mistet 61 prosent mer fett totalt og 81 prosent mer magefett enn de på en lignende plan, men uten yoghurt.

Brokkoli

Broccoli er en grønne grønnsaker som kan være vanskelig å fordøye. Faktisk, brenner du mer kalorier fordøye brokkoli enn du tar i når du spiser den. Ifølge den negative kalori mat og oppskrifter nettstedet, en 25-kalori stykke brokkoli krever ca 80 kalorier for å fordøye, "resulterer i et netto tap på 55 kalorier." Dermed blir flere brocolli du spiser, jo mer vekt du taper.

Linser

Høy i protein og løselig fiber, linser er en annen lurer på mat som kan hjelpe deg å miste vekt. Kombinasjonen av disse to næringsstoffer stabiliserer blodsukkernivå, og hindrer insulin pigger som kan indusere legemet for å skape mer fett.

Bokhvete Pasta

Dette er en vinner på to fronter: Bokhvete pasta har massevis av karbohydrater for energi, men i motsetning til de fleste karbohydrater det er også høy i protein og fiber. Som et resultat, det fyller deg opp raskere og stabiliserer blodsukkernivået.

Quinoa

Hele korn også er pakket full av protein og fiber, enda mer enn de fleste korn - 5,2 gram per kopp. Det er en god erstatning for ris.

Granatepler

Granateplefrø er fulle av folat og antioksidanter. De er også lav i kalorier og høy i fiber. Å spise granatepler er en fin måte å tilfredsstille suget etter søtsaker.

Chilis

Krydre dine måltider med chili kan også skru opp stoffskiftet. Chilis inneholder et stoff som heter capsaicin, som får kroppen til å forbrenne flere kalorier i 20 minutter etter at chilis er spist. Chilis - og alle krydret mat, for den saks skyld - har et annet kosttilskudd effekt: De kan ikke bli svelget ned. Og spise sakte gir hjernen tid til å realisere magen er full, noe som reduserer risikoen for overspising.