Digidexo.com

Riktig kosthold for Weight Loss

Et riktig kosthold for vekttap er grunnlagt på helt grunnleggende og enkel sannhet at å spise færre kalorier kombinert med å trene flere resultater i vekttap. Det er ikke noe slikt som en magisk formel eller hemmelig oppskrift som vil gjøre deg ned i vekt med sikkerhet hvordan et riktig vekt-tap diett vilje.

Fakta

En kilo i vekt består av 3500 kalorier. Forbruker 3500 kalorier mer enn hva kroppen din forbrenner, få deg ett pund. Følgelig, ved å brenne 3500 kalorier over hva du spiser, at pund vil gå tapt i stedet for vunnet. Kaloriene kommer fra proteiner, karbohydrater og fett. Et gram av protein eller karbohydrater inneholder fire kalorier, mens et gram av fett inneholder ni. Det beste er å spise færre gram fett og mer protein og karbohydrat.

Kaloriinntak

Det er etablert retningslinjer for den totale kalorier folk bør spise i henhold til deres kjønn, høyde, vekt og aktivitetsnivå for å opprettholde sin nåværende kroppsvekt. For å gå ned i vekt, skumme av et par hundre kalorier fra det totale. Hvis ditt anbefalte kaloriinntak er 1700 kalorier per dag, for å gå ned i vekt bør du spise 1400 kalorier per dag. "Det er kalorier som teller," ifølge Mayo Clinic artikkelen "vekttap grunnleggende."

Kutte kalorier

Kutte kalorier ved å spise og matlaging sunt. Naturlige matvarer som frukt, grønnsaker, magert kjøtt og hele korn er vanligvis lav-kalori. Ved pæling kalori-ridd ost på brokkoli eller panering og steking av biff, øker du mengden kalorier. Broil, bake, lapskaus, grill og koke sunn mat i stedet. Den generelle regelen for vekttap er 1500 kalorier per dag for kvinner og 1800 kalorier per dag for menn, men rådfør deg med legen din først.

Trening

Vekttap oppnås raskere og bedre når kosten er kombinert med øvelse. Øvelse omdreininger opp stoffskiftet, hastigheten som kroppen din forbrenner fett. En raskere metabolisme brenner fett raskere. Trening forbedrer blodsirkulasjonen og blodtrykket, senker det dårlige kolesterolet og skaper muskel. Øvelse toner kroppen din som du gå ned i vekt, fører ikke bare til en tynnere deg, men også til et sunnere og mer attraktiv deg. Ta kontakt med legen din før du tar fatt på en øvelse plan.

Triks og tips

Tro ikke at du kutter kalorier bare fordi en etikett sier "lite fett." Mange lav-fett elementer er høy i sukker. Lav-fett betyr ikke lav-kalori. Fjern ett stykke brød fra din sandwich. Dette vil trekke 70 til 120 kalorier. Hoppe over mayo. Bruk andre krydder som sennep eller ketchup. Dette vil også spare deg for om lag hundre kalorier. Drikk en diett brus i stedet for vanlig, og du vil spare ca 150 kalorier.