Digidexo.com

Hvordan bruke Olive Leaf Topically for Staph infeksjoner

Staph infeksjoner kan være forårsaket av bakterier som bor på huden vår. Mesteparten av tiden bakterier på huden vår er ufarlig og er vasket bort når vi rense våre hender eller bade. Men hvis bakterier inn i blodstrømmen gjennom et åpent sår, kan det føre til en staph infeksjon. Staph infeksjoner kan variere fra relativt ufarlig, forårsaker kviser eller byller, til å bidra til livstruende sykdommer, som for eksempel hjernehinnebetennelse. For hud staph infeksjoner, er oliven blad et naturlig middel som kan brukes lokalt i en rekke måter å behandle symptomer.

Bruksanvisning

Kjøp oliven blad såpe og oliven blad olje eller utdrag fra en helsekostbutikk. Andre oliven blad produkter inkluderer te og pille kosttilskudd.

Vask daglig med oliven blad såpe på områder berørt av staph infeksjoner. Disse såper er sikker for bruk på alle deler av kroppen, inkludert ansiktet. Du kan velge å bruke oliven blad såpe på til berørte områder, eller å vaske hele kroppen for å hindre videre smitte.

Gni oliven blad ekstrakt eller olje på de berørte områder av huden etter behov i løpet av dagen. Bruk minst to ganger per dag for best resultat i lindrende symptomer forårsaket av staph infeksjoner.

Tips og advarsler

  • Inges oliven blad te eller pille kosttilskudd kan bidra til å øke immunforsvaret og forhindre spredning av smitte fra bakterier.
  • Kontakt lege dersom du tror du har en staph infeksjon, som de kan være potensielt farlig hvis ubehandlet.