Digidexo.com

Tips om økende vekt for Undervektige mennesker

Tips om økende vekt for Undervektige mennesker


Å være undervektig kan føre til alvorlige helseproblemer, inkludert anemi, bentap og osteoporose. Økende vekt kan kreve mer enn bare øke det daglige kaloriinntaket. Det er viktig å spise riktig mat til riktig tid. Trening er også en viktig del av å få vekt og holde seg frisk.

Spis Flere vanlige

For å få ett pund, må du spise 3500 kalorier, ifølge leger ved Mayo Clinic. Hvis du finner spise mer kalorier i samme sitter vanskelig, øke hyppigheten av måltider gjennom dagen.

Spise kaloririk mat

Spis sunn mat som har høyt kalori teller. Peanøttsmør (94 kalorier per ss.), Cashewnøtter (786 kalorier per kopp), olivenolje (119 kalorier per ss.) Og granola (500 kalorier per kopp) er alle sunn mat som også er svært høy i kalorier. Unngå høy-kalori mat som er lav i næringsstoffer, for eksempel fast food, kaker, brød og pasta.

Protein Powder og vektøkning Drinks

Kroppsbyggere bruker protein pulver for å bidra til å bygge muskler, men protein pulver kan også brukes til å få vekt fordi de har en veldig høy kalori teller. Noen protein drinker er spesielt laget for å hjelpe deg opp i vekt, og kan inneholde så mye som 2000 kalorier per porsjon.

Trener med vekter

Muskler veier mer enn fett, så legger muskelen til kroppen din vil hjelpe deg å få vekt. Pass på at du trener alle musklene, med fokus spesielt på større muskler slik som dine setemuskler, ben, bryst og rygg muskler, som vil legge mer bulk og vekt til rammen. Vekt trening er også viktig fordi det kan sikre at alle de ekstra kaloriene du spiser er ikke omgjort til fett, men heller brukes mer effektivt til å bygge muskler og opprettholde generelle helse.