Digidexo.com

Lemonade Cleansing Diet

The lemonade rensing kosthold er også kalt Master Cleanse. Noen mener denne dietten vil rense kroppen for giftstoffer, hjelpe slankere miste vekt og forbedre funksjonen til nyrer, nerver, arterier, blodårer, fordøyelsessystemet og leveren. Mange helsearbeidere, men fraråder denne dietten, som de hevder kan være ineffektivt og skadelig, forårsaker ernæring mangler og forverrer alvorlige tilstander som diabetes og depresjon.

Varighet

Tilhengere av lemonade rensing diett hevder at kostholdet har har som skal følges i minimum 10 dager og kan videreføres i inntil 40 dager, flere ganger i året. Konsultere helsepersonell før du prøver noen diett i lengre tid.

Limonade

Den saft som brukes i denne dietten er unik. Den er laget med 1/10 teskje av Cayenne eller rød pepper, 2 ss ekte lønnesirup, 2 ss sitron eller lime juice og 10 gram av varme våren eller renset vann. Kunstig flavored pannekake sirup bør ikke brukes. Organiske sitroner og lime anbefales. Ifølge lemonade rensing diett entusiaster, sitron eller lime juice fungerer som et avføringsmiddel og avgift agent. Cayenne pepper bryter opp slim i kroppen. Mens på lemonade rensing diett, er dette lemonade blandingen bare mat eller drikke du kan konsumere. Drikk seks til tolv glass hver dag, når du blir sulten. Ikke supplere denne dietten med vitaminer. De i favør av saft rensing diett opprett at alle næringsstoffer og vitaminer som trengs er i denne blanding, og at på grunn fast føde blir flytende i løpet av fordøyelsesprosessen, ikke er usunn en all-flytende diett.

Breaking the Diet

Du må gradvis avslutte lemonade rensing diett. På den første dagen av dietten, sakte drikke flere åtte unse glass fersk appelsinjuice. Ikke innlemme andre matvarer. På den andre dagen av dietten, er vegetarianere tildelt appelsinjuice i morgen, rå frukt til lunsj og frukt eller rå grønnsaker salat på kvelden. En kjøtt-eater andre dag består av flere glass appelsinjuice og en hjemmelaget suppe består av belgvekster, poteter, selleri, gulrøtter, grønne grønnsaker topper, løk, brun ris, okra eller okra pulver, chili, karri, kajennepepper, tomater , grønn paprika, og squash. Ikke ta med brød eller knekkebrød. Vegetarianere kan spise normalt på den tredje dagen av lemonade rensing diett, men rovdyr må fortsette å følge en restriktiv plan. På den tredje dagen, bør de som spiser kjøtt drikke appelsinjuice i morgen, har mer suppe til lunsj og spise en middag bestående av grønnsaker, salater eller frukt. Kjøtt, fisk, egg, brød, kaker, te, kaffe og melk er ikke å bli tatt enda. Normal spising kan fortsette på den fjerde dagen.

Avføringsmiddel Herb Tea og Salt Water Flush

Å bidra til å opprettholde regulariteten i løpet av lemonade rensing diett, kan et avføringsmiddel urtete inntas om morgenen og kvelden. Dette anbefales til hjelp i renselsesprosess og forebygge fordøyelsesbesvær. En annen viktig del av denne dietten er saltvann flush. Bland mellom to teskjeer og en spiseskje med havsalt og en liter romtemperert vann. Drikk dette på en gang. Noen velger å drikke det på badet, som dens avføringsmiddel effekter er tilsynelatende dramatisk og umiddelbar. Dette skal gjentas hver dag mens du er på rens. En avføringsmiddel urtete og saltvann flush er de eneste drinker som kan brukes til å supplere lemonade.

Bivirkninger

Sult, tretthet, smerter og plager, kan irritabilitet og kvalme alt skje mens på lemonade rensing diett. Lettelser i kostholdet ved å spise kun frukt og grønnsaker i noen dager før kan redusere disse bivirkningene, men ikke eliminere dem helt.