Digidexo.com

strømbehandling for slappe muskler

Hvordan bruke eteriske oljer for å slappe muskler

Oh, de spente og verkende muskler! Du ønsker noen lettelse, men i stedet for å bruke kommersielle salver og kremer, kan du lage din egen muskel-avslappende massasje olje for å hjelpe berolige bort smerter og pains.Here er hvordan du velger og forberede essensielle oljer som vil bidra til å slappe av musklene dine.

Bruksanvisning

Velg 100 prosent rene essensielle oljer - bare disse tilbyr helsebringende fordeler. Etiketten vil staten "100 prosent ren." Du finner dem på helsekostbutikker og på nettet. Bruk ikke syntetiske oljer. De har ikke de samme fordelene.

Kjøp bare sesamolje som er spesielt designet for å brukes til massasje. Det er spesielt raffinert og klargjort for bruk på huden. Du kan få det på helsekostbutikker og på nettet.

Velg formelen som de appellerer til din luktesans. De fleste butikker har tester flasker, så ta noen whiffs og velge de luktene du virkelig liker. For muskelavslapning, det er flere formler for å velge mellom. Her er to: Formula # 1: ingefær, sypress, einebær, sort pepper; Formula # 2: Peru balsam, timian, søt bay, merian.

Gjør Formula # 1. For å opprette massasjeolje, først blande den essensielle oljen med sesamolje, som er kjent som en "bærer" olje. Mål 2 ss (30 ml) av sesamolje i plastflaske, deretter legge til 10 dråper ingefær eterisk olje, 10 av sypress, fem av einebær og fem av svart pepper. Rist godt.

Gjør Formula # 2. For å opprette massasjeolje, først blande den essensielle oljen med sesamolje, som er kjent som en "bærer" olje. Mål 2 ss (30 ml) av sesamolje i plastflaske, og deretter legge til 9 dråper Peru balsam eterisk olje, 8 av timian, 7 av søt bay og 6 av merian. Rist godt.

Masser formelen inn i stramme muskler og omkringliggende vev. Ikke bli overrasket om du føler deg litt "varme", som noen av disse oljene gir at muskel-avslappende varme.

Tips og advarsler

  • Peru balsam er en tykkere eterisk olje og renner saktere. Varm flasken med hendene for å bidra til å øke flyten.
  • Hvis du ønsker å gjøre en større gruppe med massasjeolje, rett og slett øke proporsjonene, for eksempel en dobling eller tredobling beløpene. Den massasje olje vil holde.
  • Lagre alle oljer i et tørt og kjølig sted. Hold øyelokkene godt lukket for å hindre fordamping, og holde seg borte fra sollys.
  • For alle med sensitiv hud, fortynne essensielle oljer enda mer.
  • For å unngå "utsliting" når sniffing flere essensielle oljer, ta en kort pause og inhalerer noen dype åndedrag for å tømme nesen og gi hjernen din en sjanse til å nullstille.
  • Ikke bruke eteriske oljer hvis du er gravid eller prøver å bli gravid uten å få faglige råd.
  • Dersom det oppstår hudirritasjon, slutte å bruke umiddelbart.

Hvilken type plastisk kirurgi kan gjøres for slapp hud?

Hvilken type plastisk kirurgi kan gjøres for slapp hud?


Det finnes flere typer plastisk kirurgi som kan gjøres for slapp hud. Hud innstramming teknikker er vanligvis bestemt av en lege og hans pasient på et sak-til-sak basis. Med alle medisinske prosedyrer, er det risiko med fordelene av hver prosedyre. Sørg for å snakke med legen din om dine forventninger til å finne ut hvilke prosedyrer har fordeler som oppveier risikoen.

Dermal fyllstoffer

Dermal fyllstoffer er svært populær som en poliklinisk prosedyre. Pasienter har en tendens til å prøve fyllstoff først for å unngå invasiv kirurgi. Dermal fyllstoffer som Juvederm, Radiesse og Restylane kan mildne skygging og rynker i ansiktet ditt. De har muligheten til å gjøre kjever og kinn kaster mye mindre merkbar, men ikke reversere dem helt.

Dermal fyllstoffer arbeide for å gjenopprette volum til kinnene eller andre områder i ansiktet for å minske forekomsten av problemområder på huden. Prosedyren er heller ikke permanent, og må kanskje bli gjen gjøres hvert 3 til 5 år.

Skin Innstramming Enheter og maskiner

Noen pasienter foretrekker hud-innstramming enheter eller maskiner som strammer huden. Maskiner som TITAN, som bruker infrarødt lys til å stramme opp huden, eller Thermage, som bruker unipolar radio-frekvens, har svært positive resultater ved å stimulere kroppen til å produsere kollagen, som deretter jevner og strammer huden naturlig.

Det er ingen dødtid med denne metoden, men det er heller ikke en engangs skudd. Være forberedt på å gjøre en rekke behandlinger for optimale resultater.

Laser Skin Innstramming & Resurfacing

Laser hud innstramming og resurfacing er en svært effektiv måte å stramme huden og hjelpe med misfarging. Som TITAN og Thermage, bruker laser hud innstramming infrarød og radioaktivt varme for å utstråle dypt inn i lavere nivåer av dermis. Varmen fører mykt vev i de lavere nivåene av huden til å koagulere, noe som hjelper dem synes å være mer lubben og ungdommelig utseende. Det hjelper også å redusere fremkomsten av både dype rynker og fine linjer. Mens huden varmes opp, blir den avkjølt samtidig å sørge for at huden brenner ikke.

Laser hud innstramming har en ekstra bonus for å stimulere kroppen til å produsere kollagen i behandlede områdene, noe som gir pasienter umiddelbar tilfredsstillelse av å se mykere og mer ungdommelig hud.

Denne fremgangsmåten er også gjort i en serie.

Facelift / Rhytidectomy

Hvis du og legen din anser at huden din vil gjøre det bedre med noe utover en ikke-invasiv prosedyre, så mange alternativer vil være tilgjengelig for deg å velge fra. En ansiktsløftning, eller rhytidectomy, vil gi deg en fornyet og mer ungdommelig utseende både i ansiktet og på halsen.

I en tradisjonell ansiktsløftning, er snittet vanligvis gjøres i hårfestet ved templet, ned til øret, og ender i den nedre hodebunnen. Noen ganger fett kan videreformidles fra kjever og nakke. Underliggende vev er trukket tilbake og dypere lag av muskler er løftet.

Huden blir satt over løftet muskler. Det overskytende vil bli trimmet bort. Suturer og andre hud lim lukke snittene, som hvis de gro skikkelig, ikke vil være merkbar etter full gjenoppretting. Fullstendig gjenvinning kan forventes 3 til 4 uker etter inngrepet.

Panniculectomy

For slapp hud over hele kroppen, kan legen anbefale en panniculectomy, som fjerner overflødig hud og fett fra kroppen. Mange mennesker som har mistet en massiv mengde vekt foretrekker dette, fordi i løpet av prosessen, leger er i stand til å re-kontur kroppen, spesielt midtpartiet.

Gjør denne operasjonen, kan snittet bli gjort fra sternum til skambeinet eller horisontalt, rundt kjønnshår området hvor overflødig fett kan fjernes.

Gjennomsnittlig tid til å komme til denne fremgangsmåten er mellom 4 til 6 uker

Hjelp for trakk muskler

Hjelp for trakk muskler


Ikke bare er en trakk muskel smertefullt, men det kan også bli en langvarig og gjentatt skade hvis ikke ordentlig tatt vare på når det først skjer. De fleste trakk muskler oppstår i bena og ryggen, men noen muskler kan trekkes, og jo mer obskure muskelen er, vanligvis verre det føles, fordi bevegelser du aldri trodde ville bli berørt er plutselig smertefullt. Det er mange effektive hjemmelagde løsninger for trakk muskler og en rekke forskjellige ting du kan kjøpe for å hjelpe muskel gro skikkelig.

Hvile så mye som du kan

Husk forkortelsen RICE: hvile, is, kompresjon og høyde. At musklene trenger å helbrede fra hva skaden inntraff til det, så gi den en pause. De fleste musklene brukes i noen respekt hver dag for enkle bevegelser du aldri tenke to ganger om, så gjør noen bevegelse i regionen der muskelen pull har oppstått er å sette en viss belastning på at muskel og holde den fra healing så raskt som det kan. Noen ganger er det umulig å holde av føttene og ikke bruke den muskelen i det hele tatt, men jo mer tid du ikke overdrive det, jo mer naturlig healing fungerer kroppen din kan gjøre på seg selv.

Kald og Kompresjon

Så snart en muskel er trukket, er det viktig å sette is på den for å redusere svelling. Jo mer svelling som forekommer, kan det føre til mer smerte. Så ved å gjøre det kaldt, reduserer du de smertefulle resultatene av en dårlig muskelkraft.

Det er også viktig å vikle muskel i en elastisk bandasje og heve den på en eller annen måte, for å redusere enhver form for press eller belastning på muskelen selv og for å redusere svelling. Dette bør gjøres i første omgang å starte helbredelsesprosessen, før du bruker varme og diverse kremer.

Varme og Kremer

Bruk av varme til en trukket muskel etter at den er stabilisert kan også være fordelaktig. Du bør vente med å bruke varme før etter noen hevelsen har gitt seg. Fuktig varme, fra en badestamp, badekar eller dusj, kanskje blandet med Epsom salter i vannet, kan berolige muskler og løsne opp noen tetthet som følge av slitasje. Varmen kan også forbedre blodsirkulasjonen og kroppens metabolisme, som hjelper kroppen til å leges raskere. Hvis du vil, kan du bruke kremer til muskelen, som Tiger Balm og arnica, som begge absorberer raskt inn i huden og kan avlaste spenningen i trakk muskelen selv.

Hvordan spise for å bygge muskler og miste vekt

Hvordan spise for å bygge muskler og miste vekt


Bygge muskler er mulig mens miste overflødig fett på kroppen din. Vektløfting og treningsøvelser brenne fett mens de nye muskel former. Som alle andre treningsprogram, kan kostholdet gjøre eller ødelegge resultatene. For eksempel kan de karbohydrater som muskel byggere krever i sin diett bremse vekttap parti hvis de ikke kontrolleres. Dietten som går sammen med vekttap, krever muskel-building diett dermed så mye oppmerksomhet som de øvelser som du utfører på planen.

Hvordan spise for å bygge muskler og miste vekt

•  Se på din protein inntaket nøye. Protein hjelper musklene reparere, gjenoppbygge og styrke. Men de tradisjonelle proteiner spist av de som gjennomgår vekttrening omfatter kjøtt som kan være høy i hvilke typer fett som dreper et vekttap diett. I stedet ser til magert kjøtt, eggehviter og skinn kylling. Skjær fettet fra kjøttet for å klippe det vekk fra kroppen. Bare ikke skjære kjøttet helt fordi kroppen din trenger protein.

•  Vurdere karbohydrater. Vekttap Kosten kutte karbohydrater fra alle måltider som en av de første tegnene på sin troskap til å miste vekt. Dette er en feil. Karbohydrater er den energien kroppen din trenger for å brenne fett og drivstoff treningsøktene. Kutte dem er som å ta gassen ut av bilen. For lite karbohydrater kan også føre til at kroppen til å gå inn i en tilstand som kalles ketose, som fører til nyrestein eller gikt. Mens karbohydrater som raffinert mel-laget bakevarer bør fjernes fra kostholdet, bør du vurdere karbohydrater fra pasta, brun ris og fullkornsbrød. National Institutes of Diabetes, Fordøyelsen og nyre sykdommer anbefaler minimum 130 g karbohydrater om dagen.

Ta gjerne med dine grønnsaker. Grønnsaker er en stift for å bygge muskler og miste vekt. Ikke begrense stivelsesholdige grønnsaker heller. Poteter og korn er populære eksempler på stivelsesholdige grønnsaker. Stivelse er en kompleks karbohydrat som kan hjelpe drivstoff dine muskel-bygningen treningsøktene. Bare permittere overflødig pålegg når spise stivelsesholdige grønnsaker.

Hold deg unna kortsiktige energi boosters. Drivstoff for trening er en ting, men kilden til at drivstoff er noe helt annet. Unngå energiinnsprøytninger fra sukker og koffein. Dette er kortvarig og ofte svært skadelig for både vekttap og muskel-building deler av din helse plan.

Vitaminer for sunne muskler

Vitaminer for sunne muskler


Løfte vekter er en måte å bygge sunne muskler, men like viktig er tilstedeværelsen av muskel-building vitaminer. Du kan trene ustanselig på et treningsstudio, men hvis du ikke mate musklene riktig mat, du bare få minimal styrke og masse. Du kan legge til mange av de vitaminene du trenger for muskelstyrke gjennom et sunt kosthold rikt på frukt og grønnsaker, men du kan også ta med tilskudd av enkelte vitaminer for å få ditt daglige behov.

Vitamin A

Vitamin A bidrar med proteinsyntese eller muskelvekst. Det hjelper også produsere glykogen, som er den energien som brukes av kroppen under intens trening. Den anbefalte daglige verdi - basert på en 2000-kalori diett for alle eldre enn 4 år - av vitamin A er 5000 IE, eller internasjonale enheter.

Du kan finne denne vitamin i melk, egg og mørke grønnsaker, selv om kroppsbyggere må kanskje legge mer vitamin A gjennom tilskudd fordi lav-fett dietter begrense mengder av vitaminer som finnes i sine måltider.

Vitamin B1 - Tiamin

Tiamin hjelper forbrenne protein, nøkkelen ingrediens for å bygge muskler. Dette vitamin hjelper også skjema hemoglobin. Dette er et protein som finnes i de røde blodcellene som frakter oksygen til musklene. Jo mer intenst du trener, jo mer tiamin kroppen din trenger for å legge til rette treningen. Den anbefalte DV for B1 er 1,5 mg; kilder inkluderer befestede brød, kjøtt, fisk, soya og belgfrukter.

Vitamin B2 - Riboflavin

Riboflavin, et annet navn for vitamin B2, hjelper forbrenne glukose, shuffling mat til arbeidende muskler. Det oksiderer også fettsyrer og bidrar protein metabolismen, noe som bidrar til å bygge muskler. DV for riboflavin er 1,7 mg; vitamin finnes i kjøtt, egg, grønne grønnsaker og belgfrukter.

Vitamin B3 - Niacin

Niacin, eller vitamin B3, er involvert i nesten 60 metabolske prosesser og er viktig for å gi den energien som trengs for en tung treningsøkt. DV for niacin er 20 mg. Du kan finne denne vitamin i Tyrkia kjøtt, rødt kjøtt, forsterkede frokostblandinger og peanøtter.

Vitamin B6 - pyridoksin

Som tiamin, hjelper pyridoksin forbrenne protein. Jo mer protein du spiser, jo mer av dette vitaminet du trenger. DV for B6 er 2 mg; den vitamin kilder inkluderer poteter, bananer, bønner, frø, kjøtt, fjærkre, fisk, egg og spinat.

Vitamin B12 - kobalamin

Som riboflavin, hjelper kobalamin også til å forbrenne glukose. Det hjelper også å opprettholde nervesystemet, inkludert ryggmargen. DV for kobalamin, eller B12, er 6 mcg. Kilder inkluderer fisk, biff, fjærfe, meieriprodukter og egg.

Biotin

Biotin hjelper forbrenne aminosyrer og produsere energi fra ulike kilder. DV for biotin er 300 mcg. Det er best å legge dette vitaminet gjennom tilskudd, fordi svært få naturlige kilder har tilstrekkelige mengder biotin.

Vitamin C - askorbinsyre

Vitamin C er en antioksidant som beskytter kroppen mot virkningene av stress. Som å bygge muskler er svært belastende på kroppen, er vitamin C spesielt viktig å oppheve eventuelle skader stress fører til cellene. Det hjelper også med opptaket av jern og metabolizing av aminosyrer, særlig kollagen. Kollagen er viktig for sterkere bindevev. Konsumere sitrusfrukter, røde bær, paprika, tomater, brokkoli og spinat, for å få vitamin C. Den anbefalte DV for det er 60 mg.

Vitamin D

Vitamin D er avgjørende for å absorbere kalsium og fosfor, som er både nødvendig å trekke sammen musklene under styrketrening. Svake sammentrekninger tregere muskel bygningen. Du får vitamin D gjennom sollys eksponering eller fra fiskeolje, befestede egg og melk. Den foreslåtte DV er 400 IE.

Vitamin E

Som vitamin C, beskytter kraftig antioksidant celler fra stress intense treningsøkter. Du kan finne vitamin E i vegetabilske oljer, avokado, nøtter, grønne bladgrønnsaker og hvetekim. DV er 30 IE.

Hvor mye protein trenger du for å få muskler?

Daglige protein behov

For å bygge mobilnettet vev, krever kroppen din en tilførsel av protein. Protein bryter ned i fordøyelseskanalen for å danne aminosyrer, som i sin tur skjema cellulære vev og organeller. Ifølge life.familyeducation.com, proteinbehov varierer. For hver kilo i vekt, hvis du er stillesittende, bør du ha mellom .36gs og .5gs av protein i kosten. Hvis du er en moderat aktiv person, bør proteininntaket være .8gs per kilo kroppsvekt. Hvis du ønsker å få muskler, trenger du minst 1 gram protein per kilo kroppsvekt, ifølge stronglifts.com.

Kilder til protein

Du får de mest konsentrerte kilder til protein i kjøtt, enten det er hvitt eller rødt kjøtt. Biff, vilt og kalkun bryst er de mest tallrike kilder til protein på 26 gram per porsjon (se referanser). Cottage cheese er også en effektiv kilde til protein, i tilfelle du ikke ønsker å spise kjøtt. Den inneholder 14gs protein i 1/2 kopp. Disse matvarer er også høy i kalorier, så du får masse energi til å trene og få muskler. En vanlig misforståelse er at høy-kalori mat er et dårlig valg av matsorter når du arbeider ut. Kroppen trenger mer kalorier enn den forbruker for å få muskel massen.

Slik kommer Protein

En høy-protein diett inneholder mye kjøtt, egg og meieriprodukter. En kopp havregryn med en skje med peanøttsmør, egg, bacon og toast vil gi deg minst 85gs av protein til frokost, og et glass helmelk vil legge 8GS. Det er 93gs av protein bare til frokost. Frokost er det viktigste måltidet på dagen - spesielt når få muskler - fordi stoffskiftet er lavest etter å ha våknet opp, og du kan derfor få mest mulig ut av et måltid. Hvis du arbeider ut i morgen, vil kroppen bruke energien fra frokosten for å bygge muskler. Til lunsj, bør du ha frukt og en sandwich med kalkun bryst for annen 40gs. Til middag vil en bolle med brun ris gi 5gs protein. Mer mat kan legges til etter behov for din vekt og matbehov.

Protein dietter for å bygge muskler for den seriøse idrettsutøver

Protein dietter for å bygge muskler for den seriøse idrettsutøver


Protein dietter for å bygge muskler er grunnlaget for enhver seriøs idrettsutøver muskelsammensetning. Kosthold rikt på protein, balansert med komplekse karbohydrater, hjelpe den seriøse idrettsutøver i utviklingen av slankere, sterkere muskelvev, noe som resulterer i det som kalles en idrettsutøver kroppsbygning. Protein er en hvilken som helst plante eller animalsk vev rik på organiske molekyler som tilfører essensielle aminosyrer i kroppen.

Betydning

Protein er viktig for mange av kroppens funksjoner som sterke bein, brusk, blod, hud og muskler. Kroppen din bruker protein til å reparere seg selv fra en skade og å bygge nytt vev. Muscle bygningen er i hovedsak bygging av nytt vev, og en høy-protein diett er et must for fôring og reparere nytt vev. Kroppen lagrer ikke protein som den gjør karbohydrater og fett; derfor trenger kroppen din mer protein.

Typer

De typer protein dietter som er best for å bygge muskler for den seriøse utøveren inkluderer boneless og skinn kylling, fisk, magert kjøtt, mager kalkun, egg, cottage cheese, skummet melk, bønner, nøtter og hele korn. Sørg for å holde seg borte fra bearbeidet kjøtt som kjøttpålegg, pølser og pølse som forbruket av større mengder bearbeidet kjøtt har vært knyttet til økt risiko for diabetes, hjerte-og karsykdommer og tykktarmskreft.

Timing

Ifølge Frank Hu, MD, PhD, assisterende professor ved Institutt for ernæring ved Harvard University School of Public Health i Boston, høy-protein diett øke metthetsfølelse og redusere sult, sammenlignet med høy-fett eller høy-karbohydrat dietter. Dette er viktig for den seriøse idrettsutøver, som trenger å innlemme protein i flere måltider og snacks spredt jevnt utover dagen. Siden protein ikke lagres i kroppen, er den post-workout snack eller måltid viktig å forsyne kroppen med umiddelbar næringsstoffer for å begynne å reparere og voksende mager muskelvev.

Variety

Varierende proteinrik mat i kostholdet ditt vil holde deg fra å bli lei med "samme gamle samme gamle," blande den vil holde deg interessert i kostholdet ditt og, viktigst, holde deg å spise. For kylling, kjøtt og fisk, vil du holde deg unna sauser som inneholder fett. I stedet bruker chilis, salsa, balsamicoeddik og olivenolje. Spis fullkorn og nøtter for å holde protein nivåer opp, og med den ekstra fordelen av fiber, vil du være mett lenger. Spis bønner med noen måltider og få fordelen av en høyere proteinkilde enn grønnsaker som også inneholder fiber.

Langtidseffekter

Det er noen bekymringer i det medisinske miljøet om de langsiktige virkningene av høye protein dietter. Ifølge Christopher D. Gardner, PhD, assisterende professor i medisin ved Stanford University i Palo Alto, California., Kan høy-protein dietter være handels kortsiktige fordeler for langsiktige helsemessige konsekvenser. Når kroppen bryte ned protein, kroppen produserer ammoniakk. Ingen vet de langsiktige effektene av høyere ammoniakknivåer i kroppen vår. Deborah Sellmeyer, MD, assisterende professor i medisin og direktør for Senter for Osteoporose ved University of California i San Francisco, foreslår kroppen slipper butikker av kalsium i blodet for å motvirke en økning av syrer forårsaket av protein forbruk. For mye tap av kalsium kan føre til osteoporose senere i livet.

Hva slags mat er bra for å bygge muskler?

For å bygge muskler, trenger kroppen kalorier. Imidlertid må kvalitet kalorier brukes for å minimalisere fett forsterkning og gi muskler riktig ernæring for vekst. Beste mat for å bygge muskler er kalori tett mat som gir protein med enten fett eller karbohydrater.

Dairy

Melk, yoghurt, ost og egg har vært en favoritt av kroppsbyggere og strongmen for lenge. Dairy er kalori tett, har et fullstendig proteinkilde (alle aminosyrer som er nødvendige for mennesker er til stede), og har både fett og karbohydrater.

Beef

Biff er mer kalori tett enn fjærfe eller fisk. Oksekjøtt er en fullstendig proteinkilde, og har to typer fett - mettede og enumettet.

Nøtter og oljer

Muttere er rike på proteiner, men ikke en fullstendig kilde, og like mengder av alle tre typer av fett. Nøtter er veldig kalori tett mat. Bill "Peanuts" West, en profesjonell makt-løfteren og grunnlegger av Westside Barbell Club, var kjent for inntak av store mengder peanøtter å øke muskelmasse.

Hvordan å spise sunn mat for å bygge muskler

Hvordan å spise sunn mat for å bygge muskler


Komme i form innebærer en hårfin balanse mellom å fjerne overflødig fett fra kostholdet ditt og konsumere protein og aminosyrer du trenger for å bygge muskler. Uten riktig kosthold og ernæring, vil du ikke være i stand til å bulk opp. Selvfølgelig, er det avgjørende å få riktig type protein. Protein kosttilskudd kan hjelpe deg å nå noen av målene, men ideelt sett hvert måltid bør inneholde vekstfremmende matvarer. Hvis du handler riktig, bør ditt daglige kosthold inkluderer de ni essensielle aminosyrer for vekst: histidin, isoleucin, leucin, valin, lysin, metionin, fenylalanin, treonin, og tryptofan.

Hvordan å spise sunn mat for å bygge muskler

1 Vare pantry med det grunnleggende. Ved å holde vanlige ingredienser tilgjengelig, har du mulighet for flere sunne, muskel bygging måltider daglig. Blant dine stifter bør være egg for protein, fet fisk for omega-3 fettsyrer, nøtter for fiber, sink og fett, rødt kjøtt for jern og B12, Tyrkia for tryptofan og ingen mettet fett og rikelig med frukt og grønnsaker for fiber og antioksidanter .

Cook med olivenolje eller linfrø. Extra virgin olivenolje er en sunn base for sauteing grønnsaker eller en enkel salat dressing. Linfrø kan brukes som en fetterstatning i baking eller blandet med yoghurt eller havremel. Det er også en kilde for protein, fiber, og til og med omega-3.

Bruk yoghurt eller kokosmelk i shakes å erstatte helmelk. Begge er lite fett, og yoghurt gir sunne bakterier. Bland med bær, te og linfrø for en sunn frokost.

Bruk brun ris og quinoa som carb stifter for å gi deg energi. Noen eksperter sier til bare konsumere karbohydrater etter en treningsøkt. Quinoa er høy i fiber og protein. Koker det som du ville ris og bland med grønnsaker.

Hvis spise ute, vurdere meksikansk mat. Avokado gir sunt fett, og er ganske mettende. Guacamole legger tomater til mix, som også gir lykopen. Rødt kjøtt og svarte bønner er en god protein alternativ, men unngå hvitt mel chips og tortillas. Meieriprodukter gir mange av de essensielle aminosyrer for muskel gevinst, men ost legger også en betydelig mengde fett i kostholdet ditt, så spiser i moderate mengder.

Drikk rikelig med vann, minst to kopper med hvert måltid. I morgen, bør du ha grønn te i stedet for å fremme vekttap og bedrer blodsirkulasjonen.

Hint

  • Working ut er den eneste måten å få muskler og miste fett. I kombinasjon med å spise riktig mat, vil en konsekvent treningsplan som kombinerer styrke og utholdenhetstrening kan hjelpe deg å legge til muskel.

Hva er komplikasjoner av ekstern strålebehandling for prostatakreft?

Hvert år over 185 000 amerikanske menn får diagnosen prostatakreft, og er den nest største årsaken til kreft hos menn, ifølge US Centers for Disease Control and Prevention. Mens ekstern strålebehandling er en vanlig behandling for prostatakreft, gjør prosedyren utgjøre en risiko for bivirkninger.

Betydning

De vanligste bivirkningene av ekstern strålebehandling for prostatakreft er tretthet, samt hud rødhet og irritasjon; disse forekommer i de fleste menn på et tidspunkt under behandlingen, i henhold til University of Pittsburgh Medical Center.

Typer av andre bivirkninger

Andre mulige bivirkninger av ekstern strålebehandling inkluderer rektal smerte eller kløe, lekkasje av avføring, diaré og hyppig eller haster vannlating. Disse effektene forekommer i om lag 30 til 50 prosent av pasientene, ifølge University of Pittsburgh Medical Center.

Time Frame

De fleste av bivirkningene som utvikler i løpet av ekstern strålebehandling behandlinger oppstå av den andre og tredje uken av behandlingen og stoppe etter behandlingen avsluttes, melder University of Pittsburgh Medical Center. Strålebehandling har potensial til å føre til andre komplikasjoner som utvikler måneder etter behandling avsluttes også.

Risiko

Erektil dysfunksjon ofte utvikler mot slutten eller etter ekstern stråle strålebehandling for prostatakreft og kunne fortsette gjennom hele livet. I noen tilfeller fører prostatakreft til skade på endetarmen som krever kirurgisk reparasjon, advarer Mayo Clinic.

Oppløsning

Å få nok hvile og spise en balansert kosthold bidrar til å begrense noen av de komplikasjoner av ekstern strålebehandling for prostatakreft, foreslår American Cancer Society. Unngå iført tettsittende klær over det bestrålte området for å minimere hudirritasjon.

Strålebehandling for ubrukelig lungekreft

Ifølge Radiological Society of North America (RSNA), lungekreft pasienter som har svulster som har spredt (spredning til andre deler av kroppen) blir ofte behandlet med strålebehandling for å angripe kreft og for å lindre symptomer. Når den brukes som en primær behandling, når kirurgi ikke er mulig, strålebehandling kan gis alene i kombinasjon med kjemoterapi.

Stråling

Når lungekreft er ubrukelige, er målet for strålebehandling å ødelegge så mange kreftceller som mulig uten å skade nærliggende friskt vev eller provosere en farlig reaksjon.

Strålingsterapi er også brukt for å behandle lungekreft som har spredd seg til hjernen eller andre områder av kroppen.

Det sier RSNA strålebehandlingen er vanligvis administreres i en rekke økter i løpet av seks uker. Konvensjonell strålebehandling tar sikte på en bjelke av røntgenstråler direkte mot tumoren.

Stereo Body Radio Therapy

Den RSNA sier en ganske ny teknikk kalt stereotactic kroppen radioterapi (SBRT) gir svært høye doser av strålebehandling til lungekreftpasienter når kirurgi ikke er mulig.

SBRT innebærer utslipp av mange, svært fokusert og potente stråling bjelker som jage lunge svulst og dens luftbevegelse. Tre til fem behandlinger er standard.

Ekstern Beam og Brakyterapi

Ekstern-stråle strålebehandling brukes vanligvis til å behandle lungekreft og andre kreftformer som har spredt seg. Den sender en stråle av stråling direkte på svulsten.

Brachyterapi bruker slanke rør for å sette radioaktive frø i den nøyaktige plasseringen av malignitet. Denne behandlingen kan være effektiv når lungekreft har spredd seg til hals som resulterer i obstruksjon. I høye doser kan det være fordelaktig for pasienter med inoperabel svulster i det sentrale området av lungene.

Metastasized Lung Cancer

The University of Maryland Medical Center (UMMC) sier strålebehandling er hoved behandling når lungekreft har metastasert til hjernen (med mindre kreften er liten nok til å bli behandlet kirurgisk).

UMMC sier kliniske studier ser på bruk av stråling til hodet som et middel for å hindre spredning av lungekreft til hjernen.

Ikke-småcellet lungekreft (NSCLC)

I noen tilfeller av ikke-småcellet lungekreft, er det umulig å kirurgisk fjerne hele svulsten. I tillegg til vanlige kjemoterapibehandlinger, kan pasienten bli gitt små doser av stråleterapi (noen ganger flere behandlinger per dag) i flere uker.

Palliativ behandling

Når en kur for lungekreft ikke er et alternativ, kan strålebehandling brukes som palliativ behandling (redusere symptomer uten eliminering kreft). Disse symptomene kan omfatte kortpustethet. Palliativ strålebehandling ofte gis i kombinasjon med kjemoterapi.

Om strålebehandling for lungekreft

Om strålebehandling for lungekreft


Strålingsterapi, noen ganger referert til som radioterapi, er en vanlig brukt behandling for mange former for kreft, inkludert lungekreft. For de fleste lungekreftpasienter, vil en behandlingsplan inkluderer strålebehandling, i tillegg til andre behandlingsalternativer som kjemoterapi og kirurgi. Bare en lege kan avgjøre om strålebehandling er en passende behandlingsalternativ for et individs lungekreft.

Fakta

Strålebehandling er sikker bruk av stråling for å behandle kreft. Røntgenstråler er rettet mot tumor og anvendt for å drepe kreftceller i området av tumoren og samtidig unngå den omkringliggende friskt vev.
Strålebehandling brukes til å behandle både ikke-småcellet og små-celle lungekreft. Disse to typer lungekreft ble oppkalt etter hvordan kreftcellene ser under et mikroskop.
Ikke-småcellet lungekreft utgjør om lag 80% av alle lungekrefttilfeller. Det er tre typer av ikke-småcellet lungekreft: plateepitelkarsinom, adenokarsinom og stor-cell carcinoma. De kreftceller i hver av disse undertypene er forskjellige størrelser og har ulik kjemisk gjør ups.
Ikke-småcellet lungekreft er ofte behandlet med en kombinasjon av strålingsterapi, kirurgi og kjemoterapi.
Småcellet lungekreft står for om lag 20% ​​av lungekrefttilfeller og nesten også forårsaket av røyking. De kreftceller er små, men formere svært raskt. Små celle lungekreft er vanligvis behandles med strålebehandling og kjemoterapi.

Type

To former av bestrålingsterapi blir ofte brukt til å behandle lungekreft. Ekstern stråleteknikken tar sikte på flere strålefelt direkte på tumor og holder stråling fra friske celler. Denne behandling er vanligvis gitt i løpet av mange uker i stedet for alle på en gang. Bryte terapi opp i små doser over et lengre tidsrom har vist seg å medføre færre bivirkninger.
Tredimensjonal konformt strålebehandling benyttes et 3-D bilde for å sikte en høydose stråle direkte på svulsten. Denne bjelken justeres for å passe til formen og størrelsen av tumoren. Denne teknikk minimaliserer mengden av stråling normale deler av lungen mottar.
En tredje form for strålebehandling kalles brachyterapi er en gang brukt til å lindre sever symptomer på lungekreft, men har ikke vist seg å kurere kreft. I brachyterapi, er radioaktive frø implanteres direkte inn i området av tumoren ved hjelp av en tynn plastrøret. Disse frøene kan fjernes og settes inn igjen etter behov gjennom hele behandlingsforløpet.

Funksjon

Strålebehandling virker ved å skade kreftceller slik at de er ute av stand til å formere seg. De døde kreftceller blir naturligvis fjernet av det menneskelige legeme. I løpet av denne prosessen, kan friske celler også bli skadet, men disse friske celler er i stand til å reparere seg selv etter at strålebehandlingen er avsluttet.
Det er tre hoved bruksområder for strålebehandling for å behandle lungekreft. Den første er som primær behandling for lungekreft, enten alene eller i kombinasjon med kjemoterapi og kirurgi. Den andre er etter operasjonen for å befri kroppen for eventuelle gjenværende kreftceller. Den tredje anvendelse er å behandle lungekreft som har spredt seg fra lungene til andre deler av kroppen.

Fordeler

Fordeler med lungekreft kan omfatte lindring av symptomer lungekreft, krymping av tumor, cancer og remisjon. Strålebehandling er spesielt gunstig for dem som ikke kan opereres på grunn av hjertesvikt eller et behov for å være på blodfortynnende medisiner. Kirurgi kan også være farlig for de som er eldre eller har andre kroniske tilstander. En endelig fordel med strålingsterapi er at det ofte har mindre bivirkninger enn kjemoterapibehandling. Mens tap av hår på brystveggen er vanlig, trenger pasientene ikke mister håret på hodet eller andre områder av kroppen. Pasientene opplever også mindre kvalme under og etter strålebehandling behandling som apposed til kjemoterapi.

Risikofaktorer

Strålebehandling har mange risikofaktorer knyttet til bruken. Bivirkninger oppleves av de fleste mennesker får behandling. Den mest vanlige bivirkning er tretthet. Fatigue normalt begynner etter de første øktene og forverres i løpet av behandlingen.
Andre bivirkninger inkluderer midlertidig og permanent tap av hår på brystveggen, hudirritasjon, midlertidig tap av matlyst, og betennelse i spiserøret som kalles øsofagitt. Strålingspneumonitt, som er en betennelse i lungene, kan forekomme 3-9 måneder etter kurset av strålebehandling er avsluttet.

Homøopatisk Relief for stive muskler

Homeopati kan gi fantastisk lettelse for stive muskler. Fordi muskelsmerter kan innebære så mange områder av kroppen, er det mange remedier. Velge riktig middel kan spare tid og smerte. Begrens søket ved å påpeke smerten opprinnelse og hensyntatt eventuelle tilknyttede symptomer og bivirkninger.

Rettsmidler

Solblom er en go-to rette for alle typer muskelsmerter. Dens spesialitet er å behandle smerte som et resultat av en traumatisk sjokk til systemet. Blåmerker, forstuinger og whiplash er typer forhold som mest nytte av Arnica. Arnica arbeider også for å roe rush av følelser som kan følge med en skade. Det kan tas som et forebyggende tiltak, før og etter trening eller anstrengende aktivitet.
For muskelstivhet relatert til forstuinger og belastninger, bruke Rhus Gift. Det rette lindrer lumbago, slitasjegikt, stiv nakke, carpal tunnel syndrom og fibromyalgi. Smerte i nedre rygg, tørrhoste og et ønske for melk kan være til stede. Symptomer intensivere i morgen, med fuktighet og kulde, og etter lange perioder uten aktivitet. De blir bedre av varmen, bevegelse og stretching.
Trollbær er mer egnet for stivhet som følger kraftig mosjon eller overdreven fysisk anstrengelse. Revmatiske lidelser - de som forårsaker betennelse i ledd eller lemmer, noe som fører til muskelstivhet - kan behandles med Actaea. Andre indikasjoner for dette midlet som forvirring, depresjon, hodepine som forbedrer i frisk luft og aversjon mot kaldt vær og bevegelse. Symptomer vanligvis bedre i varmt vær og mens du spiser.
Et annet alternativ for revmatiske lidelser er causticum, som også behandler kramper i nakke og kjeve området og dype muskel tårer. Andre indikasjoner for causticum omfatte angst, vaklende underarm muskler, lokalisert lammelse og rastløse ben syndrom, som er preget av en merkelig følelse i bena som ber bevegelse og intensiverer om natten, ofte resulterer i søvnløshet. Kaldt og tørt vær forverrer symptomene, som er noe lindres av varme eller fuktighet.

Dosering

Standarden anbefalte dosering av homeopatiske medisiner er fem sublingvaltabletter pellets, tatt i løpet av dagen så lenge symptomene vedvarer. Homøopatiske geler, salver og kremer er også tilgjengelig for muskelsmerter. Aktuelt program kan bidra til raskere restitusjon.
I tilfelle av akutte tilstander, slik som stivhet som følge av skade, kan en lavere-potens av det valgte middel, slik som 6X eller 6C. For smerter forårsaket av kroniske tilstander som revmatoid artritt, prøv en høyere potens av 30x til 200c. Hvis tvil fortsatt om hvilke middel er aktuelt, bør du vurdere å kontakte en profesjonell homøopatisk lege.

Hvordan bruke Stråling for lymfom

En lymfom er enhver kreft i lymfesystemet. Lymfesystemet består av lymfeknuter og et nettverk av fartøyer som frakter lymfe i hele kroppen. Lymfomer kan klassifiseres i Hodgkins lymfom og non-Hodgkins lymfom. Hodgkins lymfom er svært behandles med stråling og er den første type av cancer som skal behandles på denne måte.

Bruksanvisning

Velg ekstern strålebehandling. Dette er den mest vanlige type strålebehandling for lymfomer og vil levere en fokusert stråle av stråling med en lineær akselerator. Denne enheten beveger seg rundt i kroppen slik at den kan målrette det ønskede området med minimal stråling til sunt vev. I tillegg til behandling av tumor, kan radioterapi også redusere størrelsen på en svellet lever eller milt. Pasienten vil typisk motta radioterapi i en serie av sesjoner over et gjennomsnitt av to til ti uker.

Gjennomføre en simulering for å finne den beste metoden for å styre stråling. Måle pasientens kropp og markere huden med små prikker for å indikere målsetene for strålingen. Det kan også være nødvendig å bruke en enhet for å immobilisere pasienten under behandling økter.

Bestem stråledose. En stråling onkolog vil velge hvor mye stråling til bruk basert på en bestemt type lymfom sin nåværende stadium og den spesifikke målet for behandlingen.

Utfør radioimmunterapi (RIT) for lymfomer som har en assosiert antigen. Denne type radioterapi anvender et antistoff som svarer til et antigen som bare produsert av lymfom. Antistoffene er merket med et radionuklid som leverer letal bestråling til målcellen.

Kombiner strålebehandling og kjemoterapi. Tidlig stadium lymfomer kan behandles med bestråling alene, men senere stadier krever typisk en multi-modal tilnærming som omfatter kjemoterapi. Radioterapi kan også kombineres med kjemoterapi for å forberede en pasient for en lymfom vevstransplantasjon.

Ved hjelp av Palliativ strålebehandling for å behandle kreft

Palliativ strålebehandling refererer til bruk av strålefremgangsmåter for ikke å herde legemet av kreft, men for å minske kreft vekst og smerteinduserende effekter. Dette kan anvendes på pasienter med kreft har nådd et stadium der sykdommen er terminalen og pasienten er komfortabel å bli gjort.

Bruk

Palliativ strålebehandling er ansett bare når behandlings fordelene vil oppveie eventuelle negative bivirkninger. Derfor, en lege, pårørende og potensielt pasienten selv bør veie alternativene. Noen tilfeller som kan tyde på potensialet for palliativ omsorg er kreft som har nådd bein eller hjerne, en kreftsvulst som presser på ryggmarg og hemme bevegelse, en kreftsvulst som holder en person fra å spise, puste, eller delta i en avføring eller kreft som forårsaker blødning i magen, strupen, blære eller andre organer.

Typer

En strålings oncologist kan evaluere en pasient med disse typer av kreftformer for å bestemme områder hvor en pasient kan motta strålingsterapi for å lindre smerte, langsom indre blødninger og hindre trykk på ryggmargen. Stråling kan leveres i ulike behandlinger, så mye som fem dager i uken i 1 til 3 uker. Beløpet kan bestemmes basert på hvilke behandlinger vil gi de beste resultatene.

Potensielle bivirkninger

Mens stråling behandlinger selv er ikke smertefullt, kan pasienten oppleve bivirkninger som økt tretthet, kvalme eller diaré. Imidlertid er disse behandlingene anbefales med vekt på å minimere skadelige bivirkninger. Holde en lege informert om eventuelle bivirkninger relatert til stråling kan tillate legen å foreskrive noen medisiner for å hjelpe med disse effektene.

Pasienter som mottar palliativ stråling behandlinger er i stand til å overleve uker lengre enn de som ikke gjør det, og ofte med betydelig mindre smerte.

Ekstern og intern stråling for livmorhalskreft

Livmorhalskreft er preget av ukontrollert multiplikasjon av cellene lining livmorhalsen. Per National Cancer Institute (NCI) nesten 12.000 personer er diagnostisert med livmorhalskreft årlig i USA. Selv om ingen fullstendig kur er tilgjengelig ennå for tilstanden, er behandlinger som strålebehandling ofte gis for å kontrollere spredning av kreftceller.

Stråleterapi

Strålebehandling innebærer å utsette de ondartede cellene i livmorhalsen til høy energi lys stråling for å ødelegge dem og hindre deres metastasering.

Ekstern strålebehandling

I ekstern behandling kreftcellene i livmorhalsen blir eksponert for lys ved hjelp av en ekstern kilde for stråling.

Intern strålebehandling

I intern behandling, også kalt brachyterapi, er radioaktive frø plasseres nær de cancerøse celler som kler livmorhalsen. Brachyterapi er nyttig i behandling av pasienter som er kreftceller forbli lokalisert innenfor det livmorhalsen og har ikke spre seg til de nærliggende organer.

Time Frame

Tidsrammen for strålebehandlingen varierer avhengig av den hastighet med hvilken kreftcellene spre seg. I de fleste tilfeller 2-3 økter med strålebehandling holdes ukentlig i nesten en måned.

Effekter

Vaginal blødning, sårhet i nærheten av vulva og diaré er vanlige erfarne komplikasjoner som følge av strålebehandling.

Advarsler

Over eksponering for solen, samt eksponering for miljøgifter mens gjennomgår strålebehandling (både intern og ekstern) for livmorhalskreft.

Strålebehandling for Hodgkins lymfom

Hodgkins lymfom eller Hodgkins sykdom, er en form for kreft som rammer de hvite blodceller som kalles lymfocytter. Disse cellene er en del av immunsystemet og spille en viktig rolle i bekjempelsen av infeksjoner i hele kroppen. Strålebehandling eller strålebehandling, brukes på flere forskjellige måter å bekjempe de skadelige effektene av Hodgkins lymfom.

Forstå Stråleterapi

Ifølge American Cancer Society, innebærer strålebehandling bruk av høy-energi stråling for å bremse eller ødelegge kreftceller. I tilfeller av Hodgkins lymfom, er i form av stråling som brukes kalt ekstern strålebehandling, som benytter en anordning som ligner på en røntgenmaskin for å fokusere kontrollerte doser av stråling på stedet av kreft. Vanligvis er denne tilnærmingen mest effektiv når lymfom er begrenset til et område av kroppen.

Stråling som Sole Treatment

Hvis lymfom er fanget i en tidlig fase, kan en pasient mottar strålebehandling som hennes eneste form for behandling. Under disse omstendigheter, vil hun får vanligvis en form for terapi kalt involvert felt stråling, som fokuserer et doser av stråling direkte på kreft lymfeknuter. I noen tilfeller, kan hun motta en type behandling som kalles utvidet felt stråling, som leverer strålingen til et bredere område som et forebyggende tiltak mot spredning av lymfom. Når gitt over membranen, er denne teknikk som kalles mantelen felt stråling, og omfatter bryst, hals og underarm lymfeknuter. Når gitt under mellomgulvet, er det som kalles omvendt Y-feltet stråling. Moderne fremskritt i kreft-bekjempelse teknikker gjør de upresise taktikk utvidet felt behandling ganske uvanlig.

Stråling med kjemoterapi

Strålebehandling for Hodgkins lymfom er ofte kombinert med kreft-bekjempelse medisiner med kjemoterapi. I denne tilnærmingen, vil en onkolog (kreft spesialist) først gi en intravenøs eller oral dose av ett eller flere kjemoterapeutiske midler. En tekniker vil deretter bruke en dose involvert feltet stråling til kreft nettstedet. Denne kombinasjonsbehandling er ofte gitt på poliklinisk basis, og kan strekke seg over en periode på omtrent fire uker. Ifølge The Merck Manuals Online Medical Library, er mer enn 80 prosent av tidlig stadium Hodgkins pasienter kurert ved hjelp av denne kombinasjonsbehandlingen. Hvis lymfom har avansert til senere stadier, effektiviteten av denne teknikken synker mot 50 prosent.

Bivirkninger og forsiktighetsregler

Potensielle bivirkninger av strålebehandling kan være både kort og lang sikt. Kortsiktige effekter kan være tretthet, hudforbrenninger, kvalme, tørr munn, senket blodlegemer og diaré. Langsiktige effektene varierer med området utsatt for stråling, og kan omfatte skjoldbruskkjertelen skader, økt risiko for hjerneslag, hjertesykdom eller hjerteinfarkt og økt risiko for fremtidige kreftformer.

S Dersom barnet har Hodgkins sykdom, potensielle komplikasjoner av strålingsterapi inkluderer fysisk misdannelse og mangel på riktig benvekst. For å redusere disse mulighetene, vil strålingen bli gitt i den minste dosen mulig. Hvis lymfom er diagnostisert under et svangerskap, kan strålebehandling anvendes i kombinasjon med en ledning skjold for å beskytte barnet utvikler. Rådfør deg med en onkolog for en nærmere forklaring av risiko og fordeler ved behandlingen.

Om strålebehandling for Vaginal plateepitelkreft

Ifølge American Cancer Society (ACS), ca 70 prosent av alle vaginal kreft er plateepitelkarsinom. Vaginal plateepitelkreft rammer hovedsakelig kvinner over 40 år, med 50 prosent av disse tilfellene er hos kvinner over en alder av 70.

Funksjoner

Hvis du har livmorhalskreft eller pre-kreft, er du også i større fare for vaginal plateepitelkreft. Behandling er viktig, men du bør være fullt informert om risikoen forbundet med noen form for behandling, inkludert strålebehandling.

Behandling

Ifølge ACS, noen studier funnet at strålebehandling for behandling av livmorhalskreft kan faktisk øke sjansene for vaginal kreft, men ingen endelig konklusjon er nådd. Ironisk nok er strålebehandling foretrukket for behandling av vaginal squamous cellekreft. Kjemoterapi og kirurgi er andre alternativer.

Typer

Høyenergistråler rettet mot det berørte området blir brukt til å ødelegge kreftceller. Med intern strålebehandling, er radioaktivt materiale plassert inne i skjeden, og, avhengig av inneslutning anvendes, leverer stråling ved en lav dose eller høy-dosehastighet. Interstitiell stråling blir levert til det påvirkede området i form av injeksjoner.

Risikofaktorer

Mens stråling er en anbefalt og effektiv form for behandling i å drepe kreftceller, kan du også kjøre risikoen for stråling dreper friske celler også. Andre bivirkninger er rødhet eller forandringer i hudens farge, ømhet, utvikling av arrvev og infeksjon.

Etter strålebehandling

Etter strålebehandling for vaginal plateepitelkreft, er det viktig å holde det berørte området rent og beskyttet.

Hvordan bruke urter for å slappe av

Hvordan bruke urter for å slappe av


Dagens moderne liv forårsaker stress, men du kan bruke urter for å slappe av og roe ned sinnet og musklene dine. Siden tidenes morgen har beroligende urter trøstet sorgen og lettet nervøsitet og angst. For kronisk følelsesmessig opprørt, noen urter er svært effektive i å redusere angst. Avhengig av individuelle stressnivået, kan du ha nytte av blant annet urter i kostholdet ditt.

Bruksanvisning

•  Legg opp til 10 dråper California poppy skjær til en kopp vann og drikke tre ganger om dagen for å lindre mild angst og stress. Alternativt, bratte 1 spiseskje av California poppy te i en kopp kokende vann i fem minutter. Bruk opptil fem ganger daglig. I motsetning til sin opium fetter, inneholder California poppy alkaloider som hjelper hjernen i avslappende.

Bruk Passion Flower ekstrakt om natten for å hjelpe deg å sovne under stressende tider. Opp til 300mg av denne urten, tas som et supplement med et glass melk eller blandet i juice, kan forbrukes én time før du går til sengs for å slappe av sinnet og fremme dyp søvn. Når tatt i riktig dosering, vil Passion Flower ikke produsere morgen sedasjon bivirkninger.

Se etter Valerian rot kosttilskudd og Valerian rot te å berolige uryddig nerver og redusere søvnløshet. Valerian, høstet fra blader, blomster eller andre deler av anlegget, viser ingen gunstige resultater, bare røttene inneholder de aktive ingrediensene som trengs for å hjelpe deg å slappe av. Du må kanskje ta opp til 30 mg av vendelrot i tre uker før du opplever lettelse, siden denne urten avhenger av en oppbygging i systemet.

Dra nytte av den naturlige anti-angst effekten av humle, best kjent for ølbrygging. Dimetylvinyl
karbinol, den aktive ingrediensen i denne urt fungerer som en mild beroligende når noen få dråper av humle ekstrakten tilsettes til en kopp natta grønn te. Butikken hopp i kjøleskapet ettersom varme og lys kan raskt ødelegge sin effektivitet. Bruk humle i kombinasjon med urter, vendelrot, for økt effektivitet.

Nipp til en kopp kamille te når du trenger mild lindring eller når angst og stress fører til en urolig mage. Kamille inneholder glatt muskelavslappende egenskaper og er best egnet til fordøyelseskanal opprørt, selv om å drikke en kopp før sengetid kan også bidra til å lindre mild spenning.

Tips og advarsler

  • Bruk urte rettsmidler for å slappe av og redusere stress tidvis mindre regissert av en lege for bruk på en kontinuerlig basis.

Strålebehandling for prostatakreft

Strålebehandling er en vanlig verktøy som brukes av medisinske fagfolk til å drepe eller ødelegge kreftceller som kan forbli i kroppen etter operasjonen, eller som et første-trinns behandling for lavgradig eller lav-stadium kreft vekst funnet i prostatakjertelen. Stråling kan også være et alternativ for de pasientene som opplever et tilbakefall eller gjenvekst av kreftvev celler i prostata noen tid etter operasjon på prostata eller fullstendig fjerning av prostata er utført.

EBRT

Ekstern strålebehandling er en type terapi der den enkelte vil legge seg ned et bord og motta stråling fra en ekstern kilde, som en laser som ser mye som en X-ray eller bildemaskin. Denne teknikken kalles også EBRT. Området som skal utsettes for bestråling er ofte preget på huden med bruk av en markør, som hjelper teknikere fokusere strålen på den nøyaktige beliggenhet for å bli behandlet med stråling.

3D-CRT

Tredimensjonal Radiation Therapy er vanligvis brukes i dag, og er kjent som 3D-CRT, som står for tredimensjonale konforme strålebehandling. Datamaskiner blir brukt i denne teknikk for å levere presise stråling som reduserer skade og død av ikke-cancerøse vev i løpet av stråleprosessen. Pasienten blir ofte plassert i en kropps-mold-type støpt som holder personen fremdeles mens strålen er fokusert på det område som skal behandles.

IMRT

Intensitetsmodulert Radiation Therapy, også kjent som imrt, blir også vanligvis brukes i dag, og er også maskinskrevet og styres av en datamaskin. I denne teknikken blir pasienten flyttes eller dreies rundt maskinen som sender ut en stråle, slik at strålen for å tilveiebringe flere forskjellige vinkler for å gi høyere styrke og effektivitet mot cancer vekst.

Protonstråler

Konformal Proton strålebehandlingen er lik 3D-CRT men bruker protonstråler i stedet for en X-ray tilnærming for å levere stråling. Dette er en ganske ny teknologi. Studier om effektiviteten er fortsatt under observasjon. Advancing teknologier i ekstern strålebehandling tilby en mer nøyaktig fokus mot kreft vev og forårsake mindre skade, skade eller død for ikke-kreft vev i omkringliggende områder.

Brachyterapi

Intern strålebehandling er kjent som brachyterapi, og blir utført ved innføring av små pellets eller radioaktive frø inn i prostata. Denne teknikken er generelt begrenset til menn som opplever saktevoksende svulster eller kreft vekst. Frøene eller pellets avgir lave doser eller stråling i et tidsrom på uker eller måneder, avhengig av effekt og resultatene til den enkelte pasient.