Digidexo.com

Hva er symptomene på påvirket ørevoks?

Ørevoks er navnet som leger bruker for ørevoks. Kjertel sekret i øret hindre smuss og insekter fra å skade øret ved å fange fremmedlegemer. Når det blandes med cellene i den ytre øregang, skaper det ørevoks. Enkeltpersoner produsere varierende mengder ørevoks. Noen ganger er det en stor mengde produsert eller mangelfullt renhold teknikk skyver den tilbake i øret. Når dette skjer, har den enkelte symptomer på påvirket ørevoks. Løse problemet vanskelig når du vet at det er problemet.

Identifikasjon

Mange av symptomene på ørevoks else er de samme som andre typer sykdommer i øret. Forskjellen er at ofte eller legen, med bruk av et spesielt lys for øret, kan se påvirket voks. Når konfrontert med listen over symptomer, er det alltid best å først sjekke med legen for å være sikker på at det er påvirket ørevoks og ikke noe mer alvorlig.

Øresmerter

Hvis du finner ut at du eller barnet ditt har en smerte i øret, kan det være en indikasjon på flere andre forhold som spenner fra en øreinfeksjon, en dental tilstand, eller til og med visse sykdommer i halsen eller øvre fordøyelseskanalen. Mesteparten av tiden, gjelder dette spesielt symptom fra en ørebetennelse. Av og til, påvirket ørevoks er vanskelig og forårsaker smerter i øret.

Hørselstap

Akkurat som en ørepropp, ørevoks oppbygging fører også til de som har det å miste noen hørsel. Siden den blokkerer åpningen til øret, ofte folk med påvirket ørevoks bare høre en del av samtalen eller høre det i dempet toner. Hvis det er nok ørevoks fast i kanalen, den blokkerer alle lyder fra å nå trommehinnen og den enkelte med påvirket ørevoks har fullstendig hørselstap. Normalt er det tiltak på problemet lenge før dette skjer.

Svimmelhet

Røret i mellomøret styrer balansen. Hvis du har et problem med påvirket ørevoks, ofte skaper det også et problem med balansen. Dette er fordi det skaper et trykk i den ytre kanalen.

Ringing

Påvirket ørevoks har også et symptom på tinnitis, lyder danner i hodet uten utenfor årsaken. Siden lydene utenfra er ofte blokkert, fyller hjernen ut feltene med sin egen merkevare av lyder. Når du fjerner ørevoks oppbygging, normalt lyder forsvinne.

Øret Sensations

Folk med påvirket ørevoks oppmerksom på at de føler det er noe i øret. Noen ganger, når metthetsfølelsen inne i øregangen følger andre symptomer, er det lett å diagnostisere påvirket ørevoks.

Hoste

Påvirket ørevoks setter kiler litt i halsen, ligner på en drypp av slimete ned i halsen. Dette skjer fordi den ligger an mot veggen av øregangen og stimulerer de samme nerver som også gir følelse i området av halsen. Normalt, når folk føler at deres hals kile, har de lyst til å hoste. Hosten skyldes påvirket ørevoks er tørr og uproduktivt.