Digidexo.com

Hvordan man skal håndtere et barns hode Injury

Hvordan man skal håndtere et barns hode Injury


Etter hvert som barnet vokser, er det uunngåelig at han vil falle og bump hodet på enkelte punkt, særlig ettersom han lære å gå. Men det er viktig å vite hvordan man skal reagere på både en mindre hodeskade og en stor en, og å følge de riktige trinnene for å hjelpe barnet ditt.

Hvordan man skal håndtere et barns hode Injury

Hvis barnet ditt Opprettholder en Minor Hodeskade

•  Plasser en ispose innpakket i et håndkle på stedet av skaden i 15 til 20 minutter, hvis barnet er våken og på vakt.

Prøv å holde barnet avslappet og fortsatt, og hvis det er et sår, bruke en steril bandasje.

Sjekk inn på barnet ditt hvis hodeskade skjedde nær naptime eller sengetid for å sikre at han puster riktig og at hans lemmer ikke rykninger. Kall ham barnelege hvis du mistenker et problem.

Hvis barnet ditt Opprettholder en Major Hodeskade

Telefon ditt barns barnelege umiddelbart hvis han er et spedbarn og har mistet bevisstheten, om bare for noen få sekunder.

5 Se ditt barns oppførsel umiddelbart etter hodeskade. Hvis han gråter uten å stoppe, har smerter i nakken eller hodet, eller kan ikke gå uten å snuble, ringe legen sin.

Se barnet ditt nøye for neste dag eller så. Hvis han synes å virke normalt, så skaden er ikke alvorlig. Men hvis han begynner å blø fra nese, ører eller munn, er svimmel, svak eller oppkast eller har problemer med å snakke eller puste, dette er tegn på en indre skader, og du bør ringe legen din umiddelbart.

Flytt barnet på sin side etter hendelsen hvis han har et anfall eller kaster opp, men holde nakken og hodet rett. Dette hindrer choking og beskytter ham i tilfelle han har lidd en ryggmarg eller nakkeskade.

Ring en ambulanse umiddelbart dersom barnet ditt er bevisstløs etter å ha mottatt hodeskade, blødning fra nesen, ørene eller munnen, svimmel, svak, eller oppkast eller har problemer med å snakke, puste eller flytting.

Hint

  • Hvis du mistenker at barnet ditt skallen er brukket, må du ikke trykke på såret, og ikke trekke noe som er fast i såret.