Digidexo.com

Hvordan bruke urter for å behandle akne

Hvordan bruke urter for å behandle akne


Selv om akne er vanlig for tenåringer, er mange voksne også plaget med denne hud uorden. Det er allment antatt at overaktiv talgkjertler er en viktig årsak til akne. De gjør porene i legemet, slik at de klebrige felle smuss og bakterier. Men mens disse talgkjertlene sikkert kan føre til hud kviser, de er ikke den eneste årsaken til akne. Alternativ medisin utøvere tror at akne er også forårsaket av huden frigjøre giftstoffer når det svetter. Mange av disse utøverne anbefaler at pasienter bruker urter for å eliminere disse skadelige, akne-forårsaker giftstoffer. Urter som løvetann, Chaparral og gul dock root kan være ganske gunstig for personer som lider av akne. Følg disse trinnene for å lære mer.

Bruksanvisning

Bruk en tørket urt grøtomslag for å behandle akne

•  Skaff tørket lavendel, Chaparral og gul stein rot fra en pålitelig organisk grower eller fra ditt hjem hage.

Bruk en morter og støter for å slipe de tørkede urter inntil de blir pulveraktig og godt blandet.

•  Overfør blandingen i en bolle, og begynner å tilsette små mengder av varmt vann før det blir en tykk pasta.

Sett blandingen på et gasbind eller muslin som er spredt på en ren, flat overflate. Når du er ferdig, er dette din grøtomslag.

Rengjør ansiktet grundig før du bruker din grøtomslag. Hydrogenperoksyd fungerer godt.

Legg deg ned med grøtomslag helt dekker ansiktet.

Hold grøtomslag på plass i minst en time. I løpet av denne tiden, kan du oppleve en liten bankende følelse, som er forårsaket av urtene tegning giftstoffer ut av huden din og blod.

Lag en Fresh Herb grøtomslag for å behandle akne

Kjøp fersk lavendel, gul stein rot eller Chaparral fra din lokale helsekost butikk eller vokse det selv i hagen din. For de ferskeste urter, går den hjemmedyrkede ruten.

Legg omtrent 2 oz. av hver urt i en kjele med en kopp vann.

La blandingen koke i 2 minutter.

Legg ut et stykke musselin eller gasbind på en ren, flat overflate og hell væsken over duken.

Sørg for at ansiktet ditt er helt ren før du påfører behandlingen ved å vaske den med hydrogen peroxide.

Sett grøtomslag over ansiktet ditt. Sørg for at hele området er dekket.

Planlegg å ha grøtomslag på ansiktet i minst en time. Du vet når behandlingen er over. Du vil ikke lenger føle lyset bankende som forteller deg urter trekker ut giftstoffer.

Tips og advarsler

  • Selv om urter er billig når kjøpt i bulk fra en organisk dyrker, kan du spare enda mer penger ved å dyrke dem selv.
  • Naturmidler bør ikke brukes til å behandle livstruende skader. Hvis du opplever alvorlige, plutselige symptomer som pustevansker, brystsmerter, hallusinasjoner, oppkast blod eller ekstremt høy feber, bør du kontakte lege umiddelbart.
  • Husk at de fleste medisinske urter ikke er ment å bli tatt for lange perioder av gangen. De aller fleste av medisinske urter kan være ganske nyttig for herding kortsiktige plager, som akne, men kan bli giftig hvis det brukes lengre enn anvist.