Digidexo.com

arytmi i overgangsalder

Er Hjerte Arrythmia en overgangsalder Symptom?

Et hjerte arytmi er egentlig hjertebank eller til og med en uregelmessig hjerterytme som med jevne mellomrom blusser opp på nesten når som helst. Når en kvinne går gjennom overgangsalder og begynner å oppleve hjerte arytmi, vil hun helt sikkert begynne å lure på om dette foruroligende tilstand er faktisk et symptom på dette tidspunktet i livet hennes.

Symptom på overgangsalder

Ja, kan hjerte arytmi være et symptom på overgangsalder for noen kvinner.

Årsak

Hjerte arytmi er til syvende og sist en konsekvens av den varierende hormonnivåer opplevde under overgangsalderen.

Therapy

Det kan også være forårsaket av en hormonbehandling du bruker for å minske de andre symptomer på overgangsalder.

Betydning

Selv om hjerte arytmi kan være et symptom på overgangsalder, bør du ikke bare børste det av. Gjør en avtale med legen din for å få det sjekket ut.

Behandling

Etter at du har hatt din arytmi sjekket ut, kan du minske potensialet for forekomsten ved å begrense koffein forbruk, slutte å røyke og periodevis hviler i tider fysisk anstrengelse.

Pregnenolon for overgangsalder

Menopause kan ofte være en veldig tøff del av en kvinnes liv. Menopause finner sted over en periode på omtrent fem til femten år, hvor en kvinne begynner å produsere mindre og mindre østrogen og hennes perioder bli uregelmessig inntil de til slutt stopper helt. De fleste kvinner inn postmenopausen, den siste fasen av overgangsalderen, rundt en alder av 50. På denne tiden et flertall av kvinner slutte å ha sine månedlige perioder.

Symptomer på overgangsalder

Ifølge ProjectAware.org, er det 35 ulike symptomer som har blitt rapportert som tegn på overgangsalder. Noen av de vanligste symptomene er hetetokter, depresjon, vektøkning, hodepine, ømme bryster og vaginal tørrhet. Andre tegn og symptomer kan inkludere minne opphører, desorientering, osteoperosis, gun problemer og angst.

Hva er Pregnenolone?

Pregnenolon er et steroid hormon som ofte produseres naturlig av legemet som et resultat av produksjonen av andre steroid-type hormoner slik som østrogen, androgener, DHEA, mineralkortikoider og progesteron. Under overgangsalderen, svikter den kvinnelige kroppen for å produsere nok av dette hormonet på grunn av mangel på produksjon av østrogen. Mangelen på dette hormonet er det en tendens til å forårsake mange av de symptomer på menopause.

Bruk av Pregnenolone

Pregnenolon brukes til å bringe balanse tilbake til hormoner hos noen pasienter under overgangsalderen. Dette gjelder særlig hos pasienter som intense menopausale symptomer. Imidlertid er pregnenolone ikke et populært valg av behandling fordi mye om medisinering er fortsatt et mysterium. Mer testing er nødvendig for å fastslå sine fordeler.

Selv om dette er fortsatt betraktet som et eksperimentelt legemiddel, melder The American Cancer Society at når prenenolone ble gitt til lab dyr det hadde en positiv effekt på behandling av enkelte menopausale symptomer. For eksempel kan pregnenolone hjelpe med hukommelsestap og depresjon, og kan bidra til å opprettholde konsentrasjonen.

Men til tross for de potensielle fordelene, som i 2009 pregnenolone var en eksperimentell replacement therapy, og det kan fungere for noen individer indikerer ikke at det vil fungere for alle.

Potensielle bivirkninger

Alle bivirkninger av langvarig bruk for dette tillegget er ikke kjent fordi det fortsatt er eksperimentell. Imidlertid har enkelte bivirkninger er identifisert. Noen av disse bivirkningene er aggressivitet, irritabilitet, søvnvansker og veksten av kroppshår. Veksten av kroppshår inkluderer ansiktshår på kvinner. Andre potensielle bivirkninger inkluderer et fall i gode kolesterolet, akne, arytmi, leverproblemer, håravfall og fet hud.

Effektivitet

Igjen blir effektiviteten av pregnenolon egentlig ikke kjent fordi den er fremdeles i de eksperimentelle faser. Mens den amerikanske Kreftforeningen viser at det har fungert bra i laboratoriene på dyr, er det lite bevis for slike påstander på mennesker. Flere tester må utføres før det medisinske miljøet vil stole på denne supplerende hormonell erstatningsterapi for enhver tilstand, inkludert menopause.

Overgangsalder og muskel tap

Menopause påvirker hver kvinne annerledes. Noen kvinner opplever hetetokter, søvnforstyrrelser, depresjon, vektøkning og / eller muskel tap. Mens overgangsalderen er ikke en sykdom, symptomer og bivirkninger er reell og behandles. Opprettholde og forebygge muskel tap, en hyppig symptom, er mulig og tilrådelig.

Signs

De tidligste tegn på overgangsalder inkluderer uregelmessig menstruasjon, fortynning av håret, vaginal tørrhet, og humørsvingninger. Menopause oppstår når ett år er gått uten en periode. På dette punktet, kan en kvinne også legge merke til tap av muskelmasse og svakhet.

Årsaker

Muskelsvakhet følger menopause spesielt når en kvinner fører en stillesittende livsstil. Røyking og dårlig ernæring også bidra til muskelsvakhet. Livsstilsendringer og økt aktivitet kan hjelpe utrolig.

Forebygging / løsning

Øvelses og kalsiumtilskudd kan brukes til å hindre tap av muskel og smerte. Disse også er anbefalt å holde skjelettet sterkt og forhindre brudd og pauser.

Styrketrening

Styrketrening er den beste forebyggende tiltaket mot muskelsvakhet. Muskel tap fører til muskelsvakhet med stigende alder. Styrke trening, før, under og etter menopause vil bekjempe dette tap.

Fleksibilitet

Yoga, Pilates, Ti Chi, og tøyningsøvelser bedre fleksibilitet, balanse og forebygge muskel svakhet.

Vitaminer

Kalsium og vitamin D-tilskudd er et must for kvinner i overgangsalderen. Også sollys og et sunt kosthold vil beskytte mot bentap, muskeltap og muskelsvakhet i menopausal kvinner.

Multippel sklerose og overgangsalder

Ifølge National Multiple Sclerosis Society (NMSS), har om lag 2,5 millioner mennesker over hele verden blitt diagnostisert med multippel sklerose (MS). Flere kvinner enn menn har MS, som gjør flere kaukasiere enn andre raser. Uttrykket multippel sklerose refererer til virkningene av sykdommen; nemlig flere plaketter eller Screlose. Disse plakk er et resultat av inflammatorisk sykdom fra en autoimmun sykdom som oppstår i sentralnervesystemet. Kroppens eget immunsystem angriper beskyttende myelin skjede som omgir nervene. Skade på myelin skaper avbrudd i strømmen av nerveimpulser fra hjernen og ryggmargen som strekker seg gjennom legemet. Som et resultat, opplever MS pasient en mengde svekkende symptomer som påvirker funksjonen og den totale livskvaliteten. Kvinner, spesielt, står overfor flere utfordringer som de kommer inn menopause. Når menopausale symptomer kombinere med multippel sklerose, en postmenopausal kvinne krever ofte en grundig medisinsk undersøkelse for å vurdere hennes muligheter for omsorg.

Typer og symptomer på multippel sklerose

Multippel sklerose er presentert i en av de fire former. Pasienter kan bli diagnostisert med relapsing-remitting, primær progressiv, sekundær progressiv, eller progressiv relapsing. Relapsing-remitting MS kan overgangen etter ca ti år inn i sekundær progressiv MS; Imidlertid kan bruken av sykdomsmodifiserende midler kan hjelpe til å dempe de sykdommer 'progresjon. Individer som lider av multippel sklerose kan oppleve et stort utvalg av symptomer, som strekker seg fra meget milde til alvorlige. Ofte pasienter som ennå ikke diagnostisert med MS søke hjelp av sin lege når de merker en plutselig innsettende synsforstyrrelser. Optikusnevritt er et vanlig symptom på MS, noe som vanligvis ettergir etter noen uker eller måneder. Andre symptomer er hodepine, svimmelhet, nummenhet og kribling, depresjon, ekstrem trøtthet, blære og tarm endringer; spastisitet og smerte.

Symptomer på overgangsalder

Menopause oppstår når en kvinne ikke har hatt en menstruasjon i ett år eller når kirurgisk indusert av en hysterektomi. Fordi menopause er ledsaget av en nedgang i østradiol og østrogen hormoner, kan ubehagelige symptomer oppstå. Hetetokter, nattesvette, hjertebank, glemsomhet, og følelsesmessig labilitet er vanlig. Kvinner opplever menopause på ulik alvorlighetsgrad. Som et resultat, er ikke alle kvinner krever hormon-erstatningsterapi (HRT).

Behandling av multippel sklerose

Nevrologer og primær-omsorg leger behandle multippel sklerose på to nivåer; nemlig sykdom modifikasjon og symptomer ledelse. Sykdom-modifikasjons medikamenter omfatter interferoner, slik som Betaseron og avonex, samt Copaxone, som er en kombinasjon av fire aminosyrer. Andre sykdomsmodifiserende stoffer er anbefales avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen. Selv om disse stoffene ikke kurere MS, bidrar de til å redusere hyppigheten og alvorlighetsgraden av eksaserbasjoner. Fordi MS-symptomer er unike for hvert individ, leger foreskrive disse stoffene som gir best sikkerhet, effekt og toleranse for pasienten. Ofte foreskrevet medisiner for MS symptomer inkluderer Amantadine, Meclizine, Elavil, Neurontin, og Dilantin. Alvorlige eksaserbasjoner er ofte behandlet med IV kortikosteroider for å redusere betennelse. Det er flere andre medisiner som kan hjelpe lindre MS-symptomer. Legen din er den beste til å bedømme hva som passer for deg.

Overgangsalder og HRT

Fordi menopause resultater fra en nedgang i østrogen, progesteron og østradiol, kan man være tilbøyelig til å erstatte det som mangler. Imidlertid har hormon-erstatningsterapi (HRT) kommet i søkelyset som et resultat av utfallet av betydelig forskning. Ifølge en 2001 artikkel av Elizabeth Barrett-Connor og Cynthia Stuenkel har leger forskrevet HRT i over 50 år. Målet var å holde kvinner på HRT lang sikt for å beskytte hjertet, bein, og kognitiv funksjon. Den nye anbefalingen er å bruke HRT for kortvarig behandling av menopausale symptomer, fordi fordelene ved langvarig bruk ikke oppveier risikoen.

Advarsel

I 2001 Barrett-Connor og Stuenkel anmeldt resultatene av hormonerstatningsterapi-studier som avslørte nye bekymringer og begrensninger. HRT er effektiv og hensiktsmessig anbefalt for bruk på kort sikt for å redusere hetetokter og nattesvette. Imidlertid er langsiktig bruk knyttet til brystkreft, hjerneslag, hjerteinfarkt og blodpropp. Din lege vil nøye overvåke dine multippel sklerose og menopausale symptomer. Endringer i reseptbelagte medisiner vil bli gjort etter behov.

Anbefalinger

Postmenopausale kvinner som også har multippel sklerose stri med utfordrende og noen ganger ødeleggende symptomer. Med riktige medisiner og livsstilsendringer, kan kvinner videre gjennom overgangen av overgangsalder og multippel sklerose, levde fulle, hyggelig liv.

Overgangsalder og Migrene Hodepine

Blant kvinner som har migrene, kan varierende hormonnivåer i overgangsalderen bety en reduksjon i migrene intensitet og frekvens, men de kan også bety forverring av hodepine. Den mest effektive terapi for menopausal migrene er de som brukes for migrene på grunn av andre årsaker. Behandlinger for menopausale symptomer, for eksempel hormonbehandling eller klaseormedrue, kan faktisk forverre migrene hos noen kvinner.

Migrene

En migrene produserer alvorlig bankende smerte vanligvis på den ene side av hodet. Den hodepine oppnås typisk ledsages av kvalme, oppkast og følsomhet for lys eller lyd, og varer fra fire til 72 timer Migrene er forårsaket av en rekke vaskulære endringer i hjernen. En trigger, for eksempel visse matvarer, stress eller mangel på søvn, føre til blodkar i hjernen til constrict. Andre blodkar overkompensere og utvider seg for å øke blodtilførsel til hjernen. De utvidede blodårer trykk mot nærliggende nerver, forårsaker ødeleggende smerte.

Menopause

Menopause er definert som perioden av en kvinnes liv etter mensen har opphørt for en komplett år; perimenopause er perioden før permanent slutten av menstruasjon når hormonnivået er synkende. Under perimenopause, kvinner ofte opplever symptomer som hetetokter, humørsvingninger og, for noen kvinner, migrene.

Hormoner og migrene

Månedshormonelle svingninger utløse migrene hos noen kvinner. De kvinnelige hormonene østrogen og progestin påvirke hjernens nevrotransmitter nivåer, noe som utløser migrene. I tillegg fallende østrogennivå endre nivåer av proteiner som moderate smerter, økt følsomhet for hodepine. De uforutsigbare hormonelle svingninger i løpet perimenopause endre migrene mønster hos noen kvinner, enten øke eller redusere hyppigheten og alvorlighetsgraden. Om 66 prosent av kvinnene opplever en bedring av migrene etter overgangsalder, mens migrene vil forverres i 10 prosent og resten har ingen endring, ifølge Dr. Michael P. Goodman, forfatter av The Midlife Bibelen - En kvinnes Survival Guide. Kvinner som alltid har hatt migrene i tiden rundt deres månedlige perioden tendens til å være mer følsomme for hormonelle forandringer, og er mest berørt av varierende østrogennivået i perimenopause. Interessant, forverring migrene under perimenopause er relatert til økt forekomst av andre menopause symptomer, ifølge Dr. Lynne O. Geweke. Geweke er klinisk assisterende professor og direktør ved Headache Clinic ved University of Iowa, Iowa City. Hormonelle relatert migrene tendens til å være mindre alvorlig etter naturlig menopause sammenlignet med overgangsalder indusert av hysterektomi.

Hormonbehandling

Hormonbehandling (HRT) lindrer menopause symptomer, men det er bør ikke være førstevalget for migrene behandling, ifølge Geweke. HRT er forbundet med en økning i hjerte bivirkninger og kan føre til en økt risiko for brystkreft. Videre er migrene rapportert oftere hos kvinner som bruker HRT enn i de som ikke bruker HRT. Hvis HRT er foreskrevet, depotpreparater (enten hud patch eller krem) levere en kontinuerlig dose, sammenlignet med svingende østrogennivået administrert i orale preparater.

Nonhormonal migrene behandlinger

Triptaner (sumatriptan, zolmitriptam, Rizatriptan, eletriptandoser og naratriptan) effektivt behandle menopause-relaterte migrene samt migrene ikke er relatert til hormoner. Livsstilsendringer, som for eksempel å spise regelmessige måltider og unngå mat kjent for å utløse migrene, har liten effekt på menopausal migrene. Naturlig overgangsalder lettelse produkter, for eksempel klaseormedrue og soya, har svake østrogen aktivitet og kan utløse migrene hos noen kvinner.

Overgangsalder og migrene

Overgangsalder og migrene


Ifølge boken "Menstrual migrene" av Susan Hutchinson, kvinner lider av migrene tre ganger så mye som menn. Dette kan være på grunn av endringer i hormonene en kvinne kroppen går gjennom under menstruasjon og overgangsalder. Men en av de vanlige symptomer på menopause er hodepine, slik at diagnose av en menopausal migrene kan være vanskelig.

Årsak

Det er ukjent nøyaktig hvorfor noen kvinner kan få overgangs migrene og ikke andre. Ifølge boken «Migrene For Dummies", noen kvinner kan være genetisk disponert for å ha hjerne som lett kan føre til mistanke om kjemiske aktivitet som kan initiere migrene smerte. Fallet i østrogen er antatt å være årsaken hos kvinner med den genetiske sammensetningen for migrene. Søvnløshet og nattesvette kan også spille en rolle i å utløse migrene.

Symptomer

Migrene har en tendens til å sette alvorlige smerter på den ene siden av hodet, mens hodepinen en tendens til å bli følt på begge sider av hodet. Imidlertid vil ikke alle kvinner som lider av migrene under menopause føle smerte på bare den ene siden av hodet. Andre symptomer ofte følger hodet smerte, inkludert kvalme, svimmelhet og ekstrem følsomhet for lys og lyd.

Behandling

Profylaktisk eller forebyggende medisiner håper å stoppe eventuelle migrene angrep fra utviklingsland. Vanlige medisiner inkluderer østrogen hormonbehandling, høyt blodtrykk medisiner og antidepressiva. Dette er imidlertid off-label anvendelser av disse medikamentene, fordi det ikke er legemiddel tilgjengelig spesielt for forebyggelse av migrene i overgangsalderen.

Good News

Ifølge US Department of Health and Human Services, om lag to tredjedeler av kvinner som lider av migrene før de begynner overgangsalder finne sin migrene smerte minsker når overgangsalderen begynner. Noen kvinner også slutte å ha migrene når overgangsalderen slutter.

Advarsel

"Migrene For Dummies" advarer om at alle over 65 år (mann eller kvinne) som får sin aller første migrene bør gå umiddelbart til sykehuset, fordi dette kan være et tegn på et slag, glaukom, hjerne aneurisme eller annen alvorlig tilstand. Enhver kvinne som får en migrene som føles langt mer alvorlig enn vanlig bør ringe en ambulanse.

Jakie są przyczyny arytmie serca?

Arytmia serca jest nieregularny rytm bicia serca. Serce bije od 60 do 80 uderzeń na minutę, a wszystko powyżej lub poniżej tego zakresu jest arytmia. Istnieje obecnie (2009) cztery miliony ludzi w Stanach Zjednoczonych, którzy cierpią z powodu zaburzeń rytmu serca. Istnieją dwa rodzaje arytmii: arytmia komorowa występuje w dolnych komorach zwanych komór i nadkomorowe zaburzenia rytmu serca występuje w górnej komory nazywane przedsionków. Arytmie są podzielone na trzy rodzaje: bradykardii serca, która jest mniejsza niż 60, tachykardia jest serca, które wynosi ponad 100, i migotanie przedsionków jest skurcz poszczególnych włókien mięśniowych serca.

Układu krążenia Przyczyny

Zawału serca może spowodować siniaki na sercu, co z kolei może powodować arytmię. Wcześniejsze operacje serca lub inne uszkodzenia serca, który spowodował blizny i siniaki mogą tworzyć arytmii. Wysokie ciśnienie krwi zagęszcza się ścian komory i przerywa impulsy elektryczne serca. Kardiomiopatia zmniejsza zdolność twojego serca do pompowania krwi i uszkodzenia tkanek serca. Choroby zastawek serca mogą powodować zaburzenia rytmu serca od stresu nieszczelne zastawki serca.

Wiek i Genetyki

Niektórzy ludzie rodzą się z nieprawidłowości serca, która powoduje ich mieć arytmię. I jak ludzie się starzeją, ich mięśnie serca serce osłabia i traci elastyczność. Może to wpływać na impulsy elektryczne serca, prowadząc do zaburzeń rytmu serca.

Nadużywanie alkoholu i narkotyków

Nadużywanie nielegalnych i recepty może prowadzić do zaburzeń rytmu serca. Alkohol i leki mogą wpływać na impulsy elektryczne z twojego serca, powodując zaburzenia rytmu serca. Regularne nadużywanie alkoholu może powodować obniżenie zdolności twojego serca, aby skutecznie pokonać, powodując kardiomiopatii. Migotanie przedsionków może również rozwijać z powodu pijaństwa.

Zaburzenia

Obturacyjny bezdech senny przerywa oddychania w czasie snu, a może w końcu doprowadziło do bradykardii arytmii i migotania przedsionków. Zaburzenia tarczycy mogą powodować bradykardię i migotanie przedsionków. Jest otyłych lub chorych na cukrzycę może również powodować zaburzenia rytmu serca.

Palenie i Kofeina

Używki takie jak nikotyna i kofeina może powodować serce mieć nieregularne bicie. Powodują one również twoje serce bić szybciej, a to może doprowadzić do rozwoju zaburzeń rytmu serca. Ludzie, którzy korzystają z tych używek regularnie mają skłonność do bardziej poważnych przypadkach zaburzeń rytmu serca.

Różne Czynniki

Mające zaburzenia elektrolitowe mogą wpływać na serca impuls elektryczny i powodują rozwój zaburzeń rytmu serca. Elektrolity to substancje znajdujące się w krwi, które kontrolują impulsy elektryczne w sercu. Dalsze korzystanie z ponad-the-counter i recepty leki, które zawierają pseudoephrine może powodować zaburzenia rytmu serca, jak również.

Overgangsalder: Fakta og myter

Den gjennomsnittlige kvinnen starter menopause på ca 50 år Noen kan oppleve skriv overgangsalder tidlig, mens andre kan bli forsinket til slutten av 50-tallet. Menopause er permanent slutten av menstruasjon, noe som betyr at du ikke lenger er fruktbar og eggstokkene har sluttet å produsere egg. Selv om menopause er en naturlig forekomst, kvinner trenger å være forsiktig fordi det kan øke risikoen for hjertesykdom og andre forhold. Det finnes en rekke misoppfatninger om overgangsalder som får folk til å feste urettferdige stereotypier til post-overgangsalder kvinner.

Hormon Replacement

Kvinner Health Initiative gjennomført en studie for å bevise at hormonbehandling hadde høy risiko bivirkninger, og HRT ble allment fordømt som en behandling for overgangsalder. Men mens de fleste av kvinnene studerte var 60 eller eldre, kan HRT være et behandlingsalternativ for kvinner i de tidlige stadier av overgangsalderen. Det kan bidra til å avlaste symptomer som tørrhet i skjeden og hetetokter.

Vektøkning

Selv om metabolic rate bremser ned betraktelig etter overgangsalderen, er det ikke til å unngå at du vil opp i vekt. De fleste kvinner kan forvente å sette på fem til 10 pounds, men du kan kontrollere vekten gjennom kosthold og regelmessig mosjon.

Sex Life

Menopause kan forårsake smerter under samleie og vaginal tørrhet, men det betyr ikke en slutt på sexlivet. Fordi du ikke lenger trenger å bekymre deg menstruasjon eller prevensjon, kan du føle deg mer kontroll. Legen kan anbefale smøremidler eller medisiner for å hjelpe deg.

Depresjon

Kvinner går gjennom overgangsalderen kan oppleve humørsvingninger og symptomer på depresjon. Men du kan forbedre din mentale tilstand ved å kommunisere med mennesker og indulging i avstressende aktiviteter, for eksempel trening.

Ikke Gammel

Tidlig i det 20. århundre, den gjennomsnittlige kvinnen levde i 50 år, så overgangsalderen kan ha signalisert at en kvinne var nær slutten av sitt liv. I moderne tid, en kvinne levetid gjennomsnitt 80 år. Menopause betyr ikke at du er gammel; det rett og slett signaliserer en ny fase av livet ditt.

Lavdose Født contol piller for overgangsalder

Når en kvinne når en viss alder, vil hun gå gjennom overgangsalder. Det kan være en velkommen hendelse for noen kvinner, men for andre, det er nok av bivirkninger på overgangsalder som kan gjøre å gå gjennom det en ubehagelig og nervepirrende opplevelse. Det er imidlertid flere hjelp av behandling på markedet i dag for menopause for å lette virkningen av kroppen og hormoner endring. En form for behandling som er iverksatt for å hjelpe noen kvinner lette i overgangsalderen er en lav dose av p-piller. Det kan bidra til å holde hormonbalanser bli litt mer balansert.

Hva er overgangsalder?

Overgangsalder er opphør av en kvinnes menstruasjonssykluser. Det starter med perimenopause, langsom og gradvis opphør av menstruasjonssykluser, så til slutt menopause, som er slutten på menstruasjonssykluser. En kvinne er vurdert i overgangsalderen når hun har sluttet å ha henne syklus i 12 sammenhengende måneder. Menopause er slutten på en kvinnes reproduktive år. Det er ingen flere egg blir sluppet fra eggstokkene, og østrogen er ikke lenger blir produsert.

Lav dose av p-piller

Leger kan forskrive en lav dose av p-piller for noen kvinner i overgangsalderen. Dette er spesielt sant i løpet av perimenopause fase, hvor en kvinne som får fremdeles en periode, men kanskje sporadisk. P-piller er foreskrevet av to grunner: De bidra til å forhindre graviditet, siden dette kan fortsatt være et problem under perimenopause, og de gir hormoner, spesielt østrogen, som kan bidra til å lindre overgangsplager.

Hvor lave doser av Prevensjon Hjelper

P-piller kan hjelpe opprettholde et normalt nivå av hormoner. Pillen kan enten være basert østrogen, progesteron basert på, eller de kan være begge deler. Når hormonnivået endres og bli ubalansert, kan dette forvirre kroppen og kroppen tror kanskje det er tid for en periode. Mange kvinner går gjennom perimenopausal stadier vil ha gjennombruddsblødninger eller uregelmessige perioder på grunn av denne overgangen. De p-piller kan bidra til å holde hormonnivået balansert og dermed eliminere uregelmessige perioder.

Andre symptomer Prevensjon piller Lindre

Hetetokter er et annet symptom på overgangsalder. Det antas at ubalansen av hormonnivået skaper også dette problemet. Selv om det ikke er klart forstått ennå hva som forårsaker hetetokter, lave doser av hormoner eller p-piller, ser ut til å hjelpe med dette problemet også. En annen bivirkning av hormonnivået varierende grunn perimenopause og overgangsalder er hud utbrudd. Kvinner opplever ofte akne problemer igjen i løpet av overgangsalderen. Holde hormonnivået opp og balansert med p-piller kan bidra til å holde huden klar.

Hensyn med å ta p-pillen for overgangsalder

P-piller kommer med bekymringer og advarsler, og alle av dem bør diskuteres med legen din. Kvinner som røyker og er over 35 år bør ikke ta pillen. Røyking og p-piller kan øke blodtrykket. Dette kan gjøre å ta de to sammen en farlig situasjon. Legen din bør være i stand til å gå over alle fordelene med å ta en lav dose prevensjon for å lindre perimenopausal symptomer, samt bekymringer.

Grunner for høy LH hormon nivåer Other Than overgangsalder

LH (eller luteiniserende hormon) er produsert av kroppen og, hos kvinner, regulerer graviditet, menstruasjon og eggløsning. Menn også produsere LH, som bistår testiklene i produksjonen og utskillelsen av testosteron. Unormalt høye LH nivåer kan indikere overgangsalder eller tilstedeværelsen av visse medisinske tilstander.

Anovulation

Høye LH-nivåer er sett i anovulasjon, hvor eggstokkene ikke konsekvent frigjøre et egg hver måned, forårsaker fertilitetsproblemer. Behandlingen innebærer kosthold, mosjon modifikasjon, håndtere stress og bruk av medisiner for å stimulere eggløsning.

Polycystisk ovariesyndrom

Polycystisk ovariesyndrom (PCOS) er karakterisert ved unormal menstruasjonsblødning og magesmerter fra forhøyede luteiniserende hormon nivåer. De tilstanden gir cyster forming på eggstokkene, forstyrre eggløsningen. Medisiner (som Clomid) eller kirurgi kan redusere symptomene og forbedre fruktbarheten.

Eggstokksvikt

Eggstokksvikt kan være forårsaket av utviklingsmessige problemer (som kromosomavvik eller unnlatelse av å utvikle eggstokker); tidlig eggstokksvikt (forårsaket av autoimmune sykdommer, cellegift eller strålebehandling) eller kronisk anovulasjon (forårsaket av PCOS, en ovarial tumor, skjoldbrusk sykdom eller adrenal sykdom).

Veslevoksne puberteten

Veslevoksne puberteten resultater fra høye LH nivåer. Det er definert som utstillingen av tegn på pubertet før fylte 7 til 8 i jenter eller 9 i gutter. Emosjonelle vansker, fysisk forlegenhet og tidvis tegn på en underliggende medisinsk tilstand er forbundet med tidlig pubertet.

Unormalt høye LH nivåer i menn

Høye LH nivåer hos menn indikerer fjerning eller fravær av testiklene, testikkelsvikt (på grunn av kreft, kjemoterapi behandling, skade eller kusma) eller et kromosomavvik som Klinefelter syndrom.

Overgangsalder & Neck Pain

Som kvinner tilnærming overgangsalder, østrogennivået reduseres betraktelig, potensielt forårsake leddgikt og osteoporose. Tap av østrogen fører til felles, bein og muskelsmerter, som er hvorfor noen kvinner opplever nakkesmerter.

Funksjoner

Overgangsalder og nakkesmerter er en tilstand forårsaket av høy alder og østrogenmangel. Menopausal cervical smerte presenterer med begrensning i mobilitet, stivhet, dype verkende og noen ganger elektrisk-lignende skarp smerte.

Typer

Overgangsalder og nakkesmerter er ofte et resultat av slitasjegikt, noe som kan føre til bein misdannelse og ødeleggelse. Menopausal leddgikt er også sett i ryggraden, fingre, hofter og knær.

Betydning

Menopause og nakkesmerter er en vesentlig symptom fordi det kan signalisere osteoporose, som kan deaktivere. Rask medisinsk intervensjon og diagnose kan håndtere denne tilstanden.

Forebygging / løsning

Nakkesmerter er ikke spesielt vanlig i kvinner i overgangsalderen. Det er ingen kjent for å forebygge denne tilstanden; derimot, kan medisinsk intervensjon med kalsium og vitamin D-tilskudd ofte bremse utviklingen. Analgetika, fysioterapi og mild trening klarer nakkesmerter.

Hensyn.

Overgangsalder og nakkesmerter kan oppstå under perimenopause, tiden før utbruddet av overgangsalder, og er progressiv. Tidlig medisinsk intervensjon kan forsinke dets utvikling; men det kan ikke suspen løpet av artritt og osteoporose. Effektive behandlinger er tilgjengelige og bør diskuteres med lege.

Er kalde frysninger et symptom på overgangsalder?

Er kalde frysninger et symptom på overgangsalder?


Menopause oppstår i alle kvinner oftest under 40-årene og 50-årene. Det er slutten av den månedlige syklus når eggstokkene ikke lenger produserer egg å bli befruktet for unnfangelse. Det er mange scener og mange symptomer til overgangsalder, inkludert kalde frysninger.

Definisjon

Det kan være alt fra 5 til 15 år før selve menopause setter inn. Løpet av denne tiden, eggstokkene fortsette å produsere egg som den naturlige hormoner i en kvinnes kropp nedgang, ifølge Project AWARE.

Intensitet

Symptomene i årene før og overgangen til menopausen er like i naturen. Symptomer er ofte mer intense i løpet av tiden frem til overgangsalderen enn etter det skjer.

Symptomer

Kalde frysninger, hetetokter, nattesvette og en klam følelse er blant de vanligste symptomene på overgangsalder, ifølge Project AWARE. Organisasjonen viser 35 symptomer som kan påvirke kvinner i overgangsalderen.

Behandling

Avhengig av alvorlighetsgraden av symptomene dine, kan legen være i stand til å foreskrive hormonbehandling eller andre medisiner for å lindre ubehag. Kirurgi er et alternativ i alvorlige tilfeller.

Advarsel

Menopause symptomer - inkludert kalde frysninger - kan også være symptomer på andre vanlige sykdommer, inkludert hypotyreose, diabetes og depresjon, ifølge Project AWARE.

Helvetesild og overgangsalder

Helvetesild og overgangsalder


Begge helvetesild og overgangsalder påvirker visse bestander av samfunnet. De er imidlertid ikke forbundet. Menopause er en naturlig del av aldringsprosessen, og bare rammer kvinner. Helvetesild rammer begge kjønn like, og vanligvis oppstår etter fylte femti. Sjansene for å pådra seg sykdommen øker ti ganger i en alder av seksti. Det eneste som overgangsalder og helvetesild har til felles er oppdagelsen av et nytt legemiddel som brukes til behandling av fibromyalgi.

Helvetesild

Helvetesild skyldes det samme viruset som forårsaker vannkopper. Hvis noen hadde vannkopper som barn, kan det ligge latent, og i en tid da personens immunsystem kan være kompromittert, kan sykdommen dukke opp igjen som helvetesild. Det påvirker nerveendene, og fører til blemmer som til slutt bryter ut og forårsake alvorlige smerter. Arrdannelse etter blemmene har tørket er som en lilla utslett. Det kan vare i måneder, forårsaker stort ubehag. Det viser seg på den ene side av legemet, vanligvis ribbe eller rygg, men det kan påvirke ansiktet og området rundt øyet.

Menopause

Overgangsalder begynner rundt 40 år og kan fortsette i 10 år. En kvinne skal ha opplevd overgangsalder når menstruasjonen opphører i ett år. I løpet av den tiden kan hun oppleve hetetokter, stress, depresjon, humørsvingninger, tørrhet i øyne og vagina. Stress kan føre til at immunsystemet til å bli påvirket, og mer utsatt for sykdommer.

Betraktninger

Helvetesild kan være alvorlig for noen som lider av cancer eller HIV, og det kan oppstår på nytt på grunn av svekket immunsystem. Viruset er smittsomt til skorper vises, så det er best å holde seg borte fra barn fordi de kan kontrakten vannkopper. Overgangsalder kan føre til andre forhold, inkludert svekket bein som fører til osteoporose, hjertesykdom, høyt kolesterol og urinveisinfeksjoner. Det er hormonbehandlinger som må undersøkes fordi de kan bære risikoen for blodpropp, hjerneslag og kreft.

Behandling

Antivirale midler kan anvendes i de tidlige stadier av helvetesild som kan redusere effektene av sykdommen. Det er også en vaksine for personer over seksti.
Trening, meditasjon, massasje og aerobic er et par ting som en kvinne kan gjøre for å lindre hetetokter, stress og irritabilitet. Leger liker å foreskrive hormonbehandlinger for å unngå betingelser som kan være forårsaket som et resultat av menopause.

Dual Treatment

Et nytt medikament som brukes for behandling av fibromyalgi har vist seg å være en fordel for menopause, og helvetesild lider. Generisk legemiddel; pregabalin, kan redusere smerte forbundet med shingel som fortsetter godt forbi den helbredende tid av lesjoner, (postherpetisk neuralgi). I noen tilfeller smerte kan fortsette i ett år og opp til ti i sjeldne tilfeller. Forskere ved Mayo Clinic rapporterer at stoffet kan også avlaste alvorlighetsgraden av hetetokter og frekvens med 20 prosent.

Sinus Arytmi hos barn

En arytmi, også referert til som dysrhythmias, er en uregelmessig hjerterytme som kan oppstå i alle aldre. Hos barn kan symptomene ikke presentere seg og tilstanden er diagnostisert på en rutinemessig fysisk undersøkelse. Sinus arytmi hos barn er en type arytmi og anses ikke alvorlige, men andre forhold er arytmi. Et barn bør undersøkes dersom noen symptomer på arytmi synes å utelukke andre problemer.

Identifikasjon

Sinus arytmi hos barn er når hjertet har en unormal rytme eller hjerteslag mens barnet puster. Mens sinus arytmi er vanlig hos barn, er det ikke hos voksne. Hjertet vil øke hastigheten mens barnet puster inn og bremser ned når du puster ut. Under diagnose, vil barnet bli testet for arytmi andre problemer som er symptomer på et mer alvorlig problem, og mangelen på blodstrøm er skadelig for andre kroppsdeler.

Symptomer

Det viktigste symptomet for et barn med sinus arytmi er en rask hjerterytme når barnet puster inn. Kan denne tilstanden føre til en ør eller svimmel følelse. Kortpustethet, en blek hudfarge, og lavt blodtrykk kan også forekomme hos barnet. Noen barn vil oppleve brystsmerter eller har overflødig svetting fra tilstanden.

Årsak

Sinus arytmi er en midlertidig arytmi som oppstår i et barn som er under en stresstilstand, som omfatter øvelse. Det er flere årsaker til en arytmi. En arytmi oppstår når sammentrekninger i hjertet ikke tillater hjertekamrene å fylle med nok blod fordi hjertet pumper for fort. En annen årsak er hjertet ikke pumper ikke raskt nok, eller er uregelmessig, slik at riktig mengde blod pumpes ikke ut.

Diagnose

Siden symptomene på sinus arytmi likne de av mer alvorlige forhold, er det best å kontakte en lege for undersøkelse og diagnostisering av problemet. Et barn som har ett eller flere symptomer på sinus-arytmen vil gjennomgå en EKG-test for å overvåke endringer i elektrisk aktivitet i hjertet. Denne testen må fullføres på et sykehus eller klinikk av en profesjonell.

Behandling

En sinus arytmi er ofte midlertidig hos barn, slik behandling innebærer å finne årsaken til stress på barnet og erstatte den med livsstilsendringer. Hvis stress oppstår i husholdningen, er en familie øvelse plan for å redusere stress og mulig familievern foreskrevet. Koffein påkjenninger kroppen av barn og bør elimineres fra et barns kosthold. I noen tilfeller kan et medikament behandling som er foreskrevet, men dette vil variere med alvorlighetsgraden av problemet.

Tidlig overgangsalder og irritabel tarm syndrom

Irritabel tarm syndrom (IBS) er diagnostisk betegnelse for hva folk flest vil kalle en "sensitiv mage." Symptomene er gass, oppblåsthet, kvalme og uregelmessig avføringsmønster, alt fra forstoppelse til diaré. Kvinner er mer utsatt for IBS enn menn, og det ofte korrelerer med menstruasjonssykluser og / eller overgangsalderen, spesielt tidlig debut menopause. Disse fakta har ført forskerne til å anta at det er en hormonell faktor i spill, selv om den nøyaktige mekanisme av forholdet er ukjent.

Hvem får det?

Alle kan få IBS, men kvinner er dobbelt så sannsynlig enn menn for å utvikle dette helse bekymring. IBS kan komme på sakte eller veldig fort, med alle symptomene dukker opp samtidig.

Årsaker

I de fleste tilfeller er den første årsak til IBS ukjent. Det kan være en genetisk faktor involvert eller en tidligere ukjent matallergi eller følsomhet. Hva legene vet, og hva den syke kommer til å lære, er at enkelte matvarer vil utløse symptomer. Selv utløse mat varierer med hver enkelt enkelte matvarer, som for eksempel melkeprodukter, koffein og kunstige søtstoffer, pleier å være universelt uutholdelig.

Stress spiller også en viktig rolle. Noen pasienter rapporterer at de kan spise nesten hva som helst hvis de er rolig og lykkelig, men at hvis de er opprørt nesten all mat kan utløse en episode. Kvinnelige hormoner, spesielt varierende eggstokkhormonene som er involvert i tidlig overgangsalder, har vist seg å øke smerte svar og for å ha en effekt på tarmen, forårsaker IBS symptomer og noen ganger gjør disse symptomene mer smertefull.

Forholdet til tidlig overgangsalder

Årsakene til tidlig overgangsalder --- som er definert som oppstår før fylte 45 --- er heller ikke klart forstått. Noen ganger er årsaken rett og slett genetisk. Men noen ganger, andre helsemessige problemer, som for eksempel autoimmune sykdommer, er faktorer. Det som er klart er at kvinner som opplever tidlig overgangsalder symptomer har ofte IBS også, noe som tyder på at varierende hormoner påvirker tarmkanalen.

Behandling

Fordi den eksakte mekanismen for IBS er uklar, er det ingen universal "kur" for tilstanden, men symptomene kan vanligvis håndteres. Antacida og anti-gass medisiner hjelpe oppblåsthet og kvalme; naturlige avføringsmidler og anti-diaré medisiner kan bidra til å regulere tarmer.

Unngå "trigger" mat, spesielt under stressende tider. Når en oppblussing av IBS oppstår, begrense mat forbruk, spise kjedelig mat, og unngå matvarer som er naturlig høy i fiber (for eksempel kli, korn og hele korn) eller at årsaken flatulens (som kål eller brokkoli). Prøv å hvile, være rolige og ta medisiner, enten foreskrevet eller over-the-counter narkotika, for å behandle symptomene.

Et lyspunkt

Den gode nyheten er at det er ingen bevis for en sammenheng mellom IBS og tykktarmskreft. I tillegg er IBS midlertidig i de fleste tilfeller, selv om den kan vare i mange år --- både under tidlig menopause og etter --- før fordøyelseskanalen gjenoppretter balansen.

Advarsel

Både tidlig debut menopause og IBS symptomer kan være indikatorer på andre, mer alvorlige problemer. Hvis du lider av en eller begge av disse symptomene, bør du oppsøke lege for en omfattende fysisk evaluering.

IBS og overgangsalder

I overgangsalderen vil kroppen oppleve mange endringer. Det blir lett å tilskrive hver sykdomsfølelse til denne endringen om berettiget eller ikke. Med andre ord, vil menopause ikke gjøre alt i livet ditt verre. Hvis faktum, vil noen bedres. Ulike rapporter fra Everyday Health og irritabel tarm syndrom lindring behandlinger nettsteder tyder på at mennesker med irritabel tarm syndrom (IBS) ser ut til å få noen lettelse fra denne tilstanden i overgangsalder.

Identifikasjon

Akkurat hva er IBS? Ellers kjent som spastisk colon, mennesker med IBS har kramper i tykktarmen, som påvirker avføring. Du veksler mellom forstoppelse og diaré, og du opplever magekramper, gassiness og oppblåsthet. Ifølge Menopause Rx nettstedet, IBS ikke en livstruende tilstand, er det ingen spesifikk årsak for IBS, og stress synes å forverre tilstanden.

Betraktninger

Fordi leger har ikke vært i stand til å finne en årsak til IBS, stress og kosthold er den mest avtalte konsensus, ifølge Menopause Rx. Under stress, vil tykktarmen muskelspasmer, som fører til IBS. Visse matvarer kan utløse disse spasmer også, som fører til blokkering av tykktarmen, noe som resulterer i forstoppelse. Melkeprodukter, sjokolade og store mengder alkohol bør unngås hvis du har forstoppelse relatert til IBS. Også ifølge Menopause Rx, kvinner viser flere tegn på IBS under menstruasjonen, noe som tyder på en hormonell link.

Spekulasjoner

Fordi det er en sammenheng mellom utbruddet av menstruasjonssyklusen og IBS, flere kvinner enn menn har IBS. Så hvilken effekt har overgangsalder har på denne tilstanden? For de fleste IBS lider, IBS symptomene avtar med hormonelle endringer i forbindelse med overgangsalderen, ifølge Irritabel tarm symptomlindring nettside. Mens kvinner kan oppleve en plutselig forbedring når overgangsalderen begynner, andre merker en mer gradvis forbedring. Det er viktig å huske på, i henhold til IBS Relief hjemmeside, at fordi hormonene svinger drastisk i løpet av overgangsalderen, kan IBS bli verre på bestemte tider, men vil avta på et tidspunkt.

Funksjoner

Femten prosent av befolkningen i USA lider av IBS og av det, 70 prosent til 75 prosent av pasientene er kvinner. Mens det er ingen reell kur for denne tilstanden, kan visse endringer i livsstil hjelpe.

Forebygging / løsning

Endre kosthold kan ha en effekt på et anfall av IBS. Fordi fett er en stimulans for sammentrekning av kolon muskler, bør visse matvarer med et høyt fettinnhold unngås. Alle typer kjøtt, fjærfe hud, helmelk, fløte, ost, smør, vegetabilsk olje, margarin, fett, avokado og pisket topping er høy i fett og kan utløse en IBS episode. Det er en god idé å holde en journal, slik at du vil være klar over matvarer som utløser IBS i deg. High-fiber dietter hjelpe også. Hele korn brød og korn, frukt, grønnsaker og bønner er gode kilder til fiber. I tillegg kan legen forskrive visse medisiner som fibertilskudd, avføringsmidler eller beroligende midler.

Om Overgangsalder og gjær infeksjoner

Etter overgangsalderen, du på et mye høyere risiko for å få en gjær infeksjon. Varierende hormonnivåer gjør det vanskelig for kroppen å regulere bakteriene i skjeden din. Gjær infeksjoner er faktisk en av de viktigste symptomene på overgangsalder.

Vaginal vegger

Under overgangsalderen, veggene i skjeden blir tynn, noe som gjør dem mer utsatt for riper og tårer.

Infeksjon

Når de vaginale vegger er revet, blir skjeden mer utsatt for infeksjon.

Hormon Replacement

Hvis du tar hormon erstatning legemidler, kan dette øke din utflod. En fuktig skjeden er mer utsatt for bakterier og gjærvekst.

Over-the-counter behandling

Over-the-counter kremer og stikkpiller er tilgjengelige for å behandle gjær infeksjoner.

Yoghurt

Vanlig yoghurt med levende kulturer og gode bakterier kan settes inn i skjeden for å gjenopprette bakterier nivåer.

Emosjonelle tegn på overgangsalder

I tillegg til den selvpålagte bekymring for at kvinner legger på seg når de begynner å vise tegn på overgangsalder og aldring, er kroppens hormoner rasende, skaper ubalanser som påvirker humør og emosjonell helse. Endre energinivå, dårlig konsentrasjon, senket sexlyst og angst er alle emosjonelle tegn på overgangsalder.

Libido

Vaginal tørrhet er et resultat av lavere østrogennivå og kan føre kvinner til å miste interessen for sex, på grunn av smerte involvert og manglende evne til å oppnå orgasme.

Minne

Kortsiktig hukommelsestap er en annen bivirkning av lavere østrogennivå, forårsaker noen kvinner å få panikk når de glemmer viktige ting, for eksempel hvor de parkerte bilen, eller hvorfor de gjorde en telefonsamtale.

Depresjon

Mangel på søvn, forvirring og konstant hetetokter kan bringe på depressive følelser hos kvinner som ikke har utviklet sunne mestringsevne.

Irritabilitet

Redusert serotonin oppstå i noen kvinner i overgangsalderen, som kan forårsake anfall av tristhet og irritabilitet.

Stress

Kronisk stress forårsaket av å prøve å takle de fysiske endringene i overgangsalderen kan føre til høyt blodtrykk og hjertesykdom, forverre symptomene enda mer.

Energi

Energinivået er vanligvis lavere når nattesvette avbryte søvn. Tretthet og lav energi legge til følelser av inkompetanse og lavere selvtillit.

Legemidler som forårsaker tidlig overgangsalder

Legemidler som forårsaker tidlig overgangsalder


Mens menopause oppstår vanligvis et sted mellom 45 og 55 år, kan visse vilkår og medisiner føre til at det å utvikle tidlig. Kirurgi, kromosomuregelmessigheter, stråling og autoimmune lidelser kan alle føre til tidlig overgangsalder, som kan medikamentelle behandlinger og giftstoffer. Tidlig menopause er ofte et resultat av kreftbehandlinger.

Kjemoterapi

Kjemoterapi narkotika for brystkreft ofte føre til tidlig overgangsalder på grunn av skade på eggstokkene. Ifølge en studie gjennom Yale-New Haven Hospital i Connecticut, 10 til 50 prosent av kvinner under 40 år som hadde gikk gjennom chemo hadde tidlig overgangsalder. Hos kvinner over 40, det skjedde i 50-94 prosent av kvinnene.

Tamoxifen

Tamoxifen er et medikament for behandling av brystkreft som en oppfølging til kjemoterapi og stråling. Det er også noen ganger foreskrevet for høy risiko kvinner. Tidlig overgangsalder er en mulig bivirkning.

Toksiner

Giftstoffer slik som de som finnes i sigaretter kan føre til tidlig overgangsalder. Disse giftstoffene kan inkludere ammoniakk, arsenikk, aceton, benzen, terpentin, formaldehyd, kadmium og butan.

Symptomer

Symptomer på tidlig overgangsalder inkluderer hetetokter og nattesvette, bryst følsomhet, manglende interesse for sex, uregelmessig menstruasjon, tretthet, depresjon, vektøkning og humørsvingninger.

Behandling

Hormonerstatningsterapi kan anvendes for å behandle symptomer på tidlig menopause. Andre faktorer som kan hjelpe er et sunt kosthold, røykeslutt, redusere alkoholforbruk og mosjon. I tillegg kan enkelte leger foreslår urte kosttilskudd.

Forsiktig

Noen symptomer på tidlig overgangsalder kan være forårsaket av andre sykdommer. Se din lege for diagnose og behandling.

Slik Cure overgangsalder nattesvette

Slik Cure overgangsalder nattesvette


Overgangsalder nattesvette kan være en elendig måte å våkne. Det går noe sånt som dette. Du er gjennomvåt av svette, hår våt og klær gjennomvåt, så du må vaske opp. For ikke å nevne, er sengen gjennomvåt også! Verre ennå, er det alltid i midten av natten, og det er svært vanskelig å få sove igjen. Så du gruer neste dag, fordi aner ikke hvordan du skal klare å ta deg sammen.

Slik Cure overgangsalder nattesvette

overgangsalder nattesvette var den vanskeligste delen av overgangsalder for meg før jeg fant ut at jeg var delvis på feil for å gjøre ting som utløste dem. Først må du finne triggere så du må jobbe med å bli kvitt dem. Det er noen ting som gjør symptomene verre generelt så er det de som bare påvirker deg. Målet er å tørke dem ut og være fri for alle symptomer!

I mellomtiden har jeg lært hvordan man skal håndtere dem best jeg kunne. Det er ting du kan gjøre for å forberede seg til nattesvette som bringer lindring. For eksempel alltid ha en vifte blåser enten det er sommer eller vinter. Bruk bomull og sove i løs pustende klær. Forbruker ikke varme drikker, krydret mat, alkohol eller koffein etter 17:00 og holde rommet kjølig med en ispose i nærheten.

Dette er vanlige triggere som jeg ikke visste om, men lærte. En annen var ikke å bli opprørt før sengetid. Med andre ord, vil stresset gjøre det, så du må være avslappet og ikke engstelig eller bekymret.

Det tar tid å gjøre livsstilsendringer og for dem å ta påvirke. Men hvis du starter tidlig i pre-menopause scenen så det gjør overgangsalder mye enklere. Hvis jeg ville ha visst i min 30 er det jeg vet nå, så jeg kunne ha unngått overgangsalder nattesvette helt.

•  Jo mer man veie mer sannsynlig kroppen er å over varme, så blir ved en sunn vekt er viktig. For at dette skal skje må det være en sunn livsstil i stedet inkludert et balansert kosthold og mosjon, er dette viktig hvis du ønsker å bli kvitt overgangsalder symptomer for godt.

I tillegg kan du bruke alternative metoder som lindrer symptomer som kan inkludere bruk av en kombinasjon av urte kosttilskudd, vitaminer, aromaterapi, massasje og akupunktur. Selvfølgelig, om sin diett, trening eller alternative metoder det må gjøres på en konsistent grunnlag for at den skal være effektiv.

Som nevnt ovenfor, tar det tid å vurdere triggere og gjør endringene, men når du gjør så kan du styre overgangsalder nattesvette og andre symptomer. Det er opp til deg å ta affære og gjøre det skje.

Hvis du ønsker mer informasjon om overgangsalder kosthold og mosjon sjekke ut ressursene nedenfor for å finne ut hva det er du skal gjøre for å gjøre de endringer i livsstil som trengs.