Digidexo.com

Hva Natural Urter kan tas for Chelation

Chelation er det lov å fjerne giftige stoffer, hovedsakelig metaller, fra kroppen. Den brukes i mange alternative behandlingsformer og er veldig populær i autisme behandlinger. Det er urter som kan brukes for "hjemme" chelation for en mye lavere kostnad enn tradisjonell chelation.

Cilantro

Cilantro øker mengden av giftige metaller spyles fra kroppen. Denne populære matlaging urt er den mektigste av alle chelation urter og kan spises rå eller Juiced for gode resultater.

Hvitløk

Hvitløk har lenge vært ansett som en super mat, få oppmerksomhet i media for sin evne til å hjelpe tømme kroppen for virus, bakterier og overflødig fett, og for sin handling som en antioksidant. Hele anlegget --- stengel, blomster og pære --- er full av forbindelser som bistår i chelation.

Yellow Dock

Roten av Yellow Dock er ofte brukt i kombinasjon med korianderblader for urte chelation. Bakken tørket rot brukes i te form.

Green Tea

Te er en kraftig antioksidant som hjelper skylle kroppen for giftstoffer. Grønn te har lenge vært brukt i kinesisk medisin som en blod cleanser og generell god helse tonic.

Fun Fact

Apple cider eddik er også en chelation agent. Alle de ovennevnte urter kan plasseres inn i en flaske med eddik, lov til å sitte i tre uker, deretter drikkes i halv kopp mengder hver morgen.