Digidexo.com

Økonomisk hjelp for barn med leukemi

Leukemi er en type kreft som påvirker de hvite blodcellene. Hos barn kan leukemi beskrives som et uvanlig høyt antall hvite blodlegemer i benmargen. Økt antall hvite blodceller fyller benmargen og outnumbers de røde blodcellene, og som et resultat barnet vil være ute av stand til å bekjempe infeksjoner.

Det er mange behandlingstilbud for leukemi. Behandling av leukemi kan gi en betydelig økonomisk byrde, så undersøke ulike økonomisk bistand alternativer for å hjelpe dekke kostnadene.

National Assistance

Se flere alternativer for økonomisk bistand tilbudt for barnet leukemi pasienter.
Sjekk ressursene Barnas Leukemi Research Association, Inc. Denne nasjonale organisasjonen tilbyr økonomisk hjelp for medisinske utgifter av leukemi pasienter, inkludert narkotika, x-ray terapi, og andre medisinske kostnader som ikke dekkes av forsikringen.

Sjekk også ut statens Barnas Health Insurance Program. Staten Barnas Health Insurance Program tilbyr en føderal-stat samarbeid som gir rimelige eller gratis helseforsikring dekning til uforsikrede spedbarn, barn og tenåringer.

Pasient Assistance Program hjelper pasienter med å søke på National Marrow Donor Program registeret eller med utvalgte typer etter transplantasjon utgifter. Spør ditt barns transplantasjon senter koordinator for å sende inn en søknad om Pasient Assistance Program midler. Transplantasjon sentrum må være den som gjelder for deg.

Sjekk inn økonomisk bistand gjennom Hill-Burton-programmet. Hill-Burton er et program som sykehusene får konstruksjon midler fra den føderale regjeringen. Sykehus som får disse midlene er pålagt ved lov å gi noen tjenester til mennesker som ikke har råd til å betale for sykehusoppholdet. Ring programmet på 1-800-638-0742 for å få mer informasjon om å søke. Du kan vanligvis søke om Hill-Burton-programmet ved å sende inn søknader og brev av diagnose fra barnets lege.

Lokal assistanse

Sjekk ut økonomisk bistand fra leukemi og lymfom Society. Organisasjonen tilbyr hjelp for pasienten ved. Kontakt din lokale leukemi og lymfom Society for å få et program.

Utforsk mulighetene som American Cancer Society har også. Kontakt din lokale American Cancer Society gren for å få økonomisk bistand gjennom det.

Få generell hjelp fra din lokale avdeling for sosiale tjenester. Du kan få medisinsk økonomisk bistand gjennom dem.

Innsamlere

Utforske muligheten for å ha fundraisers å hjelpe dekke kostnadene ved medisinske utgifter. Fundraisers kan inkludere organisere en konsert eller bake salg hvor inntektene vil gå mot behandlingskostnadene.

Se inn å delta i en stafett for livet fundraiser. Relay for Life is a fundraiser der mennesker i ulike miljøer rundt om i landet er brakt sammen for å bidra til å heve penger for å hjelpe forhånd forskning for å bekjempe kreft.