Digidexo.com

Posture oppgaver for barn

Posture oppgaver for barn

Holdningen forhold som skoliose eller postural kyfose typisk først vises før voksenlivet. Mindre forhold, som for eksempel postural kyfose ofte korrigert gjennom muskel-styrke øvelser. Utvikling av en diett av rygg-styrke øvelser for barn kan komme med sin egne problemer, som vekt trening er ofte sett på som skadelig for utvikling av bein og ledd. En vellykket program for å forbedre barns holdning inkluderer morsomme aktiviteter for å tilstand og styrke den kritiske holdning muskler.

To Handed Catch

Catch er et bra spill å målrette skuldermusklene samt trapeziums og rhomboid musklene som støtter nakken. I yngre barn, kan en sports ball som en basketball eller fotball brukes. Eldre barn kan jobbe seg opp til å bruke en lett medisinball.

Monkey Bars

Klatring spill, slik som de som barn deltar i når du spiller på klatrestativ, klatrestativ eller andre lekeapparater vil styrke de samme musklene som voksne bygge gjennom haken ups og vekttrening.

Styrking Games

Å gjøre et spill ut av trening kan øke et barns ønske om å delta i den øvelsen. For eksempel kan et spill kalt 'zoo dyr' ha barnet later til å være en katt mens du gjør katten strekker seg, en fugl mens du utfører skulderblad klem eller en slange mens du gjør bro heiser.