Digidexo.com

Bruker for Lavendar Oil

Duften av lavendel er umiskjennelig, og lavendelolje fanger essensen av denne enormt populære planten. Lavendel olje, også referert til som "lavendel eterisk olje," har et bredt spekter av bruksområder, fra medisinsk til terapeutisk, for å sove og for årvåkenhet. Denne essensielle oljen er høyt verdsatt, og lavendel støttespillere har lidenskapelige argumenter om hvor den beste lavendel olje blir produsert.

Økende Lavender

Lavendel er en favoritt plante blant gartnere, spesielt de som har en hage ligne det vestlige Middelhavet, Frankrike, Italia og England. Lavendel elsker sol og trives i sand eller grus jord som har god drenering. Bredden av lavenders gjør det til et allsidig og høyt elskede plante. Klassifisert som en urt, er lavendel svært velduftende og har blitt brukt i tusenvis av år, og er referert i Bibelen etter sin greske navnet "spikenard."

Lavender Oil Creation

Et skille mellom lavendel "essensielle" olje og lavendel "vann" er nødvendig før du starter i temaet lavendelolje. Lavendel vann er noen ganger forveksles med olje ved dem ukjent med de ulike begrepene. Lavendel vann blir laget ved å destillere de lavendel blomster, og deretter fortynne den resulterende olje i en alkohol og vann-blanding. Lavendel eterisk olje, er imidlertid ikke fortynnes og beholder sin intense duft. Dette gjør at den kan brukes i små mengder enten i full styrke eller som et additiv til andre produkter.

Medisinsk Lavendel bruksområder

Lavendel olje kan bidra til å avlaste irritasjon av kløende hud, insektsbitt, stikk og elveblest på grunn av sin smertestillende egenskaper. Det har også en antiseptisk kvalitet som gjør det til en effektiv behandling for fotsopp, skabb og akne. Det er også brukt for luftveislidelser som bronkitt, lunger fra forkjølelse og influensa og bihulebetennelse ved å legge dråper av oljen til damp luftfuktere eller en bolle med dampende varmt vann, deretter puste inn damper. For nesten umiddelbar lindring av sinus hodepine, legger bare et snev av olje over hver øyenbryn og på hvert kinn.

Psykologiske Lavendel bruksområder

Lukten av lavendel er umiskjennelig, en av de mest anerkjente luktene i urte planteverdenen. Aromatherapists har lenge brukt lavendelolje til å behandle utmattelse, hodepine og angst. Lukten av lavendel er ansett som en effektiv behandling for å hjelpe søvn når den plasseres i nærheten av eller i en pute. Mange alternativ medisin utøvere kombinere lavendel aromaterapi med massasje, kiropraktikk og akupunktur behandlinger, føler det hjelper pasienter slappe av og reagere mer positivt på behandlingen.

Forsiktighetsregler

Selv om det er trygt å sette ufortynnet lavendelolje på kroppen, i motsetning til de fleste andre urteoljer, forsiktighetsregler er fortsatt riktig og verdt å vite. Unngå å få lavendelolje i øyne, nese, lepper eller andre slimhinner som det vil irritere de kroppsdeler. Lavendel olje bør aldri brukes på åpne sår. Selv lavendel-te, som er laget av tørket lavendel blomster, er trygt å drikke, og brukes til å hjelpe fordøyelsen, bør oljen aldri svelges, da oljen er giftig når i tatt på denne måten.