Digidexo.com

Hva er behandlingen for et insektbitt allergi?

Hva er behandlingen for et insektbitt allergi?


Insektbitt og stikk er vanlige hendelser, spesielt på våren og sommeren. De fleste mennesker har en mild reaksjon som kan behandles hjemme, men noen mennesker har alvorlige allergiske reaksjoner. Bier, veps og brann maur er den vanligste årsaken til alvorlige reaksjoner. Søke øyeblikkelig profesjonell medisinsk hjelp for alle som opplever en alvorlig allergisk reaksjon.

Vanlige symptomer

De vanligste symptomene på et insekt bite eller stikke omfatter rødhet, hevelse og kløe på bittstedet.

At-Home Treatment

Disse symptomene kan behandles hjemme ved å rense området med såpe og vann. Påfør en ispose i 20 minutter for å redusere hevelse og rødhet. Påfør en over-the-counter antihistamin eller Calamine lotion for å redusere kløe.

Alvorlige symptomer

Mer alvorlige symptomer inkluderer tungpustethet, kortpustethet, elveblest, hevelse og bevisstløshet. Dette er tegn på anaphylatic sjokk. Åpne sår, infeksjoner, feber, eller røde linjer som vises fra såret er også alvorlige symptomer på en infeksjon

Medisinsk behandling

Alle som opplever disse symptomene bør tas til legevakten umiddelbart. Leger vil utføre en fysisk eksamen sjekke huden, hjerte-karsystemet, luftveiene og munnen. Pasientene vil bli behandlet med adrenalin og antihistamin injections.Steroids blir ofte given.Severe tilfeller kan behandles med IV medisiner og oksygen. Oral antibiotika er gitt til pasienter med en infisert bite eller stikke.

Anafylaksi Kit

Pasienter diagnostisert med en allergi mot bie stikk eller insektbitt kan gis en anafylaksi kit. Dette inkluderer antihistaminer og en adrenalin skutt. Be legen om å vise deg den riktige måten å administrere bildene.