Digidexo.com

Hvordan å gjøre alfabetet Øvelse for ankel Pain

Hvordan å gjøre alfabetet Øvelse for ankel Pain


En rask, lett å lære øvelse som kan lette ankel stivhet og smerte fra enten skade eller en ankel lammende følelsen er den Alphabet trening. Denne allsidige metoden kan også bidra til styrke-tog ankler svekket av mangel på bruk, for eksempel etter en ødelagt fot helbreder.

Bruksanvisning

•  Sitt rett opp i en komfortabel stol med god støtte i ryggen. Du kan også bruke en komfortabel hvilestol dersom den har nok støtte i ryggen. Hvil benet rett ut på en annen stol eller salongbord. For best resultat, la foten å dingle over kanten.

Pek med tå utover og deretter spore bokstavene i alfabetet etter hverandre i luften. Begynn med små bokstaver, noe som gjør små bevegelser.

Gjenta alfabetet ved hjelp av store eller kursive bokstaver og større utvalg av bevegelse hvis det er behagelig å gjøre det. Du vil føle en strekk sensasjon, men ikke smerte. Juster størrelsen på bokstavene for å endre omfanget av bevegelse til du finner en behagelig passform. Dette vil variere fra person til person, og også avhenge av tilstanden til ankelen.

Gjenta denne prosedyren med den andre ankelen.

Strekk friske ankler som bruker denne øvelsen en gang eller to ganger hver dag.

Tips og advarsler

  • Bruk denne øvelsen for å øke blodsirkulasjonen i en fot som har sovnet.
  • Utføre denne øvelsen med en utvidet etappe, hvis mulig. Hvis du ikke kan sitte ned, for eksempel, hvis du er i det offentlige, og trenger å strekke ankelen, lene ryggen mot en vegg eller legge inn for å opprettholde balansen.
  • Ikke utføre denne øvelsen iført tungt fottøy som vinterstøvler. Den ekstra vekten legger unødvendig belastning på ankelen.
  • Personer med skader eller andre fot og ankel problemer bør konsultere lege før du legger et treningsprogram til sin diett.