Digidexo.com

Natural Relief for trette øyne

En rekke faktorer kan føre til trette øyne: øyeplager fra overforbruk av øyne, tretthet, allergier, lengre perioder sitter foran datamaskinen eller videoskjerm, eksponering for sterkt lys eller anstreng er svakt lys. To sett med muskler er å involvere i å se --- cilary muskler for å fokusere og øyemuskler for å bevege øynene. Langvarig bruk av disse musklene kan stamme dem og forårsake spasmer, noe som resulterer i belastningen på øynene, uskarpt syn, irritasjon eller brennende følelse i øynene, selv hodepine. Men det er naturlige måter å bringe nødhjelp til trette øyne.

Hvil Your Eyes

Ved hjelp av øynene dine til å gjøre detaljert arbeid eller for å se på en dataskjerm for lengre perioder kan bli sliten i øynene. Den mest naturlige måten å løse dette på er å hvile øynene. En erfaren optiker av 31 år, Dr. William Meltzer, og tilbyr enkel løsning på Helium.com: "Ta ett minutt med hvile for hver 15 minutter brukt på skjermen Se bort til diffuse fokus, og la øynene dine til å slappe av.". Denne regelen gjelder når du bruker øynene dine for arbeid nærbilde som i lesing, gjør håndverk eller spiller videospill.

Soothe Your Eyes

Det finnes en rekke måter å berolige dine øyne. Ifølge Leserens Digest, en av de beste måtene å bli kvitt visuell tretthet er å bruke teposer. Svart te har rike mengder av tanniner som kan berolige trette øyne og reduserer hevelser i prosessen. Simply bratte to teposer i varmt vann og legg dem over øynene i 20 minutter. Øynene dine vil føle deg uthvilt.

Grønnsaker og frukt gjøre gode beroligende hjelpemidler også. Plasser kjølt agurk skiver over øynene og hvile øynene i 15 minutter. Agurk kjøleegenskaper kan roe den brennende følelsen av trette øyne. Kjølte potetskivene ikke bare bringe lindring til trette øyne, men de inneholder også enzymer som kan redusere mørke ringer under øynene (ofte et tegn på mangel på søvn).

Hva med en varm kompakt? Suge en vaskeklut i varmt vann, vri ut overflødig vann og deretter plassere over øynene i 10 minutter. Varmen bidrar til å slappe av øyet muskler.

Eye Øvelser

I Kina, skolebarn gjøre øyet øvelser før de begynner påkjenningene av skolearbeid. Kinesiske øye øvelser er basert på accupressure poeng (veldig mye som akupunktur filosofi), og de brukes til å redusere visuell tretthet, blant andre øyesykdommer. En enkel en til å begynne: Legg tommelen under øyenbryn og like over innsiden hjørnene av øynene, med de fire andre fingrene hviler lett på pannen. Trykk tommelen på det punktet, bruke et lett trykk, og hold i fire åndedrag. Gjenta med det andre øyet.

Du kan også massere fotstykkene øynene for lettelse. Med øynene lukket, bruke langfingeren til å bevege seg langs kontaktene, starter på toppen, rett under øyenbrynet, nedover neseryggen, mens med et lett press. Gjenta åtte ganger.

Ifølge øyen øvelser-for-godt-vision.com., Kan du bruke håndflatene (treffende kalt Palming) til diffuse stresset rundt øynene, indusere avslapning og blodsirkulasjonen til øynene. Gni håndflatene sammen til de er varme. Plasser venstre håndflate på over venstre øye, med den hule av håndflaten rett over øyet uten å berøre den. Gjør det samme med høyre håndflate. Puste og slappe av. Gjenta prakke på tre minutter intervall.