Digidexo.com

Slik Clear en gjær buildup i kroppen med et sunt kosthold

Slik Clear en gjær buildup i kroppen med et sunt kosthold


Et dårlig kosthold er en viktig medvirkende faktor til Candida gjær overvekst. Candida gjær er en naturlig stamme av gjær i kroppen, og er normalt i balanse med andre bakterier. Forbruker en diett full av bearbeidet mat, sukker og stivelse feeds gjær, som raskt kan vokse til en sopp. En overvekst av gjær kan føre til gass, oppblåsthet, fordøyelsesproblemer og gjær infeksjoner. Spise et sunnere kosthold vil gjenopprette den naturlige balansen av bakterier i kroppen, utrydde gjærsopp og eliminere symptomene på gjær overvekst. Etter fremgangsmåten på en gjær-fri diett er starten til en sunnere kropp.

Slik Clear en gjær buildup i kroppen med et sunt kosthold

•  Unngå mat som inneholder gjær. Dette inkluderer de fleste brød, oster, sopp, øl, kjeks, kaker og andre bakverk, pickles, ølgjær og matvarer som inneholder bearbeidede karbohydrater.

Fjern eller kutte ned på matvarer som fôr og øke gjær. Disse inkluderer sukker eller mat som inneholder sukker, lønnesirup, mais sirup, fordampet stokk sukker, høy fruktose mais sirup, store mengder frukt og fruktjuice, brus, godteri, sjokolade, rosiner og andre tørkede frukter.

Ta kosttilskudd som øker probiotika, de "gode" bakterier i kroppen din. Spis yoghurt som inneholder levende kulturer.

Spis mat som ikke hjelpe gjær overvekst. Disse inkluderer friske grønnsaker som grønnkål, spinat, kål, rød og grønn paprika, løk, hvitløk, tomater, brokkoli og avokado. Kjøtt, fisk og fjærkre, samt egg, nøtter, bønner, hele korn, brun ris, havre, bokhvete og olivenolje er også gode valg. Sørg for at du drikker rikelig med vann.

Gjær er lett å fjerne. Bor på denne dietten for et par uker til symptomene er borte kan virke vanskelig i utgangspunktet, men clearing gjær og gjenvinne en sunn system vil være verdt det.

Hint

  • Du kan gradvis gjeninnføre noen av de tabubelagte matvarer når symptomene har løst.
  • Sjekk alltid med legen din før du starter en ny diett.